Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BIBLIOTECA DE BANCURI :)

Suparici

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Bancuri

Un cetatean cu un autoturism 4x4, in timp ce se deplasa pe sosea vede un politist pe margina unei balti dand la peste, intra in vorba cu el si-l intreaba;

-E adanca apa? politistul raspunde;

-Nu e adanca! cetateanul se hotaraste s-o ia de-a dreptul prin apa, masina incepe sa se scufunde si cetateanul incepe sa zbata si sa iasa cu greu din masina, ajunge la mal si incepe sa tipe la politist;

-Ati zis ca nu e adinca apa cand v-am intrebat! politistul raspunde;

-Pai da, asa am zis, ca mai devreme au trecut niste ratuste prin apa si le ajungea apa doar pana la piept! :ha:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Tzache

Merge bula in razboi….fiind smecher se ascunde intr-u put secat…sta cat sta si dupa un timp vine un inamic…se uita in put si striga:�Alo�…bula isi da seama ca tre’ sa existe un ecou asa ca striga si el:�Alo�..inamicu striga iara:�E cineva acolo?�…bula:�E cineva acolo?�….inamicu:�Mai bine arunc o grenada�….bula�Mai bine nu�…..

Link spre comentariu

Vizitator Tzache

O fată tînără mergea la prima ei întîlnire şi-i cere sfatul bunicii. Bunica îi spune: - Fii atentă cu băieţii ăştia tineri! O să încerce să te sărute, ţie îţi va plăcea, dar să nu-l laşi, apoi o să încerce să-ţi pună mîna pe sîni, ţie îţi va plăcea, dar să nu-l laşi, apoi o să vrea să-ţi bage mîna între picioare şi ţie îţi va plăcea, dar să nu-l laşi să facă asta. Dar, cel mai important, el va încerca să se urce pe tine şi să o facă, dar tu să nu-l laşi, că ne vei dezonora familia. A doua zi, fata povesteşte: - Bunico, ai avut dreptate. Dar nu l-am lăsat să ne dezonoreze familia. M-am suit eu pe el, s-o dezonorez pe a lui!

Link spre comentariu

Vizitator Tzache

Într-un supermarket, un automobilist este pe punctul de a ieşi din parcare. Puţin prea grăbit, zgîrie portiera maşinii de alături cu bara. Constatînd că o altă persoană a văzut ce a făcut, automobilistul coboară din maşină şi spune: - Îi las un bilet pe parbriz spre a mă putea contacta pentru asigurare. Pe biletul pus pe parbriz scria: “Dragă automobilistule, ieşind din parcare am atins din greşeală portiera dv. Pentru că am fost văzut de cineva, i-am spus că vă voi lasa un mic bilet. Trebuia să creadă că vă las numele meu şi numarul meu de telefon. Se înşeală. O zi bună totuşi…�

Link spre comentariu

Vizitator Tzache

- Iertaţi-mă, Sir, dar cred că vă caută cineva la telefon… - Cum adică “crezi�, John, mă caută sau nu mă caută? - Să vedeţi, Sir, cînd am ridicat receptorul, o voce de femeie mi-a spus: - Tu eşti tîmpiţelul meu, pleşuv şi idiot? :happy

Link spre comentariu

Vizitator Tzache

Un barbat merge cu liftul. La un moment dat, intra o femeie. Dupa doua etaje, femeia opreste liftul, se uita cochet la el, îsi dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos. - Hai, fa-ma ca sa ma simt ca o femeie. Barbatul se gîndeste putin, îsi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune: - Hai, spal-o si calc-o. :ha:

Link spre comentariu

Vizitator Tzache

Bula in clasa intai ii dadea bataie de cap profesoarei sale. La un moment dat, aceasta il intreaba: - Bula! Care este problema ta? Bula spune: - Sunt mult prea destept pentru clasa intii. Sora mea este in clasa a treia, iar eu sunt si mai destept decit ea! De aceea cred ca ar trebui sa fiu mutat in clasa a treia. Profesoara, nervoasa, il duce pe Bula la directorul scolii si ii explica acestuia dorinta lui Bula. In urma discutiei, directorul si doamna profesoara hotarasc sa ii dea lui Bula un test, iar daca acesta va trece, va fi mutat in clasa a treia, iar daca nu, va trebui sa ramina in clasa intii si sa se poarte frumos. Directorul: - Cat fac 3 x 3? - 9. - Cat fac 6 x 6? - 36. - Cat fac 9 x 9? - 81. Si tot asa, raspunde la toate intrebarile la care un elev de clasa a treia ar trebui sa stie sa raspunda. Bula parea sa se descurce foarte bine. Directorul, privind spre profesoara acestuia, ii spune: - Cred ca Bula poate sa fie mutat direct in clasa a treia. Profesoara, cunoscind tendinta micului Bula spre lucruri ce au legatura cu sexul, ii spune directorului: - Lasati-ma si pe mine sa ii pun cateva intrebari, inainte de a lua o asemenea decizie. Atat directorul cat si Bula sunt de acord, iar profesoara isi incepe intrebarile: - Ce are vaca 4 si eu am numai doua? - Picioare. - Ce ai tu in pantaloni, iar eu nu am? Ochii directorului se maresc! Dar inainte de a reusi sa il opreasca pe Bula, acesta raspunde: - Buzunare. Directorul rasufla usurat si ii spune profesoarei: - Cred ca ar trebui sa il mutam in clasa a cincea, pentru ca sincer eu nu as fi stiut sa raspund la ultimele doua intrebari…!

Link spre comentariu

Vizitator Tzache

Cazurile sunt absolut reale si sunt luate din caietele de service Qantas

Sa nu ziceti ca pilotii si inginerii n-au simtul umorului.

Uitati niste probleme notate de piloti de la Qantas si solutiile inginerilor de la service.

Qantas este compania de zboruri australiana si nu a avut pana acum nici un accident.

(P=Problema semnalata de pilot, S=Solutia luata de ingineri.)

P: Cauciucul principal de pe stanga aproape ca trebuie schimbat.

S: Aproape schimbat cauciucul principal de pe stanga.

P: Zborul ok, doar “aterizarea automata� cam dura.

S: “Aterizarea automata� nu este instalata pe acest avion.

P: Joaca ceva la bord.

S: Strans ceva la bord.

P: Gaze moarte pe parbriz.

S: Comandat gaze vii.

P: Semn de o scurgere la echipament aterizare dreapta.

S: Semn inlaturat.

P: Franele de frecare blocheaza valvele de viteza.

S: Asta le este scopul.

P: Sistemul IFF inoperabil.

S: Sistemul IFF intotdeauna inoperabil daca este OFF.

P: Suspectez crapatura in parbriz.

S: Suspectez ca ai dreptate.

P: Motor 3 lipsa.

S: Gasit motor 3 pe aripa dreapta dupa ce l-am cautat putin.

P: Avionul merge caraghios.

S: Avertizat avionul sa stea drept, sa zboare cum trebuie, si sa ia

lucrurile in serios.

P: “Radarul tinta� bazaie.

S: Reprogramat “radarul tinta� sa cante cum trebuie.

P: Soricel la bord.

S: Instalat pisica.

P: Zgomot de sub bord. Suna ca un pitic care bate ceva cu ciocanul.

S: Confiscat ciocanul de la pitic.

Link spre comentariu

Logica medicala

O turma de bivoli se deplaseaza intotdeauna cu viteza celui mai incet bivol din turma. Cand turma este vanata, de obicei este ucis cel mai slab si mai din urma bivol. Aceasta selectie naturala este benefica turmei ca intreg, pentru ca astfel prin eliminarea celor mai slabi membri se imbunatatesc viteza si sanatatea turmei.

Cam in acelasi mod, creierul uman poate opera doar atat de repede cat ii permite cea mai slaba celula.

Consumul de alcool, dupa cum se stie omoara celulele creierului, dar in mod normal prima data omoara celulele cele mai slabe. In acest mod, consumul regulat de bere distruge cele mai slabe celule cerebrale, facand creierul o masina mult mai rapida si mai eficienta.

Acesta este si motivul pentru care intotdeauna te simti mai destept dupa mai multe beri!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Promit ca daca il prind pe Vio de la Deva cu masina in oras, i-o frec din greseala. Doar d'aia exista RCA-ul. Chiar nu am vazut-o pana acum, dar o sa o caut intentionat.

Chiar l-am vazut de v-o doua ori, si am fost foarte impresionat.... A-mi exersam imaginatia cu felul in care tre sa arate Vio asta... cand s-a dat jos, arata exact ca masina, gelat, camasa cu guleru ridicat, pantofi cu bot lung, un aer de persoana ocupata cu cele mai importante probleme din oras, etc..... Nu-i freca masina, nu merita asa multa atentie....

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

Bancul zilei: Apropo de criza americana...

HotNews.ro

Managerii americanii si cei japonezi au decis sa se intreaca intr-un concurs de canotaj. Ambele echipe s-au antrenat din greu. In ziua cea mare, se simteau pregatiti. Japonezii au castigat cu un avans de doi kilometri. Americanii au fost extrem de descurajati ca au pierdut. Moralul lor s-a prabusit.

Managementul a decis ca motivul unei infrangeri atat de zdrobitoare trebuie aflat, asa ca au angajat o firma de consultanta care sa investigheze problema si sa recomande actiuni corective.

Consultantul a aflat ca echipa japoneza a avut opt oameni la vasle si unul la carma; americanii au avut un om care vaslea si opt oameni la carma. Asa ca, dupa un an de studii si milioane de dolari cheltuiti ca sa analizeze problema, firma de consultanta a ajuns la concluzia ca sunt prea multi oameni la carma si prea putini la vasle in echipa americana.

Pe masura ce se apropia ziua cursei din anul urmator, structura manageriala a echipei americane a fost complet reorganizata. Noua structura cuprindea: patru manageri de carma, trei manageri zonali de carma si un nou sistem de urmarire a performantelor pentru omul de la vasle, ca sa i se asigure stimulent in munca.

Anul urmator, japonezii au castigat cu un avans de patru kilometri.

Umiliti, cei din corporatia americana l-au concediat pe vaslas pentru performante slabe si au acordat managerilor o prima, pentru ca au descoperit unde era problema.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

doua tzestoase bateau un melc ... dupa ce-l lasa p-ala varza intr-o balta de muci shi cu casa sparta, apare un politzai : - cine te-a batut ba ? - nu shtiu frate ...s-a intamplat asha repede.

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

In padurea cu alune, aveau casa trei pitici. Vine pupaza si spune: Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista. Pupaza a fost ucisa cu bestialitate de cei trei pitici.

Aviz pupazelor!

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Un link preluat de pe site-ul colegilor cu RV-uri...Foarte interesant chestionarul auto :ha: Daca s-ar da examen dupa el s-ar schmba rata promovabilitatii....

http://www.taifas.ro/421/chestionarul-auto-nr69.html

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Un barbat la doctor:

-Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel de coarne! Uitati-va si dumneavostra, neted ca-n palma!

-Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat...

-Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu.

Link spre comentariu

Bula la scoala. Cum era ziua invatatoarei fiecare dintre copii vine pe rand si ii da un cadou: Vine Ionescu, fiul brutarului, si ii intinde o cutie. Invatatoarea o ia, o agita putin si zice :

- Sunt franzele nu?

- Da. Raspunde Ionescu. Vine Stanescu, fiul macelarului, si ii intinde o cutie. Invatatoarea o agita usor .. miroase cutia si zice:

- Cotlete de porc nu?

- Da. Raspunde Stanescu.

Vine Bula, tatal lui avea un magazin de bauturi alcoolice, si ii intinde o cutie. Invatatoarea agita cutia de 2 ori si observa ca dintr-un colt incepe sa picure. Pune degetul pe cutie apoi il baga in gura si zice:

- E vin alb nu?

- Nu. Invatatoarea pune iar degetul pe cutie si apoi il baga in gura si zice:

- Hmmm... e sampanie nu?

- Nu. Zice Bula.

- Ma dau batuta. Ce e?

- Un catelus.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare