TyH_vl Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie [youtube:thlq09hz] [/youtube:thlq09hz] [youtube:thlq09hz] [/youtube:thlq09hz] Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie [youtube:299gbm16] [/youtube:299gbm16] Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Si pentru cei interesati de Clasament ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :ha: :ha: :ha: daca era weekendul asta ....era de lucru!Ploua e ceata si sunt 2 grade... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie ... am vizitat izvoarele din Campulung Moldovenesc ... iar poze ... Bai nene.... cum ... Doamne iarta-ma ati ajuns voi pina la Campulung Moldovenesc..... asta e dincolo de Suceava spre Vatra Dornei !!!!!!? Apoi de aia am adormit eu in masina asteptandu-va la sosire .... voi ati fost pina la Campulung .... si noi facusem traseul pe la SLANIC MOLDOVA !!!! :ha: :ha: :ha: Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Si noi eram pregatiti...cu pasapoartele :ha: :ha: ...dar am ajuns pina undeva(nu stiu unde) si vazind salbaticia locului mi-a pierit si pofta de foto si am luat-o pe trak inapoi repejor :p ... Dar a fost frumos tare.....si citind si recitind povestirea lui Bullbar parca e si mai frumos :happy :happy Si noi ne inscriem de pe acum...sanatate sa fie si masina de talpuit :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Asa bre ...Slanix ...ca la ce influente bahice avem in creier la ora aia ...parca imi aduc aminte ca am trecut la un moment dat si pe langa Statuia Libertatii ... :ha: Cautam infrigurat CP-ul ascuns de voi intre unghii ... :ha: ...avea unguroaica aia de la pensiune un vin, ca in doua zile am epuizat tot! Am gustat vinul casei, pana s-a semnat autorizatia de demolare :grin: Venea carafa dupa carafa ...pana la un moment dat, unul din degustatori a sarit ca ars: "Ne-a tras pe sfoara, asta nu mai are acelasi gust!" Iar altul s-a trezit vorbind:"E acelasi vin, numai ca a schimbat zaharul ..." :ha: Per total acu la o saptamana de atunci, cand inchid ochii imi apare in fata focul de lemne, frumusetea golului alpin, tuciurile goale de gulas si vampirii aia doi care ofereau palinca contra autograf pe chelie ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Chiar voiam sa rog un moderator (inclusiv pe Bulbar insusi) sa adune toate postarile Domnului Petre Niteanu de pe acest topic la un loc .... sa scoatem o carticica pe care s-o folosim preambul la editiile viitoare !!!Cred ca ar fi super sa deschdem viitoarea editie cu o asemenea lectura .... "Aventurile Bulbarului prin codrii Moldovei ...Vrancei....Covasnei ...sau pe unde l-a mai purtat cardanu' ...lui Adi Kamikaze !!!! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Adi Kamikaze !!!! Adi-radiator! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Cum zici tu ! Daca l-am botezat .... ai dau un miel ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Mai dar baietilor astia de la on-board, le ia cam mult sa urce filmele! Or avea viteza mica?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adina Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Sunt 3 aici http://www.on-board.ro/videos/detailed/1 . Ideea e ca mai fac si montaj pe langa incarcatu pe site. Dar vin ele,sigur sigur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :ha: :ha: :ha: Si baietii de la on-board l-au botezat pe Pedro !!!! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Cum pot sa vad si eu stirile despre ce s-a intamplat la Poiana Sarata?? Am tot cautat dar nu am gasit nimic.. S-a dat ceva la Antena si Protv parca.. Rog pe cineva daca le gaseste sa puna un link, ceva.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adina Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :ha: :ha: :ha: Si baietii de la on-board l-au botezat pe Pedro !!!! De fapt aici pe forum a fost botezat,acolo e corect ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator on-board Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Cum pot sa vad si eu stirile despre ce s-a intamplat la Poiana Sarata?? Am tot cautat dar nu am gasit nimic.. S-a dat ceva la Antena si Protv parca.. Rog pe cineva daca le gaseste sa puna un link, ceva.. http://www.primatv.ro/stiri-focus/avent ... adure.html Majoritatea imaginilor le-am furnizat noi. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :ha: :ha: :ha: Si baietii de la on-board l-au botezat pe Pedro !!!! De fapt aici pe forum a fost botezat,acolo e corect ;) Pai acolo (pe site -ul on-board ) titlul filmarii e Pedro Pamplona (asta e localitatea aia ...cu taurii... stiti voi )..... si pe el il chiama Pedro Pinto !!!!! Si noi (organizatorii) am facut aceeasi gafa , noroc ca ei (Pedro si Gyula ) au venit cu o seara mai devreme ... si ...la un pahar ... de vorba .... ne-a zis omu' tarasenia ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :bravo :bravo Cu ajutorul vostru avem si noi cu ce sa ne mindrim :h5 :1 on-board.ro Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Mai sunt imagini (tot furnizate de On-Board ----- MULTUMIM ) si in 2 editii ale Observatorului (una parca de week-end) din a 2-a zi si in altul de la trial ! Problema e ca nu stiu cum sa descarcam portiunea sa o punem pe DVD -ul oficial !Ne ajuta cineva ? Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laura_navara Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :P :P :P :ha: :ha: :ha: Si baietii de la on-board l-au botezat pe Pedro !!!! De fapt aici pe forum a fost botezat,acolo e corect ;) Pai acolo (pe site -ul on-board ) titlul filmarii e Pedro Pamplona (asta e localitatea aia ...cu taurii... stiti voi )..... si pe el il chiama Pedro Pinto !!!!! Si noi (organizatorii) am facut aceeasi gafa , noroc ca ei (Pedro si Gyula ) au venit cu o seara mai devreme ... si ...la un pahar ... de vorba .... ne-a zis omu' tarasenia ! Nu l-a botezat nimeni,il cheama si Pedro si Pinto si Pamplona si.........mai are inca vreo 5 sau 6 nume in pasaport Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie @ laur_ navara : Daca vrei il botezam noi (eu si sotia) impreuna cu club-ul invitat la petrecere. Nu glumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Poze de la Covasna Trophy 2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate