watcher Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Re: Rea 2011 Pentru standard trebuie indeplinite urmatoarele conditii (plus multe altele): - sa nu fie inaltata - sa nu aibe simex, bogger, profile agricole ci AT sau MT - rotile sa fie mai mici de 33 - sa nu fie taiata - poate avea bara fata, bara spate, troliu, snorkel, portbagaj. Pentru Open trebuie indeplinite urmatoarele conditii (plus multe altele): - sa nu aibe rotile mai mari de 33 - sa aibe rollcage Rezultat: o masina cu simex de 31 si fara rollcage nu poate puncta intr-o etapa de CN. Poti merge cu ea numai pe traseul de standard, dar fara a puncta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soso Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Re: Rea 2011 Rezultat: o masina cu simex de 31 si fara rollcage nu poate puncta intr-o etapa de CN. Poti merge cu ea numai pe traseul de standard, dar fara a puncta. Trist! Mersi oricum, Link to comment Share on other sites More sharing options...
floyota Posted June 8, 2011 Author Share Posted June 8, 2011 Re: Rea 2011 Trist! Mersi oricum, Salut, poti sa te dai si la Open Soft clasa care de asemenea nu puncteaza in campionat dar puncteaza in cadrul competitiei. Oricum cred ca daca vrei sa punctezi in campionat este un pic cam tarziu sa te apuci de la Buzau.Dar eu nu cred ca asta este target-ul tau....cred. Banuiesc ca vrei sa te simti bine,sa traiesti atmosfera si momentele care fac offroad-ul special. Apropo de trasee am plecat sa fac o zi de Open si mi-a iesit un super extrem de 35 km. Asa ca Openul trebuie sa il iau de la capat ca am zbarcit-o. Am facut in schimb o zi de Standard .....de neuitat.Are cam.............155 km dar merita , pe cuvant. Daca mai vrei detalii sunt aici. Va salut Floyota Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgem Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Re: Rea 2011 Salut, poti sa te dai si la Open Soft clasa care de asemenea nu puncteaza in campionat dar puncteaza in cadrul competitiei. Oricum cred ca daca vrei sa punctezi in campionat este un pic cam tarziu sa te apuci de la Buzau.Dar eu nu cred ca asta este target-ul tau....cred. Banuiesc ca vrei sa te simti bine,sa traiesti atmosfera si momentele care fac offroad-ul special. Apropo de trasee am plecat sa fac o zi de Open si mi-a iesit un super extrem de 35 km. Asa ca Openul trebuie sa il iau de la capat ca am zbarcit-o. Am facut in schimb o zi de Standard .....de neuitat.Are cam.............155 km dar merita , pe cuvant. Daca mai vrei detalii sunt aici. Va salut Floyota poate cind mai iesiti la trasee ne anuntati si pe noi:wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
floyota Posted June 9, 2011 Author Share Posted June 9, 2011 Re: Rea 2011 poate cind mai iesiti la trasee ne anuntati si pe noi:wink: Imi pare rau dar nu stiu pe cine sa anunt...si cu ce ocazie?Sa ma ajutati sau sa va plimbati? Pai daca aveti de gand sa veniti la REA in calitate de concurent, din pacate nu ma puteti ajuta caci nu e corect. In schimb daca doriti sa dati o mana de ajutor cu mare placere acceptam. Floyota Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Rea 2011 da doamne...ploaie in fiecare zi la REA...!!! la Bucovina a plouat, si m-am rugat...la mures a plouat mult si m-am rugat mult..ce frumos ar fi ca in timpul desfasurarii etapei REA - Buzau sa ploua fff....oarte mult ?!!!!? ( pentru asta ma voi ruga fff...oarte mult...) VA FI CUM VA VREA CERUL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
john Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Rea 2011 roaga te tu pentru ploaie la buzau ca eo ma rog pentru ploaie la odorhei .... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Rea 2011 da doamne...ploaie in fiecare zi la REA...!!! la Bucovina a plouat, si m-am rugat...la mures a plouat mult si m-am rugat mult..ce frumos ar fi ca in timpul desfasurarii etapei REA - Buzau sa ploua fff....oarte mult ?!!!!? ( pentru asta ma voi ruga fff...oarte mult...) VA FI CUM VA VREA CERUL... Gabi...din ce in ce mai des, te transformi intr-un saman aducator de ploaie:ha:... din ciclul: Cand Regep apare, O ploaie rasare... sa curga suvoaie, sa umfle paraie, REA ca sa fie, loc de intristare. si de-ndurerare, nu pentru voinici, ci...la tiriplici!!! PS: inteleg sa castigi etapa de etapa...dar sa aduci ploaia cand vrea cardanul tau...:sh2 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Rea 2011 multumesc john !!!...io' ca un gentleman ( care are desigur liceul auto-industrial 2 la baza ), pot sa-ti declar : thank-you SIR !!! by happen we stand on the same oppinion...how nice is raining in the islands...perhaps would be always better to be rainy weather also in the ' continent ' during our offroad championship...:h5 running in the rain, in a little mud...myght be a little bit different than singing or talking...or writing... all my best and succes, respecfully yours... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Re: Rea 2011 drag prieten Semaca, vremea va fi foarte rea ploi si tunete deodata, vor cuprinde penteleu' va fi mut de tot de munca...nu va fi ka ku troleu' insa-n spirit de offroader vreau s-admir urcarea ta toujours ton ami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
floyota Posted June 16, 2011 Author Share Posted June 16, 2011 Re: Rea 2011 drag prieten Semaca, vremea va fi foarte rea ploi si tunete deodata, vor cuprinde penteleu' va fi mut de tot de munca...nu va fi ka ku troleu' insa-n spirit de offroader vreau s-admir urcarea ta toujours ton ami... Salutare baieti, vad ca lumea offroad-ului este plina de poeti necunoscuti si noi nu stiam.insa e de bine. Nea Regep ia zi bre si ceva de vreme buna sa vadem daca stii ca am impresia ca anul asta vom avea suprize suprize cu vremea ca va fi misto. Oricum eu ma pregatesc pentru vreme buna anul asta ca daca nu imi bag picioarele....!!! Ia zii bre de vreme buna. Stima Floyota Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Re: Rea 2011 la cerere...' SI TOTUSI '...fara dedicatie vreme buna tuturora !!!...LA MOCEARU' in campare sa bem bere toata noaptea, pina soarele rasare !!! sa nu ploua pe arbitrii !!! sa fie IMACULATI !!!... TOTI...offroaderii " cu roate " sa iesim NESIFONATI !!! intr-o ironie-a sortii multi ne-am murdarit multiplu, cu noroi in competitii DOAR gindind ca totu-i simplu... geaba am caii... cu mine...daca EU ratez CEPEU' ca...vine magari din spate si contesta : "... N-AI TRASEUU...!!! " hai de VRETI...sa fie soare !!! tot traaseul de BUZAU !!! sa venim cu MIC, cu...MARE , fiecare-n LOCUL sau... pentru GLORIA SPORTIVA,...TOATA LUMEA...INAINTE !!! pentru toti care vom " merge " sa avem ce TINE MINTE !!! Ka Kuvint de incheiere scuze celor care simte... in OFFROAD este mai bine!!!...roata merge inainte !!! cu tot respectul, editura X3M - offroad Link to comment Share on other sites More sharing options...
soso Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Re: Rea 2011 Salut, poti sa te dai si la Open Soft clasa care de asemenea nu puncteaza in campionat dar puncteaza in cadrul competitiei. Oricum cred ca daca vrei sa punctezi in campionat este un pic cam tarziu sa te apuci de la Buzau.Dar eu nu cred ca asta este target-ul tau....cred. Banuiesc ca vrei sa te simti bine,sa traiesti atmosfera si momentele care fac offroad-ul special. Multumim, este un detaliu important. Consultam departamentul financiar si revenim daca e cazul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
floyota Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 Re: Rea 2011 Baieti, fac un anunt de ultima ora privind desfasurarea REA 2011. Ultima zi in mod normal era programata pentru intoarcerea la Buzau,insa mai vorbind in stanga si in dreapta despre acest lucru mi-am dat seama ce implica din punct de vedere logistic si material pentru dumneavoastra ca si concurenti si pentru noi ca organizatori. Asa ca am hotarat sa ramanem in campare pana in ultima zi si mai bine tragem un big party vineri seara de moare lumea. Pe deasupra ne-am gandit ce ar implica si din punct de vedere al taxei asa ca am hotarat sa micsoram taxa pentru all inclusive cu 50 euro cat ar fi costat hotelul si alte cheltuieli. Taxa in acest caz ramane la suma de 400 € per stuck. In speranta ca vestea v-a cutremurat pe toti va doresc gandire placuta la aceste detalii. Ne vedem la REA Cu stima Floyota Link to comment Share on other sites More sharing options...
john Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Re: Rea 2011 fratilor, cu parere de rau ( vorba vine ) ... cred ca am exagerat un pic cu incantatiile pentru ploaie .... am adus codu' galben ... :banana acu' sa vedem cum facem sa tina pana la REA.... Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikamikaze Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Re: Rea 2011 Eu unul as vrea sa vad cum este si fara ploaie in timpul desfasurarii REA, pt ca pe ploaie l-am facut 2 ani Dar daca ploua asta nu inseamna ca nu o sa vin, cu toate ca la cort pe ploaie am zis ca nu mai stau niciodata Nu stiu cu ce masina o sa vin, ca nu am niciuna gata, dar vin oricum, chiar si cu audi. Ne vedem la start si sper ca si la finis KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi.r Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Re: Rea 2011 vestea buna de la floyota, ne bucura cred pe toti...inseamna mult pentru efortul financiar al cluburilor care vor sa participe in campionat... raspunsul modestului nostru club de la valcea, este...DESIGUR...LA BUZAU " CU PLACERE !!! "...VENIM cel putin 2 echipaje !!!...venim doar la conditia ' de participare ' stiind ca pe toti concurentii ne asteapta trasee grele !!!...treceri si incercari dificile!!! ...fiind participant pentru a 2-a oara la aceasta prestigioasa competitie, zi de zi, cu emotie, cu frica, cu mare respect acordat tuturor, vreau doar si de data aceasta sa reusim sa FACEM TRASEUL...inseamna mult pentru noi... multumim REA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei-XXS Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Re: Rea 2011 Dragi concetateni, fiind unul din "traseistii" REA-lei pot sa va asigur de faptul ca traseele pentru Open si Extrem ( la cele de Standard nu am avut placerea ... nu stiu de ce dar cred ca iar am tras un loz necastigator ... ) vor fi foarte frumoase si se vor respecta gradele de dificultate conform claselor .... asta pentru somnul meu linistit din timpul concursului .... In rest lotiune de plaja din belsug va doresc ... Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP ) Ford F-350 V8 Diesel 450 CP Polaris RZR 800 si multe alte dracii ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted June 29, 2011 Share Posted June 29, 2011 Re: Rea 2011 asta suna bine :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
floyota Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 Re: Rea 2011 Salutare domnilor, revin cu o mica precizare privind participarea la REA si anume faptul ca inscrierile se vor inchide in data de 17 iulie adica cu 7 zile inainte de inceperea evenimentului. Ca inscrierea sa fie validata asta inseamna ca transferul bancar sa se fi facut deja iar banii trebuie sa fie in contul clubului. Pe aceasta cale ii invit pe cei care doresc sa se inscrie ,sa o faca pana la data anuntata deoarece dupa expirarea termenului NU SE MAI FAC INSCRIERI. Spre deosebire de alti ani ,de aceasta data nu se mai fac inscrieri la secretariat,ci doar se vor face verificari tehnice si administrative. Va reamintesc ca nu se va mai face deplasare öa Buzau in ultima zi ci se va ramane pana la sfarsit in campare,iar taxa de participare a fost ajustata corespunzator conform faptului ca nu se va mai plati camera de hotel si masa la restaurant. Mentionez ca taxa sportiva este de 325 euro iar taxa all inclusiv este de 400 euro. Consider ca am venit in sprijinul dumneavoastra cu aceste mici detalii si va asteptam cu drag. In schimb va rog sa nu uitati avertismentul de mai sus...deoarece este foarte important...cel putin pentru mine...credeti-ma. Asa ca cei care se hotarasc sau se vor hotari ar trebui sa ia decizia repejor. Acu sunt un pic prins cu mondialele de enduro care se vor desfasura la Buzau in data de 9-10 iulie si la care apropos , va fac o invitatie tuturor sa veniti sa va uitati ce pot face oamenii aia cu motocicletele. Nu uitati ca vin toti campionii mondiali din prezent inclusiv cei care aspira la titlul de campion mondial. Un sfat,vedeti cu cazarile daca aveti de gand sa veniti caci e un pic cam problema caci s-a anuntat cam multa lume. Va salut Floyota Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanB Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Re: Rea 2011 E undeva o lista cu cei inscrisi? Mitsubishi Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Re: Rea 2011 E undeva o lista cu cei inscrisi? Cred ca aici : http://www.romanianextremeadventure.com/web/Competitors-Area/Start-line/index-ro.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai_ct Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Re: Rea 2011 Salutare domnilor, revin cu o mica precizare privind participarea la REA si anume faptul ca inscrierile se vor inchide in data de 17 iulie adica cu 7 zile inainte de inceperea evenimentului. Ca inscrierea sa fie validata asta inseamna ca transferul bancar sa se fi facut deja iar banii trebuie sa fie in contul clubului. Pe aceasta cale ii invit pe cei care doresc sa se inscrie ,sa o faca pana la data anuntata deoarece dupa expirarea termenului NU SE MAI FAC INSCRIERI. Spre deosebire de alti ani ,de aceasta data nu se mai fac inscrieri la secretariat,ci doar se vor face verificari tehnice si administrative. Va reamintesc ca nu se va mai face deplasare öa Buzau in ultima zi ci se va ramane pana la sfarsit in campare,iar taxa de participare a fost ajustata corespunzator conform faptului ca nu se va mai plati camera de hotel si masa la restaurant. Mentionez ca taxa sportiva este de 325 euro iar taxa all inclusiv este de 400 euro. Consider ca am venit in sprijinul dumneavoastra cu aceste mici detalii si va asteptam cu drag. In schimb va rog sa nu uitati avertismentul de mai sus...deoarece este foarte important...cel putin pentru mine...credeti-ma. Asa ca cei care se hotarasc sau se vor hotari ar trebui sa ia decizia repejor. Acu sunt un pic prins cu mondialele de enduro care se vor desfasura la Buzau in data de 9-10 iulie si la care apropos , va fac o invitatie tuturor sa veniti sa va uitati ce pot face oamenii aia cu motocicletele. Nu uitati ca vin toti campionii mondiali din prezent inclusiv cei care aspira la titlul de campion mondial. Un sfat,vedeti cu cazarile daca aveti de gand sa veniti caci e un pic cam problema caci s-a anuntat cam multa lume. Va salut Floyota Ca sa inteleg exact taxa all inclusive este de 400EUR/pers si include cort si mancare nu?? Corturile de care sunt de mai multe persoane sau mai mici ? Mersi Patrol Y60 M52B28 '91 / Patrol Y61 M57D30 '98 / BMW 520d '09 Transsylvania Offroad http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Re: Rea 2011 trebuie sa ai cortul tau :wink: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.R Posted July 8, 2011 Share Posted July 8, 2011 Re: Rea 2011 La Standard nu s-a inscris/ nu participa niciun echipaj? GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts