Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire suzukisti Bucuresti

adrian_ppp
 Share

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Intalnire suzukisti Bucuresti

Daca se poate as veni si eu, nu de alta dar curand sper sa intru in familia voastra, si as vrea sa mai vad/aud una alta.

Ce ziceti estem locuri ?

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !

Din pacate nu am mai reusit sa ajung din cauza ca am plecat foarte tarziu de la munca. :sr poate data viitoare

busule...nu se mai fac intalniri martea la dreamers?...ca erau destui suzukisti care veneau acolo.

Intalniri in Dreamer's se mai fac (apropo Dreamer's s-a mutat pe G-ral Berthelot), dar de obicei suntem doar eu si cu Adi Kamikaze. Saptamana trecuta a fost o exceptie si am fost in fortza, veveritzarii : eu, Adi, dl Niculescu si Stane :h5 :grin:

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Eu n-am mai ajuns martea.......diverse motive extra 4x4.....in schimb joi am baut o cafea in drumul taberei,linga casa,ca nu am citit forumul dupa amiaza cu atentie :ha:

Noroc ca am gasit ceva amici vechi pe terasa......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

pai fratilor veveritoi si nu numai...se pare ca suntem destui din zona DT...stiu eu cativa, dar nu ne-am strans niciodata la o berica in zona: aztec, cheliosu, vitalie, rzv, gepetto, subsemnatul....

sunt destule terase sa ne vedem seara, o ora/doua, eu unu as merge mai repede pe varianta "pardon cafe" decat azzuro, unde nu am o impresie prea stralucita pentru ce vrem (poate sunt eu carcotas). asa ca, propuneti o zi si o ora acceptabila si haideti la o bere. :x martea nici eu nu mai pot ajunge, din cauze diverse.

:clb :clb la terase si baruri ne am tot adunat :x , :x uni ajungeau avioane acasa :ha: nu dau exemple :ypu ,eu ma gandeam sa facem o intulnire pe saptamana undeva intr un spatiu, parcare, intrarea unui parc unde putem veni si cu veveritele :wink:

suzuki samurai

:g Sunt mai multe cluburi care se intalnesc asa. Unii la Polivalenta altii la Politehnica (Lada club). La Polivalenta ar fi ok (nu ca stau eu aproape :h5 ) dar avem si o gramada de terase de unde putem alege si spatiu garla (daca nu este vre-un concert de manele :ha: ).

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use