Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

compatibilitati piese samurai

suzimm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 897
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: compatibilitati piese samurai

Pai da detalii de unde, ce piese mai aduc, timp de livrare, etc.

Nu am gasit decat surub tendonn matiz si inel rulment punte spate, la un magazin ce aduce piese Daewoo langa Piata Mare. Timp de livrare: a doua zi de la data comenzii.

Suzuki Samurai '96 - 1.3i
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Compatibilitate pentru cuplaj elastic coloana directie/ caseta directie (sau cum o numi) ?

48251-52000

sau o fabrici din placa de cauciuc armat cu panza de grosimea potrivita

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Vreau să schimb arcurile pe spate la Samurai şi-mi trebuie alte bride de fixare. Am vazut ca cele originale sînt cam scumpe, as dorii să stiu cu ce le pot înlocui.

nu ai cu ce le inlocui, cauta second la dezmembrari.

originalele pentru puntea spate au codul 41411-83000 sunt in jur de 65 de ron bucata.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Poate este cineva interesat de inlocuirea parbrizului la Samurai-ul din 1999 care e lipit pe caroserie in cazul modelelor cu metal top.

Am fost in neplacuta situatie sa am parbrizul crepat si l-am inlocuit cu un parbriz pentru modelele din 1985 pana in 1995 care se monteaza pe cheder.

Mentionez ca am cumparat un cheder de Dacia Nova sau Super Nova (sunt identice si costa aproximativ 45 lei) care a fost taiat si scurtat dupa conturul parbrizului de mai sus , apoi montat pe caroserie.

Pentru linistea mea am injectat niste silicon de lipit parbrize in coltul din stg si dr sus .

Pot spune ca l-am supus testarilor cu apa di belsug si inchide perfect.

Consider o buna alternativa la parbrizul original deoarece acela costa in jur de 800 lei plus chederul asa zis "de ornament" tot in varianta de original care si ala mai costa 200 lei.

Link spre comentariu

second, sau nou? how much? :grin:

PS: super treaba cu chederul de nova

Parbrizul l-am cumparat de nou cu 280 lei.

In banii astia a intrat montajul la firma specializata in parbrize.

Mentionez ca am stat langa meserias si dupa demontarea parbrizului spart eu am fost cel care a curatat siliconul de la lipitura plus curatarea si tratarea ramei metalice cu Kelfos pentru rugina, urmata de grund si vopsea.

Dupa 2 zile de la montaj si o iesire pe deal am injectat sub cheder in colturile de sus siliconul special pentru lipit parbrize.

Privind lucrarea in ansamblul ei evident ca am urmarit sa nu ma trezesc cu apa in masina ca la Dacia cea veche.....

Sunt mandru ca operatia a avut succes.

Link spre comentariu

@mirelax

Parbrizul unde l-ai gasit?

Chederul de care vorbesti stiu ca e profilat in 4 colturi si vulcanizat, nu prea imi dau seama cum a fost adaptat la Samurai.

SAMURAI SJ stock
Link spre comentariu

zi-ne si noua :grin:... nu se pune ca reclama :tk

Ok!

Parbrizul e de la Pilkington (fostul Gimarom) au reprezentante in toata tara in orasele mari.

Eu l-am luat de la Sibiu insa a fost comandat din Cluj.

Chederul minune este de la un magazin de piese auto din Sibiu profilat exclusiv pe Dacia.

"Proof" ma intreba daca are vreun profil special la colturi pentru a se potrivi numai la Nova.

Chederul are aceeasi forma pe toata lungimea lui cu mentiunea ca este lipit la capete pe cotele parbrizului de Dacia Nova.

Multumesc!

Link spre comentariu

Ok!

Parbrizul e de la Pilkington (fostul Gimarom) au reprezentante in toata tara in orasele mari.

Eu l-am luat de la Sibiu insa a fost comandat din Cluj.

Chederul minune este de la un magazin de piese auto din Sibiu profilat exclusiv pe Dacia.

"Proof" ma intreba daca are vreun profil special la colturi pentru a se potrivi numai la Nova.

Chederul are aceeasi forma pe toata lungimea lui cu mentiunea ca este lipit la capete pe cotele parbrizului de Dacia Nova.

Multumesc!

Cat a costat parbrizul?

Go big or go home.
Link spre comentariu

Parbrizul l-am cumparat de nou cu 280 lei.

In banii astia a intrat montajul la firma specializata in parbrize.

Mentionez ca am stat langa meserias si dupa demontarea parbrizului spart eu am fost cel care a curatat siliconul de la lipitura plus curatarea si tratarea ramei metalice cu Kelfos pentru rugina, urmata de grund si vopsea.

Dupa 2 zile de la montaj si o iesire pe deal am injectat sub cheder in colturile de sus siliconul special pentru lipit parbrize.

Privind lucrarea in ansamblul ei evident ca am urmarit sa nu ma trezesc cu apa in masina ca la Dacia cea veche.....

Sunt mandru ca operatia a avut succes.

@Roskat : Zice omul aici ca a fost 280 de nou.

Link spre comentariu

Formidabil topicul, dar e imens si cu riscul sä repet o intrebare deja pusä, neavänd timpul de a citi totul , intreb si eu ce alternator mai puternic se poate pune pe o veveritä 1,3 din 96. si dacä sänt necesare mari schimbäri! mersi anticipat.

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare