Clau Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Sorin vezi ca pentru standard nu e corect clasamentul. Prima zi de concurs nu ati punctat-o, desi ati dat start si finis. Daca vroiam plimbare ne dadeam in jurul casei si nu mai veneam la voi. Te rog refa clasamentul. Claudia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Claudia ...din cate i-am auzit pe baietii de la BV ...tineau dinadins sa te scoata pe ultimul loc! :P A fost prieteneasca, conteaza clasamentul?! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Da conteaza cand tu participi prima data ca pilot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :ha: Claudia te informez respectuos ca in astfel de "competitii", daca nu treci probele speciala de "halbere" si "sticlism" ...degeaba te pui la start! Daca te incalzeste cu ceva: ptr noi participantii cat si ptr organizatori esti o castigatoare, ca ai avut curajul sa participi, ca ai terminat traseul si ca nu ai rupt nimic (din cate am auzit)! O vaza de metal, sau o buca' de hartie mai dura in plus sau in minus nu conteaza! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Se pare ca tu nu esti un sportiv care vrei sa ai performante, eu fac sport de la 4 ani si vreau performante. Vezi ca este vorba de o cupa nu prieteneasca si diferenta este mare....... Tie personal iti urez spor la "halbere" si "sticlism" daca acesta este scopul tau............, al meu nu este acesta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Am inceput si noi sa urcam filmarile on board pe site. Incet, incet le vom urca pe toate. http://www.on-board.ro/videos/detailed/1 :hi Adrian Grigorescu = Adrian Georgescu :h5 Oi fi vreun pictor....! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Claudia....ai terminat pe locul 4.......clasamentul este afisat....facut public....la dispozitia tuturor :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Tze spirit de competitzie! Tze incrantzenare! Ce lupta, neicusorule-puicusorule! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Claudia....ai terminat pe locul 4.......clasamentul este afisat....facut public....la dispozitia tuturor :grin: Nu este intocmit corect. Prima zi de concurs nu este punctata. Daca venim la concurs ne dam si punctam in toate zilele daca nu stam acasa si facem plimbari prin padure.Asta este diferenta. Stateam acasa bine nu mai faceam 460 de km pana la Poiana Sarata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Claudia....ai terminat pe locul 4.......clasamentul este afisat....facut public....la dispozitia tuturor :grin: Nu este intocmit corect. Prima zi de concurs nu este punctata. Daca venim la concurs ne dam si punctam in toate zilele daca nu stam acasa si facem plimbari prin padure.Asta este diferenta. Stateam acasa bine nu mai faceam 460 de km pana la Poiana Sarata. Wow ....Clau...anul competitional s-a terminat! GATA! :ha: :ha: (cand eu iti ziceam la cupa voastra ca unul bananaia prin paduri alandala....tu ziceai ca e conform cu regulamentul) Ca sa nu fiu offtopic, cu sau fara 5 puncte, tot acolo ai iesit anul asta. La anul sa ne vedem! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Sorin vezi ca pentru standard nu e corect clasamentul. Prima zi de concurs nu ati punctat-o, desi ati dat start si finis. Daca vroiam plimbare ne dadeam in jurul casei si nu mai veneam la voi. Te rog refa clasamentul. Claudia Am impresia ca NU a fost depusa nici o contestatie in acest sens LA SECRETARIATUL CONCURSULUI ! Si oare ce-am vorbit noi doi atitea ore a fost in van ? Deja (m-)ai uitat ?! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Felicitari Organizatorilor,pentru munca depusa,pana la urma totul a iesit bn!Ne vedem la anu,daca toate merg bine pana atunci!Poze si filme,nu prea sunt,dar incerc sa fac upload la cateva! :h5 Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :ha: Claudia te informez respectuos ca in astfel de "competitii", daca nu treci probele speciala de "halbere" si "sticlism" ...degeaba te pui la start! Daca te incalzeste cu ceva: ptr noi participantii cat si ptr organizatori esti o castigatoare, ca ai avut curajul sa participi, ca ai terminat traseul si ca nu ai rupt nimic (din cate am auzit)! O vaza de metal, sau o buca' de hartie mai dura in plus sau in minus nu conteaza! :grin: Se pare ca tu nu esti un sportiv care vrei sa ai performante, eu fac sport de la 4 ani si vreau performante. Vezi ca este vorba de o cupa nu prieteneasca si diferenta este mare....... Tie personal iti urez spor la "halbere" si "sticlism" daca acesta este scopul tau............, al meu nu este acesta. @ Yonutz : te-a luat cam tare Clau... @Clau : Claudia.. l-ai luat cam tare pe Yonutz... .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie In numele clubului 4x4 Brasov si i n numele meu personal va multumesc pentru concurenti ca ati onorat cu prezenta voastra acest eveniment si ati dat valoare efortului nostru pentru colegi brasoveni, onesteni, bacaueni, si poiana sarata ca ati pus trup, suflet , motorina etc in organizare si ati tras din greu pana in ultimul moment pentru expozanti care au rupt razboiul si au fost prezenti in aceleasi spatiu expozitional pentru oficiali care sau straduit mult: EMA, ON-Board, Adina (foto),TDM (Laura si baetii) Inca odata multumiri si va asteptam in 2010 Cu stima Kiss Zoltan-Unimog 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adina Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Doresc si eu sa felicit organizatorii si sa le multumesc ca m-au ales ca fotograf. Sunt doua persoane carora vreau sa le multumesc in mod special pentru faptul ca m-au carat dupa ele pe traseu, chiar in regim rally raid vineri, si ca m-au suportat - acestea sunt Vali Popovici si Cristi Zota. Ah, si sa nu uit de Clau, pentru faptul ca m-a primit in pat cu ea. M-am bucurat foarte mult ca am fost alaturi de voi toti, am vazut din nou ca atunci cand e vorba de concurs oamenii sunt de fel si fel si unii sunt mai carcotasi iar altii sunt mai fair-play; cred totusi ca asa se intampla la orice eveniment si trebuie sa ne obisnuim cu ideea. Ca negru strain prin acea parte a tarii si necunoscand o mare parte din cei prezenti, am fost placut surprinsa vazand ca si aici (acolo ) , cand nu mai este in joc competitia, v-ati adunat si v-ati petrecut impreuna si m-ati primit si pe mine. Chiar nu a mai contat ce varsta are fiecare si ce functie. Trebuie neaparat sa mentionez momentul in care cativa dintre voi ati facut un cerc al prieteniei in meoria lui Bogdan 4x4 pe piesa "Aproape de voi"; cei care l-au cunoscut aproape au scapat o lacrima, cei care nu,impresionati, si-au exprimat condoleantele si au intrat in cerc, spunand "sunt sigur ca a fost un om minunat". Nici eu nu l-am cunoscut in afara forumului,insa am fost extrem de impresionata. Eu nu ma pot plange de road-book sau traseu nu-stiu-cum, insa recunosc ca m-am strambat putin din nas legat de mancare. In rest, am fost norocoasa : a fost foarte cald in camera noastra. Felicitari din nou, Club 4x4 Brasov, sper sa va multumeasca fotografiile si sa ma mai chemati. Daca nu, sigur voi ajunge eu ca privitor pasionat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie @Clau (Claudia) "Sticlismul" si "halberele" ...sunt niste figuri de stil, atata tot! Eu personal nu consum alcool decat in cantitati minuscule ... Adica incercam sa-ti explic ca la astfel de organizata voia buna sunt foarte bine imbinate cu spiritul de competitie. Clasamentul nu e important. Impotant este sa te simti bine printre cei prezenti la "competitie"! Atunci scopul a fost atins! Si crede-ma chiar nu ai de ce sa fi suparata ...Noi, care am iesit pe penultimul loc ...vai ce contraperformata ( slp )...noi care de obicei cochetam cu ultimul loc! ...Dar asta e viata ... Am oprit, am facut poze, ne-am deviat de la traseu ...am facut iarasi poze ... am vizitat izvoarele din Campulung Moldovenesc ... iar poze ...ca acestea raman amintiri, amintiri de neuitat, incomparabile ca valoare cu cupe, diplome si alte beneficii ... de la organizata bunilor nostri prieteni de la Brasov! Sincer ptr o astfel de intalnire as fi dispus sa fac si 2000 km! Asteptam cu interes organizatele de la anul! Deja, baieti ...la anul "locul 1" pe lista de inscriere ...e al nostru, "gasca nebuna din Bucuresti"! Zdrentzele care au ratat evenimenul tocmai consumat, deja au tocit tesla ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Posibilitatile voastre sunt destul de reduse, avand in vedere ca eu din spatele gradinii pot face offroad am alt scop cand vin la o cupa sau etapa. Asta este diferenta dintre noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :W FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :grin: :h5 FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :T FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Ceva Filmulete si de la mine .... Plecare spre TRIAL ... [youtube:3lbxh19r] [/youtube:3lbxh19r] Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie LOCUL 1 - TRIAL - STANDARD [youtube:1znn5igx] [/youtube:1znn5igx] Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie [youtube:1q76bno0] [/youtube:1q76bno0] Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie [youtube:j5uu93li] [/youtube:j5uu93li] Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie [youtube:pv65xhrj] [/youtube:pv65xhrj] Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate