Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Veverita DALE

asfalttango
 Share

Recommended Posts

Re: Veverita DALE

Retusuri...ca nu merita sa o vopsesc toata.Mi-am facut ceva vopsea la paleta pentru exterior iar la interior combin eu 3 nuante de vopsea luate de la supermarket.

Accent pun pe eliminarea cuiburilor de rugina.

Dupa asta o sa intre la un tratament "underbody"cum am facut la PAJERO .

Si abia dupa asta intram la partea mecanica(acolo o sa fie gaura in buget :P )

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sa incepem cu scaunele ele nu culiseaza mult spre fata accesul in spate este greoi un minus samuraiului scaunele din spate se prin de podea si trebuie sa aiba o bara mica fixata de podea in care se agata clemele de la scaun in partea de jos iar in fata sunt prinse in suruburi trebuie sa fac rost de un program de micsorat poze sa vezi despre ce este vorba gaurile de la rama parbrizului sunt pt fixarea eventualelor bari tranzversale care le poti comfectiona, sa speram ca nu va crapa fibra in teren ori cum este un proiect cu multa munca si ambitie spor la treaba eventual pe colturile din spate de la aripi in partea de jos se pot comfectiona niste coltare din aluminiu in lagatura cu prelata mai bine achizitionezi un soft top pt ca vei avea mai multa protectie la apa :h5

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Am mai miscat ceva si azi...tot la capitolul imagine :h5 Prima mina de vopsea.Mai urmeaza cel putin una la culoarea masinii.

Varianta cu vibra m-am gandit si eu la mine ... dar sincer nu stiu cum se comporta in timp la vibratii... ca de vibratii si zdruncinaturi nu duce lipsa Samuraiul. Daca sti ceva concret in priviinta asta, sau doar incerci, sa ne zici si noua.

Suzuki Samurai 1.3i 1991

Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!!

Cu siguranta impartasesc toata experienta pe care o sa o capat ci Veverita DALE! :h5

Azi i-am facut:

Reparatie generala sist frinare punte spate:

Deblocat sisteme autoreglare

Curatat +deblocat pistonase(o roata era blocata)

Schimbat garnituri un cilindru(cealalta roata pierdea lichid frina)

Deblocat aerisitoare frine...toate 4 blocate :F ne-am luptat ceva cu ele

Verificare + gresare sistem frina mina...pe cardan

Deblocat+gresat cruce cardanica cardan spate +gresat culisa+confectionat protectie.

Refacut +intarit esapament...traseu galerie la finala

Diverse verificari punte fata

Deblocat busoane +verificari ulei grupuri punti ,cutie transfer,cutie viteze

Gresat pe exterior (doar) crucle cardanice si de la celalalte cardane

Aerisire+inlocuire lichid frina...toata instalatia

Verificare nivel ulei melc globoidal caseta directie

Timp luat de la ora 11,00-21,30 2 persoane(eu& tatal meu)

Am uitat sa precizez ca am avut de fapt si intariri :ha: :ha: pe posesoarea de drept a Veveritei :banana ...fetita mea :bannana

Din pacate as fi vrut sa nu am dreptate...Cu toate ca am 13 atm compresie pe pistoane...din auza faptului ca masina a stat mult sau ca nu a fost exploatata corect....se aud fustele pistoanelor batind si ancarnseaza bujiile....Ramine sa vad daca se impune un nou motor SH la 200-300 euro sau un set de segmenti+siemeringuri supape...De ce am fugit...nu am scapat :sr

Alte foto tot de azi...

In ultima foto este adaptarea unui tampon de esapament de DACIA in locul tamponului pentru fixarea reductorului...Sunt curis daca va rezista deoarece cel original avea dublul suprafeteii de contact fata de cel montat acum...Daca nu tine...il schimbam :h5

Si ultima foto din aceasta seara :h5

Aparatul foto a stat in buzunarul de la piept :ha: Si cite or sa mai fie :banana

Cel mai corect CAIET DE SERVICE...nu poate fi falsificat :banana :banana

Are cineva idee de ceva preturi orientative la piesele de SAMURAI....orice reper...

Ma intereseaza in mod deosebit:

1.set segmenti

2.set siemeringuri supape

3.garnitura chiuloasa

4.garnitura baie

5.pivot inferior(merge bagata vreo saiba care sa il preseze?)

6.kit distributie

Orice informatie privind preturile imi ofera un punct de reper ...

Din pacate as fi vrut sa nu am dreptate...Cu toate ca am 13 atm compresie pe pistoane...din auza faptului ca masina a stat mult sau ca nu a fost exploatata corect....se aud fustele pistoanelor batind si ancarnseaza bujiile....Ramine sa vad daca se impune un nou motor SH la 200-300 euro sau un set de segmenti+siemeringuri supape...De ce am fugit...nu am scapat :sr

...

hmmm.... slp

:ha: :ha: :ha: :ha: Asa este ....m-ai atentionat. :bravo Recunosc!

Mi-a devenit draga :h5 asa cum este...deja o curteaza citiva clienti pescari...baietii ar da 1500 pe ea instant....dar e haioasa si promite mult....Cred ca nu a avut parte de stapini care sa aiba grija de ea.

Eu incerc sa fac tot ce pot pentru ea ca la rindul ei sa imi ofere clipe de satisfactie...

Bai Adi dar vad ca ai luat-o personal cu masinuta asta :grin: . Nu te lasi pana nu o faci caleasca! Spor la treaba si sa te bucuri de ea. Cel mai tare ma distreaza motto-ul tau :ha:

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use