puiuC Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Salut, stie cineva pentru un samurai 96 elicoidale, ceva echivalente sau coduri pentru bucsile la tendoane si arcuri. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Pai da detalii de unde, ce piese mai aduc, timp de livrare, etc. Nu am gasit decat surub tendonn matiz si inel rulment punte spate, la un magazin ce aduce piese Daewoo langa Piata Mare. Timp de livrare: a doua zi de la data comenzii. Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Septembrie 6, 2012 Partajează Postat Septembrie 6, 2012 Re: compatibilitati piese samurai O compatibilitate pentru bloc lumini......si eventual un pret? Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresh3r Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Compatibilitate pentru cuplaj elastic coloana directie/ caseta directie (sau cum o numi) ? Suzuki Samurai '96 - 1.3i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Compatibilitate pentru cuplaj elastic coloana directie/ caseta directie (sau cum o numi) ? 48251-52000 sau o fabrici din placa de cauciuc armat cu panza de grosimea potrivita 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: compatibilitati piese samurai poate la cineva ii va fi de folos. http://www.partsbase.net/ sa fim sanatosi, restul se rezolva :banana 2 SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Un cod pentru cablul care comanda blocarea diferentialului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Un cod pentru cablul care comanda blocarea diferentialului? 27950-80001 sau 27950-80300 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilvviu Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barza Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Tampoanele de cauciuc care viin pe puntea fata stie cineva de unde le pot procura sau un echivalent,Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Benga Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Vreau să schimb arcurile pe spate la Samurai şi-mi trebuie alte bride de fixare. Am vazut ca cele originale sînt cam scumpe, as dorii să stiu cu ce le pot înlocui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Tampoanele de cauciuc care viin pe puntea fata stie cineva de unde le pot procura sau un echivalent,Multumesc. 42110-80010 sau 42110-82C00 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Vreau să schimb arcurile pe spate la Samurai şi-mi trebuie alte bride de fixare. Am vazut ca cele originale sînt cam scumpe, as dorii să stiu cu ce le pot înlocui. nu ai cu ce le inlocui, cauta second la dezmembrari. originalele pentru puntea spate au codul 41411-83000 sunt in jur de 65 de ron bucata. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Poate este cineva interesat de inlocuirea parbrizului la Samurai-ul din 1999 care e lipit pe caroserie in cazul modelelor cu metal top. Am fost in neplacuta situatie sa am parbrizul crepat si l-am inlocuit cu un parbriz pentru modelele din 1985 pana in 1995 care se monteaza pe cheder. Mentionez ca am cumparat un cheder de Dacia Nova sau Super Nova (sunt identice si costa aproximativ 45 lei) care a fost taiat si scurtat dupa conturul parbrizului de mai sus , apoi montat pe caroserie. Pentru linistea mea am injectat niste silicon de lipit parbrize in coltul din stg si dr sus . Pot spune ca l-am supus testarilor cu apa di belsug si inchide perfect. Consider o buna alternativa la parbrizul original deoarece acela costa in jur de 800 lei plus chederul asa zis "de ornament" tot in varianta de original care si ala mai costa 200 lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: compatibilitati piese samurai l-am inlocuit cu un parbriz pentru modelele din 1985 pana in 1995 care se monteaza pe cheder second, sau nou? how much? :grin: PS: super treaba cu chederul de nova Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: compatibilitati piese samurai second, sau nou? how much? :grin: PS: super treaba cu chederul de nova Parbrizul l-am cumparat de nou cu 280 lei. In banii astia a intrat montajul la firma specializata in parbrize. Mentionez ca am stat langa meserias si dupa demontarea parbrizului spart eu am fost cel care a curatat siliconul de la lipitura plus curatarea si tratarea ramei metalice cu Kelfos pentru rugina, urmata de grund si vopsea. Dupa 2 zile de la montaj si o iesire pe deal am injectat sub cheder in colturile de sus siliconul special pentru lipit parbrize. Privind lucrarea in ansamblul ei evident ca am urmarit sa nu ma trezesc cu apa in masina ca la Dacia cea veche..... Sunt mandru ca operatia a avut succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: compatibilitati piese samurai @mirelax Parbrizul unde l-ai gasit? Chederul de care vorbesti stiu ca e profilat in 4 colturi si vulcanizat, nu prea imi dau seama cum a fost adaptat la Samurai. SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: compatibilitati piese samurai @mirelax Parbrizul unde l-ai gasit? Chederul de care vorbesti stiu ca e profilat in 4 colturi si vulcanizat, nu prea imi dau seama cum a fost adaptat la Samurai. Am trimis PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Am trimis PM. zi-ne si noua :grin:... nu se pune ca reclama :tk Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelax Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: compatibilitati piese samurai zi-ne si noua :grin:... nu se pune ca reclama :tk Ok! Parbrizul e de la Pilkington (fostul Gimarom) au reprezentante in toata tara in orasele mari. Eu l-am luat de la Sibiu insa a fost comandat din Cluj. Chederul minune este de la un magazin de piese auto din Sibiu profilat exclusiv pe Dacia. "Proof" ma intreba daca are vreun profil special la colturi pentru a se potrivi numai la Nova. Chederul are aceeasi forma pe toata lungimea lui cu mentiunea ca este lipit la capete pe cotele parbrizului de Dacia Nova. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Ok! Parbrizul e de la Pilkington (fostul Gimarom) au reprezentante in toata tara in orasele mari. Eu l-am luat de la Sibiu insa a fost comandat din Cluj. Chederul minune este de la un magazin de piese auto din Sibiu profilat exclusiv pe Dacia. "Proof" ma intreba daca are vreun profil special la colturi pentru a se potrivi numai la Nova. Chederul are aceeasi forma pe toata lungimea lui cu mentiunea ca este lipit la capete pe cotele parbrizului de Dacia Nova. Multumesc! Cat a costat parbrizul? Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Parbrizul l-am cumparat de nou cu 280 lei. In banii astia a intrat montajul la firma specializata in parbrize. Mentionez ca am stat langa meserias si dupa demontarea parbrizului spart eu am fost cel care a curatat siliconul de la lipitura plus curatarea si tratarea ramei metalice cu Kelfos pentru rugina, urmata de grund si vopsea. Dupa 2 zile de la montaj si o iesire pe deal am injectat sub cheder in colturile de sus siliconul special pentru lipit parbrize. Privind lucrarea in ansamblul ei evident ca am urmarit sa nu ma trezesc cu apa in masina ca la Dacia cea veche..... Sunt mandru ca operatia a avut succes. @Roskat : Zice omul aici ca a fost 280 de nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Re: compatibilitati piese samurai @Roskat : Zice omul aici ca a fost 280 de nou. Imi cer scuze, I'm blind :D Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Formidabil topicul, dar e imens si cu riscul sä repet o intrebare deja pusä, neavänd timpul de a citi totul , intreb si eu ce alternator mai puternic se poate pune pe o veveritä 1,3 din 96. si dacä sänt necesare mari schimbäri! mersi anticipat. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: compatibilitati piese samurai Alternator de 110A, de Ford Mondeo diesel, 1997.Modificari minime pentru prinderea lui pe motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate