unde Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Unde vine mai exact Pescarus asta? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Unde vine mai exact Pescarus asta? Cumva prin Herastrau?...mi-ar face placere sa va cunosc si eu...pe aceia care se vor intalni. daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Pescarus este parcarea aia mare inainte de Ambasada Chinei, la intrarea in Herastrau. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti este drumul care duce de la Charles de Gaulle spre herastrau (ambasada chinei) chiar in curba principala??? Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Maine la 20?...se intampla o intalnire? :wink: ....fac tot posibilu sa vin si eu. daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti este drumul care duce de la Charles de Gaulle spre herastrau (ambasada chinei) chiar in curba principala??? @ scaraoscky : Te astept maine acolo sa ne masuram rotile :ha: :h5 @ sfatupopular : Te asteptam cu placere :h5 Stateam si ma gandeam, unde este colegul adrian_ppp care ne-a atatat, ne-a "invrajbit" sa scriem atatea pagini pe forum, ne-a pus pe drumuri si acum nu mai zice nimic :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Vin sa va cunosc insa nu cred ca o sa vin cu Testa Rosa Vitara ....este in procedura de inmatriculare si a ramas la un prieten care se ocupa de ea....eu cu timpul stau tare prost!. Asa ca, va rog sa nu radeti de mine daca vin maine in costum si la cravata! :D Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Vin si eu dar cred ca o sa intarzii un pic :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti :h5 maine toata lumea Pescarus :banana ora 20 in sus se pare ca incet incet punem de un club :ha: :grin: bine cu harta Busule :h5 suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Cine sint combatantii de la intilnirea asta? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti ne am intalnit,am discutat,am socializat....... am fost mai multi :grin: la mai mare :h5 suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Poate data viitoare ne postam si la o citirica mica! :banana Oricum, ma bucur ca v-am cunoscut! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti La mine a fost ca 'la prima inatlnire'...ma bucur ca am cunoscut oameni f de treba...voi incerca sa vin si la altele ca fu' frumos..... :h5 daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Pentru baietii/fetele care stiu problema mea, care a inceput sa ma urmareasca mai rau ca un cosmar, eternul RAR (arzal-ar focu), va anunt ca astazi datorita lui BUSU, am pus pe Vitara mea rotile solicitate de RAR iar maine VINERI avem confruntarea FINALA. Sper din tot sufletul sa trec RARul si sa imi iau cel mai mare BOLOVAN de pe inima caci sincer, imi doresc sa-mi vad copilul cu numere permanente-negre. Totodata, pentru cei din Bucuresti, in cazul in care veti vedea prin oras o MARE statuie (intruchiparea lui BUSU) sa stiti ca este ridicata de mine. Busule, raman extra, mega, super dator la tine si sincer am ramas/sunt profund surprins, in sensul bun, de gestul tau. RESPECT MAN! Sa imi tine-ti maine pumnii stransi! - revin cu relatari fierbinti din curtea RAR-ului PS BUSU: asteptam cu interes poze cu veverita ta incaltata cu 265! :banana Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Ia de aci Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Busule, nu arata rau deloc....! :) Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Bafta la rar :h5 Busule putin inaltata,bagat flexul si te ai facut si cu caucioace mari :ha: ....glumeam,chiar arata bine :grin: suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti AM LUAT RARUUUUUUUUUUUUUUUUUULLLLL :banana :banana :banana :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :x :x :x :x Mircurea viitoare dau o BERE MARRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! YUPIIIIIII........... :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti :h5 :h5 :h5 :bravo suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti :1 :1 :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manuciao102000 Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti ne vedem maina,da? suzuki samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Eu unu nu mai vin in cartierul ala Rau Famat. In plus, in locul ala e prea mult zgomot. Aproape ne puteam intelege. Eu propun o alta locatie:parcul Tineretului langa Palatul Copiilor. E o terasa acolo,parcare destula, chiar si niste maldare de pamant sa ne dam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti Eu unu nu mai vin in cartierul ala Rau Famat. In plus, in locul ala e prea mult zgomot. Aproape ne puteam intelege. Eu propun o alta locatie:parcul Tineretului langa Palatul Copiilor. E o terasa acolo,parcare destula, chiar si niste maldare de pamant sa ne dam. Si eu am dificultati in a ajunge in herastrau si mi-ar conveni mai bine Tineretului :h5 Nu stiu cum e pentru ceilalti :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: Intalnire suzukisti Bucuresti IDEEEEMMMMM! Nice location! ORA? 20:00? Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate