omoroka Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? Mariuse ... profilul arata f misto live ... Stiu ca a luat Razvanutza un set dintre ai nostri ... Poate ne spune el ce randament au dat... Nu vreau sa se considere reclama ...Au mai adus baietii de la Delta un profil Federal Couragia MT neresapate dar destul de scumpe ( ~ 170EURO/34')... am inteles ca propietarul depozitului-vulcanizare a probat un set pe Mitzul lui (motor de 3.5 benzinar) si ca a fost multumit de rezultate ... Pun aici o poza cu profilul ... Le-am vazut si eu zilele trecute si mi-au placut mult de tot. Arata foarte bine iar reviewurile sunt si ele bune, pentru iarna fiind cotate chiar cu 4 stele din 5. Din ce am mai citit eu despre ele si am si verificat pe viu ca sa ma conving la baietii de la Delta, peretii laterali sunt foarte subtiri si cam usor penetrabili de obiecte dure in teren (ex. stanca) Altfel am inteles ca chiar si pe noroi se comporta bine. E si normal, au crampoane destul de agresive, ba chiar si ceva profil pe lateral. Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Land Niva Luci Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? Am luat si eu cu ceva timp in urma 4 buc insa pt o niva si sunt foarte multumit de ele. ...am batut cu ele aproape tot masivul capatani(cunoscatorii stie ce pe-acolo)....nici o avarie...le recomand cu incredere.:tk Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? ce am intrebat eu....si ce postati voi...:ha::ha::ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? Azi mi-am schimbat anvelopele pe Sam cu unele mai mari, acesta fiind unu din pasii pe care ii aveam de parcurs in proiectul meu de modernizare a masinii. Mi-am pus tot Insa profil Simex si vreau sa va povestesc ce mi s-a intamplat. Le zic la oameni ca vreau sa schimb toate cele 5 cauciucuri 205x70/15 cu 235x75/15 (inclusiv rezerva). Se apuca ei de treaba, incep cu fata si incet incet le fac pe primele timp in care am gasit si rezolvare la dilema mea legata de noua rezerva care nu ar mai incapea pe suportul de pe usa: o las tot pe aia veche si mai mica cu 4cm in raza ca daca e sa fac pana ma descurc cu masina in 3 roti mari si una mai mica :ha: Ziceti-mi ca nu-s sanatos dar eu o sa va contrazic :grin: In fine, ideea cu rezerva e doar o paranteza. Imi termina oamenii de montat noile anvelope si cand imi fac nota de plata constat ca nu mi-au taxat si echilibrari acolo. Ii intreb sa ma conving: - Nu le-ati si echilibrat? - Nu sefu, pai ce ne-ai spus? Uitasem sa le cer oamenilor sa mi le si echilibreze. Acuma ce sa fac, ca ma grabeam si nu aveam chef sa le mai dau jos o data. Zic lasa-le asa, le rulez un pic cum oi putea si le echilibrez alta data. Platesc, plec cu masina si zic sa fac o tura scurta pe campul de pe langa Tnuva sa vad cum se comporta. Am iesit din Popesti si i-am dat blana cat a putut masina: 100km/h. Mai mult, am facut si verificari cu GPS-ul sa vad cat mi s-a modificat indicatia vitezometrului fata de adevar. Dupa schimbarea rapoartelor in reductor si marirea cauciucurilor imi indica fix pe fix acuma. M-am bucurat, am tras tura pe camp foarte fericit de cum se comporta masina iar cand m-am intors am tinut-o iar pe asfalt la blana pana-n Popesti. De-abia atunci am realizat un lucru rupt de realitate parca: am mers cu 100 cu roti neechilibrate si n-am avut nici-o vibratie :ha::ha::ha: Ei, cat bulan sa ai sa ti se intample asa ceva??? Mie probabilitatea mi se pare extrem de mica la niste cauciucuri resapate si jante vai mama lor ce am eu pe masina. O sa ziceti poate ca am mers prea incet ca sa simt rotile neechilibrate? Nu. Tot cu masina asta, cu aceleasi jante, cu celelalte Insa cam la fiecare 2-3 iesiri trebuia sa reechilibrez rotile. La Loto n-as fi castigat. AM zis sa va povestesc lucrul asta aici fiindca e vorba de Insa iar la urma urmei lucrul asta ar putea sa insemne ceva si pentru altii. :y Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? De asa bulan , eu n-am auzit . Dar echilibreaza-le , si vei reveni la normal , intrind in rindul curentatilor pe la 50-60 kmh . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? nu trebuie sa te miri asa am avut eu la ultimul Samurai.....tot Simex.....doar ca era alt producator....din Italia....:grin: abia pe la 110 incepea o mica vibratie....le-am echilibrat...si n-am mai avut probleme plumb a intrat doar ca ptr un turism gumele erau 205/70/15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rings Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? ce parere aveti de profilul sahara de la insa turbo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dac Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? Eu am rulat cu Insa turbo Sahara, cu Malatesta, cu Insa Turbo Simex , cu Simex . Ei bine, pot spune ca Insa turbo simex pr se comporta foarte bine. Nu se taie foarte usor, se poate merge pe asfalt destul de bine , iar in teren isi fac treaba. Merita banii!! Raportul calitate - pret este bun! Cit mai aproape de imposibil ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dac Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? ce parere aveti de profilul sahara de la insa turbo ? Profil non agresiv! Restul tragi tu concluzia! Cit mai aproape de imposibil ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4rings Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? Profil non agresiv! Restul tragi tu concluzia! ce inseamna profil non agresiv (sunt mai la inceput) ce diferenta este intre sahara si sahara competition ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iontc Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? Salut, Ca si colegul de mai sus, sunt incepator in domeniu. Am un Pajero Pinin si as vrea sa iau un set de 4 cauciucuri care sa faca de toate (nu imi permit doua seturi). Adica sa pot merge pe sosea, pe zapada, drum forestier si eventual un deal, ceva. M-am orientat catre Insa Turbo Ranger, un profil similar BFG A/T. Se potriveste oare la cerintele mele? Pot merge cu ele tot anul, vara/iarna? Alte idei (nu foarte scumpe)? Multumesc pentru raspunsuri. Ionut Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian_c Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? Salut, Ref la Insa Turbo Ranger: Am eu pe nissan terrano de aprox 1 an. Sunt foarte multumit de ele. Nu fac zgomot deloc pe sosea, sunt bunicele la noroi si sunt excelente la zapada. Singurul minus pe care l-am observat este aderenta scazuta pe asfalt uscat (comparativ cu un cauciuc de strada original). Nissan Patrol Y60 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u2_2 Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? Salut, Ref la Insa Turbo Ranger: Am eu pe nissan terrano de aprox 1 an. Sunt foarte multumit de ele. Nu fac zgomot deloc pe sosea, sunt bunicele la noroi si sunt excelente la zapada. Singurul minus pe care l-am observat este aderenta scazuta pe asfalt uscat (comparativ cu un cauciuc de strada original). confirm. dar ai grija in ce noroaie te bagi, nu fac minuni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian_c Posted October 6, 2010 Share Posted October 6, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? Corect. Nu ma bag in noroaiele in care intru cu Simex dar pentru descrierea facuta de Ionut sunt mai mult decat suficiente. Nissan Patrol Y60 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? dragi tovarasi multuuumesc t multele raspunsuri, in final am ales si masina si cauciucurile, mitshu 3000, v6 iar gumele sant silverstone ,33. sper sa fi ales bine, e adevarat ce am auzit eu? ca gumele astea nu se echilibreaza? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? dragi tovarasi multuuumesc t multele raspunsuri, in final am ales si masina si cauciucurile, mitshu 3000, v6 iar gumele sant silverstone ,33. sper sa fi ales bine, e adevarat ce am auzit eu? ca gumele astea nu se echilibreaza? pai acuma ca le-ai ales deja, tu sa ne spui daca se echilibreaza sau nu :ha: sa le stapanesti sanatos pe toate :h5 Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? multumesc pt urari, la vulcanizare mi-au zis ca tr vreo 5oog de plumb iar vanzatorul zice ca nu se echilibreaza, din acest motiv eram curios sa aflu parerea celor care pot vb in cunostintade cauza, i-mi cer scuze ca am deviat de la intrebarea de inceput, ms Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? multumesc pt urari, la vulcanizare mi-au zis ca tr vreo 5oog de plumb iar vanzatorul zice ca nu se echilibreaza, din acest motiv eram curios sa aflu parerea celor care pot vb in cunostintade cauza, i-mi cer scuze ca am deviat de la intrebarea de inceput, ms Gumele cu crampoane de teren nu se echilibreaza din urmatorul motiv: pierzi investitia in noroi ...Ca sa mergi pe strada insa ai avea nevoie de o echilibrare ... 500gr e fff mult ...vb cu vulcanizarea sa mai suceasca/intoarca guma pe janta pana "cere" mai putin plumb ...daca te duci undeva la 100-150/roata poti sa te consideri norocos si le lasi neechilibrate ...nu vor bate ...Daca nu reusesti ...e nasol, trebuie sa investesti masiv in ...plumbi ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
omoroka Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? Gumele cu crampoane de teren nu se echilibreaza din urmatorul motiv: pierzi investitia in noroi ...Ca sa mergi pe strada insa ai avea nevoie de o echilibrare ... 500gr e fff mult ...vb cu vulcanizarea sa mai suceasca/intoarca guma pe janta pana "cere" mai putin plumb ...daca te duci undeva la 100-150/roata poti sa te consideri norocos si le lasi neechilibrate ...nu vor bate ...Daca nu reusesti ...e nasol, trebuie sa investesti masiv in ...plumbi ... :ha: eu asa cum va spuneam nu am echilibrat si nici nu-mi bate nimic... deocamdata ... la 100km/h. deci momentan nu am nici-un plumb pe jante :ha: Va salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pit ciprian Posted October 9, 2010 Author Share Posted October 9, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? multumesc celor care mi-au raspuns, incet incet ma 'prind' si eu de cum sta treaba:tk Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grandvitara Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? Insa turbo ranger lasate special neechilibrate pt vreo 500 km la sugestia tipului de la vulcanizare(cica sa se rodeze:ha:) nu am avut nici o problema pina pe la 100km/h,asa ca extrem de multumit.La faza asta tipul de la vulcanizare m-a" avut" si a cistigat sticla de cotnari pusa pariu.S-a dovedit ca stia f bine cum se comporta insa turbo dupa ce din spusele lui majoritatea taximetrstilor din is folosesc marca.La echilibrare nu a intrat deloc mult plumb in comparatie cu pneus jungle pe care l-am avut in trecut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grandvitara Posted October 31, 2010 Share Posted October 31, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? Alta constatare e ca se descurca f bine si in noroi azi le-am testat si am vazut ca sunt ok(poate ca or fi noi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
koch marius robert Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? salutare :cl stie cineva 285/75/r16 insa turbo profil simex cam ce greutate are multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzimm Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? stie cineva care sunt mai grele? insa turbo sau tz gomme,,,,profil cross country,,,195 80 15 audi a4b8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted November 7, 2010 Share Posted November 7, 2010 Re: insa turbo? ce parere aveti? salutare :cl stie cineva 285/75/r16 insa turbo profil simex cam ce greutate are multumesc Modelul asta de gume sunt foarte agresive (nu ca profilul Simex normal) ...Crampoanele mari sunt iesite in afara. Ca greutate ...undeva in jur de 30kg/bucata! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts