Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

insa turbo? ce parere aveti?

pit ciprian
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: insa turbo? ce parere aveti?

nimeni nu a cantarit unul ? :)

cel mai simplu e sa suni pe unul din vanzatori si sa intrebi concret...oricum daca iei 5 cauciucuri greutatea difera de la unul la altul.Uneori putin , alteori considerarbil

Edited by timberland0910
Natural Disaster Response Operations

insa turbo special track 205 80 r16 stiti cate kg are un cauciuc?

Nu stiu greutatea la dimensiunea de care intrebi tu, dar ca sa-ti faci o idee 195/80 R15 are 16.5-17kg

Cel mai sigur este sa le iei direct de la Delta si sa le cantaresti.Eu le-am primit prin curierat(marimea 195 80 15 ) si nu au fost doua cu greutate egala..Greutate lor a fost intre 15 si 17,5 kg bucata!

• 2 weeks later...

Salutare! Stie cineva ce diametru are un 235/75/R15 Special Track de la InsaTurbo?

Poti suna si intreba. Sunt multe magazine online care vand Insa. Ii pui sa dea cu ruleta pe-o roata.

Orientativ insa poti verifica orice dimensiune aici si mai adaugi ~2-3cm (fiind resapate)

daca nu ai avut de noroi pana acum o sa iti para ca is foarte bune, dar sunt inferioare altora, cu pret apropiat.

Si anume care-ar fi mai bune in pretul asta? Comparatia e tot cu resapate, banuiesc, nu?

Edited by rockshox

• 2 weeks later...

Daca vreau sa combin 50-50 asfalt cu offroad. Dar si prin offroad nu ma refer la ceva extrem. Ce profil imi recomandati de la Insa?

La cele simex ma cam tem de comportamentul pe umed fiind din Bucuresti am minim 100km pana la orice offroad.

Intre dakar sahara si Ranger care ar fi diferentele/avantajele?

De ce nu Insa Turbo Traction Track, care sunt pentru utilizare "70% off / 30% on road". Conform site-ului producatorului sunt peste Dakar sau Sahara pe asfalt ud/uscat.

Eu am Insa Turbo Traction Track de aproximativ 15000 km si pot sa spun ca sunt ok. Nu s-au uzat excesiv, nu am ramas nici in noroi nici in zapada si rezista bine la bolovani (nu am facut nici o pana de cand le am). Pe asfalt suna acceptabil.

http://www.insaturbo.com/fam/en/familia/2/1/4x4/0

0724066100

La acestea nu m-am gandit pentru ca nu am gasit mai pe nicaieri in Romania (Delta/ GTC ) etc.

Eu am nevoie pentru Samurai Stock(si ma gandesc la 195x80R15) si cam asta este ce am gasit la Delta

Simex l-am cam exclus deja caci sunt incepator in OFFroad si nu cred sa am nevoie asa rapid de ceva extreme.

Eu am nevoie pentru Samurai Stock(si ma gandesc la 195x80R15) si cam asta este ce am gasit la Delta

.

Ai dreptate, Insa Turbo Traction Track nu exista pe dimensiunea 195/80 R15.

Intre cele 2 variante ramase eu as alege Dakar (profil copie old BFG Mud Terrain).

0724066100

as alege Dakar

am profilul asta din 2010 se comporta bine si descarca as spune mai bine decat km2-ul,montate pe un aro :)

am avut profilul Sahara pe o lada si iara se comporta bine

dezavantaj la ele e ca sunt grele compoarativ cu altele neresapate si ca implicit sunt putin mai tari,aduc usor cu niste C-uri,da daca adaptezi presiunea te misti lejer cu ele dar cu un oarecare risc de dejantare

Am cumparat si eu insa turbo special track 205/80/r16 dar mi se par cam grele 33kg roata cu janta originala de tabla. Cauciucul sare de 22kg buc. Problema e ca a inceput pompa de servo sa nu mai mearga , se intrerupe servo cand dau pe loc si in mers, merge asa infranata, cand trag greu de volan se forteaza si patineaza cureaua pe fulie, de la roti sa fie oare??? lichidul este schimbat tot, aerisit. ms

Am cumparat si eu insa turbo special track 205/80/r16 dar mi se par cam grele 33kg roata cu janta originala de tabla. Cauciucul sare de 22kg buc. Problema e ca a inceput pompa de servo sa nu mai mearga , se intrerupe servo cand dau pe loc si in mers, merge asa infranata, cand trag greu de volan se forteaza si patineaza cureaua pe fulie, de la roti sa fie oare??? lichidul este schimbat tot, aerisit. ms

Pompa, directia, servo, tot ce-i pe-acolo duce linistit si roti mult mai mari. Problemele tale sunt de alta natura. Anvelopele putin mai grele au fost probabil doar picatura care a umplut paharul.

• 4 weeks later...

Salutare! Stie cineva ce diametru are un 235/75/R15 Special Track de la InsaTurbo?

Buna Alex22: 235/75/15 InsaTurbo Special Track 23kg si 750mm , Insa Sahara 20kg si 740mm iar Dakar 20kg si 740mm.

Buna Alex22: 235/75/15 InsaTurbo Special Track 23kg si 750mm , Insa Sahara 20kg si 740mm iar Dakar 20kg si 740mm.

Multumesc pentru raspuns !

• 2 months later...

Salut! Ce diametru EXACT are Insa Turbo Special Track 285/75/16? Poate are cineva dimensiunea asta si masoara cu ruleta. Sigur sint mai mari de 33 dar cred ca nici 35-uri nu sint. Stiu ca resapatele au diametru mai mare decit originalele sau MT-urile.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use