GOGANU24cm Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? bre nea off road runner vrei sa ma demoralizezi de tot.... :h5 Ce dimensiuni sunt gumele alea din pozele de mai sus?.......ca ale mele nu sunt asha iesite in exterior.....sau poate din cauza jantelor matale? Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? 33/12,5/15 :ha: :P Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Am gasit si eu la mine pe aparat cateva po(z)ne :grin: Nu le-am facut eu, GiPieS_cu e de vina si iuliancris :P Doar cele de la final, de la ciolan, sunt facute de mine, pretenari stiu de ce :h5 :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Si acum pozele... :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? DA, DA, DAAAA :ha: , bullbar, bullbar, bullbar :wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Si acum MOHICANII :hi :h5 :bravo :1 :n1 :10 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Normal, cat p`aci sa uit :grin: , Tractaristul Sef, bullbar, bullbar, bullbar :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Frati de off-road, D`abia acum am reusit sa ajung si eu in fata calculatorului, am citit toate post-urile si va rog sa ma lasati sa am si eu urmatoarele remarci: M-am simtit foarte bine in aceasta mica expeditie si imi cer scuze :twisted: daca “instigarile meleâ€� (intratul meu in lac si mai apoi in canalul de irigati) a creat victime colaterale printre ceilalti. Va multumesc pentru increderea pe care mi-ati acordat-o de la inceput, si sper ca atat eu, cat si Tractozauru` nu v-am dezamagit (acum o sa vina bullbar desigur sa se laude :grin: cum l-a salvat el pe Tractozaur :P , povesti d`astea, cand de fapt eu doar am vrut sa-l testez, ca vechii maestri de arte martiale care-si verificau invataceii :wink: , sa-l vad daca poate si daca are vointa sa ma traga, asa ca l-am lasat sa-si faca damblaua, ca sa va spun un secret :wink: , don semaca fi atent :h5 bullbar asta are o dambla, asta vrea sa-i tracteze pe toti, bullbaree, fa-ti tata o firma de tractari si ai rezolvat problema, faci la trolieri toata ziua :ha: … Maine poimaine il vedem pe bullbar cu Patrolu` pe Calea Victoriei inscritionat cu Tractari Auto Non Stop Gratis, sunati la 89.89.989 :ha: :ha: :ha: Cat despre incidentul petrecut ieri :F , Yonutz a spus citez: “…Durata traseu - cat aveti "biletul de voie…" :wink: , deci repet si eu, caci repetitia e mama invatarii, poate o sa le intre in cap mai bine tuturor celor ce au plecat in timp ce eu si bullbar ne “cazneamâ€� sa-i scoatem pe baieti din groapa (v-am spus eu ca “TRACTOZAURU` la nevoie se cunoasteâ€� :grin: ), nu aveam nevoie de ajutorul lor :twisted: avem, zic eu, masini destul de capabile pentru a scoate pe cineva din cel mai mare kkt, problema este doar ca nu au stiut, sau nu au considerat necesar, sa ne zica macar LA REVEDERE! :P Cat despre faptul ca au plecat, fiecare este liber sa-si petreaca timpul cum considera de cuvinta, nimeni nu a venit cu forta, prin urmare fiecare este liber sa plece cand vrea “muschiuâ€� lui, dar…, intre prieteni…, in Romania :grin: ( si am vazut ca in Europa inca se mai poarta acest obicei, americanii l-au mai uitat putin) la plecare se zice LA REVEDERE, adica in traducere, revedere inseamna, hai sa ne mai vedem si alta data… BAIETI, DATA VIITOARE NE MAIGANDIM. :care Cei care ati plecat inainte de momentul cu pricina, nu va faceti griji, sunteti super colegi, ne-am simtit foarte bine cu voi, atat cat ati putut sa stati. Trebuie sa mentionez totusi ca judge (Raoul, cel cu patrolu` alb, care a iesit locul 2 deh :grin: , la uphill, dupa mine :twisted: , Tractozauru`, aplauze, :bravo va multumesc) mi-a dezvaluit azi de dimineata ca m-a sunat pe mobil sa-mi spuna imediat ca si-a dat seama ca s-a comis o impolitete, lucru pe care pot sa-l confirm, ca m-a sunat in timp ce noi trageam la sufe (n-am auzit telefonul, in incrancenarea aia :shrk ) si va rog sa-i acordati circumstante atenuante, mai ales ca nu stia drumul de intoarcere inapoi catre casa si a fost intr-un fel fortat sa faca front comun cu ceilalti :Gr (acuma eu ce sa fac, i-i iau apararea sa nu mai fie suparat de infrangerea “la mustataâ€� pe care a suferit-o ieri :ha: :ha: :ha: ) ....scuze pentru plecare! ...nu sunt un om care sa las pe cineva la nevoie,nu am stiut ce se intampla in canal... sorin O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Intrucat Nissoyota a intrat la cura de modificari de primavara,duminica venim si noi la 'offroad' de Calugareni cu Golf-ul....sigur va face fata cu brio... :ha: :ha: :ha: desi pana atunci cred ca ne aterizeaza in curte inca un Nissan,evident...benzina,3300cm... :banana :banana :banana Nea Luigi, eu zic ca vi cu maxi-taxi ...ala sigur va face fata! Ai plecat duminica cam exact de unde a inceput distractia! :P Plus ca replica asta parca am mai auzit-o undeva ...Oare cine a mai zis-o? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? bre nea off road runner vrei sa ma demoralizezi de tot.... :h5 Ce dimensiuni sunt gumele alea din pozele de mai sus?.......ca ale mele nu sunt asha iesite in exterior.....sau poate din cauza jantelor matale? Tractozaurul are aripi ...de fapt n-are gat dar are umerii mai iesiti in afara si pieptul inainte! :ha: Gogane inainte sa iesi in teren si sa tai gumele alea, fa si tu niste probe sa vezi cum flexeaza masina! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Mancatori de sorici fiert, asanatori de berule si Djekuri ce suntem...cu Bullbar in frunte evident (care l-a scos din cacao de doua ori pe Tractozaur - repet obsesiv sa nu se uite)! :ha: :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? si inca o propunere pt Club4x4 Bucuresti, avand in vedere postul de mai sus... nu ar strica sa existeun Fond "de avarie" pentru pagubele serioase avute in teren la iesirile in grup, eu cred ca se poate face si ar fi in interesul tuturor membrilor cotizanti. Hehe, am facut mai mult de-atat : viewtopic.php?f=19&t=4060 ... incercam sa fim oameni, de multe ori ne si reuseste :ha: ... @semaca : bag sama, mon cher-ule ca distractiunea a fost de mare anvergura ... imi cer umil scuze ca v-am deranjatara in cursu' zilei de sambata :ha: ... nu ne-o fo' usor deloc, are pitonu' o tuica de caise de-ti ploua-n gura toata saptamana ... iar Sfanta Dumineca a fost zi de odihna pentru ficat, n-am baut decat apa ... in combinatie cu Francusa de Cotnari :x ... Buna treaba @koala, dar ganditi-va cum o sa o faceti putin mai "organizat" si eventual prinsa undeva in regulamentul de inscriere in viitorul Club. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Lasand la o parte latura distractiva si portia de adrenalina ... haideti la fiecare iesire sa ne inbunatatim bagajul de cunostinte de mers cu utilajul in teren ...prin practica insotita cu explicatii de la cei care stiu deja! Am vazut foarte multi coborand inclinatii mari in frana, lucru total gresit, mai ales pe o inclinatie noroioasa! Ptr aceste situatii se recomanda treapta 1 de viteza, in reductor pe greu sau low fara a fi nevoie sa ti piciorul permanent pe frana! Folosirea excesiva a sistemului de franare in teren pe coborare poate aduce avarii sau consumare inainte de termen a placutelor, ferodourilor, discurilor, tamburilor In urma nerespectarii indemnului meu prin statie de a se merge la contactul vizual (mentinerea contactului vizual cu din fata ta si cu cel din spatele tau) la lasarea serii cativa au luat-o mai harles pe campii ...si cei din fata a trebuit sa puna proiectoarele pe ei ...sa-i reruteze! Ar mai fi fost de explicat ce rol are prima masina din coloana, respectiv ultima ... Prima (care in mod obligatoriu trebuie sa fie doata cu statie) observa traseul si trimite prin statie la cei din coloana informatii din traseu: inclinatii, viraje, obstacole ...etc ... Ultima masina (echipata de asemenea cu statie) se asigura ca toti cei din fata lui si care sunt in raza lui de actiune trec peste obstacole si tot el opreste coloana in cazul in care se constata probleme cu aceeia din coloana! Un alt aspect - la intrarea in padure si abordarea acelui sant sapat: intotdeauna abordezi un sant care depaseste garda la sol a masinii in streh ...adica faci tot posibilul sa nu calci in el concomitent cu mai mult de o roata! In urcare de inclinatie... intotdeauna cauti sa mentii o turatie motorului fie prin spritzuri (adica sa permiti rotilor sa muste din teren, si sa descarce in acelasi timp) fie prin schimbarea treptei de viteza in inferior in momentul in care motorul in turatie scade (ex 3-2, 2-1) ptr a putea avea un cuplu mai bun! Folosirea anumitor ustensile in teren: sufe, sufe cinetice, ocheti, scripeti, troliu, hilift! Un alt lucru foarte important este protectia participantilor in teren ...am vazut la un moment dat pe cineva care a luat intre picioare cablul de la troliu in momentul in care acesta era in functiune ...lucru foarte periculos in teren, persoana resp facand o remarca de genul "ce plm poate sa se intample" cand Offroadrunner i-a atras atentia ca se expune foarte rau unei situatii care poate deveni periculoasa... Mai sunt multe, multe alte chestii pe care le putem invata impreuna, unii de la altii Orice iesire poate deveni ptr toti un bun prilej de a-si imbunatatii cunostintele in domeniu, o buna ocazie de a-si alimenta acest hobby cu informatii care ulterior poate le vor salva viata sau ii vor scote cu brio din situatii limita! De asemenea detasarea de grup din diverse motive (inclusiv plecatul acasa) se anunta intotdeauna! Probabil ca si din aceste motive colegii mei de duminica sunt putin suparati pe cei care au disparut ca magarul in ceata! Asta este viziunea mea despre iesitul in teren (nu zic offroad, ca ma injura lumea si eu INCA nu fac asa ceva! :ha: )! In speranta ca nu v-am plictisit cu posturile mele interminabile, Cu respect ptr toti, Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Yonutze, repede sa ne aduci tu aminte ca a scos bullbar Tractozauru` din kkt :ang2 :fr2 :ang :bleah :ha: :ha: :ha: bullbar, bullbar, bullbar :h5 Un detaliu care imi vine in minte acum, vizavi de protectie: am ramas uimit sa vad ca foarte multi nu intelegeau de ce am pus patura pe cablu..., daca ati troliat pana acum in teren fara patura pe cablu sau banuiesc ca ati remarcat sistemul pe care il aveam eu prins de cablul de la troliu, atunci v-ati expus la pericole foarte mari si Slava Domnului ca nu s-a intamplat nici un accident pana acum, in cazul in care s-ar fi rupt cablul de otel (cel de plasma nu prezinta aceleasi simptome :grin: ) si nu aveati contragreutate pe cablu care sa amortizeze si sa culce la pamant cablul (i-am mai explicat eu unuia care avea troliu de ATV pe masina :ha:) , "sarpele" ar fi lovit puternic pe oricine din preajma (inclusiv pe proprietarul de la volan, zambaret si mandru ca se troliaza, direct prin parbriz si direct in dintii aia zambareti sau intre ocheane :ha: ). :P Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @Yonutz :bravo :g Stiu ca nu am ieshit decat o data cu voi si ca nu prea am experientza practica , de aceea nu mi-am permis sa zic ceva la Calugareni cand ne-am ratacit prin padure. Dar ai dreptate. Sunt cateva reguli care trebuie respectate si cred ca cea mai buna solutie ar fi un scurt briefing inainte de intrarea in teren, din partea celor mai experimentati Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Am vazut foarte multi coborand inclinatii mari in frana, lucru total gresit, mai ales pe o inclinatie noroioasa! Ptr aceste situatii se recomanda treapta 1 de viteza, in reductor pe greu sau low fara a fi nevoie sa ti piciorul permanent pe frana! Folosirea excesiva a sistemului de franare in teren pe coborare poate aduce avarii sau consumare inainte de termen a placutelor, ferodourilor, discurilor, tamburilor Daca ar fi numai uzura componentelor ... ar fi cacamaca. Mai periculos, la coborirea unei pante noroioase cu inclinatie sporita si cu piciorul in frina, e ca masina o poate lua "sanie" ... si se mai opreste cind se termina panta sau se plictiseste g-ul (atractia gravitationala) indiferent de vointa soferului. Personal, mi-a fost destul de greu sa ma obisnuiesc sa cobor o panta accelerind in loc sa frinez. Practic, trebuie sa faci o chestie care contravine instinctului de conservare, si anume, sa accelerezi controlat, ca sa mentii o viteza constanta, in timp ce de cind ai permisul in mina stii ca pentru a reduce viteza trebuie frinat. Nu e chiar simplu. Ar fi binevenit un topic despre cum se abordeaza in teren anumite obstacole sau situatii gen: evitarea accelerarilor, decelerarilor sau a frinarilor bruste, momente prielnice de a rupe aderenta, fapt ce duce inevitabil la pierderea controlului. E adevarat ca sunt si manevre pt. redresat, dar aia e deja la grupa mare ... eu unul, nu ma simt in stare sa dau sfaturi de genul asta, asa ca, daca cineva se incumeta, e binevenit. Personal, am sa ascult cu atentie si interes :h5 @Yonutz scuze ca m-am bagat asa ca musca-n c..u vacii, dar am considerat ca e necesar. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Acolo am avut si eu o parte din vina: 1.Nu am avut statie deci nu am avut cum sa anunt ca am ramas in urma 2.Nu am calcat masina sa mentin coloana 3.Nu am sugerat atunci cand eram toti ca masina care inchide coloana ar trebui sa fie una care are statie Dar ai vazut cum ne-am orientat si am iesit la liman: 1.Am cautat iesirea din padure in ideea ca o vom lua dupa aceea pe langa ea pana la asfalt, lucru imposibil dat fiind faptul ca unde am iesit noi era mlastina si ne puteam expune inevitatabil la chestii mult mai periculoase 2.Am reintrat in padure, m-am dat jos de pe masina mergand in fata ei si ne-am luat dupa insemnele de pe copaci si dupa urmele celor care trecusera deja! 3.Am avut putin noroc ca toate astea s-au intamplat la lumina zilei si am putut vizualiza si interpreta acele urme si insemne ajungand la lasarea intunericului la grup! Riscurile unei asemenea rataciri sunt uriase si chiar nu merita sa ne expunem. Important este sa invatam ceva din greselile noastre! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @srevni In graba scrierii postului am omis aspectul asta precizat de tine, unul foarte important de altfel! Multumesc ptr completare ... :h5 Asa ar trebui sa decurga comentariile post-iesire: unde s-a gresit (daca s-a gresit) si ce cunostinte ne-am mai insusit la acea iesire! LATER EDIT: astept si eu comentariile celor de la grupa mare, cei care au infinit mai multa experienta decat noi! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Aveti aici incercarea mea de a trece micuta mlastina de la Nana (cred). La finalul filmului veti putea auzi distinct rasul satisfacut al lui Clatita, bineinteles multumit ca am ramas infipt! :ha: :ha: Imi pare rau ca nu am si filmul cu revenirea mea [youtube:3vkeamnm] [/youtube:3vkeamnm] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Una peste alta, cei mai noi in consumatul adrenalinei pe 4 roti in conditii de offroad ar trebui sa stie ca, la fel ca in orice sport extrem, ideea de baza este sa iti infrangi instictele si sa actionezi exact impotriva lor pentru a putea depasi situatiile limita. De aceea toate sporturile de EXTREM pun la grea incercare abilitatea practicantilor de a actiona "instictiv" impotriva instictului. Asta cere practica mult iar greseala o platesti scum ori cu buzunarul ori cu sanatatea. Exemplificare: 1. vezi ca te indrepti spre prapastie....nu tragi volan sa scapi de prapastie, ci orientezi masina SPRE prapastie! 2. aluneci lateral....nu tragi de volan impotriva sensului de alunecare, ci exact INVERS, spre directia de alunecare 3. iti e frica? fa chiar chestia de care iti e frica pentru ca daca pleci fara sa o faci te demoralizezi si vei deveni incet-incet un simplu spectator al acestui sport Ca regula de deplasare in coloana mai mare eu stiu urmatoarele conditii: a) pe lungimea sirului de masini se pozitioneaza 3 masini "profi": prima (calauza), la mijloc si incheietorul de coloana. Toate cele trei masini si echipaje trebuie sa aiba experienta mare in teren atat la condus cat si la recuperare, iar masinile sa fie dotate corespunzator, inclusiv statie. b) sirul nu se opreste daca o masina s-a impotmolit. Sarcina de recuperare revine, dupa caz, masinii din mijloc si/sau masinii care incheie coloana. Astfel, daca ramane o masina aflata intre calauza si masina din mijloc, sarcina de scoatere revine masinii din mijloc, in timp ce restul coloanei depaseste si merge mai departe. Cand inchizatorul de coloana ajunge la locul recuperarii, stabileste cu mijlocul daca ramane sau pleaca mai departe si in functie de asta isi continua drumul. Locul fiecaruia se reia imediat ce coloana este ajunsa. c) in cazul in care ramane blocata o masina aflata intre mijloc si incheietorul de coloana, acesta din urma anunta masina din mijloc ca face recuperarea in timp ce coloana dintre mijloc si incheietor continua drumul dupa coloana principala. In acel moment "mijlocasului" ii revine sarcina sa devina inchizator de coloana pana cand se alatura grupului "inchizatorul" cu masina recuperata. In tot acest timp, pilotul inchizator pastreaza legatura radio cu mijlocasul in timp ce copilotul inchizator si copilotul masinii blocate aranjeaza cablurile si troliile pentru recuperare. Totodata, mijlocasul care se pozitioneaza inchizator anunta calauza de schimbare si stabilesc locul de asteptare in caz de pierdere a legaturii. d) daca legatura radio se pierde intre mijlocas si inchizatorul ramas la recuperare, ABIA ATUNCI mijlocasul anunta calauza sa opreasca coloana si pleaca dupa cele doua masini ramase, adica dupa inchizator si cel impotmolit. Astea sunt regulile pe care eu le-am aplicat in expeditiile peste dealuri si campii. Exista situatii in care coloana nu poate depasi masina ramasa si atunci, logic, toata lumea este blocata si e limpede ce trebuie facut. Ideea mersului in acest fel in coloana sporeste viteza grupului si nu conduce la situatii in care din cele 10 echipaje oprite la recuperare doar 2 oameni si o masina lucreaza in timp ce restul isi da cu parerea de genul: Nu asa ba, invers! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Niste filme cu razvan pe care il felicit ca nu a abandonat intrarea in santul de irigatii, chiar si dupa 3 impotmoliri si recuperari succesive. A reusit sa intre perfect pana la urma si a parcurs obstacolul. Bineinteles ca a fugit cand a trebuit sa dea ciolanul cu fasole, dar il prind eu data viitoare! :ha: :ha: :ha: [youtube:rgka295h] [/youtube:rgka295h] [youtube:rgka295h] [/youtube:rgka295h] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? foarte bune sfaturile de pe aici (yonutz, bullbar)...ar trebui puse si la sectiunea de "offroad" :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Foaie verde lemn de nuca/TRACTOZAURU' p-o buca/ Se tot misca si roteste/Dar mai rau se-ntepeneste/Oare cine vine-n zare?/ Cu carligul de salvare?/Da, da, daaa e numai El/ Cu Bullbar-ul de otel/Si cu muschii numai fibra/Sa-l scoata pe Cristinica/ Dai si lupta prin noroaie/Si cu sufe si cu co..e (n-am gasit alta rima)/ Si mi-l scoate din namoale/ La finalul inclestarii/Dintre om si balta uda/TRACTOZAURUL ritos exclama/ "Bullbare esti de reclama"/ S-uite asa cu nea Clatita/Bucuros de unchiu' Jack/ L-am urnit pe Tractozaur/ Dintr-un stuf si dintr-un lac/ Si cu inima voioasa/Cum ati urmarit mai sus/ M-am invartosat in apa/Si-am ramas cu cracii-n sus/ A fost randul lui razvan/Cel cu G-ul de mai sus/Sa ma scoata si pe mine/Ca mi-a fost indeajuns/ Niku Iorga micu' print/Umezit si el la dinti/Ba cu bere, ba cu uiski/M-a ghidat, pupa-l-ar sfintii/Si pe seara cu rabdare/am ajuns si la mancare/un ciolan si boabe mari/pentru toti ce au fost tari! S-am incalecat pe-o sa/ Si v-am spus povestea asa/Cum a fost cu ei pe dealuri/Printre rape mari si sleauri!!! :hi P.S Incarc imediat si filmul pe iutub ca sa ilustrez versurile de mai sus! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Si uite asa s-a infiripat gasca de trosckroaderi inimosi si manelari pe deasupra ca pe dedesubturi e plini e noroi! :bravo Bullbare, foarte tare fratica! :happy Regulile pomenite de tine sunt foarte practice Bullbare, dar in conditiile in care oamenii care vin cu noi realizeaza constient in ce se baga! :P La amatori mergem pe varianta "simple solist"! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Petre te facusi "poeata"? :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate