Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnire suzukisti Bucuresti

adrian_ppp

Postări Recomandate

• Răspunsuri 167
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Intalnire suzukisti Bucuresti

Eu unu nu mai vin in cartierul ala Rau Famat. In plus, in locul ala e prea mult zgomot. Aproape ne puteam intelege.

Eu propun o alta locatie:parcul Tineretului langa Palatul Copiilor. E o terasa acolo,parcare destula, chiar si niste maldare de pamant sa ne dam.

Si mie imi convine locatia asta. Sper sa pot sa fiu prezent.

Later edit: cine mai vine?

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu v-am gasit, dar am nimerit peste intilnirea Suzuki care se tine foarte aproape, respectiv in parcarea din spatele Salii Polivalente.

La un moment dat a venit peste noi si Schulti cu a lui Vitara.

Pina la urma unde v-ati ascuns?

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

@unde Al tau era Jimny-ul ala? :) Am dat si eu o tura pe acolo, dar nu am recunoscut masinile pe care ma asteptam sa le intilnesc asa ca am pelcat si am ajuns la intilnirea "old-school". Suzuki-urile alea erau prea noi pentru samuraiul meu care s-ar fi simtit ca un octogenar printre scolari :h5

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu

Al meu era si mai este inca. Probabil cu tine am vorbit in engleza. Deci pina la urma unde v-ati ascuns (voi si masinile)?

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

@unde In engleza probabil ai vorbit cu Schulti. Eu nu am oprit. Schulti era cu o Vitara neagra eu eram cu un Samurai alb.

Locul a fost o terasa care in noapte arata chiar ok, iar drumul spre terasa cu pricina era imediat dupa drumul ce ducea spre Polivalenta. Data viitoare ia un telefon de la un participant, ca sa poti sa nimeresti locul daca nu te descurci.

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu

@unde In engleza probabil ai vorbit cu Schulti. Eu nu am oprit. Schulti era cu o Vitara neagra eu eram cu un Samurai alb.

Corect. Am facut o confuzie. Cred ca si tu ai ajuns cu Samurai-ul pe la intilnirea clubului Suzuki.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

@Unde : Eu asteptam un telefon de la cei ce nu se descurca d'aia am si lasat nr cu cateva pagini in urma. Stane cu Omoroka si cu Schulti au stat chiar jos la intrare pana pe la 20:30 - 21:00 parca tocmai ca sa nu se duca nimeni in sus spre Polivalenta, dar probabil ca s-au uitat doar dupa Suzuki-uri.

Trebuia sa vi cu Schulti daca tot ai vorbit cu el.

Bafta

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Pai se pare ca eu am venit chiar un pic mai devreme cu citeva minute, ca nu era nimeni la intrarea pe alee. Cu Schulti am vorbit, dar sus in parcarea de la Polivalenta. Nu e nimic... si saptamina viitoare e o miercuri :h5

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

Pai se pare ca eu am venit chiar un pic mai devreme cu citeva minute, ca nu era nimeni la intrarea pe alee. Cu Schulti am vorbit, dar sus in parcarea de la Polivalenta. Nu e nimic... si saptamina viitoare e o miercuri :h5

@unde: sunt curios sa-ti vad masina. ma tot bate un gand sa-mi dau samuraiul si sa-mi iau Jimny si as vrea sa-mi arunc un ochi la masina ta, macar sa o vad pe dinauntru si pe dinafra cum arata... asa ca ar fi interesant sa vii data viitoare :h5

Va salut !

Link spre comentariu

Ok. Pai poti sa imi lasi pe privat un telefon si poate aranjam o intilnire si mai devreme de miercuri.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

@omoroka:Adica cum sa dai SAMURAIU ALA CU FLORICELE? Pentru asta trebuie o dezbatere publica.

Pentru cei care au nimerit la intalnirea suzuki ignis,sx4,swift,stift etc. din deal de la Polivalenta,precizez:

NU URCATI DEALUL SPRE SALA. Prindeti aleea din stanga pe langa masinile parcate pe mijloc.

E intunecata, e si un indicator cu spalatorie auto.

Eu voi fi acolo(0722 858 726)

Am incercat sa mai fac o locatie:

http://wikimapia.org/#lat=44.4077112&lo ... =0&m=s&v=9

Link spre comentariu

@stane: n-o dau inca, doar cochetez cu gandul la un jimny deocmdata :grin:

@scaraoscky: nu la polivalenta, atentie sa nu gresesti punctul de intalnire; uita-te cu atentie pe harta sa nu ratezi intalnirea :h5

eu nu stiu daca voi reusi sa va prind la intalnire pentru ca am mult de stat la munca si termin cam tarziu. fiind in drumul meu spre casa voi trece pe acolo indiferent de ora la care voi scapa :wink:

Va salut !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare