Vali alias Babu Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? :less KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? esti curios V :ha: :ha: :ha: ali? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Auzit ca s-a lasat cu cauciucuri taiate si zeci de masini :ha: :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Era cat p'aci sa ajung si eu :ang4 ,dar...de ... turcii au avut chef de munca azi :ang4 Hai cu pozeeeeee :ft Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? nu ne mai fierbeti, postati odata :uameni :ha: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? poate au trecut prin bermude..... :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? poate ca-s inca la fasole cu ciolan..... :ha: sau poate sunt inca pe campuri..... :ha: oricum...au timp sa posteze :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? ca si copilotu clatitapoate ca-s inca la fasole cu ciolan..... :ha: sau poate sunt inca pe campuri..... :ha: exact :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eugen_gts Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? :p Vor veni si poze din belsug, dar...putina rabdare. Adevarul este ca nu s-a terminat la ora 3 cum ne-am propus , ci pe la 8 circa si ceva ... asa ca pozele ...ehee... mai asteapta :ang3 :ang3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? asteptam pozele cu actiunea ... :grin: :h5 :h5 hai baieti ...sau ciolanu s-a transformat in mai multe sticle de vin ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
judge Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Domnilor, 1233 de fotografii pentru Dumneavoastra. Sau, ma rog, vor fi 1233 cand se termina upload-ul... :grin: http://flickr.com/photos/uberlawyer/set ... 485899247/ Disclaimer: Le-am micsorat, asa ca nu arata chiar grozav. Maine le arhivez si le pun full size pe transfer.ro. Trimit link-ul imediat ce le sui pe net. Ca sa stim despre cine e vorba, eu sunt ala cu Nissan-ul alb setos de apa nevoie mare. Multumesc lui Cristi (Tractozaur) ca m-a scos din balta, iar lui Luigi si celorlalti baieti ca mi-au uscat carburatorul. P.S. Nevasta-mea a produs o mare parte din poze, iar unele sunt chiar super. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? poate ca-s inca la fasole cu ciolan..... :ha: sau poate sunt inca pe campuri..... :ha: oricum...au timp sa posteze :h5 ...si ce fasole, si ce ciolan ... :ha: Inca nu mi-am tot noroiul jos, dar sa scriu cateva impresii la cald: Superiesire, superparticipanti, traseu cu toate formele de relief ptr incepatori si avansati ! Nu stiu ce as putea sa spun (eu care tot timpul am vorbe ptr orice) ca acu nu sunt inca in stare - despre aceasta iesire! Incerc sa ma adun ca inca mai imi bate inima si am pulsul ridicat si incerc sa leg cateva vorbe: Man of the day - :bravo ptr curaj, ambitie, spirit de echipa si daruire, distinsului si deja ultracunoscutului Bullbar! Maestre ma inclin! Astazi s-a nascut o stea, un tip care ne-a calauzit rotile intr-un mod exemplar si ne-a asigurat necesarul de adrenalina si pe care l-am botezat la carciuma cu surle si trambite GPSescu :ha: care atentie, a venit fara masina...! :bravo Te asteptam cu drag "la start" oricand! The Conquester - Tractozaurul :bravo ptr disciplina si ptr modul in care indemna masinile celorlalti participanti la nomolocombat! Ptr toata lumea (ca nu vreau sa omit pe nimeni) multumesc prieteni, ca mi-ati dat aceasta sansa si am avut onoarea sa pot sa ma dau alaturi de voi! Pozele probabil va vor arata ce a insemnat azi sacrificiu, lupta, spirit de echipa, daruire, disperare, fericire, extaz si sunt convins ca vor curge una cate una (ca s-au facut in cantitati industriale) Watcher ... arata-ne in modul tau profesionist ...cum si unde am fost noi azi! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? ma bucur nespus pentru voi .sa fie la mai mare dar a fost si asta destul de mare . bravo voua . :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? ei asa da ...stimabililor....ma bucur ca v-ati tratat cu namol d-ala fin :h5 dar rezultate spectaculoase dau numai curele repetate :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Astazi s-a nascut o stea, un tip care ne-a calauzit rotile intr-un mod exemplar si ne-a asigurat necesarul de adrenalina si pe care l-am botezat la carciuma cu surle si trambite GPSescu :ha: care atentie, a venit fara masina...! :bravo Te asteptam cu drag "la start" oricand! ai uitat asa de repede @younute... a fost botezat GiPieS_cu :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Dragi colegi de tura: va multumesc pentru o zi foarte reusita! Poze am facut ceva, dar dureaza sa le public :-) Asta seara ma opresc la 11 bucati, le-am pus pe blogul meu. Uitati niste mostre ca sa va vina cheful sa deschideti blogul ;-) http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/02/web-nike-02.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/02/web-tractozaur-to-the-rescue.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/02/web-watcher-clatita-and-semaca.jpg PS: JUDGE : transmite-i felicitari pentru poze nevestei ;-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? :grin: :grin: ce haios esti . daca nu ajungi acasa si nu ai noroi si un fund degeaba ai iesit . super iesirea . super oameni . :h5 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Nike a trecut la masti cu noroi??? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @nike: bine bai nene... :D @semaca: pai asa ne fu' vorba bre? in tata???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Moama ce mecla aveam .....putim epuizat dupa scuba Ma bucur ca am fost cu voi. :h5 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Tot la cald, cateva vorbe...a fost o iesire absolut faina care s-a prelungit cu mult peste ora 15.00, ora estimata pentru finish... actiunea a continuat cu accente, pe alocuri spectaculare, si dupa ce aproape jumatate din nr. de masini participante (18 buc.) s-au retras la depou...De mentionat neobositul Bullbar, care a facut un travaliu consistent in folosul comunitatii...4x4 buninteles! Eforturile sale au atras atentia challengerului...Tractozaurul...intre cei doi incepand cu aceasta ocazie un petit competition. Prevad ca vom asista si in viitor la faze savuroase iscate de acesta amiabila rivalitate... :twisted: Salutam prezenta celor nou veniti...emotia este inevitabila si gherlele sunt firesti!!! Se intampla si la case mari...micutzilor li s-a explicat un concept de baza in off road: schpanul in ...neste treburi :ha: :ha: :ha: Absenta lui Whatcher a fost regretata la fazele ulterioare...el insusi avand parte de ceva doze de adrenalina :h5 Nike a fost ca deobicei frenetique :ha: insotit de prietenul adi-zuz, a dat recital cu motocicleta, venind in freza de cateva ori...cum plastic descria cel mai bun offroader din presa audio vizuala de la miezul noptii: a venit cu capul "ca rama-n stanca" si ca "broscuta-n faianta" :ha: :ha: :ha: Despre mine...am fost iara pilot de incercare pentru Tata Motors...am primit masina spalata...siliconata...parfumata...Copilotul meu, clatita, a facut tot posibilul s-o transforme intr-un cotetz...si a reusit pe deplin... a umplut-o de noroi, a varsat bere peste tout, a eructat...a flatulat...a suduit...slp :P ca, mai are si omul ala, RLH-ul dreptate cateodata :ha: :ha: :ha: In general, Tata s-a descurcat binisor chiar si total neechipata asa cum a facut-o... mama ei...I-am strambat si mai rau bara spate, scut fata si, nu mai incarca bateria...si, bate si directia... Poze s-au facut la greu. Rog pe cei ce au poze cu TATA sa faca sa-mi parvina si mie...sa dau si eu la firma... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate