dragosd13 Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Eu pe spate am niste Monroe de Nissan Frontier, o camioneta care s-a vandut doar in state se pare. Le-am comandat pe situl Rockauto.com si mi-au venit repede cu posta express. Am platit sub 100USD pe ele iar vama nu mi-a mai adaugat taxe. Pot spune ca lucreaza mai bine decat cele Calmini care au venit in chitul de suspensie. Dar sunt mari astea (58cm) daca nu ai inaltat masina cu macar 8 cm. Eu am undeva la 9-10cm inaltare pe spate. LE: Va atasez tabelul de compatibilitati Monroe pe care l-a atasat Minitehnicus intr-un alt post. [ATTACH]162560[/ATTACH] Ca si idee eu am pe masina pn: 37029 deci e clar ca tipul asta de Monroe Sensa-Trac Truck e bun pentru samuraie. Alege ceva de acolo si incearca sa le cumperi de pe la noi mai intai. Daca nu gasesti la noi... trebuie cautat afara. Poti sa ma ajuti si cu anul de fabricatie pt Nissanul Frontier? eu am un set de OME pe care vreau sa le schimb. Multumesc, Dragos Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 (editat) Re: compatibilitati piese samurai Poti sa ma ajuti si cu anul de fabricatie pt Nissanul Frontier? LE: Va atasez tabelul de compatibilitati Monroe pe care l-a atasat Minitehnicus intr-un alt post. [ATTACH]162560[/ATTACH] @dragosd13, dupa PDF-ul de mai sus, anul de fabricatie poate sa fie '98-'03, '03 si '98-'02. Editat Ianuarie 2, 2013 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Acum am inteles legatura dintre pdf si ce a scris Omoroka. Nu citisem cu atentie. Scuze :D Dragos Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Acum am inteles legatura dintre pdf si ce a scris Omoroka. Nu citisem cu atentie. Scuze :D Dragos Ai grija insa ca sunt foarte lungi amortizoarele alea. Comprimate masoara 365mm. La mine chiar si cu inaltarea pe care o am nu imi stau la centru, insa din calcule, nu ajung la capat de cursa. Nu sunt sigur ca acele calcule le-am facut corect pentru ca la hopuri mari se intampla sa mai aud cate o bubuitura in spate :grin: Cert este insa ca lucreaza bine si-mi ofera un confort mult mai bun decat Calmini. Fa-ti socoteli bine si alege din acea lista atasata ce ti s-ar potrivi mai bine. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Nu sunt sigur ca acele calcule le-am facut corect pentru ca la hopuri mari se intampla sa mai aud cate o bubuitura in spate :grin: De ce nu prelungesti limitatorul de cursa? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bughi_royahoo.com Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Azi am desfacut rotile din spate si am observa ca pistonasele de frana sunt blocate si curg. Unde as putea sa gasec un chit de reparatie sau se potrivesc pistonasele de la alte masini? As putea gasi pe undeva un manual reparatie samurai? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: compatibilitati piese samurai De ce nu prelungesti limitatorul de cursa? Le am prelungite deja cu 5cm. Mai mult nu vreau sa le prelungesc pentru ca n-o sa-mi mai incruciseze bine puntile. Asa ca astept sa se distruga astea si cumpar altele. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yuk Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Azi am desfacut rotile din spate si am observa ca pistonasele de frana sunt blocate si curg. Unde as putea sa gasec un chit de reparatie sau se potrivesc pistonasele de la alte masini? As putea gasi pe undeva un manual reparatie samurai? Multumesc du-te la unix pe Victoriei ... foarte probabil sa fie pe stoc. Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33 Cine minte si fura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Azi am desfacut rotile din spate si am observa ca pistonasele de frana sunt blocate si curg. Unde as putea sa gasec un chit de reparatie sau se potrivesc pistonasele de la alte masini? As putea gasi pe undeva un manual reparatie samurai? Multumesc a mai intrebat si @roskat vreo 2 pagini mai in spate:wink:... uite AICI :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: compatibilitati piese samurai pentru lift de 10 cm sunt mult prea scurte. merg pentru lift de 2 inch (4-5 cm). corect, scuze de dezinformare. nu mai stiam daca sunt 5" sau 5cm... SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Azi am desfacut rotile din spate si am observa ca pistonasele de frana sunt blocate si curg. Unde as putea sa gasec un chit de reparatie sau se potrivesc pistonasele de la alte masini? As putea gasi pe undeva un manual reparatie samurai? Multumesc cauta aici http://samko.it/eng/home.htm pentru piston si aici pentru kit de reparatii http://www.seinsa.es/lista/aplicacion/7 (daca dai click pe imagine iti da si poza) cu codurile obtinute te poti duce la magazin. ar fi bine sa desfaci pistonul, ca sa stii daca trebuie sa-l cumperi sau scapi doar cu un kit de reparatie. SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Dupa springuirea arcurilor trebuie sa schimb amortizoarele cu unele mai lungi. Voi ce ati montat pe masina : fata (marca amortizor, compatibilitati de la alte masini) spate ( --''-- ) Mi-am cumparat de la Unix 2 amortizoare KYB pe gaz. Pret 150 buc. Au 50 de cm pe extindere si 31 pe comprimare. Asa la o prima proba prin oras par destul de ok, pacat ca arcurile originale de la samurai sunt cam tari. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Salutare, De 3 zile caut un surub de ghidare pt etrier. In cele din urma am gasit un fel de kit....vedeti mai jos imagine. Pt cei ce nu vor sa mai piarda timpul.....codul produsului e urmatorul: Z 1406X Pret: 53 RON / buc Disponibil la Unix de pe o zi pe alta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: compatibilitati piese samurai si o intrebare....are cineva un cod pt brida de la foile de arc ? a mea e cam ruginita...si daca tot am dat arcurile jos as cam vrea sa o schimb.:pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: compatibilitati piese samurai si o intrebare....are cineva un cod pt brida de la foile de arc ? a mea e cam ruginita...si daca tot am dat arcurile jos as cam vrea sa o schimb.:pl 41462-79000 este cel din poza ta 41461-79000 este perechea cu gaura de 10 41463-82000 surubul 08310-00103 piulita 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: compatibilitati piese samurai 41462-79000 este cel din poza ta 41461-79000 este perechea cu gaura de 10 41463-82000 surubul 08310-00103 piulita Multam mult. Le-am gasit la ingaraj. 120 lei perechea cu totul. vin doar pe original....in 14 zile.... Trebuie sa gasesc o varianta mai rapida....ca blochez rampa mecanicului :hl Si codul pentru o bucsa bara stabilizatoare ADK88016 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Salutare, De 3 zile caut un surub de ghidare pt etrier. In cele din urma am gasit un fel de kit....vedeti mai jos imagine. Pt cei ce nu vor sa mai piarda timpul.....codul produsului e urmatorul: Z 1406X Pret: 53 RON / buc Disponibil la Unix de pe o zi pe alta. asta o fi bun pentru toate tipurile de etrier? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: compatibilitati piese samurai asta o fi bun pentru toate tipurile de etrier? este pentru etrieri aisin. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: compatibilitati piese samurai bucsile pt foile de arc...se gasesc la unix ( cel putin aici am incercat eu ) sub denumirea de "bucsa bara stabilizatoare" :) coduri: - bucsa mica: GOM-812 3,82 RON - bucsa mare: GOM-811 6,42 RON Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onyx Postat Ianuarie 13, 2013 Partajează Postat Ianuarie 13, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Salutare . Dar pentru doua brate stergatoare ( nu doar stergatoarele ) bratul cu totul este de cumparat ? sau nu . Cine are noi as dori 2 bucati pentru un SJ 413 JX . MS Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_fasie Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Vand motor 1.3 gti 101 cp cu tot ce trebuie pentru swamp pe samurai ,daca stiti la cine trebuie motorul se vinde cu tot ce trebuie,rezervor etc , pret 500 euro 0744570719 Ovidiu 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Ianuarie 15, 2013 Partajează Postat Ianuarie 15, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Vand motor 1.3 gti 101 cp cu tot ce trebuie pentru swamp pe samurai ,daca stiti la cine trebuie motorul se vinde cu tot ce trebuie,rezervor etc , pret 500 euro 0744570719 Ovidiu Salutare! Trebuia sa postezi la rubrica de vinzari piese.Si e cu "swap" nu cu "swamp"(mlastina). :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 (editat) Re: compatibilitati piese samurai Nu am gasit in topic. Tampoanele de cauciuc care sustin toba ? Mersi edit: Ma refer la http://www.lowrangeoffroad.com/index.php/suzuki/samurai/exhaust/suzuki-samurai-oe-style-rubber-exhaust-mount-hanger.html Editat Ianuarie 19, 2013 de Roskat Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Nu am gasit in topic. Tampoanele de cauciuc care sustin toba ? Mersi edit: Ma refer la http://www.lowrangeoffroad.com/index.php/suzuki/samurai/exhaust/suzuki-samurai-oe-style-rubber-exhaust-mount-hanger.html Se gasesc peste tot tampoanele astea fiind utilizate mai la toate tipurile de masini. Eu de exemplu am luat de la Norauto. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Ianuarie 19, 2013 Partajează Postat Ianuarie 19, 2013 Re: compatibilitati piese samurai Se gasesc peste tot tampoanele astea fiind utilizate mai la toate tipurile de masini. Eu de exemplu am luat de la Norauto. La naiba. Se repeta povestea cu tendoanele de matiz. De ce numai eu nu gasesc? Oare chiar sunt atat de incompetenti cei din Bacau? Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate