Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Veverita DALE

asfalttango
 Share

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Veverita DALE

Multumesc tuturor de urari :h5

Citeodata ma gindesc ca in august ,anul trecut, cind am gasit forumul aveam in curte 2 masini 4x2 si acum pot spune ca m-am virusat ca am adaugat si 2 masini 4x4.

Mi-as dori ca la anul pe aceesi vreme sa mai am inca 2 masini 4x4....Tinjesc dupa un PATROL si TOYOTA :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

Adi, felicitari pentru ambitie.

In ceea ce priveste achizitia a inca 2 masini de teren, eu zic sa nu pierzi din vedere achizitia si a unei rulote sa ai unde sa dormi dupa ce te va scoate sotia pe pres :ha: .

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

M-am gindit si la o rulota...din aceleasi motive :ha: :ha:

Azi am mai mesterit la VEVERITA....la capitolul imagine :ha:

Trebuie sa ne miscam...in functie de buget si timp :ha: :h5

Pe capota masina a avut un autocolant cu model care nu a iesit decit cu razul :P .Cred ca a fost lipit imediat ce s-a achizitionat masina pentru ca vopseaua autocolantului s-a combinat cu vopseaua masinii :ha: .Solutia:colez si eu :h5

In primul rand, felicitari pt noua achizitie, iar in al doilea rand ... mi se pare mie sau ai vopsit si discurile de frana? Aaa si mare atentie la vopseaua de pe MRL-uri, adica sa nu iti intre vopsea intre partea fixa si cea mobila, sa ajungi sa cuplezi 4x4 cu ciocanul cand se usuca vopseaua.

Spor la treaba in continuare :bannana

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Le-am vopsit cu un grund diluat cu motorina pentru a fi absorbit de toata rugina care era peste tot.Pe MRL-uri am dat cu grija :h5

Discurile le-am dat cu grund pentru ca am incercat sa dau in spatele lor ,pe talere , pentru ca oricum discurile o sa se curete la primele frinari .

Deoarece nu stiu cam cum sunt aszate banchetele si suportul de soft top rog un coleg care are posibilitatea sa faca citeva foto cu pozitionarea acestora.

Stau in cumpana daca sa fac SOFT-TOP-ul ca originalul sau sa il fac tesit la 45 de grade,dar ma gindesc ca nu mai au loc si pasagerii in spate.

Mai am varianta sa pun un singur scaun ....central sau pe una din parti....

Stiu ca nu este recomandat...dar o sa fim 3 persoane la iesirile prietenesti...eu ,sotia si fetita :h5

Daca are cineva link-uri catre SAMURAI-uri modificate....sa nu stea pe ginduri :ha:

Salutare!

Sa o stapinesti sanatos si sa te bucuri de ea. Frumusica foc masinuta, numai buna de alergat pe la Cheile Dobrogei si nu numai. Poate iesim in weekend-ul asta cu masinile pe acolo. Se pare ca simbata va fi vremea buna chiar pentru un picnic. Am facut duminica trecuta o recunoastere prin zona, a fost super. Vreme excelenta, peisaje superbe, o minunatie. Zilele astea pun si eu la punct Niva si vreau sa ies cu ea. Poate o sa ajung si pina la Uspenia. Dupa cite vad masinuta ta are nevoie de ceva "gerovital" asa ca spor la munca in continuare!

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva

Sa o stapanesti sanatos! Si sa te duca/bage/scoata pe/de unde vrea muschii lu' matale! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Multumesc mult pentru urari :h5

Acum scotocesc pe forum tot ce inseamna SUZUKI....si ma roade o intrebare:Ce masuri tehnice trebuie sa iau pentru a preintimpina rasturnarea (asta pina ii montez un roll-bar)?

Multumesc mult pentru urari :h5

Acum scotocesc pe forum tot ce inseamna SUZUKI....si ma roade o intrebare:Ce masuri tehnice trebuie sa iau pentru a preintimpina rasturnarea (asta pina ii montez un roll-bar)?

Sa ai parte numai de bucurii cu noua achizitie.

Nu te mai gandi la rasturnat. Nu te bagi in punctele fierbinti si eviti bolovanii. La cum sa faci spatele ca vei transporta trei persoane, inclusiv copilul. Aici problema e foarte simpla. Pana la traseu mergi cu toata familia, dar in traseu nu. Opresti nevasta sau copilul cand va mai creste pe post de copilot, iar spatele liber.

Peste grundul cu motorina nu cred ca poti aplica chit, vopsea, etc. Au aparut spray-uri cu grund gri. Degresezi zona respectiva si dai cu acest grund dupa care dai cu vopsea tot spray. E cel la mai indemana si rezultatele sunt ok . Spor la treaba !

Rubicon 2.8

Felicitari pentru achizitie, sa te poarte sanatos pe coclauri!. :W

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups

Spor la treaba-sunt convins ca o sa iasa super.

Eu am jante la fel si le-am intors taman invers (o micuta protectie contra inclinatiilor laterale).

:1 pt achizitie.

TOYOTA HILUX 2.5 D-4D

TV D 14 F

Azi am mai mesterit la "veveritoi"

Scaunele au fost date jos+spalate+dezinfectate cu enzime.....am constatat ca suportii scaunelor sunt rupti...asa ca intarire+sudura.

Bikini top a fost spalat fata -verso +vopsit exterior....ROZ-ul ma zgiria pe retina... :ha:

Am astupat si gaurile din podea(acolo unde vin capacele de scurgere)....si ma gindesc la un sistem de dop rapid.

Cu aceasta ocazie am constatat ca lipseau niste tiranti care fixeaza rama parbrizului precum si niste suruburi de la arcada centrala.

Am mai gasit niste gauri cu casete filetate care nu stiu la ce folosesc....sunt si pe rama parbrizului deasupre plafonierelor dar si pe rama portbagajului.

In rest chitui,slefuit,chituit,slefuit...am facut febra :P

Mi-ar fi utile citeva foto din interior cu prinderea soft-top si banchete

Mai am o nelamurire.....in privinta scaunelor,cu toate ca scrie SUZUKI pe ele cred ca nu sunt originale....mi se par mai mari si nu culiseaza pina in fata pentru a permite accesul in spate.Culisantele le-am deblocat si gresat mecanismul de basculare.

Foto cu piesele lipsa de la rama parbrizului...si improvizatia mea :ha:

E masina mica....si merge repede :h5

Si cind faci cu drag...totul merge repede...Nu imi place treaba cu vopsitoria :P

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use