Vizitator koala Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? si inca o propunere pt Club4x4 Bucuresti, avand in vedere postul de mai sus... nu ar strica sa existeun Fond "de avarie" pentru pagubele serioase avute in teren la iesirile in grup, eu cred ca se poate face si ar fi in interesul tuturor membrilor cotizanti. Hehe, am facut mai mult de-atat : viewtopic.php?f=19&t=4060 ... incercam sa fim oameni, de multe ori ne si reuseste :ha: ... @semaca : bag sama, mon cher-ule ca distractiunea a fost de mare anvergura ... imi cer umil scuze ca v-am deranjatara in cursu' zilei de sambata :ha: ... nu ne-o fo' usor deloc, are pitonu' o tuica de caise de-ti ploua-n gura toata saptamana ... iar Sfanta Dumineca a fost zi de odihna pentru ficat, n-am baut decat apa ... in combinatie cu Francusa de Cotnari :x ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Am mai pus o tura de poze pe blog. Iata teaserele :-) : http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/02/web-no-entry.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/02/web-tractozaur-across-the-ditch.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/02/web-judge-across-the-ditch.jpg CLICKvpentru restul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Frati de off-road, D`abia acum am reusit sa ajung si eu in fata calculatorului, am citit toate post-urile si va rog sa ma lasati sa am si eu urmatoarele remarci: M-am simtit foarte bine in aceasta mica expeditie si imi cer scuze :twisted: daca “instigarile meleâ€� (intratul meu in lac si mai apoi in canalul de irigati) a creat victime colaterale printre ceilalti. Va multumesc pentru increderea pe care mi-ati acordat-o de la inceput, si sper ca atat eu, cat si Tractozauru` nu v-am dezamagit (acum o sa vina bullbar desigur sa se laude :grin: cum l-a salvat el pe Tractozaur :P , povesti d`astea, cand de fapt eu doar am vrut sa-l testez, ca vechii maestri de arte martiale care-si verificau invataceii :wink: , sa-l vad daca poate si daca are vointa sa ma traga, asa ca l-am lasat sa-si faca damblaua, ca sa va spun un secret :wink: , don semaca fi atent :h5 bullbar asta are o dambla, asta vrea sa-i tracteze pe toti, bullbaree, fa-ti tata o firma de tractari si ai rezolvat problema, faci la trolieri toata ziua :ha: … Maine poimaine il vedem pe bullbar cu Patrolu` pe Calea Victoriei inscritionat cu Tractari Auto Non Stop Gratis, sunati la 89.89.989 :ha: :ha: :ha: Cat despre incidentul petrecut ieri :F , Yonutz a spus citez: “…Durata traseu - cat aveti "biletul de voie…" :wink: , deci repet si eu, caci repetitia e mama invatarii, poate o sa le intre in cap mai bine tuturor celor ce au plecat in timp ce eu si bullbar ne “cazneamâ€� sa-i scoatem pe baieti din groapa (v-am spus eu ca “TRACTOZAURU` la nevoie se cunoasteâ€� :grin: ), nu aveam nevoie de ajutorul lor :twisted: avem, zic eu, masini destul de capabile pentru a scoate pe cineva din cel mai mare kkt, problema este doar ca nu au stiut, sau nu au considerat necesar, sa ne zica macar LA REVEDERE! :P Cat despre faptul ca au plecat, fiecare este liber sa-si petreaca timpul cum considera de cuvinta, nimeni nu a venit cu forta, prin urmare fiecare este liber sa plece cand vrea “muschiuâ€� lui, dar…, intre prieteni…, in Romania :grin: ( si am vazut ca in Europa inca se mai poarta acest obicei, americanii l-au mai uitat putin) la plecare se zice LA REVEDERE, adica in traducere, revedere inseamna, hai sa ne mai vedem si alta data… BAIETI, DATA VIITOARE NE MAI GANDIM. :care Cei care ati plecat inainte de momentul cu pricina, nu va faceti griji, sunteti super colegi, ne-am simtit foarte bine cu voi, atat cat ati putut sa stati. Trebuie sa mentionez totusi ca judge (Raoul, cel cu patrolu` alb, care a iesit locul 2 deh :grin: , la uphill, dupa mine :twisted: , Tractozauru`, aplauze, :bravo va multumesc) mi-a dezvaluit azi de dimineata ca m-a sunat pe mobil sa-mi spuna imediat ca si-a dat seama ca s-a comis o impolitete, lucru pe care pot sa-l confirm, ca m-a sunat in timp ce noi trageam la sufe (n-am auzit telefonul, in incrancenarea aia :shrk ) si va rog sa-i acordati circumstante atenuante, mai ales ca nu stia drumul de intoarcere inapoi catre casa si a fost intr-un fel fortat sa faca front comun cu ceilalti :Gr (acuma eu ce sa fac, i-i iau apararea sa nu mai fie suparat de infrangerea “la mustataâ€� pe care a suferit-o ieri :ha: :ha: :ha: ). Pt. tazz_bestie Nu este nimic rautacios, tot ceea ce ai citit sunt constatarile mai multor oameni si parerile lor pertinente despre o mica “scapareâ€� de-a voastra, sper din tot sufletul NEINTENTIONATA, pur si simplu probabil, banuiesc, NU V-ATI GANDIT! In rest, PACE si PRIETENIE! :p Pt, worldscape Ma intalnesc eu maine cu GiPieS_cu maine si ii transmit, ca el nu prea se uita pe net. DA, DA, DA! :cn Pt. clatita Am inteles acum de ce iti spun astia clatita, pentru ca te intanzi ca o clatita in anumite situatii cand stai pe bara spate a lu` bullbar si din “gresealaâ€� cazi la iesirea din ravena. Esti dement frate :grin: :n1 si te pricepi de minune la caderi, adica esti o “cazaturaâ€� super simpatico, depravat mic ce esti :ha: , si te astept la mine la sala sa le arati si elevilor mei “Jipu Ukemiâ€� adica Caderea sau cazatura de pe jeep :ha: :ha: Fratilor propun sa dam o lada de Jack pentru clatita, cel mai tare si mai inimos copilot de ieri :10 care striga in gura mare cand eu eram in stuf si toti aveau cate o parere despre troliere dar nici unul nu facea nimic: “Ba, omu` asteapta sa-l ajutam sa-i scoatem masina si voi o strngeti in cur atata!!!â€� :happy Pt. judge, Mikka si watcher Normal ca va multumesc toti pentru poze :ft ca in sfarsit au si ei avatar-urile ca al meu cu Tractozauru`, cu intrat in apa, vedeti…, Puterea exemplului! :ih :ih Si v-am spus sa-mi faceti numai mie poze si nu m-ati ascultat, nah, asa meritati acuma, furt pe fata!!! :uameni Acum fara gluma, super poze (in special alea cu Tractozauru` in balta, of course :ha: ) si felicitari pentru profesionalism. :1 Pt. Yonutz, bulbar, watcher Multumesc, multumesc, stiti voi pentru ce CAMPIONIII, CAMPIONIII, OLE, OLE, OLE :n1 :n1 :no11 Multumesc, multumesc, multumesc pentru aplauze :grin: , bineinteles vine bullbar acuma si incepe DA, DA, DA, DAr, HA, HA, HA, HAi ce credeati ca am sa continui eu, sa-l ridic in slavi pe bullbar :P ? P`ala micu` dar cu sufletu` mare cat muntele :bravo ? Nu uita bullbare cine a ocolit 3 kilometri si te-a scos din apa, DA? Cine? :tr bineinteles :h5 Pt Yonutz Yonutze, eh lasa ca stim noi ca nu te-ai referit tu numai la “marile talenteâ€� :P ci si la marci si una peste alta, s-a vazut, TOT NISSANU-I FRUNCIA!!! :no11 P.S. Ah, era sa uit, noroc cu sufa mea hoata si…, am niste cauciucuri de combina de vanzare, au ajuns la 950 euro acuma si sunt in crestere. Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Mai oameni buni ... nu va mai agitati, totul e la timpul trecut, chiar daca eu am pus mana cand au avut ei nevoie! Deci toata lumea s-o simtit bine? E ok atunci, mi-am atins scopul ... acestei iesiri atunci! Sa ne fie de bine LA TOTI! :h5 Deci "go prepared" ptr urmatoarea iesire! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 9, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Oameni buni, acestea momente unice imoralizate si puse pe DVD ar putea face obiectul unei retrospective interesante ptr anul 2009! Sunt niste iesiri memorabile atat ca participatie cat si ca actiune, si se pot concretiza pe DVD-uri pe care peste ani le vom revedea cu mare placere gandindu-ne cum a fost la ... Este pacat ca informatia sa se piarda si mai mult decat atat putem imparti traile noastre de moment de atunci chiar si cu cei care nu au participat! Este o alta idee care se poate adapta clubului in formare ...adica o istorie in imagini, o istorie care va ramane vesnic vie in mintea participantilor, spectatorilor si celor care au ramas acasa prin vizualizarea acestor DVD-uri! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? DA, DA, DA, stau si ma uit acum la televizor si ce vad..., bullbar, bullbar, bullbar :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Fratii mei de namol...........va rog sa mi acceptati scuzele......am plecat fara sa va salut.....nu mi am dat seama....eram indispus dupa ce mi am taiat 2 gume. Mentionez ca nu stiam k ati ramas impotmoliti akolo....... @yonutz.....tot respectu in fatza ta, te ai bagat sub masina mea sa pui cricu desi masina putea sa cada......... @bullbar - @off road runner..... :p Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? GOGANU, :rsp esti primul care si-a dat seama ca nu am facut comentarii rautacioase si apreciez faptul ca ai avut puterea de a face un lucru atat de simplu, dar plin de semnificatie..., spunand "...va rog sa mi acceptati scuzele" GOGANU, super coleg :bravo Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @goganu, tot raul spre bine, nu ? Acum ai mt-uri... Erau foarte vechi gumele de s-au taiat asa usor ? Sau care a fost motivul ? Daca tu nu sti, poate stie altcineva sa spuna de ce a patit asta, pt ca e bine de stiut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @Gogane ...fratica ... cum sa-mi las cricul pe mana altuia? Am vrut sa-l pun cu mana mea! :ha: Pe de alta parte stai linistit, m-am bagat sub masina ta perfect constient de ceea ce fac...capul a fost intotdeauna sub puntea spate in dreptul rotii din dreapta (cea fara probleme)! Asa ca daca ar fi fugit masina de pe hilift ...cel mult mi-as fi lovit la mana ... :h5 Trebuie remarcat si ajutorul lui Kess :bravo care a stat aproape de noi tot timpul, a manarit hiliftul sa-ti ridice masina ...ca sa intre testosu meu de cap ...sa gandesc in liniste la umbra unde si cum sa-ti postez cricul! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @goganu, tot raul spre bine, nu ? Acum ai mt-uri... Erau foarte vechi gumele de s-au taiat asa usor ? Sau care a fost motivul ? Daca tu nu sti, poate stie altcineva sa spuna de ce a patit asta, pt ca e bine de stiut. Dupa cum erau taiate inclin sa cred ca a mers destul de mult cu presiune scazuta in roti si ca un mal de pamant mai tare in gura a definitivat treaba! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @mps.......mi am luat kiar cand m am intors 4 BFG 33/10.5/15.....mi era teama ca ating dar le am montat si sunt ok. Gumele taiate erau noi, odihneasca se in pace,.... poate presiunea era prea mare in ele desi ma indoiesc......tind sa cred k le am taiat in ceva aruncat pe camp (posibil o bucata de fier).......oricum mergem inainte....... :app Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @mps.......mi am luat kiar cand m am intors 4 BFG 33/10.5/15..... Deci legal ti-au eliberat baietii "permisul de noroi"! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @kess.......a coordonat perfect skimbarea anvelopei......... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @yonutz.....cu AT am fost ajutat sa ies din cacao.....acum cu MT sper sa ajut si eu pe altii..... :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Stiu ca iti este greu, dar incearca sa dormi noptile astea... sa fi odihnit in week-end, sa le poti testa. Mda... uite cine da sfaturi. Eu vineri le-am pus, vineri seara a plouat si a doua zi m-am dus singur si fara experienta in offroad :P pe drumul dintre vadu anei si fundeni. Acum stiu ca am incalcat o regula foarte importanta, dar nerabdarea si entuziasmul era prea mari. Verifica bine sa fi sigur ca nu ating pe nicaieri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @mps.........in teren imi voi da seama cel mai bine cum stau lucrurile......... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? GOGANULE, asa ca le-ai pus pe masina 33-urile nu ating, dar ai sa vezi in teren ca fara body-lift sau suspensie profi, la incrucisari de punti, or sa atinga la greu, ba chiar o sa ai sanse sa le tai de data asta altfel..., DE MASINA!!! :ha: :ha: Nu glumesc, eu aveam body-lift si tot atingeau un pic 33-urile in teren..., repet, normal ca pe asfalt nu ating :ha: ai sa vezi, sti ca nu vorbesc pe nas. :P Sper ca nu te-am desumflat... :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? @off road runner......cata rautate..... :ha: Stiu mam gandit k pe asfalt nu e ca in padure....... Sa vedem cum stau lucrurile si ma scarpin si de un body-lift........ Te cred , stiu k vb in cunostinta de cauza......m ai lasa ma sa ma bucur un pic :ypu Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? DA, DA, DA..., :sr Sunt excelente, nu ating nici in vise..., orice vrei tu..., :F :P DAR PE TEREN SIGUR ATING :ha: :ha: :p :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Dragi colegi, stimati domni, ba fratilor.....se zice: da, da daaaa :P Asta una la mana. A doua....iutubul lu' peste prajit merge ca dracu. Daca nici maine nu pot sa incarc filmele...le duc la Yonutz sa faca el ceva cu ele ca am auzit ca este un mic Nae Caranfil si un minuscul Franco Zefirelli! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Ehehe, ia de vezi, ca am trecut prin asta acum vreo 4 anisori in urma :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Intrucat Nissoyota a intrat la cura de modificari de primavara,duminica venim si noi la 'offroad' de Calugareni cu Golf-ul....sigur va face fata cu brio... :ha: :ha: :ha: desi pana atunci cred ca ne aterizeaza in curte inca un Nissan,evident...benzina,3300cm... :banana :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Vedeti, ma adresam lu` GOGANU si se baga repede bullbar :P Ba, asta e peste tot v-am mai spus, vrea sa tracteze tot, bullbar, bullbar, bullbar, DA, DA, DAAA :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Mananca si gura la copii o paine? Intrucat Nissoyota a intrat la cura de modificari de primavara,duminica venim si noi la 'offroad' de Calugareni cu Golf-ul....sigur va face fata cu brio... :ha: :ha: :ha: desi pana atunci cred ca ne aterizeaza in curte inca un Nissan,evident...benzina,3300cm... :banana :banana :banana LA tine "aterizeaza" cu nissanuri, la silviub ploua cu Toyote...bai nene pe ce strazi stati sa imi pun si eu curtea pe langa voi poate imi sare si mie macar o aschie de Tico, vreun amortizor OME, vreun stop de nissan macar...ceva acolo de o fafole :app Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate