Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?

Max
 Share

Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?  

239 members have voted

1. 1. Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?

• Da
      227
    • Nu
      12

Recommended Posts

Re: Un eveniment mare si deosebit. Ar fi posibil?

@Max: Accesul intre Capra si Balea, teoretic, se dechide in mai. Dar depinde de cantitatea de zapada cazuta pe raza jud Arges (de la cab.Capra in sus).

Hotareste ziua/perioada si eu imi organizez propria familie, vreo 6 masini. Asa cred ca ne vom apropia de recordul visat. :y

Nu cred ca va fi nevoie oficial, sa inchidem Transfagarasanul, daca se vor strange 100 de masini, nu 2000, practic va fi ca si inchis......:grin:

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

~2000 auto = cel mai mare haos din Ro .Locatia trebe tinuta secreta.Aruncam :y(plasa) Transfagarasanul ,insa mai sunt zeci de variante..

Cu budele o sa fie problema :alin prima noapte:2dr

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."

~2000 auto = cel mai mare haos din Ro .Locatia trebe tinuta secreta.Aruncam :y(plasa) Transfagarasanul ,insa mai sunt zeci de variante..

Cu budele o sa fie problema :alin prima noapte:2dr

Nike....buda ca buda da bere o sa fie suficienta.....?:ha:E o ideee faina dar tot sunt de parere ca nu trebuie mediatizat decat in ultimele ore...ORA 0 Altfel o sa se gaseasca fel si fel de agentii si organizatii ecologice care o sa bage bete'n roata.Eventual se poate chiar corela cu un eveniment de "deratizare" a celor din 4x4....:grin:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

I'm in ,

Cred ca spontan ar fi cel mai bine .

Ar tebuii un pic de sincronizare si gata coloana .

Nu vreau sa ma gindesc ce scandal o sa fie in CB

Ma bag si eu la tura asta... O sa iasa super fain!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

@MAX : Am putea face secret acest topic ? Stiu ca poate fi citit de catre toti utilizatorii si vizitatorii, dar nu am putea face "ceva" mai special sa nu il citeasca si vizitatorii ?? Deja vad ca 1 membru nu ar fi interesat de o asemenea "iesire in natura" si tind sa cred ca daca ar fi rau intentionat (presupun, nu insinuez ca asa si este) ar putea sa ne puna bete in roate ... Exista vreun "lacat" pentru utilizatorii goagalului la acest topic ?? :tk

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Interesant. Daca nu am probleme vin si eu. Concediul este deja programat in iulie, dar fiind sambata si duminica nu ar fi nici o problema indiferent de data.

4x4MANIA is where we are !!!

@MAX : Am putea face secret acest topic ? Stiu ca poate fi citit de catre toti utilizatorii si vizitatorii, dar nu am putea face "ceva" mai special sa nu il citeasca si vizitatorii ?? Deja vad ca 1 membru nu ar fi interesat de o asemenea "iesire in natura" si tind sa cred ca daca ar fi rau intentionat (presupun, nu insinuez ca asa si este) ar putea sa ne puna bete in roate ... Exista vreun "lacat" pentru utilizatorii goagalului la acest topic ?? :tk

Sincer nu as vrea sa ascund nimic. De aceea sunt si adeptul autorizatiilor daca e nevoie. Vorba chelului cu Perversa ca pe Tg. Ocna, ori o facem ca lumea, ori n-o facem deloc. In cel mai rau caz, suntem turisti care vizitam Transfagarasanul. :grin:

Cat despre cel care a votat cu NU, respectiv @cucuci il invit sa spuna si de ce a facut-o. Asa de curiozitate. Am eu o varianta. Are el ceva cu mine pt ca i-am dat BAN permanent amicului sau - soso. Daca facea altcineva propunerea nu spunea nu. :grin: Asa a gasit el de cuviinta ca sa se razbune.

Deci, consider ca acest vot nu are influenta asupra rezultatului chestionarului pt ca este unul subiectiv. Celor care au boala pe mine o sa le fac un chestionar separat daca vor. :ha:

@Max

cu doua variante de NU, bineinteles ... :ha:

Prin chestionariate constat si eu ca am multi "prieteni". Si tare imi e ca o sa-i vad pe acolo cu micu-n gura! :uameni Mitici contristi vor fi intotdeauna. Nu te impacienta, mergem inainte ... :h5:2dr:y

Daca vrei sa mergem pe Transalpina ma ofer voluntar de pe acum sa te ajut cu tot ce inseamna documentatie si aprobari! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Si eu sunt pro. Locatia e perfecta, e in buricu' tarii. Transfagarasanul anul asta s-a deschis oficial pe 1 iulie, cu cateva zile inainte cativa colegi au avut ceva scandal cu drumarii care blocasera voit drumul cu mormane de zapada. Exista topic.

Samurai incepator

Ma bag . Fie si cu rolele .E o idee asa de geniala ca ma mir cum de nu a aparut pina acum .

Turisti ... civilizati , prieteni la o iesire ... Abia mai promovam turismul ... romanesc . 2000 de masini e o idealizare mareata ...insa daca sint fie si 500 , succesul e la fel de egal .

O fi bine , o fi rau ...cine poate sti ...Eu de obicei merg pe latura discreta a activitatilor.O adunare prieteneasca nu poate dauna niciunui cetatean care nu incalca bunul simt .Astfel autoritatile nu au nici un motiv de scandal .Nu vad nici un motiv legal sa nu ai 2000 de prieteni .

Buna si ideea aia cu cel mai mare gratar . Daca nu , merge si aia cu cel mai lung sir de bautori de bere ....voiam sa spun apa plata cu lamaie , sintem conducatori auto .

Edited by cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Dane sa ne traiesti si sa tot vii cu idei d-astea!

Abia astept si eu !:cl

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!

Offtopic: Max nu cred ca ne cunoastem indeajuns de bine incat sa presupui ca ai merita sa am vre-un sentiment fata de tine ... fie el si de suparare/ura/dusmanie sau cum vrei sa-i zici. Ca sa intelegi ce vreau sa spun mai exact: nu am nimic cu tine nici de bine nici de rau.

Ontopic: am votat NU pentru ca sunt constient ca acum totul pare roz si frumos ... dar se va vota luna X ziua Y ... o parte nu vor putea lipsi de la munca, altii vor avea masinile stricate, altii vor fi plecati in concediu cu familia ... se mai intampla sa apara si neprevazuturi deci daca suntem sinceri din toti care ne anuntam participarea o sa se prezinte doar o parte.

Strict din acest motiv am votat NU. Fara bete in roate, fara alte cele.

Poate era bine sa fii mai atent la titlul topicului unde e pusa sub intrebarii o astfel de intalnire......"Ar fi posibil ?"

Iar daca pe tine nu te tenteaza, e treaba ta, e doar o intrebare de a lua "pulsul", nu e nimeni obligat sa vina chiar daca acuma se anunta pe forum......

Nu am zis ca nu ma tenteaza ... am votat ca NU ar fi posibil. Pentru un eveniment mare si deosebit se vroia adunarea a ~2000 persoane. La acest lucru am votat ca NU ar fi posibil. Motivele le-am enumerat in postul anterior.

Si DA ma tenteaza si vreau sa ajung si eu. Si NU STIU daca o sa pot ajunge in perioada care se va hotari.

Ontopic: am votat NU pentru ca sunt constient ca acum totul pare roz si frumos ... dar se va vota luna X ziua Y ... o parte nu vor putea lipsi de la munca, altii vor avea masinile stricate, altii vor fi plecati in concediu cu familia ... se mai intampla sa apara si neprevazuturi deci daca suntem sinceri din toti care ne anuntam participarea o sa se prezinte doar o parte.

Strict din acest motiv am votat NU. Fara bete in roate, fara alte cele.

Intrebarea chestionarului era "Te-ar tenta ca sa participi la un asemenea eveniment?". Atat. E o chestie legata doar de statistica. Raspunsul la aceasta intrebare nu obliga pe nimeni cu nimic.

P.S. Mai stiu sa citesc si printre randuri. :grin:

Votez si eu din suflet "Pro"!:h5

PS: Am si eu o mica propunere: Ziua clubului, daca nu ma insel, este pe data

de 15 Mai( data care in 2011 cade duminica). Nu s-ar putea incerca ceva de genul intalnire :cl x 4 anisori

Sper ca nu am suparat pe nimeni!

tel: 0740/038.025

barbu.paul@yahoo.com

Suzuki Vitara '91

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use