vis-a-vis Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai aliaj de fibra de sticla ALI�J, aliaje, s.n. Produs metalic obţinut prin topirea laolaltă a anumitor metale sau a unor metale cu metaloizi. [Pr.: -li-aj] – Din fr. alliage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Imi cer mii de scuze pentru greseala facuta, stiu ca este una foarte grava. In loc de aliaj am rugamintea sa schimbati cu mulaj/body/schelet...sau ce vreti. Multumesc. :P Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai sa ai grija pe viitor stii ca aici tinem foarte mult la semantica,exactitatea termenilor, claritatea şi cursivitatea stilului, autorul trebuie sa se sprijine in elaborare pe un bogat material informativ,soarta viitorilor preparatori de samuraie este compromisa din cauza dezinformarii tale grosolane.... ar fi trebuit sa stii ca dex-ul este biblia ,cartea de capatai a mecanicului de samurai nici nu pot concepe cum ai facut aceasta lucrare cum ai alocat atata timp,bani si daruire si la final sa demonstrezi atata neglijenta in alegerea termenilor drept urmare iti doresc locuri fruntase in clasamentele de off-road dar sa stii ca nu ai nici o sansa la premiul academiei romane :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
vis-a-vis Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Din partea mea, se pot folosi de catre oricine termeni al caror sens e necunoscut. Abia am si eu de ce sa ma amuz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted February 27, 2009 Author Share Posted February 27, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai :h5 Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
bga Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai :1 :bravo PAJERO 3.2:no11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rares Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Noutati? nimic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Salutam ... am avut mici intarzieri la montarea pinioanelor si coroanelor in punti. Pinioanele Yukon se potrivesc perfect cu modelele de Samurai fabricate pana-n 1990, iar al meu este din 1993... si de aici problemele. Talerele au dimensiuni diferite...si a fost nevoie de un"transplant" de talere. Lucrurile s-au rezolvat intre timp....si mergem mai departe. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Inca cateva detalii. Am finalizat cu o mica intarziere acest capitol. Pastram deocamdata reductorul original de SJ413...aici vor urma mici surprize. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Felicitari pentru proiect si pentru rabdarea de a pune poze (pe mine ma ajuta mult in ce vreau sa fac). :1 O rugaminte (s-ar putea sa fiu OFF TOPIC) De unde ai luat kit-ul Calmini si cat a costat? Se poate cumpara din tara? Multumesc. TOYOTA HILUX 2.5 D-4D TV D 14 F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted March 11, 2009 Author Share Posted March 11, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Kit-ul Calmini l-am adus din America, pretul acolo fiind de 830 $ ... problema e transportul, costul de transport fiind foarte mare datorita greutatii....vreo 80 kg in total. Depinde cu cine l aduci...prin posta depaseste 1000 $ transportul. In Germania kit-ul il gasesti pe la 1400 euro plus transport. Ideea e ca in America produsul nu-i pe stoc momentan.... Acum depinde si ce vrei de la masina...poti opta pt OME daca vrei ceva soft...(sunt o gramada de pareri pro si contra pe site) Ma bucur ca te ajuta topic-ul meu. Numai bine. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_adi Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai :1 super proiectu... In legatura cu pieele de la Calmini... cat te a costat sa le aduci pe langa preturile care le gasim pe site? NISSAN PATROL GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Vezi ca exista furtune heavy duty pentru blocante!!! Astea de plastic o sa le rupi la prima iesire. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Am vazut furtunul HD...din pacate m-am gandit tarziu sa-l aduc...urmeaza...asteptam cu interes rollcage-ul si scutul de rezervor :ypu Legat de kit-ul Calmini de 5 inch ... am avut noroc si a fost adus de catre un prieten intr-un container impreuna cu marfa lui....deci cost de transport zero lei...ma rog tuica de dupa... :grin: Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted March 12, 2009 Author Share Posted March 12, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Legat de furtunul HD....parca Costin a anticipat treaba. Astazi a ajuns. Inca nu stiu daca il voi schimba acum sau astept sa-l rup pe cel original. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai eu zic sa-l schimbi acum....daca-l rupi chiar inainte de a avea nevoie de el? :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Schimba-l acuma,e neplacut sa te lase in teren :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Problema rezolvata...s-a resfacut iar diferentialul si s-a schimbat furtunul. Multam de sfaturi. :h5 Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted March 15, 2009 Author Share Posted March 15, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Am primit si snorkel-ul Airflow. Sa speram ca va tine cat mai mult...pare destul de solid. Zilele astea il punem sus. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
winetou 007 Posted March 15, 2009 Share Posted March 15, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Frumos proiect felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Au ajuns si filtrul K&N...astfel motorasul va respira mai usor. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai A sosit si scutul HD pentru rezervor. Este made Suzuki Dojo fiind fabricat din duraluminiu de 5 mm. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Si pentru ca securitatea este pe primul loc masina va avea un rollcage Petroworks....si nu unul oarecare, unul cu pedigree. :banana Vopsit electrostatic. Deocamdata il puteti vedea dezansamblat. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted March 22, 2009 Author Share Posted March 22, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Saptamana asta proiectul a cam stat pe loc. Ne-am decis in privinta pozitionarii semnalizarilor fata...acolo e destul de greu sa le spargi, sau daca le spargi avariezi destul de serios masina. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted April 3, 2009 Author Share Posted April 3, 2009 Re: Kaprun – un proiect Suzuki Samurai Am mai facut cativa pasi. Snorkel-ul de la Airflow este sus...tot acum am schimbat si filtrul clasic cu unul de la K&N. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts