Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

Re: Rea 2011

Se poate verifica, a mai primit inca un echipaj de la extrem exact aceeasi depunctare pe portiunea respectiva.

Corect ... eram 3 echipaje ..... 1 extrem si 2 open ..... de aici concluzia ....

Stima ....

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 196
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

[video=youtube;Nu02lrYH-tU]

Am si eu o intrebare de ignorant: Cine este respectabilul domn de la secunda 10 pana la sec. 17 in tricou albastru. Ma vad cu el mereu la sala si nu stiam de unde mi-e cunoscut.

Sa stiu su eu sa-l salut data viitoare. :uameni

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Link pentru poze : https://picasaweb.google.com/Baulapatrat/REA2011?authuser=0&feat=directlink O parte din filmulete (mai sunt cateva, dar din cauza conexiunii slabe la internet se incarca greu :old o sa le incarc si pe restul in seara aceasta) Sunt de la trial si sunt de scurta durata, dar am zis ca sunt bune pana apar si cele "oficiale" . Link pentru primul film :

Am si eu o rugaminte, daca poti pune filmul si cu nr. 399.

Multumesc.

Link spre comentariu

Desi sint off-topic, nu ma pot abtine sa nu vin cu unele comentarii in cea ce priveste atitudinea si exprimarea ta:"Auzi ba", " IN PLM" etc.Pina acum , in acest topic, mai multe persoane nu au fost de acord cu atitudinea ta, asa ca da-mi voie sa-ti spun ca ori tu ai o problema de atitudine ori au ei.Banuiesc ca asta a fost primul tau concurs mai important(sau primul) si ai vrut sa arati ce poti.Ai reusit!

Daca intelegi ce am vrut sa spun, ok, daca nu, mai baga ceva din "repertoriu" si la adresa mea.

Fratiilor .... stati linistiti , nu va agitati ..... am luat 200p pe drept .... meritam ... cati dintre noi au curajul sa spuna ca au folosit sufa de copac TOT traseul sau macar o parte din el ..... in fine .... NUMAI NOI AM FOST OBSERVATI desi eram 3 masini acolo .....

OK ,,,,, mai departe .... cat despre domnul Alin si ajutorul cerut ....

CE CREDE TI CA AVEA NEVOIE .....????? soricei sau coliere de plastic ..... era o mare nevoie de ele , UNDE ????? PE STRADA IN PLM ..... omu era pe asfalt ci nu in padure rasturnat sau ceva rupt .....

Auzi ba , eu mergem de 2 zile fara planetara la masina .... tocmai rupsesem foile de arc pe spate si abia ma taram si tu te agiti atata in plm pt coliere de plastic ....

Imi cer scuze ca nu am putut sa te ajut , erau destule garduri sa folosesti sarma ..... daca opream sau puneam frana imi fugea puntea intr o parte sau inainte/inapoi ....asta sa retii pt cultura ta generala .....

Indicat ar fii data viitoare sa vb ceva mai frumos ....

Link spre comentariu

salutare domnu'....PYZ .....!!!

.....DA !!!....aveti pe deplin dereptate !!!...dvs. domnule ca si dl. alin radu in ceea ce a-ti relatat...m-am gindit profund la toate intimplarire relatate si traite de dvs....

tyh-ul asta nu stie ceea ce insemneaza conduita, este needucat, este un mare borfas care a distrus copacii nepunind sufa, iar pe de alta parte nu a ajutat pe nimeni in viata lui...!!!

eu avind desigur mult mai multe experiente TRISTE... traite alaturi de dinsul...de genul pe care l-ati relatat dvs., propun excluderea definitiva a respectivului din campionat...

finalmente totusi trebuie sa ramina si sa participe un grup de GENTELMENI AUTENTICI in acest sport, ( SPORTIVI, ARBITRII, ORGANIZATORI ) niste oameni de inalta conduita la care toata suflarea sa tresalte de admiratie...

adresind din nou felicitari doamnelor care au participat la REA buzau,

BRAVO DOMNILOR !!!

Link spre comentariu

Prima regula cand am luat hotararea sa ma dau in padure a fost sa RESPECT NATURA . Ceea ce face masina de BGS in trial cand rupe vre-o 4 copacei deodata , in conditiile in care avea troliu si o putea face , pe mine ma lasa masca si dezamagit de comportamentul unora in fata naturii . RUSINE !!!!

Link spre comentariu

Prima regula cand am luat hotararea sa ma dau in padure a fost sa RESPECT NATURA . Ceea ce face masina de BGS in trial cand rupe vre-o 4 copacei deodata , in conditiile in care avea troliu si o putea face , pe mine ma lasa masca si dezamagit de comportamentul unora in fata naturii . RUSINE !!!!

Domnu, trebuie sa va spun ca cunosc foarte putin lumea care respecta padura casi Bogdan

Felicitari tuturori, sa ne vedem cu sanatate la CLUJ

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Eu am fost uno dintre care a primite 200 de puncte, in concurs din pacate mai si uitam de sufa de copac

MY BAD!!!

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Domnu, trebuie sa va spun ca cunosc foarte putin lumea care respecta padura casi Bogdan

Felicitari tuturori, sa ne vedem cu sanatate la CLUJ

Omorarea unui copac pentru mine si cred ca si pentru multi dintre noi este echivalentul unei crime . Aveam un respect pentru Bogdan si BGS (e greu sa cladesti un imperiu cunosc ca sunt particular) dar faza din film ... RUSINE CELOR CARE A OMORAT VREODATA UN COPAC , daca s-a intamplat consider ca e o greseala imensa care trebuieste indreptata .

Link spre comentariu

Domnule Gabi.r , imi pare rau dar nu pot fi de acord cu parerile dumneavoastra.Eu nu am trait nici o intimplare din cele la care va referiti, asadar va aflati intr-o profunda eroare in cea ce ma priveste.Nu am fost la REA 2011, nu am fost de fata la incidentul dintre cei doi, asa ca nu pot spune cine are dreptate sau nu .

Observatiile mele au fost strict legate de exprimarea domnului TyH_vl. Nu mi-a placut tonul, si atit.Singura vina care mi-o vad este ca nu m-am putut abtine sa ii atrag atentia.Nu am facut comentarii despre incidentul care l-ati amintit mai sus si vad ca ma includeti si pe mine in el, nu am facut comentarii despre sufa de copac si as fi ipocrit sa spun ca pe mine m-a facut mama cu sufa de copac in mina. Ce ar trebui sau nu facut in campionat, cine ar trebui sa ramina si cine nu, iarasi nu ma simt in masura de a-mi da eu cu parerea.

Oarecum ciudat mi se pare faptul ca dumneavoastra ii sariti in aparare domnului TyH_vl ca si un avocat.Nu mi-a comentat dinsul nimic, dar dumneavoastra o faceti.Eu unul nu am luat apararea domnului Alin Radu in nici un fel.Am comentat dintr-un topic adresat dinsului, si atit.Nu am comentat ce scrie in el ci modul de exprimare.Asa ca de aici pina la cele relatate de dumneavoastra ne departam mult de adevar si de subiect.

Si ca tot veni vorba de subiect, eu unul prefer sa inchei aceasta discutie aici, deoarece poluez topicul cu ceva care nu cred ca intereseaza pe majoritatea vizitatorilor lui.

Revenind la REA 2011 vreau sa felicit cistigatorii si sper ca la anul sa ajung si eu la aceasta etapa de campionat.

salutare domnu'....PYZ .....!!!

.....DA !!!....aveti pe deplin dereptate !!!...dvs. domnule ca si dl. alin radu in ceea ce a-ti relatat...m-am gindit profund la toate intimplarire relatate si traite de dvs....

tyh-ul asta nu stie ceea ce insemneaza conduita, este needucat, este un mare borfas care a distrus copacii nepunind sufa, iar pe de alta parte nu a ajutat pe nimeni in viata lui...!!!

eu avind desigur mult mai multe experiente TRISTE... traite alaturi de dinsul...de genul pe care l-ati relatat dvs., propun excluderea definitiva a respectivului din campionat...

finalmente totusi trebuie sa ramina si sa participe un grup de GENTELMENI AUTENTICI in acest sport, ( SPORTIVI, ARBITRII, ORGANIZATORI ) niste oameni de inalta conduita la care toata suflarea sa tresalte de admiratie...

adresind din nou felicitari doamnelor care au participat la REA buzau,

BRAVO DOMNILOR !!!

Link spre comentariu

Ca si spectator la mai multe trialuri, am observat , ca de multe ori se destrug, se ranesc copaci in urma concursului. Degeaba organizam actiuni de plantare cu mare tam-tam, daca nu avem grija de cea ce exista. Cred ca si organizatorii ar trebui sa ia acest aspect mai in serios, si sa ia masuri mai concrete de protectie de exemplu bandajarea copacilor cu mansoane de cauciuc sau mansoane de craci, la arborii mai expusi, acest arbori pot servi ca si suport pt reclame.

DSC03143.JPG.7169dd88409b798dbf106506e5e740e3.JPGDSC03133.JPG.7448ef436565cf67fc0a2b091c28fb5d.JPG

DSC03142.JPG.a2d3b9d773735e298a80c5bac48cb244.JPG

Link spre comentariu

Nu sunt de acord. Intradevar natura trebuie protejata dar nu faci un traseu de extrem printre panselute fara sa te astepti la accidente de genul. Nu era treba lui Bogdan ci daca era ceva de protejat in cazul respectiv ar fi fost treaba organizatorilor.

Link spre comentariu

Ca si spectator la mai multe trialuri, am observat , ca de multe ori se destrug, se ranesc copaci in urma concursului. Degeaba organizam actiuni de plantare cu mare tam-tam, daca nu avem grija de cea ce exista. Cred ca si organizatorii ar trebui sa ia acest aspect mai in serios, si sa ia masuri mai concrete de protectie de exemplu bandajarea copacilor cu mansoane de cauciuc sau mansoane de craci, la arborii mai expusi, acest arbori pot servi ca si suport pt reclame.

[ATTACH=CONFIG]112567[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]112569[/ATTACH]

Asta e o idee excelenta. Felicitari! :h5

Link spre comentariu

Am citit cu mare atentie posturile celor care s-au dat la REA si a celor care se dau in curse dar nu au participat la REA.

Restu posturilor doar le-am citit.

Sunt sigur ca nu a fost un concurs perfect.

Am invatat de la Floyota ca nu din cantitatea de concurenti rezulta calitatea unu-i concurs.

Si am mai invatat de la REA ca atunci cand te uiti la o cupa (ulcica goala) de la REA, te uiti cu mult respect.

E o cupa muncita asa cum nu e alta.

Daca unui dintre dumneavoastra a-ti fost la REA si acum o criticati, va pot spune doar ca dumneavoastra ati fost nepregatiti pentru REA.

Conditiile pe care le ofera REA acum sunt cu mult superioare fata de anii trecuti.

Acest concurs nu este pentru oricine, este un concurs pentru ce-i care vor sa castige.

Din punctul meu de vedere la REA se face adevarata diferenta intre concurentii din capionat.

Cupa care se castiga la REA nu este pentru a o arata prietenilor sau a te lauda cu ea, este pentru tine, de a-ti aminti de limitele tale.

REA este o amintire despre tine.

Cred ca ce-i care au participat la REA si acum o critica .... se autocritica si isi expun intr-o forma sau alta propriile limite.

Va salut cu respect pe toti cei care va dati in curse.

pe restu va salut

Rasty

Link spre comentariu

cine a zis ca este cea mai grea etapa mare adevar a spus,dar merita traita macar o data pt a vedea cum este:h5,eu sincer noaptea surubaream si ziua incercam sa copilotez,a fost un test suprem si pt noi si pt masini,ma bucur ca am avut ocazia sa vad anumite limite la masini si piloti,copiloti ,dar imi pare rau pt cei care au abandonat:srasta este,putea fi si mai rau,bafta multa castigatorilor au meritat din plin:br

Martinica
Link spre comentariu

ca sa revenim la atmosfera de concurs ....... iata niste fetze de oameni care au iesit din traseu ...... si una bucata organizator .....

io cu asta o sa raman de la REA ....

282450_198878413501897_100001392183158_555935_6056232_n.jpg.917d7f4607918ed83e8be9b9e4d9409c.jpg

Nissan Pathfinder , Suzuki GSXR 1000 - speed freak

Toyota Laplander - nume de cod portoyolvo

T44

Link spre comentariu

Nu sunt de acord. Intradevar natura trebuie protejata dar nu faci un traseu de extrem printre panselute fara sa te astepti la accidente de genul. Nu era treba lui Bogdan ci daca era ceva de protejat in cazul respectiv ar fi fost treaba organizatorilor.

Urmareste cu atentie filmul. Se putea trolia cand era in varf . Ori copilotul era prea comod , ori Bogdan prea increzator in masina . Eu sunt sigur ca daca se trolia acolo scotea timp mai bun si nu era suparat nimeni pe el !

Dar ... sa spunem ca era obosit fiind ultima zi de concurs .

Link spre comentariu

ca sa revenim la atmosfera de concurs ....... iata niste fetze de oameni care au iesit din traseu ...... si una bucata organizator .....

Intr-adevar asta e unul din momentele in care totul e istorie :)

Foarte frumos!

Alin Radu
Link spre comentariu

john - si eu imi aduc aminte cu placere de poza asta! :)

:tk

e una din amintirile deosebite care va ramane

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu

Gafita ce facea, va multumea ca nu alearga dupa voi in padure? :ha:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare