KAROLOKW Postat Septembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct din ce am vazut ,din ce am cautat ,si din ce am auzit tehnonlogia LED inca nu a ajuns la nivelul halogenului a ajuns :) parerea mea dar alea intradevar bune sunt foarte scumpe un led de 10W pleaca de la 120 de euro in sus in functie de utilizare. sunt cei de la Rigid din state care produc si pentru armata sau la standarde militare si am vazut cateva led-bar de genul in actiune si pot sa spun ca sunt peste halogen cu mult dar costa undeva peste 1500 de dolari. momentan cel putin din ce am mai studiat eu si pe topicurile aferente de specialitate discutiile se poarta intre Led/Xenon/HID aici e bataia mare si pare ca inclina balanta catre LED datorita consumului mai mic...mai caut :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 (editat) Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Ai omis esentialul - Romania nu-i deloc pe aceasi baza de comparatie cu ce-i in 'state' , chiar daca si romanasii vor sa aiba .... Daca esti cumva curios , pune manuta pe o surubelnita si da jos rama de la un proiector cu LED . Vei descoperii ca lucratura la ele e comparabila cu cea a pionierilor de la clubul de electrotehnica ... ...'da' e LED , frate...' Adica ...mai avem pina la sincronizarea ceasurilor . Editat Septembrie 20, 2012 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Ai omis esentialul - Romania nu-i deloc pe aceasi baza de comparatie cu ce-i in 'state' , chiar daca si romanasii vor sa aiba .... Daca esti cumva curios , pune manuta pe o surubelnita si da jos rama de la un proiector cu LED . Vei descoperii ca lucratura la ele e comparabila cu cea a pionierilor de la clubul de electrotehnica ... ...'da' e LED , frate...' Adica ...mai avem pina la sincronizarea ceasurilor . stai ca incerc sa inteleg adica e vorba de calitatea LED-urilor existente la noi si existente in state? ca daca e despre asta e discutabil :) iti pot da exemple concrete patite de mine, daca e vorba de altceva te rog fii mai explicit ca eu chiar sunt interesat si vreau sa imi montez pe masina ceva ce chiar sa imi dea lumina nu doar asa ca e la moda. nu ma intereseaza ca e HID sau led ma intereseaza care ofera cele mai bune performante la acelasi pret si care e mai fiabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Exact la asta ma refeream ...daca vrei LED de calitate trebuie sa ai bugetul mare . Daca nu , un buget mic te duce spre altceva ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct pai alea rotunde stiu cum merg ca am avut aceleasi tip doar ca erau patrate, sunt ok doar ca parca mai slabute in comparatie cu asteptarile mele :) iar led-barul nu stiu cum se comporta ca nu am mai avut si nici nu stiu cum se prezinta in timp. sunt inca in dubiu :) Solutia pe care am adoptat-o eu.Am cumparat 2 proiectoare spot de camion cu bec H1 in care am indesat o instalatie xenon tot H1.Investitie totala 450 de lei. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Solutia pe care am adoptat-o eu.Am cumparat 2 proiectoare spot de camion cu bec H1 in care am indesat o instalatie xenon tot H1.Investitie totala 450 de lei. intradevar , si eu cred ca si LED ul e deja depasit (fara sa stim):old, dar ma refeream pentru bugetul meritat de niva! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct corect COS are dreptate intradevar calitatea e alta aici sunt deacord cu tine dar 1500 dolari pe ce vreau eu e cam mult pt mine. Cristi merge solutia dar eu nu o pot folosi si asta mi-am dat seama acum recent si anume nu ma pot baga la montajul unui HID sau Xenon ca nu imi permite spatiul disponibil deci raman la solutii de compromis si anume leduri mai mititele care le pot monta in spatiul disponibil. in final am mers pe un led bar made in PRC :) din considerente de buget de 16'' cu 24 de leduri si 4500 lumeni...cel putin asa suna reclama :) va tin la curent cu montarea ca la ce vreme e afara nu stiu cand si cum voi putea sa fac si acest lucru :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Mie imi plac foarte mult posibillitatile de stil pe care un ledbar le ofera . Sper sa ma solicite cineva pentru o bara la orice ...dacie ...sau oltcit .. care sa fie cu ledbar incorporat , preferabil cel mai lung ( care e de cit ?... 90 cm ?... ) ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Ca tot ma intrebai pe alt topic ce sa mai faci sa usurezi carapacea: e simplu, inlocuiesti geamurile cu plastic......astia se lauda ca fac......da-le un telefon, cine stie.... http://www.bizoo.ro/firma/plasticandglass/vanzare/71957/Parbrize-si-geamuri-laterale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Ca tot ma intrebai pe alt topic ce sa mai faci sa usurezi carapacea: e simplu, inlocuiesti geamurile cu plastic......astia se lauda ca fac......da-le un telefon, cine stie.... http://www.bizoo.ro/firma/plasticandglass/vanzare/71957/Parbrize-si-geamuri-laterale corect mi-a trecut prin cap si aspectul acesta:) doar ca pana acum mentiunile in campionat erau cam neclare in legatura cu geamurile laterale si cele care pot fi inlocuite cu policarbonat. mai e ceva, majoritatea celor din campionat care au asa ceva se vaitau ca se zgarie si devine opac si nu prea mai vezi bine prin el. eu am gasit e drept o solutie dar mult prea costisitoare :) usi si haion din fibra de sticla,castig astfel aproape 30 de kg dar in acelasi timp daca ma sprijin cu ele de o craca un pom ceva imediat fac poc :) pe cand tabla se indoaie, ma dau jos dau doua picioare si un ciocan si sa indreptat :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Total nepractica dpdv financiar versus "performante adaugate" ideea de fibra. Cateva kilograme in minus si dupa o tura in padure tre s-o schimbi, dupa cum spuneai si tu. Karolica, lasa Niva si adu-ti aminte de bere. :grin: Sau dupa ce a spart chelnerita paharele ai 7 ani de ghinion / abstinenta de la "blonde".... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Total nepractica dpdv financiar versus "performante adaugate" ideea de fibra. Cateva kilograme in minus si dupa o tura in padure tre s-o schimbi, dupa cum spuneai si tu. Karolica, lasa Niva si adu-ti aminte de bere. :grin: Sau dupa ce a spart chelnerita paharele ai 7 ani de ghinion / abstinenta de la "blonde".... :):):) erau paharele tale pe ale mele le tineam in mana:P:P:P ai dreptate le las asa dar dupa cum imi amintesc aveti si dumneavoastra numarul meu si puteti foarte bine sa imi dati un telefon sa ne mai vedem si noi seara asa la o carciuma :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Va rog sa nu fiti exclusivisti! :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Va rog sa nu fiti exclusivisti! :x parol :) te asteptam cu mare placere cand esti in zona da un semnal si ne vedem :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct pentru ca nu stiam unde sa postez postez aici :) as avea nevoie de o evacuare de Niva care sa contina colectorul adica piesa aia legata de chiulasa plus saxofonul sau cum se numeste. nu ma intereseaza sa fie nou nu ma intereseaza sa fie functional sau in perfecta stare :) ma intereseaza daca cineva are unul de donat sau de dat pe o suma modica pentru ca vreau sa imi fac o evacuare personalizata si vreau sa lucrez dupa model iar pe al meu de pe masina imi e greu sa il dau jos :) asa ca prefer sa dau celio care face modelul face dupa el iar apoi inapoiez piesele celui care mi lea dat :) iar eu dupa ce evacuarea e gata doar o "mufez" pe masina :) e cineva care ma poate ajuta cu aceasta treaba? :) va astept cu raspunsurile :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Adica galeria de evacuare,vrei sa faci una cu serpisori? Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Adica galeria de evacuare,vrei sa faci una cu serpisori? :) da mai prins :) ai tu vreuna sau ma poti ajuta? raman dator dau si bere :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Ia dai un telefon lui @Niva sau baga capul pe usa la el in garaj,sunt convins ca te poate ajuta. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Ia dai un telefon lui @Niva sau baga capul pe usa la el in garaj,sunt convins ca te poate ajuta. :) multam fain de informatie :) stiu ca Atty e baiat bun si cunoscator doar ca din pacate chiar daca sunt din Brasov de ajuns pe acolo ajung de cele mai multe ori la sfarsit de saptamana iar atunci nu il deranjez :) faza si mai simpla e ca eu nu vreau la evacuare mare scofala ci doar o evacuare mai mare mai bine facuta si care sa ma scape de catalizator ca sa am si eu un zvac asa mai sesizabil :) in rest nu vreau mare lucru desi serpisorii ar fi o treaba buna tare ma gandesc ca daca nu am dupa ce sa ii fac daca nu am un model de galerie atunci ma voi limita la ce pot face fara sa demontez colectorul de evacuare doar de la saxofon in colo cineva o cunostinta deja mi-a propus o lucrare frumusica cu 2 tobe Magnaflow si restul acareturilor cu diametru marit de teava...etc dar costa ceva cam multicel asa ca studiez piata sa vad ce aleg...:) oricum vreau ceva care sa sune frumos dar care sa aiba si performante :) nu e asa ca suna poetic :) vreau la Niva sa am sunet de Viper de V10 si performante de Dragster :):):) ma aberez desigur realitatea este ca vreau sa elimin catalizatorul ca sa elimin din pierderile pe care le am din cauza lui in rest conform teoriei si conform experientelor altora cu cat e mai scurta si mai dreapta evacuarea si mai mare in diametru teava e mai bine pentru motor :) dar asta e teorie si e cazul ideal o dam in configuratii de evacuari si acolo iara e o intreaga discutie :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct intrebare !!! stie cineva daca volanul cand se prinde pe axul volanului are vreo parte canelata sau e pur si simplu montat acolo si strans cu piulita? intreb pentru ca vreau sa imi schimb volanul cu unul mai frumos :) si nu stiu ce prindere sa folosesc si sa comand. multam fain si va astept cu informatiile :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Logic ca are caneluri, multe si mici.... care pot diferi de la marca la marca... In general insa sunt destul de similare... de ex. de BMW vechi merge pe ARO, de Renault, Dacia, presupun ca si de Niva e cam peacolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pirvu Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Vezi inainte de achizitionat volane, sa poti sa-l scoti pe al tau de pe ax.......eu inca nu am reusit :ang Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Vezi inainte de achizitionat volane, sa poti sa-l scoti pe al tau de pe ax.......eu inca nu am reusit :ang Poti desface piulita si dupa, spray degripant din abundenta si lasat o perioada pana actioneaza.Daca nu....lampa cu gaz:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct daca nu merge adoptam varianta flex :) normal intradevar ar fi cu canelura dar am vazut si volane cu ax cu frezare pe ambele parti in fine ideea este daca cineva a reusit sa schimbe cu succes un volan de niva cu un altul si daca a facut asta cum a facut-o iar daca a adaptat un volan de la alta masina ce anume e necesar ca ma uitam la un volan de genul celor sport si am vazut ca necesita un butuc special pe care se prinde volanul cu suruburi dar butucul ala cum se prinde de "canelura" ? se foloseste ceva din volanul vechi sau merge asa pur si simplu peste? intreb desi pare stupid dar nu am schimbat niciodata un volan de serie cu unul sport de genul si vreau sa stiu dac amerita investitia si munca aferenta si in plus caut un volan sport dar care sa aiba si claxon :) stie careva cumva vreun model de genul? bagati un link ceva ca nu ma supar :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Lada Niva 1.7 i multipunct Nu stiu cum e la caruta domniei tale , dar oricum , inainte sa dai banii tre' sa demontezi covrigu' actual . Tehnica mea dintodeauna care a functionat de fiecare data - slabit piulita dar lasat pe capatul filetului , si tras cu ambele minute , ferm si in acelasi timp cu o miscare alternativa hotarita fata-spate . Asta face ca presarea pe conul canelat sa capete putin joc ( fiind pe caneluri nu poate fi uzinat exact - nici nu e nevoie , si are o eroare normala de fabricatie , in limite tehnologice- ca nu-i rulment .... ) , si apoi sa iasa de pe con . Nu m-am complicat cu prese , a functionat de fiecare data , chiar si la alea declarate imposibile . Nu uita sa lasi piulita pe capatul filetului , ca altfel iti faci singur un ochi vinat ( sau iti descentreaza pana cirmei ...nasoase ) cind se elibereaza volanul . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate