Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

compatibilitati piese samurai

suzimm
 Share

Recommended Posts

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: compatibilitati piese samurai

ai cod la cele originale? Din ce an e masina? Dimensiuni?

Nu am cod. Sami este din 1997. Dimensiuni nu stiu, nu am gasit nicaieri un manual de service sau un catalog de piese pentru Sami cu elicoidale. Foarte greu sa afli ceva pentru tipul asta de masina.

Nu am cod. Sami este din 1997. Dimensiuni nu stiu, nu am gasit nicaieri un manual de service sau un catalog de piese pentru Sami cu elicoidale. Foarte greu sa afli ceva pentru tipul asta de masina.

Cauta de Jimny.Samuraiul pe elicoidale e un Jimy cu "blana" de Samurai.

Cauta de Jimny.Samuraiul pe elicoidale e un Jimy cu "blana" de Samurai.

Am avut Jimny si amortizoarele sunt diferite atat pe fata cat si pe spate. Pe fata amortizorul are suport de arc si pe spate are alta pozitie fata de Jimny.

Tipul acesta de amortizoare este unic ,se gaseste numai la samurauil vx si este fabricat in japonia.E o ciudatenie cu motorul de pe swift,multe piese de la ignis.Deci trebuie sa improvizam.:uameni

ignorance is blessing

Tipul acesta de amortizoare este unic ,se gaseste numai la samurauil vx si este fabricat in japonia.E o ciudatenie cu motorul de pe swift,multe piese de la ignis.Deci trebuie sa improvizam.:uameni

Codul motorului este G13BA, deci este de Swift? O sa ajung :old pana ma lamuresc ce este cu modelul asta de Sami. Pana la urma puntea fata este de Jimny ca la amortizoare nu prea seamana. Intreb ca imi trebuie un cap de planetara si nu stiu ce sa caut.:ang1

Codul motorului este G13BA, deci este de Swift? O sa ajung :old pana ma lamuresc ce este cu modelul asta de Sami. Pana la urma puntea fata este de Jimny ca la amortizoare nu prea seamana. Intreb ca imi trebuie un cap de planetara si nu stiu ce sa caut.:ang1

Motorul G13BA, NU este de Swift !! Cel de Swift este G13BB :h5

G13BA, este injectie monopunct, de 69 cai (daca nu ma insel), iar G13BB, este injectie multipunct, 79 cai (la asta sunt sigur, ca pe asta il am eu pe masina)

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Oamenilor sa nu va bateti capul, pentru ca eu am dat cu el de pereti, cel mai simplu este sa demontati , sa masurati si sa cumparati :h5

Busu are dreptate G13BA - injectie monopunct, mie mi-a iesit euro 2- off topic .

In alta ordine de idei capul planetara nu are treaba exclusiv cu motorul, asa ca jos cu planetara, masurati, comparati... cumparati:h5

SAMURAI SJ stock

Suport la cutia de transfer se pot pune de landrover discovery, care se gasesc la pret bun.

http://www.island-4x4.co.uk/images/Engine%20Mounts%20ANR1808

4x4

Suport la cutia de transfer se pot pune de landrover discovery, care se gasesc la pret bun.

http://www.island-4x4.co.uk/images/Engine%20Mounts%20ANR1808

buna treaba

ai idee ce model landrover?

de unde i-ai luat si la cati bani? :grin:

Va salut !

• 1 month later...

am gasit un fel de lampi laterale care sunt si ieftine si pot inlocui cu succes lampile de semnalizare de pe aripi....... http://www.pieseautocamioane.ro/Lampi-cu-Bec/Lampa-Laterala-Galbena--pID353.html

amintirile cele mai frumoase le am din........vise.

la sami nu imi idica corect nivelul benzinei din rezervor, cred ca este vorba de vreun plutitor ceva, aveti idee de la ce s-ar putea adapta?

:tk

Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost.

aveti vre-o idee cu ce as putea inlocui suportul de etrier care se vede mai jos? Nu am avut etrier pe masina cand am luat-o si acum am, insa ii lipseste piesa asta.

-la unix: "set reparatie etrier cu suruburi", cod unix: 10561290

-la autokarma: ""set accesorii etrier frana cu suruburi" de la quickbrake

in amble cazuri costa 45-50 de ron

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Am si eu o intrebare buna la voi: ce presuri ati pus in fata? Ati gasit un model anume care sa se potriveasca sau ceva de la alta marca auto?

mersi

Va salut !

Am si eu o intrebare buna la voi: ce presuri ati pus in fata? Ati gasit un model anume care sa se potriveasca sau ceva de la alta marca auto?

mersi

Dar de ce cauti tu neaparat de la alta masina?

Eu am pus unele universale d'alea de prin Sellgros. Sunt de culoare gri. Pica perfect, la cele din fata nu a mai trebuit sa tai din ele, doar ca trebuie inversate stangul cu dreptul (Se pare ca Samuraiul are aripile pe parte cu cutia de viteze :ha::ha::ha:)

DSCF1921.jpg.263af607be378b92ecc09981a19f3990.jpg

Samurai 2002

Dar de ce cauti tu neaparat de la alta masina?

Eu am pus unele universale d'alea de prin Sellgros. Sunt de culoare gri. Pica perfect, la cele din fata nu a mai trebuit sa tai din ele, doar ca trebuie inversate stangul cu dreptul (Se pare ca Samuraiul are aripile pe parte cu cutia de viteze :ha::ha::ha:)

[ATTACH=CONFIG]96954[/ATTACH]

am inteles. PUFI sa fie atunci :h5

Va salut !

Vezi si in targ la Vitan......sunt unele universale cu o bordura mai inalta pe margine.....

alea cu bordura inalta sunt cele mai bune pentru ca tin noroiul si apa cantr-un lighean, usor de scos afara dupa aia, dar cred ca e cam greu de nimerit asa ceva. La nemti pe ibei, alea cu bordura inalta speciale de samurai sunt fo 60eur cu tot cu transport, scumpe rau

http://cgi.ebay.de/Fusraumschalen-Suzuki-Samurai-vorne-links-rechts-/380238536067?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item5887fb9d83

Va salut !

Uita-te si cit de gros e cauciucul din care sint facute.Foarte multe modele sinta asa des ubtiri incit dupa 2-3 luni faci gaura cu calciiul drept in ele.Ia-le la pipait sa vezi grosimea pentru ca unele par ele groase, dar "te fura" modelul.Cele mai rezistente presuri pe care le stiu sint si cele mai urite.Adica tiganiile alea metalizate de sint argintii si de acolo pleaca in toate nuantele.Interiorul acela argintiu este ca un fel de plastic si nu se gaureste in nici un fel.Mai ai varianta sa iei cauciuc din ala la metru din Autovit si sa ti le faci cum doresti.Dezavantaje: nu au bordurica pe margine si o sa iti puta a petrol in masina vre-o jumatate de an.

La Samurai 2002, etrier Lucas de 48, se potrivesc placutele de frana de Lancia si Seat

DSCF1932_resize.jpg.56aeda2ac82b38a232da4075847ce1b0.jpgDSCF1931_resize.JPG.29326f570ac3e76df8a75b18860ff0bd.JPG

Mare atentie la kit-ul de reparatie de etrier !!!

Exista 2 variante: cu si fara siguranta :-x

Samurai 2002

Legat de tampoanele de la cutia de transfer, eu am pus zilele acestea tampoane de cutie de Dacie model vechi, din care am taiat cu flex-ul cele doua margini care veneau un pic ridicate. Acum voi vedea cat vor tine. O sa revin cu informatii

sunt OK si la mine, doar ca la tamponul stanga trebuie scurtatesuruburile... la ajustarea cu flexul in spatii inchise se lasa un miros greu de cauciuc

Tampoanele alea de Dacia nu cumva sunt cu Pe de alta parte, nu stiu cat costa tamponul de Dacia si cata economie ai putea face fata de 45 RON cat te-ar costa cel de Samurai la UNIX http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=620214&postcount=6

6 lei si par supradimensionate la cauciuc... surubul e de 8... pana acum e OK... preiau vbratia ... se aude un suierat, dar"sanatos" , fara vibratii

Edited by Astral

Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33

Cine minte si fura

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use