cfantana Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Razvane ma bucur ca te-ai dat cu samuraiul,asa poti sa vezi si tu diferenta de confort :grin: Acum cu G-ul e boierie,zici ca sunt pe perne de aer :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Bai Petre dupa cum relatezi pataniile tale de la concursul nostru si dupa cum ai relatat pataniile de la ORR te mai intrebi de ce ti-am acordat premiul special "Cascadorii rasului" constand intr-un rucsac de picnic? :ha: :ha: . Stai linistit nu are sens peiorativ. Am citit posturile tale cu zambetul larg impreuna cu nevasta-mea. Esti unul dintre cei mai buni naratori :h5 Exista o diferenta intre ORR si Covasna Trophy din punctul meu de vedere, in afara de diferenta de clasa la care am concurat. Asta pentru ca la ORR am avut acea ploaie si un traseu de "open", in timp ce la Covasna Trophy sectiunea "speciala"din prima zi a pus capac masinilor care au abordat-o. Chiar daca eu cu Adi nebunu parem "cascadorii rasului", trebuie sa sti ca in ciuda distrugerilor pe care le-am avut in prima zi de la "speciala", numai defectiunea troliului ne-a scos definitiv din joc. Nu uita ca noi ne-am dat cu masina de "open" si am intrat acolo unde masini pregatite de extrem au refuzat sa intre! :grin: (trooper nu se pune ca isi varsa coniacul din ceasca pe impecabilii pantaloni de velur) Daca nu ma insel, doar o singura masina din cele 8 de la extrem a ramas intreaga. Noi am plecat cu ea intreaga, dar fara troliu si asta pt ca NOI am INCERCAT sa trecem acolo unde parea imposibil, ca doar asta e extremul, nu? In ceea ce priveste stilul meu de "cascadorii rasului" nu ma simt jignit pt ca stiu ca nu ati vrut sa ma jigniti, dar termenul de"cascadorii rasului" este DOAR PEIORATIV! :h5 Sunt convins ca pentru unii sunt doar "un incepator", pt altii "Patrolul lui Bullbar este varza" iar pt o alta parte sunt doar "cascadorii rasului", dar sincer toti acestia nu ma intereseaza. Eu m-am simtit bine, am vazut ce inseamna un pic de "extrem", am vazut cum se dau "maestri" si campionii, m-am imbratisat cu prietenii mei Kamikaze si cu cei la care tin si am calculat pretul corect pt nebunia numita OFFROAD. Felicitari organizatorilor si concurentilor! :1 ... Petre mi-a explicat ... : cand ai epuizat toate variantele si toti in jur iti spun ca trebuie sa renunti, mai trebuie sa mai incerci macar odata. :h5 :bravo Excelent punct de vedere !!! .....nu ca as sti ce fel de tip e bullbar (niteanu p.) :h5 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Am gasit si eu tolba cu poze si haideti sa le vedem :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Salutare! Am ajuns cu bine duminica seara. Multumim organizatorilor pentru modul cum au pregatit toata intilnirea, traseele au fost pe gustul meu, mai ales ca era prima iesire cu Mitsubischi.Trebuie sa multumesc inca o data lui Negrotaur care m-a ajutat si m-a troliat pe coborirea aia unde am ramas suspendat pe bolovani si nu in ultimul rind multumesc echipajului Ady Kamikaze -Vali Babu, care m-au ajutat sa indrept janta de la roata din spate pe care am indoit-o intr-un bolovan. Bai frate :1 , s-a dovedit ca desi e mic de statura, are ciocanul mare si il poarta dupa el. :ha: :ha: :ha: . Pentru viitor am mai bagat ceva la cap. :) si petrecerea de simbata seara a iesit super si sa ne vedem sanatosi la editia viitoare. :hi Am sa bag si citeva fotografii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laura_navara Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Citeva poze de la Standard .......startul de simbata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laura_navara Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie si inca...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laura_navara Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie ........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laura_navara Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laura_navara Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie ........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ninja Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Am ras cu lacrimi cand m-am uitat la ipostaza in care ne-a surprins Laura_Navara inainte de start. Cred ca i-am topit ceva pe la afisaj onorabilului oficial care tinea ceasul in fata ochilor mei:)) Si acum imi amintesc cu groaza primele doua minute din cursa, cand nu am am auzit de la copilot decat ceva de genul "Caine, sa mor eu daca stiu unde suntem:)" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Felicitari organizatorilor. Am simtit cumva, nu-mi dau seama de ce, ca a fost pus mult suflet, multa pasiune in tot ce am trait acele zile printre voi. Oameni deosebiti, atat participantii cat si cei care au organizat,bravo si la mai mare! Pentru mine va rog sa rezervati un loc anul. Multumesc Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Intr-adevar, cred ca ati pus mult suflet si pasiune.. Felicitari Club4x4 Brasov! Trasee foarte frumoase, peisaje pe masura, dificultatea a fost progresiva spre final, culminand cu trialul la open, care mi-a placut in mod deosebit (chiar daca a expirat timpul maxim, si am fost nevoit sa ies la jumatate). Poate la anul si niste zapada :grin: , sa fie complet. :h5 T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Fiind la al doilea concurs organizat de Club 4x4 Brasov anul acesta, ne-am permis sa venim mai tarziu cu felicitarile. Ne-am bucurat ca am participat, ca v-am revazut. Ne-am bucurat de asemenea ca am revazut prieteni mai noi sau mai vechi si ca am cunoscut oameni noi. Va salutam pe toti. In continuare atasam si noi cateva poze. OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie . OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Sa ne revedem cu bine!!! :h5 OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie cateva imagini T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Eu ce pot sa spun, s-au spus foarte multe lucruri bune pana acum! As vrea sa spun si eu un lucru critic despre aceasta competitie, si nu imi vin prea multe in minte! Singurul ar fi ca sa terminat prea repede, si astept cu nerabdare sa anuntati viitoarea intalnire In rest totul a fost OK, se vede faptul ca ati pus muuult suflet! Deci FELICITARI Poze? AM sa pun si din astea cand am sa ma adun de pe carduri!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Inca citeva fofografi :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator on-board Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Am inceput si noi sa urcam filmarile on board pe site. Incet, incet le vom urca pe toate. http://www.on-board.ro/videos/detailed/1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Ceva poze si de la noi gasiti: http://www.x3moffroad.ro/viewtopic.php?f=17&t=42 X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Am inceput si noi sa urcam filmarile on board pe site. Incet, incet le vom urca pe toate. http://www.on-board.ro/videos/detailed/1 :hi Adrian Grigorescu = Adrian Georgescu :h5 FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Va multumesc in numele clubului pentru prezenta si prestatia voastra la evenimentul organizat de Club 4x4 Brasov. In cateva cuvinte: au fost aliniate la start un total de 43 de echipaje, 7 la extrem, 22 la open si 14 la standard. Au fost si abandonuri, au fost si accidentari, am avut si echipaje ratacite in noapte, am avut parte si de bucurii dar si de dezamagiri. Am incercat in premiera sa oferim celor care ofera si monteaza accesorii pentru offroad sa isi expuna marfa si ideile intr-un mic spatiu amenajat exclusiv pentru acest lucru, am incercat sa oferim posibilitatea celor care vand masini de teren sa ia legatura direct cu publicul tinta si sa testeze masinile pe o parte din traseele de concurs. Am incercat sa facem din acest concurs un punct de referinta pentru viitoarele concursuri cu caracter prietenesc. Am incercat sa creem o atmosfera intima, cu foc de tabara, cu mancare, bautura si muzica in jurul focului. Noi ne-am propus multe, nu am reusit sa facem tot ce ne-am propus, va pot asigura insa ca am incercat din rasputeri acest lucru. Am avut multe premii de oferit, premii venite din partea sponsorilor, carora le multumesc si pe aceasta cale. O parte din premii, 27 la numar, au fost oferite in cadrul unei tombole organizate pentru pilotii si copilotii inscrisi in concurs (85 de persoane). Restul de premii au fost impartite primilor 3 clasati in fiecare categorie, iar o mica parte din premii au plecat spre concurenti ca si premii speciale. Am incercat ca acest concurs sa fie un trophy de iarna, de aceea traseele poate vi s-au parut prea usoare, nu uitati insa ca noi le-am facut in conditii de ploaie si umezeala, gandindu-ne ca va fi zapada, iar la concurs a fost tot timpul soare. Tragand linie, va multumesc inca o data ca ne-ati onorat cu prezenta si va asteptam si la urmatoarele evenimente organizate de Club 4x4 Brasov. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Frumos spus, Sorine :bravo Si eu vb in numele onestenilor din Club 4x4 Brasov cand vreau sa-ti zic un sincer "multumesc", fara eforturile tale toate erau in zadar. Noi cunoastem foarte bine zona, ne dam pe aceste trasee de mult timp si mai ales pe cele de open s-a lasat cu trolieri, accidente si rasturnari. Unde s-a rasturnat petrutz cu Patrolul am pus si noi pe stergatoare 2 pajero.. (greseala de Oficial Nebun :) ) Vremea a tinut cu noi asa cum ne-am dorit, dar era super daca ploua un pic miercuri-joi. Nu am har naratoric asa ca ma opresc aici.. Multumesc tuturor colegilor din Club 4x4 Brasov si in special tie, Sorine, pt calitatile de bun organizator, ai fost pt noi un adevarat "parinte" :grin: Multumesc participantilor si va asteptam si data viitoare.. cand vom stii si mai bine sa inlaturam din timp orice mica nemultumire. Cu respect, Doctoru' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie ce bine ma simt ca nu sunt singurul care m-am rasturnat acolo... glumesc, evident. am organizat foarte multe evenimente de-a lungul anilor, care nu au de-a face cu lumea 4x4, insa pot spune ca aici s-a simtit ca l-ati facut cu sufletul, si asta e tot ce conteaza. la mai mare, la mai multe... :1 ma pot inscrie de-acum pentru la anul? :wink: Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Daca vii cu Oblio, da !!! :ha: Multumim de urari si imi pare rau de masina ta, dupa ce ca a primit un face-lift, a mai fost si violare de domiciliu pe timpul noptii.. Imi aduc aminte cand v-am recuperat, am vrut sa pun mancarea pe capota, dar fiind asa botita era sa cada toata pe jos :ha: Lasa ca asa se tine minte un concurs, cu amintirile astea ramanem... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate