roly Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Hop ca vin si eu :dr1 Sunt mai mult decat Pro! Ideea este grozava! In sfarsit un drum mai lung pt suzy Bravo:2dr 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Sunt pentru si vin cu placere si eu. Dar nu sunt de acord sa fie spontana. Trebuie organizata si obtinute aprobari, altfel cred ca o sa facem mai mult rau clubului si miscarii 4x4 decat bine. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
black dustwalker Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Ma bag si eu. Despre aprobari nu stiu ce sa zic, nu cred ca este nevoie de ceva special ca sa traversezi Transfagarasanul. Dar daca e sa facem si o oprire dupa...se scimba treaba. Pot recamanda sa solutie cabana de la Cumpana, este loc suficient si pentru corturi si pentru masini, dar mai ales pentru DISTRACTIE!!!!!!!!!!!!!!!!:top Live free or die tomorrow! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yety Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Prezent !!!:cl Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrJv Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? pana acum se pare ca vor fi cel putin 65 de masini.... :) credeti ca 2000 de masini e un numar fezabil? dar 1000? in primul rand nu cred ca se strang atatea in al 2-lea rand: daca se strang 1000, vom face o coada de 10km (presupunand o masina 5m si spatiu pana la cea din fata alti 5m). or, o coada de zece de km arata cam ca un ambuteiaj :D acestea fiind zise, e clar ca e nevoie de aprobari, cred ca nici nu este o optiune ne-obtinerea de aprobari mie imi place ideea, nu vreau sa o descurajez. am vrut numai sa atrag atentia asupra unor aspecte ce tin de organizare inca ceva: cineva zicea de cabana cumpana. mi se pare o idee super tare :D e foarte misto locatia. dar nu cred ca suporta nici 300 de masini daca ev. se poate corela cu data aparitiei clubului ar face mult mai mult sens :D si ptr noi si pentru eventuala atentie din partea presei Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
House4x4 Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Prezenti, votam pentru organizare, dar cu aprobari. din experienta personala de anul acesta, luna August nu este propice, intr-un wek-end August 2010 am traversat Tranfagarasanul dinspre Pitesti catre Sibiu, am stta blocati in tunel mai bine de 50 min., era o nebunie sus, fiind luna plina de concedii ff multa lume doreste traversare dinsptr N, N-V catre litoral , Delta sau Bulgaria . Inceputul lunii Mai, ex. 15 Mai super sau inecput de Iunie max 4-5 Iunie ( week-end) apoi incep vacantele si concediile. O zi buna, Marcel Link to comment Share on other sites More sharing options...
florum Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Daca Tranfagarasanul e plin...sa ocupam Transalpina :grin:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black dustwalker Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Daca Tranfagarasanul e plin...sa ocupam Transalpina :grin:. Mmmm.... Transalpina....FRUMOSS!!!!!!!!!! Si loc garla, dar vom fi singuri pe lume acolo. Tre sa caram de toate, mici, bere, gratare, lemne carbuni, apa, WC!!! Nebunie maxima :br Live free or die tomorrow! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctoru Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Cine sunt cei 2 care au votat impotriva??/ Sa li se taie capul.. :ha: Transfagarasanul nu se poate face chiar la deschiderea lui? Ar fi ca o inaugurare (aici putem puncta pt promovarea zonei.. bla bla ne punem colante cu frunza...si obtinerea de autorizatii ar trebui sa fie mai facila) si in al doilea rand in prima zi nu e nimeni. Nici noi nu stim exact cand se deschide drumul, dar altii.. Nici Transalpina nu e o idee rea, numai sa vina toti inscrisii din partea de est a tarii.. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Putem sa il facem si pe 15 mai cu ocazia implinirii a 4 ani de Club4x4 dar ma tem ca atunci va fi inca inchis de zapada. Ideea e ca sa fie vara si cald ca sa ne putem distra linistiti undeva pe un camp. Si eu m-am gandit la Transalpina dar am ales Transfagarasanul pt ca e mai cunoscut inclusiv de catre media. Trebuie sa asociem evenimentul cu un loc important. Banuiesc ca pe autostrada Bucuresti Pitesti nu are sens sa il facem. :grin::grin: Eventualii turisti de la Cabana Balea, pot astepta pana trece coloana noastra. Sa stea si ei sa faca poze la "frumusetile patriei" Oameni buni, inclusiv carcotasii, acest topic se numeste "Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?" Nu considerati ca , gata, totul e stabilit si il facem. Eu personal am ganduri mari dar vreau sa fiu realist si sa vad daca acestea sunt realizabile. Hai sa ne facem temele si sa stabilim ce ar trebui de facut, ce aprobari am avea nevoie, la ce trebuie sa avem grija, pe cine mai putem implica in sprijinirea unui asemenea eveniment. In primul rand scopul trebuie sa fie clar si de interes general. Stabilirea unui record de cea mai lunga coloana de 4x4. Daca punem ca si scop doar intalnirea membrilor forumului Club4x4 nu va fi interesant decat pt noi. Eu zic ca se poate face ceva mare si rasunator. Fara eforturi supraomenesti. Trebuie doar putin tupeu si sa fim uniti. Fara orgolii, fara fite, fara concurente aiurea. Nu e nici competitie nici afacere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black dustwalker Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Putem sa il facem si pe 15 mai cu ocazia implinirii a 4 ani de Club4x4 dar ma tem ca atunci va fi inca inchis de zapada. Ideea e ca sa fie vara si cald ca sa ne putem distra linistiti undeva pe un camp. Si eu m-am gandit la Transalpina dar am ales Transfagarasanul pt ca e mai cunoscut inclusiv de catre media. Trebuie sa asociem evenimentul cu un loc important. Banuiesc ca pe autostrada Bucuresti Pitesti nu are sens sa il facem. :grin::grin: Eventualii turisti de la Cabana Balea, pot astepta pana trece coloana noastra. Sa stea si ei sa faca poze la "frumusetile patriei" Oameni buni, inclusiv carcotasii, acest topic se numeste "Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?" Nu considerati ca , gata, totul e stabilit si il facem. Eu personal am ganduri mari dar vreau sa fiu realist si sa vad daca acestea sunt realizabile. Hai sa ne facem temele si sa stabilim ce ar trebui de facut, ce aprobari am avea nevoie, la ce trebuie sa avem grija, pe cine mai putem implica in sprijinirea unui asemenea eveniment. In primul rand scopul trebuie sa fie clar si de interes general. Stabilirea unui record de cea mai lunga coloana de 4x4. Daca punem ca si scop doar intalnirea membrilor forumului Club4x4 nu va fi interesant decat pt noi. Eu zic ca se poate face ceva mare si rasunator. Fara eforturi supraomenesti. Trebuie doar putin tupeu si sa fim uniti. Fara orgolii, fara fite, fara concurente aiurea. Nu e nici competitie nici afacere. Scuze ca intervin din nou, dar cred ca Transfagarasanul a fost destul de promovat. Pe de alta parte Transalpina este superba, asfaltata si nu cred ca a fost provomata vreodata. O astfel de manifestare ar ajuta mult la promovarea si dezvoltarea acestei zone, destul de ignorata pana acum. Si poate ar fi mai simplu cu aprobarile si cu tot tacamul, fiind o zona mai putin populata. Live free or die tomorrow! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Scuze ca intervin din nou, dar cred ca Transfagarasanul a fost destul de promovat. Pe de alta parte Transalpina este superba, asfaltata si nu cred ca a fost provomata vreodata. O astfel de manifestare ar ajuta mult la promovarea si dezvoltarea acestei zone, destul de ignorata pana acum. Si poate ar fi mai simplu cu aprobarile si cu tot tacamul, fiind o zona mai putin populata. E clar ca Transalpina are niste avantaje. O putem lua in considerare pana la urma. Am fost pe ea. Pe Transfagarasan nu. Problema mea ar fi ca sa nu se intample vreun incident intr-una din zonale mai inguste si mai "delicate". Dar daca stau ca sa ma gandesc, banuiesc ca si pe Transfagarasan sunt astfel de zone. Ne mai gandim, mai calculam.... Poate mai apar si alte propuneri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matake70 Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Scuze ca intervin din nou, dar cred ca Transfagarasanul a fost destul de promovat. Pe de alta parte Transalpina este superba, asfaltata si nu cred ca a fost provomata vreodata. O astfel de manifestare ar ajuta mult la promovarea si dezvoltarea acestei zone, destul de ignorata pana acum. Si poate ar fi mai simplu cu aprobarile si cu tot tacamul, fiind o zona mai putin populata. Pai nu stiu daca scopul nostru este sa promovam o zona sau alta......de promovare sa se ocupa "blonda de la golden blitz"........:ha: FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Tare-s curios cine a mai votat "contra".......cum motociclistii organizeaza intalnirile alea cu sute de motoare , de ce credeti ca nu s-ar putea si cu 4x4 ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Contristi au fost si vor exista mereu. Indiferent de ce idee se pune pe masa. Cei care construiesc in schimb, sunt multi mai putini. Indiferent de idee ar trebui sustinuti si apreciati! De fapt sunt patru tabere: "constructori", "suporteri", "indiferenti" si "contristi"! Tu, forumistule din ce tabara faci parte? Asta era de fapt intrebarea lui Max ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
rogozan_marcel Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Si daca mor las cu limba de moarte sa ma duca si pe mine:ypu...doar stabiliti o data exacta ca vin...de cind astept un asemenea eveniment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Tare-s curios cine a mai votat "contra".......cum motociclistii organizeaza intalnirile alea cu sute de motoare , de ce credeti ca nu s-ar putea si cu 4x4 ? Astral, nu are nici o relevanta cine a votat contra. Nu e concurs. Am cerut doar pareri. Fiecare are dreptul ca sa isi spuna sincer parerea. E normal ca sa fie si unii care , din diverse motive sa nu fie tentati ca sa participe la un asemenea eveniment. Ideea e ca motivele sa fie obiective si legate de evenimentul in sine nu de anumite "sentimente" pe care le avem unii fata de altii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davema Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Bravo @max:br Asta da idee! Vin fara discutie! pacat ca va dura mult asfaltarea asta : http://www.ziuacargo.ro/stire/21-octombrie-2010/1607/In-prag-de-iarna-se-asfalteaza-DJ713-de-la-Sinaia-la-Babele- este o posibila varianta! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruff Riders Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Tare-s curios cine a mai votat "contra".......cum motociclistii organizeaza intalnirile alea cu sute de motoare , de ce credeti ca nu s-ar putea si cu 4x4 ? De obicei, motociclistii respectivi au ceva cunostinte (relatii) pe la primariile de care tin locurile in care vor sa se desfasoare evenimentul, primarii care, ocazional, chiar sponsorizeaza evenimentul. Daca se considera oportun, pot incerca sa iau legatura cu o parte dintre motociclistii care au organizat astfel de intruniri si sa ofer ceva detalii (in masura posibilitatilor). PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Eu cred ca daca motivul ar fi Cartea recordurilor, obtinerea autorizatiilor este mult usarata. Trebuie sa ne interesam de conditiile cerute. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDude Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 (edited) Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? I'm in, (mort - copt). :y @Gepetto - poate cu ocazia asta ne mobilizăm și noi și schimbăm motocicletele de acum cu ceva acarete cu 4 roți motrice. :grin: LE: Sunt foarte curios cine au fost ăia 2 de s-au declarat contră! :D Edited December 6, 2010 by BigDude Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Eu sunt pentru si voi face tot posibilul sa ajung ! '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? MareDude, la ce-ti foloseste ? Acum au zis nu , dar maine vor deschide drumul! Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Buna treaba...... Max stii si tu ce au spus cei de la Top Gear despre Transfagarasan ....:ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forte Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil? Transfagarasan NU ... este prea aglomerat si nu exista un loc pentru tabara! Transalpina este ca un vis frumos ... in statiunea Ranca se poate gasi cazare la 2 pasi si pe golul alpin se poate organiza o super tabara! Daca ai voie sa pui tabara acolo?! Noi, cei din Dobrogea ... sambata trecuta am organizat o iesire mai ciudata, am mers pe viitoarea autostrada Constanta-Cernavoda! Ce am gasit acolo? Culturi agricole si din loc in loc usoare urme de santier! Slabe sanse sa se inaugureze pe 01.12.2011! Cred ca ar fi de maxim interes un eveniment de genul acesta! Desi ar putea da nastere la numeroase discutii nu foarte bune pentru comunitatea noastra! La penultima intalnire Suzuki-Club.ro, cele 20 masini din coloana au fost verificate la acte de catre Politia Rutiera! Sa mergi in coloana de sute de masini este foarte complicat si presupune reguli extrem de dure! Intalnirile moto normale au peste 1000 de participanti! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts