Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011

Unimog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 253
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata

El Presidente, daca tot ai avut initiativa si incepem sa ne incingem pe aici, organizeaza un pic aceasta dezorganizata si hai sa incepem o lista cu doritorii si un nr maxim de masini, in functie de Luci si de cazare.. :tk

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci daca este asa:

1. Zoli Unimog + ? persoane nu doresc cazare

2. Doctoru' + sotia NU cazare (tot la rulota si anul asta)

3. Cristi Chiscop cu cazare singur si cat mai retras (sforai ingrozitor )

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

...da detalii despre masina ta.In principiu ce va fii important este sa ai cauciucuri macar de noroi.Daca ninge...te vor ajuta mult:wink:In rest onoarea ceaunului va fii a lui Unimog.Noi ne vom strica sanatatea in sanatatea Unimogului mic!:2dr

am doar AT profil BFG, fara troliu si cu suspensii stoc si nu as vrea sa fiu o povara mai ales ca nu am mai facut asa ceva, ce ziceti?

daca pot veni detalii despre cost cazare/loc cort si cum se procedeaza cu papa de la cine pot obtine?

Nissan terrano 5 usi 2004 3.0 Dti

BFG AT, suspensie stoc si fara troliu deocamdata

...dar cu portbagaj mare pe plafon.

Link spre comentariu

am recitit topicul de la inceput si am gasit ce cautam despre papa si palinca - din portbagaj.

cum ramine cu cazarea, daca primesc acceptul vostru?

mersi

Link spre comentariu

Sa stii ca daca e ceva zapada eu o sa vin tot cu BFG AT, anul trecut de Revelion le-am demonstrat la toti ca anvelopele astea spinteca :ha: sunt cele mai bune pt zapada.

Mie personal mi-ar face placere sa te cunosc si esti binevenit... il asteptam pe Lucian sa zica pana unde se poate intinde. Deocamdata inscrie-te pe lista.

Link spre comentariu

@Zolameister.....maseuza avem doar cu profil Simex :grin::grin::grin:....dar un hol inclusiv ca in vremile bune...nu refuz....asa ca vin si eu...in principiu cu cei doi membri de famelie din dotare.....sau singur :top

Link spre comentariu

Hai ca incepe sa-mi placa! Vine si rechinu cu ceva palinca de la Agnita, ca-s baiat strangator! Zoli, oricare ai fi tu, (Unimog sau Zolameiste) " mancav_as" gulasul! :ha::ha: ca-l astept de un an!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

am doar AT profil BFG, fara troliu si cu suspensii stoc si nu as vrea sa fiu o povara mai ales ca nu am mai facut asa ceva, ce ziceti?

daca pot veni detalii despre cost cazare/loc cort si cum se procedeaza cu papa de la cine pot obtine?

indiferent cu ce vii nu vei fii lasat in urma:h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Deci avem asa:

1. El Presidente + NU cazare

2. Eu + NU cazare

3. Lucian + NU cazare

4. nasu' Chiscop DA cazare(ultima camera din hol... eventual in alta cladire)

5. rechinu Da cazare

6. Marius Turagmes + DA cazare

7. Zolameister DA cazare

8. Alecpreotu + DA cazare

9. tcmihai DA cazare

10. prislopan + Da cazare

11. macfero DA cazare

Asta este lista in ordinea inscrierii pe forum. Va rog sa o preluati si sa o modificati daca este cazul, + inseamna copilot/nevasta/ amanta/ partener :ha:

Legat de cazare, DA inseamna ca este nevoie de cazare... de aici incolo sa inceapa combinatiunile... fiecare doarme cu cine ii este drag.

Nasule, tu ne esti drag tuturor......... dar presimt ca vei dormi singur :ha:

Luci, vezi cat ne intindem nici sa nu ne calcam pe simexuri. Asta tu hotarasti!

Link spre comentariu

indiferent cu ce vii nu vei fii lasat in urma:h5

multumesc, asteptam vesti de la Luci ref nr locuri si cost cazare.

Eu vin cu sotia si fetita mea de 5 ani daca mai sunt si alti copii.

Copii vin cu voi si in offroad sau ramin la cabana?

Link spre comentariu

Va salut, referitor la cazare, anuntati-va aici pe forum iar eu o sa fac rezervarile in numele vostru pe cuvint, fara avans avind in vedere ca nu ne-am cunoscut in tirg la Vitan,,, Preturi: camera cu doua locuri 80 lei/zi hoteliera( 12-12); camera cu un loc 50 lei; apartament 140 lei.Structura motelului este urmatoarea: Camere cu un loc 3buc., Camere cu doua locuri 15buc.,Apartamente 4buc . Taxa instalare cort 15 lei, rulota 25 lei.,,,,,referitor la copii, cel putin al meu sigur ramine acasa, nu i-am gasit casca :ha:

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

Ce gasca ,ce trasee,ce mancare,ce sprit ,ce zapada ,ce caterinca am avut anul trecut concluzia este ca nu am cum sa ratez asa ceva.Acuma ma uitam pe pozele de anul trecut si mi-a venitt o pofta nebuna de imi vine sa fug de acasa.Pun cateva poze ca sa vedeti cu ce fel de oameni o sa aveti deaface.Vorba unui mangliu "TREBUIE SA-MI SCHIMB CERCUL DE PRIETENI":ha:

IMG_3879.JPG

IMG_3909.JPG

[imghttps://lh4.googleusercontent.com/-ZTxVHPo4zz4/ToS1O1zAcvI/AAAAAAAABbo/rkBXxolNDUE/s720/IMG_4030.JPG][/img]

IMG_4227.JPG

IMG_4274.JPG

IMG_4358.JPG

IMG_4412.JPG

IMG_4428.JPG

Poza cu gazda noastra Lucian -mare om mare caracter.

IMG_4259.JPG

Cea mai tare poza am lasat-o la urma si este cu organizatorul nostru care culmea era treaz:ha:

IMG_4224.JPG

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Ce gasca ,ce trasee,ce mancare,ce sprit ,ce zapada ,ce caterinca am avut anul trecut concluzia este ca nu am cum sa ratez asa ceva.Acuma ma uitam pe pozele de anul trecut si mi-a venitt o pofta nebuna de imi vine sa fug de acasa.Pun cateva poze ca sa vedeti cu ce fel de oameni o sa aveti deaface.Vorba unui mangliu "TREBUIE SA-MI SCHIMB CERCUL DE PRIETENI":ha:

IMG_3879.JPG

IMG_3909.JPG

[imghttps://lh4.googleusercontent.com/-ZTxVHPo4zz4/ToS1O1zAcvI/AAAAAAAABbo/rkBXxolNDUE/s720/IMG_4030.JPG][/img]

IMG_4227.JPG

IMG_4274.JPG

IMG_4358.JPG

IMG_4412.JPG

IMG_4428.JPG

Poza cu gazda noastra Lucian -mare om mare caracter.

IMG_4259.JPG

Cea mai tare poza am lasat-o la urma si este cu organizatorul nostru care culmea era treaz:ha:

IMG_4224.JPG

M-ai omorat poza asta nu-l aveam chiar asa de handicapat pot sa arat cand sunt treaz?

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha:

mor de ras.....poza asta sa ti-o pui pe desktop....sau pe usa de la birou

lasa ca luna viitoare....ai sa faci poze normale...am grija sa stau cu sticla pe langa tine:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

pregatirea o vom incepe la Bogata Namoloasa.......:grin::grin::grin::grin::grin:

Link spre comentariu

Dragii mei prieteni ca frumos mai graiti :br:br:brtare mult as vrea sa ma alatur de voi avand in vedere ca sunteti de :10 in :x,:lr.

Dar trebuie sa tinem cont ca avem Bogata Namoloasa cu o saptamana inainte si sa dea dumnezeu sa iesim cu masinile ok:banana:banana:banana.

Parerea mea sa amanam o saptamana:tk.

28 ani proaspat proprietar de jeep wrangler yj 1994 motor 2,5 benzina
Link spre comentariu

Dragii mei prieteni ca frumos mai graiti :br:br:brtare mult as vrea sa ma alatur de voi avand in vedere ca sunteti de :10 in :x,:lr.

Dar trebuie sa tinem cont ca avem Bogata Namoloasa cu o saptamana inainte si sa dea dumnezeu sa iesim cu masinile ok:banana:banana:banana.

Parerea mea sa amanam o saptamana:tk.

Cosmine, multumim de aprecieri.... si tu esti baiat fain :br, dar esti singurul cu Jeep :ha::ha: si stim ca vei avea nevoie de cruci si cardane dupa Namoloasa :ha:

Vorba lui Lucian "mai e mult pana departe" si ai timp sa-ti faci provizii..

PS. Stiu ca tii la gluma si de aia mi-am permis :ha::ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare