Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mananca si gura la copii o paine?

Yonutz

Postări Recomandate

Re: Mananca si gura la copii o paine?

No comment pentru moment expeditia care s-a terminat pe la 20:00!!! :P Revin cu niste poze si comentarii maine, ca dupa 10 ore de off parca merge un pic de somn :grin: .

Ah..., eram sa uit..., noroc cu bullbar :ha: :ha: :ha: :h5 , stiti voi de ce, aia care ati ramas pana la sfarsit la "ciolan" :wink: :ypu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 374
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator victorr

Bai fratilor felicitari ma faceti sa regret din tot sufll ca bucurestiul e asa departe de oradea ... :sr ca nu sint mai aproape ...faine utilaje si faine poze...noroi mult pe viitor... :bravo

Link spre comentariu

Asa...am ajuns acasa...baita...si sa punem niscavai poze. Mai intai cei trei crai de la rasarit, de la stanga la dreapta in ordinea numerele de pe tricou: Nike, Clatita si don Semaca! Ignorati pozitia indecenta a domnului Clatita, aceasta fiind, de fapt, intreaga lui atitudine de peste zi, cand mi-a dedicat de nenumarate ori inestimabilele valori din celebra melodie a Parazitilor: "Da, da, da....sa s..i p..a de ziua ta"!

P.S. nu era ziua mea si tot am dat de baut! :h5

Link spre comentariu

Secundo tempo! Va rog umil sa observati cum in cateva poze facute noaptea, celebrul TRACTOZAUR este salvat de.....(aici se aud aplauze) este salvat de...... (din nou aplauze frenetice) este scos triumfator la sufa dinamica de.....(in acest moment multimea este in delir)......... de io! :grin:

Link spre comentariu

@bullbar............ai luat apa la shosete?........ :1 :cl :ha:

Azi am taiat 2 gume orbit..........cu acest prilej tin sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat (stiu ei cine).....si celor care m-au asteptat......

Oricum tot raul spre bine.............mi am luat MT 33.......culmea le am si montat seara...... :grin:

Felicitari celor care au facut pozele........... :bravo

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Si ultima poze pe care o detin! Va multumesc. Stiti de ce imi place sa stau ultimul in sirul de masini? Stiti de ce ma aventurez mereu unde nu se poate? Pt ca merg cu voi! Voi sunteti de vina pt ce sunt eu acolo in teren si va multumesc. Aproape ca devine patologica dedublarea mea fata de cotidian. Multumesc!

P.S. Tractozaure a.k.a. Cristi :x am de dat o bere jupane pt senioritatea ta!

P.S.2 Am cuvinte frumoase pt toti, dar devin patetic si va-njur! :ha: :ha: :ha:

P.S.3 Nu vreau sa uit: dimineata am plecat 20 de masini. Can Razvan cu G-ul si Yonutz au ramas blocati in dig, vezi foto, au disparut subit vreo 10 masini. Fara un "salut". Nu se face asa ceva domnilor, mai ales cu parteneri de drum la anaghie! :uameni

Link spre comentariu

frumoasa iesire

am vazut in cateva poze enorm de multe peturi

spuneti ca ati umplut cativa saci, in 10-15 minute cand stateati pe loc, si ati lasat locul mai crat (chiar daca nu voi le-ati aruncat acolo)

:grin:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

brava baieti,

o iesire cu tot tacamul! a avut toata lumea parte de orice ti-ai fi putut dori de la o actiune de genul asta, noroi cat cuprinde, apa din plin (ca mai aveau putin si se transformau masinutele in amfibii prin lacul ala in care am ramas prima oara si m-a scos dom' fotograf, multam fain) si toate formele necesare de relief ca sa-ti faci putin de cap (si de grija la masinute, ca am plecat cu ceva damage-uri).

sa nu uit berile pt mentinerea moralului si aici tre' sa le multumesc lui nicu si lui clatita pt sprijinul acordat la inceput, cand eu eram cu mainile in buzunare si cu caderea uscata praf... si mai ales pt discutiile pe coada cu d.l jack - cine stie, cunoaste.

nu stiu cum de m-a suportat pana la capat bullbar, sa ma traga de nshpe ori, cand nu vroiam sa ma las pana nu dovedeam santul ala cu namol... prietene, respect! am ramas dator o ciorba de fasole, care nu o sa se lase asteptata mult. dar am incercat si eu sa ma revansez cat de cat cand te-am scos la final din vagauna aia cu "apa mica si nisip tare pe fund"...

apropos de poze, pacat ca nu a facut nimeni o poza benei de la TATA a lui semaca.... era expresiva pt activitea din greu depusa de clatita in lupta cu nesfarsitele hoarde de beri de toate felurile... :1

ce mi-a placut mie cel mai mult, a fost unitatea si dedicatia celor care au ramas pana la final. cel mai bine mi-a spus-o nicu iorga prin sleaurile de la inceput " baga-te peste tot pe unde vrei ca are CINE sa te scoata". :bravo

la mai multe iesiri!!

experientia docet.
Link spre comentariu

Domnilor tin sa va multumesc pentru intilnirea de ieri. M-am simti super in compania voastra. Pacat ca am avut dezlegare doar pana la 13. In orice caz ne mai vedem pe curind. Poze cind le iau de la copilot, dar nu cred ca sunt multe.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Foarte frumos, sa va fie de bine !

Ce-ti mai plac blondele domnu' koala ... :ha: berile blonde! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vesti bune, in sfarsit - toate pozele (1233) au fost puse pe net.

Inca o data adresa: http://flickr.com/photos/uberlawyer/set ... 535266798/ Vedeti va rog ca sunt 2 pagini - schimbati 1 si 2 in josul paginii.

Daca faceti click pe link ajungeti direct in pagina 1 si veti vedea thumbnail-uri - click pe unul din ele si accesati poza dorita la o rezolutie medie. Daca o vreti la o dimensiune chiar si mai mare, exista un link cu o lupa deasupra pozei pe care scrie "ALL SIZES". Click pe buton si veti vedea poza la o rezolutie rezonabila: 1200 pe una din laturi. O poza marita ar trebui sa arate ca mai jos.

http://farm4.static.flickr.com/3504/3265487867_49e46fa78b_o.jpg

Sper ca azi sa am timp sa sui pozele la dimensiune full si pe transfer.ro. Asta inseamna cam 4-5 GB. Va dau atunci link-urile cu explicatii.

Link spre comentariu

Judge:

Inca o data felicit abordarea pozelor - compozitii misto, multa munca, etc.

Acuma, ca sa vorbim numai de poze:

Urmatorul pas este sa invete photoshop fiindca se poate scoate so much more din ele ;-)

Si un ultrawide.

Si un blitz mare. :-)

Legat de iesire: ce crezi ca ti-a lipsit sa castigi cursa uphill?

Ca abia la ultima saritura a ajuns in fatza Tractozaurul...

Link spre comentariu

Judge ... super pozele! :bravo ptr rabdare si ptr munca depusa ...La vederea pozelor am trait inca o data evenimentele petrecute ieri! Felicitari inca o data!

PS- Mi-am salvat cateva poze deja ...si una mi-am pus-o la avatar! Multumesc!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare