Big Daddy Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Gumele ce profil au si la ce pret le-ai gasit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Gumele ce profil au si la ce pret le-ai gasit? [ATTACH=CONFIG]171098[/ATTACH] e aia din mijloc ca model/profil si le gasesti la GTC au benerul sus pe pagina la mijloc http://shop.gtcauto.ro/ro/produse/browse/381-16-inch?sef=hc Editat Martie 10, 2013 de KAROLOKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 10, 2013 Autor Partajează Postat Martie 10, 2013 (editat) Re: Lada Niva 1.7 i multipunct si dupa cum spuneam mai acum ceva timp vin si cu pozele:) Editat Martie 10, 2013 de KAROLOKW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Martie 10, 2013 Partajează Postat Martie 10, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Misto gumele! Sa le tocesti sanatos! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Dar ce gume sunt acelea? Iar eu in poze am numarat doar trei, deci ceva nu e in regula. Propun sa studiem problema si eventualele moduri de remediere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Dar ce gume sunt acelea? Iar eu in poze am numarat doar trei, deci ceva nu e in regula. Propun sa studiem problema si eventualele moduri de remediere. nu stiu la ce va referiti domnu :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct legat de cauciucuri...primele impresii sunt urmatoarele: par mai usoare (la mana) decat cele anterioare si aici ma refer la faptul ca la incarcat descarcat pareau mai usoare dar nu am verificat fizic pe cantar aspectul dar se rezolva:) sunt relativ silentioase dar sigur mai silentioase decat cele de pana acum iar vibratiile sunt mai mici. nu stiu cum se comporta pe ud sau in noroi dar va anunt ce nu imi place e ca daca prinzi pietris intre crampoanele de pe mijlocul benzii de rulare raman agatate pietrele care pot intra in golurile de acolo si cand mergi pe drum face cam urat in rest ok deocamdata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct acum legat de evacuare...nu am ce sa spun ca probabil imaginile sunt destul de clare eventual daca e necesar vin cu detalii punctual daca intereseaza pe cineva cert e ca e se simte mai bine motorul :) iar raspunsul e mai prompt. consumul nu a crescut in ciuda a ceea ce se spunea ca ar creste consumul doar prin prisma faptului ca o calci mai mult :) ca place urechii cum suna si asa se poate explica o crestere de consum in rest la drum intins nu e nici o diferenta. acum ca o intrebare aditionala daca are cineva sau stie detalii despre cum se schimba o semicaseta il rog sa puna aici informatia ca am semicaseta si astept un imbold sa o schimb dar vreau sa stiu de la cei care au facut deja operatiunea eventualele piedici/neajunsuri/probleme intalnite. suspectez semicaseta datorita faptului ca la viraje in speta la parcari scartaie tare in partea dreapta dar ramane de vazut dupa schimbare daca se mentine zgomotul. desfasurarea ostilitatilor eu o vad astfel: desfac bratul de pe semicaseta existenta actual pe masina,desfac cele 2 suruburi care trec prin lonjeronul dreapta fata si sunt vizibile pe la contraaripa dupa care pun noua semicaseta pe pozitie si sper sa mearga bine operatiunea. va astept cu detalii daca stiti o alta abordare a subiectului acesta si eventual daca ati avut implicari in modificarea geometriei directiei ca eu cel putin teoretic nu vad nici un impediment nici o problema de genul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big Daddy Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 (editat) Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Daca anvelopa e mai lata de exemplu 205 in loc de 175 vor sta bine pe jantele originale fara camera? (nu ma injurati daca intrebarile vi se par idioate, intreb pentru ca nu stiu si chiar vreau sa le schimb pe cele Voltyre ca sunt zgomotoase pe asfalt, huruie in draci) Editat Martie 11, 2013 de Big Daddy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Daca anvelopa e mai lata de exemplu 205 in loc de 175 vor sta bine pe jantele originale fara camera? (nu ma injurati daca intrebarile vi se par idioate, intreb pentru ca nu stiu si chiar vreau sa le schimb pe cele Voltyre ca sunt zgomotoase pe asfalt, huruie in draci) nu au absolut nici o problema singura diferenta e ca vei avea o anvelopa mai lata cu balon mai mare si mai grea cu vreo 3-5 kg cel putin asa stiu eu ca valori. eu asa am si setul asta de cauciucuri pe jante originale pe 16 si asa le-am avut si pe cele care au fost si toate fara camera...absolut nici o problema cu ele nu scapa aer singura problema pe care o poti avea e sa ai fie valve mari dealea cum erau pe aro pe vremuri fie sa ai valve normale ca astea de pe turisme. eu am avut setul de jenti originale cu valva mare si astea pe care le-am luat acum recent in ultimul an au valva normala . acum intrebarea se pune daca vrei cauciucuri noi/ noi dar resapate/ sau second resapate sau nu. te intreb asta ca aici e vorba de bani si diferentele sunt importante Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big Daddy Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Eu as vrea noi dar ma duc undeva la 20milioane oricum eu sunt destul de practic si daca gasesc ceva mai subtire la bani chiar daca sunt reesapate nu zic nu, important este sa mai scad din huruitul ala pentru ca eu merg si la munca cu rusoaica asta ca mi-e draga acum la inceput. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 11, 2013 Autor Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Eu as vrea noi dar ma duc undeva la 20milioane oricum eu sunt destul de practic si daca gasesc ceva mai subtire la bani chiar daca sunt reesapate nu zic nu, important este sa mai scad din huruitul ala pentru ca eu merg si la munca cu rusoaica asta ca mi-e draga acum la inceput. de huruit va hurui dar mai putin probabil decat celelalte eu am o propunere pentru tine si apoi alegi tu ce faci : ne vedem intr-o seara si vezi cum suna ale mele astea noi si apoi te hotarasti,eventual eu am vechiul set de gume ti le dau le probezi vezi cum merge si daca iti plac facem o negociere formala si sunt ale tale :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Incurajez varianta propusa de Karol cu Crossurile, sunt foarte foarte ok, am avut fix aceeasi dimensiune si am fost foarte multumit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big Daddy Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct de huruit va hurui dar mai putin probabil decat celelalte eu am o propunere pentru tine si apoi alegi tu ce faci : ne vedem intr-o seara si vezi cum suna ale mele astea noi si apoi te hotarasti,eventual eu am vechiul set de gume ti le dau le probezi vezi cum merge si daca iti plac facem o negociere formala si sunt ale tale :) Pai chiar vreau sa ne vedem ca tu esti doctor in nive iar eu nici macar asistent, m-as bucura sa ne vedem si sa schimbam pareri eventual la o doza de bere dar stai sa vad ce portite de timp imi fac. Prin ce zona stai cu domiciliul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Pai chiar vreau sa ne vedem ca tu esti doctor in nive iar eu nici macar asistent, m-as bucura sa ne vedem si sa schimbam pareri eventual la o doza de bere dar stai sa vad ce portite de timp imi fac. Prin ce zona stai cu domiciliul. Domnu daca ma luati cu dintrastea cu doctor ma supar :) exclus total nu sunt doctor pot doar sa spun ca ce stiu despre ele e datorat curiozitatii si nevoilor de a mentine si utiliza masina in anumiti parametri, iar tot ce spun le spun prin prisma experientelor intalnite. in legatura cu Berea nu e rau suna interesant vezi cum faci cu programul si zimi sa vad cum fac si eu ca si la mine programul e strans rau dar se face mai lejer dupa 10-11 seara deobicei dupa ce imi bag copii la somn :) telefonul meu cred ca il gasesti pe aici pe undeva daca nu da-mi un mesaj privat si iti dau numarul de telefon si stabilim detaliile aferente. doar ca iti spun din timp si de pe acum in functie de dimensiunea cauciucului si in functie de faptul ca e sau nu resapat va fi nevoie sa tai din colturile aripilor fata si spate. La mine cu cauciucurile resapate atingea la viraj si la flexari in buza de la aripa la partea din fata deci cu exteriorul cauciucului, iar in spate freca la flexari maxime putin in contraaripa adica cu partea interioara a cauciucului cand eram cu puntea flexata la maxim. asta doar pentru ca fiind resapat cauciucul avea undeva la aproximativ 4 cm in plus pe diametrul exterior. asta e dezavantajul dar avantajul e ca am castigat in garda la sol 2 cm :) hai ca vedem cum facem si mai povestim la o bere. eventual da-mi numarul tau pe privat si te sun si discutam alte detalii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Sa nu cumva sa va puna sfantu' sa va intalniti la bere fara mine, k e jale mare!!!!!!:y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Sa nu cumva sa va puna sfantu' sa va intalniti la bere fara mine, k e jale mare!!!!!!:y bag seama ca iti e sete tare :P te asteptam cu drag si spor la baut :) apropo de iesirea de duminica stii ceva? adica de asta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77591-17-Martie-Trial-by-Cobrra-si-ACS-OFFROAD-PRAHOVA-zona-baicoi-tintea-prahova eu m-am inscris pe lista asa ca grabestete sa prinzi loc in fata :) eu vreau sa vin de la Brasov acolo ca imi e in drum as spune :) si cu ocazia asta imi testez si gumele care sper sa faca fata ca daca nu...e nasol revin la cele pe care le aveam care si pe care stiu cat pot s ale calaresc si care le sunt limitele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct eu am reesapate tip sahara si nu am taiat decat putin in fata coltul si nu e inaltata , poate ma prezint si eu duminica ca luni plec sa mi repar oasele VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct eu am reesapate tip sahara si nu am taiat decat putin in fata coltul si nu e inaltata , poate ma prezint si eu duminica ca luni plec sa mi repar oasele pai e acelasi profil dar ideea e ale tale sunt pe 15 sau pe 16? daca sunt pe 15 atunci e ok merge dar daca sunt pe 16 e surprinzator ca ai taiat/decupat doar acolo eu pe 16 am crosetat in mai multe locuri tocmai ca era vorba de dimensiuni mai mari...sau mai poate fi o explicatie in faptul ca ce zici tu SAHARA e de la Insa turbo care sunt spanioli iar BP pneus sunt italieni...doar sa fie diferente intre ele desi profilul e acelasi. oricum din ce stiu acest profil la origine este de la Yokohama geolander parca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct bag seama ca iti e sete tare :P te asteptam cu drag si spor la baut :) apropo de iesirea de duminica stii ceva? adica de asta : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?77591-17-Martie-Trial-by-Cobrra-si-ACS-OFFROAD-PRAHOVA-zona-baicoi-tintea-prahova eu m-am inscris pe lista asa ca grabestete sa prinzi loc in fata :) eu vreau sa vin de la Brasov acolo ca imi e in drum as spune :) si cu ocazia asta imi testez si gumele care sper sa faca fata ca daca nu...e nasol revin la cele pe care le aveam care si pe care stiu cat pot s ale calaresc si care le sunt limitele. Bine ca mi-ai spus,ca nu stiam! Am postat acolo, poate ma iei pe mine copilot,am vazut ca duci lipsa:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Bine ca mi-ai spus,ca nu stiam! Am postat acolo, poate ma iei pe mine copilot,am vazut ca duci lipsa:grin: copilot te-as lua nu e problema dar va trebui sa te descurci sa ajungi acolo ca eu voi veni din Brasov direct deci e cam greu :) doar daca esti prin Brasov asa te iau direct:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big Daddy Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Sa nu cumva sa va puna sfantu' sa va intalniti la bere fara mine, k e jale mare!!!!!!:y Maine 14 e posibil sa imi fac o portita de timp liber, voi cum stati cu timpul liber poate ne vedem. P,S. Karol nu am mai sunat aseara ca deja se facuse tarziu si nu am vrut sa deranjez. Stiu ca ai zis sa sun dar si eu am avut copil mic si stiu cum e... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Mai bine sunai sau dadeai un SMS... aseara s-a "lucrat" pana pe la 1 noaptea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big Daddy Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Mai bine sunai sau dadeai un SMS... aseara s-a "lucrat" pana pe la 1 noaptea :grin: Da, inseamna ca problema a fost serioasa si a necesitat o "documentare" fila cu fila temeinica. Poate altadata. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 (editat) Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Da, inseamna ca problema a fost serioasa si a necesitat o "documentare" fila cu fila temeinica. Poate altadata. :wink: da, documentarea a fost foarte laborioasa si bine facuta, nu doar pagina cu pagina, ci am despicat si pagina in mai multe parti pentru a gasi esenta :):):) oricum asta s-a desfasurat in jurul schimbarii semicasetei de care va spuneam mai acum ceva timp si posturi inainte ca vreau sa o schimb din motive de zgomot scartaituri...etc...zis si facut ...desfac piulitele de la prinderea pe caroserie,desfac piulita de la axul semicasetei...dau cateva ciocane la ax ca era intepenit iar presa de capete de bara nu era buna era prea mica in dimensiuni intr-un final o dau jos si o pun pe cea noua pe rulmenti dupa care operatiunea in sens invers. semicaseta veche era vai si amar de ea ...bucsile de cauciuc disparusera cauciuc plastic teflon sau ce or fi,a ramas doar partea superioara unde era strivit ma mir ca nu s-a gripat la cum arata si la faptul ca nu avvea nici un pic de vaselina acolo.Frecare uscata pe buna dreptate. Editat Martie 13, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate