Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se naste o TUBULARA

manu-2lgp
 Share

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Se naste o TUBULARA

NU !!! ; NU !!! ; Dar noi ce facem in aceasta perioada !!!!! ; Aaa am inteles mersterim la ale noaste :ha: ; :bravo :bravo :1 Pentru proiect !!!!

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

caut si eu un sistem de directie ca asta ,pentru a-l adapte la serie III land rover.Daca mai unul zi-mi si mie un pret .Te rog mult!

Cu respect !

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

vrei sa adaptezi un sistem full hidraulic la un land rover inmatriculat? nu recomand .un sistem ca acesta poti cumpara nou de la un magazin de piese auto pt. camioane si utilaje agricole ,costa daca bine imi amintesc vreo 1400 ron fara cilindru si furtune . S au poti sa faci asa cum am facut eu si sa cauti la sat undeva de la ceva utilaje agricole , combina , tractor mic etc., dar de obicei se uzeaza o garnitura si scapa ulei .Se poate repara dar este foart important sa se puna la punct intr o anumit ordine , nu stiu sa ezplic decat cu piesa in fata .Daca o sa fie fratele meu de acord , mai am una in plus pregatita pt alt proiect, si care o pot vinde . Asta pot sa ti spun poimaine.

intre timp am fost la wc. acolo am o revista englezeasca cu land rovar uri , nu am nimic cu ele ,ma inspir pe unde pot si am mai mult timp,si acola mi am dat seam ca land rovar 3 este mai nou si ma m gandit ca vrei sa faci fan de mine ,dar apoi mi am dat seama ca poate ai nevoie de o directie asistata hidraulic si nu una full hidraulik, la cea asistata ai cremariela de pe masin ala care se adapteaza un sistem care duce la furtune hidraulice si la capat monezi un cilindru care iti da mai multa forta ,dar cred ca va trebui si o pompa hidraulica mai puternica . daca totusi vrei una full hidraulik poate e impropriu spus nu conteaza sper sa intelegi, trebuie sa sti ca nu poti rula cu viteza mare poate maz 80 =90 km/h .Nu stiu daca am mai vrut sa zic ceva da poate imi amintesc si scriu

Bun si wc asta la ceva si faceam la fel cu revisteele..,.hahah :ha:

da vreau sa adaptez un sistem pe langa ce are ea ,deci nu renunt la original ci pun si sistemul cu pompa ,piston si valva danfoss. Asta pentru a imbunatatii directia si a o usura.

Cu respect ! Bafta la lucru.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Bun si wc asta la ceva si faceam la fel cu revisteele..,.hahah :ha:

da vreau sa adaptez un sistem pe langa ce are ea ,deci nu renunt la original ci pun si sistemul cu pompa ,piston si valva danfoss. Asta pentru a imbunatatii directia si a o usura.

Cu respect ! Bafta la lucru.

Directia hidraulica merita doar cand montezi cauciucuri ff mari. Cam de la 38 in sus. Altfel nu se justifica. Iar in cazul tau, ca sa montezi cel putin 38-uri...cam trebuie sa schimbi jumate de masina.

Unde esti tu Tepes Doamne...???

imi pare rau nu te pot ajuta cu asta , nu poti folosi sistemul folosit de mine impreuna cu cel al masini pentru ca se vor forta una pe alta . O sa incerc sa pun poze cu ce fac altii sa adaptese un sistem pe care il vrei si pe care il poti face cu caseta ta de directie s au daca iti permiti alta pt experimente

in cele doua gauri indicate se fac filete si se racordeaza furtunurile si cilindru, Pote sti pe cineva care se pricepe sa desfaca casete dastea si te poti consulta unde s ar putea face gaurile mai exact si de aici totu i simplu si poate invatam si noi .mai consulta netu cred ca i mai simplu si ieftin Succes

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use