Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

Re: Rea 2011

REA episodul 2

Iata ca m-am intors joi noapte si am continuat concursul. Vineri a fost ziua de coordonate GPS. Foarte frumos traseul pe care il faci tu de fapt pe unde crezi de cuviinta.

Am avut si un pic de noroc si am reusit sa ne clasam pe locul 3 - asta in conditiile in care 1 zi am stat.

Clasament:

Open

1. Sorin cu Radu

2. John cu Cristina

3. Eu cu George

Extrem

1. Fiko cu Miko

2. Crinu cu Cornel

3. Tutuianu

Dupa cum zicea si Razvan - trebuie sa mergi macar o data sa vezi cum este la Rea. Dar asta nu inseamna ca nu au fost niste lipsuri sau erori in organizare.

Per ansamblu o experienta interesanta!

Mai multe detalii Maine ca acum sunt prea obosit.

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

REA episodul 2

Iata ca m-am intors joi noapte si am continuat concursul. Vineri a fost ziua de coordonate GPS. Foarte frumos traseul pe care il faci tu de fapt pe unde crezi de cuviinta.

Am avut si un pic de noroc si am reusit sa ne clasam pe locul 3 - asta in conditiile in care 1 zi am stat.

Clasament:

Open

1. Sorin cu Radu

2. John cu Cristina

3. Eu cu George

Extrem

1. Fiko cu Miko

2. Crinu cu Cornel

3. Tutuianu

Dupa cum zicea si Razvan - trebuie sa mergi macar o data sa vezi cum este la Rea. Dar asta nu inseamna ca nu au fost niste lipsuri sau erori in organizare.

Per ansamblu o experienta interesanta!

Mai multe detalii Maine ca acum sunt prea obosit.

Felicitari Andrei! Asta este spiritul de care vorbeam...ai plecat suparat si frustrat dar te-ai intors sa termini. Ai intrat si pe podium...un final fericit si meritoriu!

Felicitari invingatorilor Sorin si Radu dar felicitari si jos palaria Cristina si John:br:br:br:br:br

In sfarsit munca ta John a inceput sa dea rezultate...la mai multe podiumuri!

Felicitari si podiumului de la Extrem:br:br:br:br

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Felicitari pentru acest "new wave" de offroaderi, care dovedeste un talent si o determinare deosebita !!! Bravo Mironas, John, Cristina, Superalfi !!!! Chapeau!!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Standard

Marti - 120 km de plimbare asfalt si macadam :ps

Miercuri - 150 km din care peste 70 km de asfalt si restul macadam (RB - gresit, diferenta totala intre pozitii de aprox 10 km)

Joi - 105 km - urcare pe masivul Penteleu - insfarsit am facut si noi putin offroad

Vineri - navigare pe baza de coordonate GPS - traseu comun cu clasa OPEN - in conditiile in care masinile de standard au anvelope MT, suspensia este de fabrica si nu exista nicio protectie inafara de casca si centuri (am troliat cu orele, zone extrem de periculoase pentru o masina ne pregatita)

Sambata - trial in care cele doua masini mari (lj70 si shogun) au avut probleme si damage-uri mari (geamuri sparte, caroserie sifonata suficient de bine) si in conditiile in care toyota era echipata cu simexuri, doar jimny a trecut mai usurel dar cu emotii...

Ca si perticipare la Stadard...slab.

In lupta pentru puncte am fost doar doua echipaje:

Alin Radu cu Suzuki Jimny si eu cu Mitsubishi. A fost si o a treia masina, un LJ70 pilotat de Adi Zamfir si copilot Flash4x4 - ei nu au fost primiti la open pentru ca nu aveau rolcage si au ajuns in simexuri la standard.

Din pacate apa calda a lipsit de la dusuri...nu a existat clasa open soft, premiile...mai mult decat simbolice pentru o competitie de asemenea nivel.

Pacat ca in continuare clasa standard la auto nu este stimulata cu toate ca de aici de la standard se va trece la un alt nivel. La standard ar trebui configurate trasee din care sa poti invata, trase din care sa iesi intreg si cu masina intreaga (lovita sau rupta doar daca chiar nu ai treaba cu nimic din ce inseamna offroad). Sa nu uitam ca si cei de la standard platesc aceleasi taxe ca openul si extremul.

Clasament final:

1 - Alin Radu/Pal Attila

2 - Stefan Petcu/Dragos Iancu

3 - Adi Zamfir/Mircea Rentea(Flash4x4)

O precizare...echipajul de pe locul 3 a concurat pe masina incaltata cu simex, in majoritatea zilelor au terminat pe locul 1 dar pentru ca masina nu se incadra in regulament nu a putut ocupa locul 1 si tot pentru acest lucru nici unul dintre cele doua echipaje ce punctau nu au tras sa termine inainte.

A fost totusi o experienta!

LE: Felicitari catigatorilor de la open si extrem si de ce nu si de la moto!

Ca vorbeam de premiu....5 litri de ulei pentru motociclete...la clasa auto...

Editat de stefan79
Link spre comentariu

razvan - semaca - multumesc !!!!! :tk

acum cateva detalii in plus:

- trialul a fost foarte frumos si tehnic - initial era un pic mai lung dar cand a intrat in demo Bogdan BGS cu buggy-ul sa il faca s-a dovedit imposibil - oricum nici masina lui Bogdan nu functiona in parametri optimi asa ca a cam chinuit-o si a si rupt o planetara pe spate dupa care s-a cam troliat peste tot

- floyota a scurtat trialul si a iesit ceva interesant pana la urma

la extrem Crinu a aratat ca are o masina senzationala si nu s-a troliat niciodata in trial

in rest ce sa mai spun - a fost obositor, imi pare bine ca am fost si sunt sigur ca daca se vrea ca in anii viitori sa creasca numarul de participanti sa se tina cont de niste pareri ale celor care am fost acolo

inchei prin a felicita colegii de la club - KAMIKAZE care am dovedit inca o data ca suntem clubul cu cea mai mare prezenta la competitii!!!!!

drept recompensa am luat un podium intreg (1 si 3 la open si 2 la extrem) :br

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu

Clasament final:

1 - Alin Radu/Pal Attila

2 - Stefan Petcu/Dragos Iancu

3 - Adi Zamfir/Mircea Rentea(Flash4x4)

O precizare...echipajul de pe locul 3 a concurat pe masina incaltata cu simex, in majoritatea zilelor au terminat pe locul 1 dar pentru ca masina nu se incadra in regulament nu a putut ocupa locul 1 si tot pentru acest lucru nici unul dintre cele doua echipaje ce punctau nu au tras sa termine inainte.

A fost totusi o experienta!

Stim Stefane, si mai stim ca nu cauciucurile au facut diferenta in acest concurs! Au fost in totalitate trasee care se puteau face cu BFG MT, faptul ca noi am avut Simex-uri nu ne-a avantajat deloc, chiar as spune ca la nivel de zeci de km de sosea si macadam, ar fi trebuit sa fim ultimii in fiecare zi!!!

Nu mai vorbim ca la coordonate, noi am nimerit pe traseul de extrem pe care l-am si dus la bun sfarsit, luand cele doua CP-uri in 6 ore!!!

Dar asta este, pe viitor, o sa mai invatam si noi ce si cum cu regulamentele astea!!!

Felicitari castigatorilor de la toate clasele, si nu in ultimul rand tuturor celor care au terminat acest concurs!!!!

Felicitari Kamikaze, felicitari John si Cristina!!!

Link spre comentariu

Felicitai tutror celor care au participat si in special celor care au reusit sa urce pe podium ! :br

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

REA pentru noi a fost o experienta care merita traita. Te lupti cu natura, descoperi ca poti face lucruri pe care nu credeai ca le poti face, regreti ca ai facut greseli, dar inveti multe.

Multumim organizatorilor Dorel, Gafita, Gabi si Adrian cu care am parcurs restul traseului din ziua 3 .... noaptea .... pe jos .... de la ora 9 seara pana la 5.30 dimineata dupa ce au ramas in padure, pe rand, masina noastra, masina lui Gafita si RZR-ul lui Gabi . Suntem convinsi ca nu ne veti uita curand !

Mii de multumiri pentru cei care ne-au ajutat sa recuperam masina din traseu. Asta a insemnat accesul intr-un punct din traseu pe un drum de camioane 6x6, parcurgerea traseului pana la locul unde masina era blocata pe o urcare in noroi (mult), repararea troliului si parcurgerea traseului inapoi pana la start, cu un side by side si doua ATV-uri (aprox 8 ore).

Acestia sunt Marius Lupu, Anca Fetcu, Dan Cernisov si doi prieten ai acestuia cu ATV-urile. Mult respect !!!!

Felicitari castigatorilor Kamikaze ( Crinu si Cornel locul doi Extrem, Sorin si Radu locul unu Open, Andrei si George locul 3 Open ).

Felicitari pentru John si Cristina locul doi Open. Ati muncit, ati evoluat, sunteti pe podium la cel mai greu concurs :br

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor!

Carla & Petru

Petru
Link spre comentariu

S-a terminat si REA 2011.

Eu personal am ramas cu un sentiment contradictoriu dupa aceasta etapa. Pe de o parte m-am intors cu masina (relativ) intreaga acasa - ceea ce am inteles ca e un lucru bun, dar pe de alta parte a inceput sa ma sacaie din ce in ce mai puternic o intrebare: merita?

La ora actuala balanta ar spune mai degraba ca nu.

Obiectiv vorbind am cheltuit vreo 2000 de euro (taxe+motorina+damage) pe 4 zile de offroad.

Subiectiv vorbind nu ma simt mai implinit ca am terminat REA. As vrea sa revin intr-o zi sa refac o parte din traseele din zona fara incrancenarea si "miza" concursului. Locatia mi s-a parut faina (inchipuiti-va cum e sa faci baie in lac dupa o zi de noroiala), in schimb sunt multe lucruri pe care acum le-as trece la capitolul minusuri:

1. Traseul de la open mi s-a parut facut ca un fel de apendice la cel de extrem: prima zi comuna, a doua zi ni s-a scos o bucla foarte nasoala, a treia zi comuna, a patra zi asemanatoare... Pot intelege acest lucru atunci cand se scot portiunile periculoase, dar cand trebuie sa faci 500 de m cu 33úri pe sleauri de taf dupa ce a trecut extremul mi se pare ca imi bat joc de banii mei. Am incercat sa aflu un raspuns de la cineva cu mai multa experienta si mi s-a spus ca atat timp cat exista masini cu portale la open care au trecut fara probleme ar trebui sa tac din gura....

2. Multe probleme logistice: de la lipsa cvasi totala a apei calde pana la numarul mic de masini de la organizare (eu am "imprumutat" joi noaptea masina de concurs ca sa fie carat un generator in padure unde se rupsese o masina de la organizare). Masina mea a ajuns la 6 dimineata in tabara si am plecat cu o ora jumatate intarziere la start ca sa schimb troliul. Toata lumea mi-a zis ca sunt un fraier ca am dat masina de concurs, dar un alt "fraier" (scuze Petru) a facut acelasi gest pentru mine la Mures.

Ca o concluzie am inceput sa ma uit mai atent la datele la care sunt cupele& prietenestile. Miza e mai mica dar ramane spiritul de concurs, distractie cel putin la fel de multa, buget sensibil mai redus. Imi dau seama ca acum vorbesc numai dintr-un punct de vedere subiectiv si nu pot vedea si efortul organizatoric care sta in spatele unui astfel de eveniment, dar daca toti spunem numai "ce fain a fost" dar la anul nu mai participam asta nu ajuta pe nimeni...

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor pentru efort!

La minusuri as trece faptul ca nu aveai de unde sa cumperi un suc rece sau macar o `gogoasa`(vorbesc aici din punctul de vedere al spectatorului). La cortul mare nu era nimeni pret la 1 ora...(asta ieri pe la 14...)

Sper ca ceea ce am scris eu sa fie constructiv pentru la anu`

Link spre comentariu

felicitari tuturor participantilor

si mai multe felicitari celor care au reusit sa termine concursul

felicitari radu si sorin pentru efort si tenacitate ..... si pentru ca ati aratat ca drumul de taf se poate trece si cu o masina de open fara modificari majore .....

felicitari organizatorilor pentru trasee ..... pe mine unul m au uns pe suflet .... si copiloata mea crede la fel ...... si la cat a avut de muncit zilele astea , si in ce conditii , cred ca spune tot

intr adevar , conditiile de cazare au lasat un pic de dorit ... mai ales lipsa apei calde ..... noroc ca vremea a tinut cu noi si dusul cu apa rece n a fost chiar asa de tragic .....

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu

primordial vreau sa transmit un sincer BRAVO !!!...tuturor participantilor si organizatorilor !!!:br:br:br

ca parere personala a fost si a ramas, si sper sa fie si pe multi ani pe mai departe, ECHIPA lui Floyota o " REA "...NECESARA FENOMENULUI 4X4.:tk:tk:tk

acum ajunsi acasa si gindind " la rece " despre ce am vazut aici, in aceasta competitie, eu si bogdan ne-am dat seama ca mai am multe de invatat si de corectat...la masina, la priceperea noastra , si mai ales la comportamentul nostru...

apreciez cu ***echipajele mixte care au reusit podium si PARTICIPARE mai mult decit onorabila la aceasta competitie...FELICITARI JOHN SI DOAMNEI pentru performante !!! ( pacat ca nu se face un clasament general alechipajelor mixte...)

apreciez cu ****evolutia brilianta a lui superalfi si a lui george...care daca ar fi participat in ziua lipsa erau de departe campioni...

si spre final *****( prietenii stiu de ce ...o sa primesti radu si cadoul promis.....) vreau sa adresez cu onesta admiratie si spirit de fair play FELICITARI CAMPIONILOR OPEN REA 2011 !!!...lui RADU SI MIRON...BRAVO !!!!:br:br:br

aresaz public parerea de rau despre iesirea din concurs a domnului szereday peter de la clasa moto-old boys...multa sanatate si succes dumneavoaqstra si baietilor KTM mai departe !!!

rog in numele tuturor pe razvanuta sa puna ceva poze si filme...

salut !

Link spre comentariu

Felicitari Kamikaze!!!! Felicitari Radu si Sorin, Andrei si George, Crinu si Cornel. Felicitari tuturor celor care au participat, pentru mine, atat cat a fost sa fie, a fost un super concurs!

Felicitari organizatorilor.

Multumesc

Andrei.

Link spre comentariu

despre fayr-play, conduita si arbitraj...

totul a fost O.K. !!!... conform regulamentului...si acum nu doresc sa ma adresez neaparat ca si concurent...ci doar ca si comentator ECOLOGIST...

marea majoritate dintre concurenti au folosit sufa de copac unde era cazul de troliere:br:br:brsi din aceasta cauza doresc sa critic..si sa atrag atentia echipajului marius sirbu/ titu sorin de la X3M VALCEA care meritau pe deplin sanctionarea cu 200 pct. :uameni( bine ca i-au vazut domnii arbitrii !!! si sunt singurii din concurs sanctionati ...MERITA !!! )...dansii au distrus toti copacii de pe traseu cu samurayul lor nesimtit:uameni...si nu si-au dat seama macar sa ia ca exemplu de la echipajele concurente...care faceau regulamentar acelasi lucru...in acelasi timp...RUSINEE !!!

ce mai vroiam sa semnalez ca si conduita, era faptul ca NOI toti concurentii de open ne respectam foarte mult...din aceasta cauza doresc sa cer scuze tuturor carora le-am blocat drumul IO...ca nesimtitul la REA...

scuze tuturora !!!:hl:hl:hl

BAFTA !!!

Link spre comentariu

Multumesc Floyota si echipei de organizatori pentru niste trasee de exceptie un roadbook aproape de exceptie vremea a tinut cu noi alternind portiunile uscate cu cele cu noroi pina la genunchi urcarea la cabana vinatorilor din a doua zi aducindu-mi singurele pagube(distrugerea a doua planetare si a barei de directie in 100 metri)

Voi reveni cu placere si la REA 2012!

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare