Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se naste o TUBULARA

manu-2lgp
 Share

Recommended Posts

Re: Se naste o TUBULARA

Cum se comporta cutia de transfer? Rezista la puterea motorului? Nu sunt vibratii cand se urca in ture la legatura dintre cutia de viteze si de transfer? Intreb asta pentru ca vreau sa montez un motor de ford 2000 cmc 150 CP cu cutie de siera pe un samurai. Multumesc
Cutia de transfer se pare ca rezista , totusi ca sa fiu linistit as schimba-o cu una mai tare dar la care sa pot sa-i pun un raport macar apropiat de cel pe care il am acum , am vibrati in a , 4-a si a 5-a nu am depistat motivul dar nici nu prea m-am zbatut . Edited by cernescucosti

• 1 month later...
  • Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Si motorul cam balbaie la turatie mica ... daca este stock nu trebuie sa faca asa ... daca este ,,dopat'' e normal ... plus ca se observa o lipsa de cuplu in turatii mici ... cat despre noroi ... asa e in offroad ... daca nu-l suporti poti pune niste aripi prinse de fuzete ca sa urmeze directia rotii ... dar nu mai e frumos asa (nici ca estetica nici ca feeling).

PS: nu sant carcotas ... chiar imi place foarte mult masina ... vreau doar sa fiu realist.

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Si motorul cam balbaie la turatie mica ... daca este stock nu trebuie sa faca asa ... daca este ,,dopat'' e normal ... plus ca se observa o lipsa de cuplu in turatii mici ... cat despre noroi ... asa e in offroad ... daca nu-l suporti poti pune niste aripi prinse de fuzete ca sa urmeze directia rotii ... dar nu mai e frumos asa (nici ca estetica nici ca feeling).

PS: nu sant carcotas ... chiar imi place foarte mult masina ... vreau doar sa fiu realist.

Intradevar motorul nu reusete sa fie constant (se balbaie ) dar uneori se intampla "sa fuga de sub picior " si merge foarte bine , apoi am constatat ca senzorul de temperatura al motorului (nu cel care indica temperatura pe bord) este defect . Ar putea fi din cauza asta ? Oricum il voi comanda si atunci voi sti .

Acel senzor este important la motoarele cu gestionare electronica deoarece in functie de temperatura motorului se injecteaza mai multa sau mai putina benzina ceea ce influenteaza amestecul ... poate fi principala cauza a mersului neregulat.

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Acel senzor este important la motoarele cu gestionare electronica deoarece in functie de temperatura motorului se injecteaza mai multa sau mai putina benzina ceea ce influenteaza amestecul ... poate fi principala cauza a mersului neregulat.

Asta banuiam si noi , este de folos ce ne spui . Multumim

Am vazut caroseria voastra la vanzari....a`ti dezmembrat masinuta si o vindeti ? de ce ? :sc
Aceeasi intrebare imi pun si eu . De ce ? Inloc sa ne dam si sa ne bucuram dupa atata truda . Dar asa se intampla si in telelenovele , lucrurile iau intorsaturi neasteptate . Si daca as spune motivul ,tot nu l-ar crede nimeni .

:cr1Pai exista doua variante :

1. va trebuie banii la altceva ...exclus masini;

2. se naste alta tubulara ?!

Nu stiu ce s-a intamplat , dar cred ca "Tubulara " stand intre alte masini , cred ca la Geoagiu Bai sau stiu eu pe unde , a ramas gestanta si asteaptam un pui , Si orcum eu n-o vad pe '' Vagabonta " decat'' combinata'' cu un V8 sau ceva de genul asta , si incaltata cu niste punti de unimog si roti 42'' , lucruri care eu nu i-le pot oferi si m-am gandit sa isi caute norocul in alta parte poate cineva vrea sa isi faca de lucru cu ea .

Edited by cernescucosti

• 2 months later...

Se pare ca nu se mai naste.....dupa o sarcina asa lunga nu ma asteptam la un avort spontan.

Ne-am ocupatat de mama in ultimul timp care a fost supusa mai multor operati de facelift , acum e gata sa plece in Bucuresti pe mana altor doctori , care ii pun silicoane :banana . Puiul este bine si creste , o sa avem poze de la botez in curand ...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59718-Tubulara-Editie-2011

Cum se comporta cutia de transfer? Rezista la puterea motorului? Nu sunt vibratii cand se urca in ture la legatura dintre cutia de viteze si de transfer? Intreb asta pentru ca vreau sa montez un motor de ford 2000 cmc 150 CP cu cutie de siera pe un samurai. Multumesc

Eu am pus motor de sierra de 2000 cmc cu cutie si cut de transfer samurai pe buggy(cu set de pinioane calmini) dar am modificat suportii cu tampoane mai robuste , nu vibreaza deloc, si rezista.

manu-2lgp felicitari, masina e super!!!:br

"Faca-se voia ta si sa vina imparatia mea"

manu-2lgp felicitari, masina e super!!!:br

Sa nu intelegem gresit. "Masina" nu-i a mea.

Eu doar am deschis topicul pe vremea cind Costi Cernescu (cernescucosti) si Claudiu Cernescu (claudiu c) nu prea scriau pe forum. Ei erau in majoritatea timpului in garaj, printre "fiare".

Eu fiind bun prieten cu ei, urmaream indeaproape mersul lucrarii, si mai puneam cite o poza pe forum, sa impartasesc si altora ce se intimpla in atelierul lor.

Tubulara e ideea lor, e visul care l-au vazut nascandu-se din miinile lor,

dupa sute de ore de munca si alergatura.

E "monstrul 4x4" - cum ii zicea Costi intr-un topic, de care din pacate - sau fericire, cei doi frati Cernescu nu se vor bucura.

Sper in schimb ca vor reusi sa termine "Editia 2011 a tubularei" . Si sa mearga cu ea pe unde vor ei...

Oricum asteptam aici si pozele si povestea cu sfarsitul episodului TUBULARA 2010. Poate chiar de la cel ce se va bucura intr-adevar de ea.:h5

• 11 months later...

un filmulet ceva cu performantele agregatului..ca de aratat ..arata...

sigur ai va creste valoarea:h5

Sunt ceva filmulete pa iutub , dar nu are importanta , masina nu o mai am , acum am alta :http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59718-Tubulara-Editie-2011

• 1 month later...
  • 1 year later...

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use