Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?

Max

Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?  

239 membri au votat

1. 1. Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?

• Da
      227
    • Nu
      12

Postări Recomandate

Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?

Salut :cl

Max, foarte buna intiativa, ma bag si eu cu vreo 4 masini+Prieteni

Totusi cred ca ar trebui vb cu o firma gen Vodafone, care are in doatre multe autovehicule 4X4 ptr interventii.

Arfi ceva sa strangi 100-200 de masini doar de la 3-4 firme.

Poate unii dintre membrii forumului lucreaza sau cunosc persoane de pe acolo.

De obicei cei cu telefonia mobila sau BGS-ul au asa ceva si cred ca ar fi bucurosi si ptr reclama, daca se mediatizeaza.

Numai bine,

Editat de Bodhi

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 231
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ceva noutati domnilor? Sau ajung :old pana se urneste coloana pe traseu?

Glumeam, s-a mai avansat cu ceva in organizare?

Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI !

Sa auzim de bine !!!

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator red patrol

ma alatur si eu daca nu va suparati. as avea doar o mica intrebare: care este scopul acestui eveniment ?

Link spre comentariu

Domnilor, Am deschis aceasta discutie ca sa vad daca chiar ar fi posibila organizarea unui astfel de eveniment. Am observat ca sunt sanse. Avem deschidere din partea autoritatilor (lucru foarte important), avem parteneri importanti dispus sa sponsorizeze acest eveniment, avem parteneri media importanti dispusi ca sa promoveze un astfel de eveniment. Avem o lista mare de posibili participanti. Deci, multe din conditii sunt indeplinite.

Acest eveniment ar necesita mult timp si munca pt organizarea lui iar calendarul meu de evenimente pe acest an este destul de incarcat asa ca nu am avut cum sa ma ocup de el.

Oricum, discutia ramane deschisa pt anul viitor.

Link spre comentariu

Domnilor, Am deschis aceasta discutie ca sa vad daca chiar ar fi posibila organizarea unui astfel de eveniment. Am observat ca sunt sanse. Avem deschidere din partea autoritatilor (lucru foarte important), avem parteneri importanti dispus sa sponsorizeze acest eveniment, avem parteneri media importanti dispusi ca sa promoveze un astfel de eveniment. Avem o lista mare de posibili participanti. Deci, multe din conditii sunt indeplinite.

Acest eveniment ar necesita mult timp si munca pt organizarea lui iar calendarul meu de evenimente pe acest an este destul de incarcat asa ca nu am avut cum sa ma ocup de el.

Oricum, discutia ramane deschisa pt anul viitor.

Pacat ca s-a amanat!

Dar...niciodata nu-i tarziu !

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Evenimentul ar fi unic si deosebit!

Parerea mea este ca la asemenea dimensiune ar trebui unite mai multe forte (in afara de acest forum) pentru realizarea lui.

Eu propun o discutie/intalniri/colaborare pe aceasta tema intre toate forumurile/cluburile/asociatiile posesorilor de masini 4x4 din Romania.

Initiativa (care va fi promovata astfel) este si va fi a lui "club4x4" insa "finalizarea/realizarea" poate fi a mai multor comunitati din Romania!

Concret, eu reprezint Asociatia "Club Duster" din Romania (nou infiintata) si sunt organizator evenimente pe forumduster.ro si cred ca putem "mobiliza" multi Dusteristi din Romania care sa participe la acest eveniment in vara lui 2012. Trebuie, zic eu, pus la punct evenimentul cu cel putin 5-6 luni inainte pentru ca participantii sa isi poata "rezerva" acea zi in calendarul lor de concedii de vara...

Eu voi ajunge la MMOF vineri seara si stau (ca si privitor/spectator) pana luni dimineata. Max, poate ne intalnim si stam de vorba pe marginea acestui subiect, ce zici?

Duster 4x4, 1.6, 16V

IMS/ARO M461 4x4 permanent, decapotat, diesel, powered by Mercedes

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

:brfoarte tare si noi sintem prezenti daca o fii ceva la anu. nam mai fost in tara de cinci ani..........ar fii un concediu super.........am fost la un offroad la sfirsitu lu august sau adunat 500 de 4x4 am vazut si o dacie 4x4 puteti intra blogul acesta sa vedeti ceva poze....

http://fourbyfour.blogg.se/

[url=http://fourbyfour.blogg.se/:lr][/url]

Editat de Astral
Fiat 128 3p,2buc Talbot Matra Rancho,5buc Nissan Laurel,Renault rx4,Subaru Legacy,Volvo v70,si citeva DAIHATSU ROCKY momentan.............
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

salut stiu un avocat bun care ptr 380e te scapa de taxa in 4 luni:wink:

Bun! Si ce legatura are coada vacii cu stampila sfatului?:uameni

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare