asfalttango Posted September 23, 2009 Author Share Posted September 23, 2009 Re: Veverita DALE Nu prea gasesc nimic despre montajul unui troliu la veverite... Speram ca o sa iasa o treba buna... :h5 Macar ne straduim :bannana Nu stiu cine sunt...daca sunt sau nu la noi pe forum...dar o sa ma inspir din lucrarea lor. :bravo :bravo baieti http://www.blogger.com/feeds/8334049138 ... ts/default Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristiblondu Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Re: Veverita DALE Hai Adriane ca vine cupa Kamikaze si fara troliu o sa stai sa fierbi tuica prin campus :ha: :ha: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 24, 2009 Author Share Posted September 24, 2009 Re: Veverita DALE Pai de asta dam bataie....sa vedem si noi tot traseul :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yety Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Re: Veverita DALE Te rog , daca gasesti o solutie sa pui si ceva poze pentru ca sunt foarte interesat de acest subiect, deoarece am si eu exact aceeasi problema. Multam ! Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 24, 2009 Author Share Posted September 24, 2009 Re: Veverita DALE Pe masura ce avansez postez si foto.... Poti vedea ce au facut altii pe blogul pe care l-am gasit,si l-am postat mai sus :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yety Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Re: Veverita DALE Am aruncat o privire acolo dar nu am inteles mare lucru . Pozele tale sunt mai clare , cel putin pentru mine. :h5 Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 24, 2009 Author Share Posted September 24, 2009 Re: Veverita DALE Miine trebuie sa soseasca troliul si placa de prindere. In functie de ce ne soseste ne apucam de confectionat....Eu as vrea cam asa ceva: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adipsc88 Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Re: Veverita DALE Eu l-am prins de sasiu si lam sudat de bara aia care ii intre lonjeroane... 0720059999 0756545953 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 25, 2009 Author Share Posted September 25, 2009 Re: Veverita DALE A venit jucaria :bannana :bannana :bannana :ypu :ypu :ypu :banana :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stane Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Re: Veverita DALE Uite cum am facut eu. Am vrut sa fie totul demontabil. Se prinde de lonjeroane si cu U-bolturi de bara dintre acestea. Am vazut ca ai luat placa de fixare.Aia s-ar putea sa complice. Gresala mea a fost ca am pus troliul prea in fata pentru ca n-am vrut sa decupez masca. Ar merge pana-n radiator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Re: Veverita DALE Multumesc frumos :h5 Super eleganta si ideea cu semnalizarile.Sunt semnalizari de aripa laterala de DACIA? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stane Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Re: Veverita DALE Da,de Solenza.Chestia e ca are soclu mic.Daca pui bec mic nu merge samnalizarea. Am gasit becuri de 21w cu soclu mic, foarte scumpe, care mi-au topit lampa Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 26, 2009 Author Share Posted September 26, 2009 Re: Veverita DALE Tabla folosita la scut este de 4 mm...este suficient? Si mie imi place acest model si daca este nevoie tai din placa adaptoare care este de Wrangler(din cite am inteles) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Re: Veverita DALE Azi mi-am suflecat minecutele si m-am apucat de montat troliul...pentru Cupa Kamikaze :banana :bannana :h5 Sa vedeti ce a iesit pina acum... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Re: Veverita DALE Am vazut ca marea majoritate a fixat suportul de capetele de sasiu.Si placa troliului a fost sudata de bratele asa-zis-ului bull-bar. Nu au aparut in timp probleme cu sudurile?Fisuri?Rupturi?Smulgeri? Nu au aparut rupturi in capul sasiului?Mi se par firave urechile si scutul pe care il avea masina din fabrica(cred) era tot de acolo prins. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Re: Veverita DALE Si ultimile poze din seara asta... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stane Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Re: Veverita DALE Aoleuuu.. ce-ai inceput sa faci omuleee... La voi in Constanta nu taie nimeni cu laser? Daca ziceai iti trimeteam fisierul *dxf cu conturul. Ce-ai zis in semnatura ta? "Invata...." Prinderea de lonjeroane(eu am mai adaugat si al treilea punct de sprijin), impiedica sucirea in plan vertical.Mai multe detalii pe PM sa nu plictisim cititorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 Re: Veverita DALE Or fi care taie si cu laser(prin port)...Dar si asa bugetul este super gaurit :sr ....Eu m-am inspirat din lucrarea dvs. si am vazut ca placa de troliu are si prindere de bara de rigidizare a lonjeroanelor,dar la mine nu ajunge placa pina acolo.O sa ma gindesc la alta modalitate... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 Re: Veverita DALE Cum s-a mai modificat Veverita azi.... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 Re: Veverita DALE :h5 Detalii Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 Re: Veverita DALE :h5 Am gasit si locul scutului... :h5 .Mai trebuie unul la rezervor :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 (edited) Re: Veverita DALE :h5 Cam asa arata dpdv estetic. De obicei se obisnuieste folosirea unui intrerupator pentru alimentarea/debransarea troliului? Edited March 26, 2010 by asfalttango Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokR Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Re: Veverita DALE frumos :1 :bannana Lay back & wach the sky Link to comment Share on other sites More sharing options...
adipsc88 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Re: Veverita DALE Foarte frumos boss,pune-ne si o poza din lateral sa vedem daca sa lasat masina sau nu...baftaaa si mersi de bullbar cu ocazia asta :h5 :1 0720059999 0756545953 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 30, 2009 Author Share Posted September 30, 2009 Re: Veverita DALE Multumesc de aprecieri :h5 M-am straduit sa ofer cit mai multe detalii pentru ca oricine doreste sa se inspire sa poata gasi toate informatiile necesare :h5 La montarea troliului masina nu s-a lasat :h5 Inainte m-am urcat eu pe capota si am facut proba...si eu am 85kg. Trebuie sa il mai leg la baterie si nu am inca un intrerupator... :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts