lucian munteanu Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Cei care sunt pe lista dar inca nu sunt hotariti (sa se cazeze sau nu), va rog sa anuntati ca este si o lista de asteptare,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Postez lista cu rezervarile, am rugamintea daca sunt modificari sau am uitat pe cineva sa anuntati aici sa ne putem dezorganiza :x, Camera nr 1(doua locuri)- Gepetto Camera nr 2(doua locuri)-Doctoru Camera nr 6(doua locuri)-Marius Turagmes Camera nr 10(un loc)-Cristi Chiscop Camera nr 9(doua locuri)-Niva Camera nr 11(doua locuri)-Sorin Brasov Camera nr 12(un loc)-Zolamaister Camera nr 8(doua locuri)-MacFero Camera nr 21(doua locuri)-Lucian Bacau Camera nr 20(doua locuri)-Sclipici Camera nr 14(un loc)-TcMihai Apartament nr 19(4locuri)-Dac Buhusi Camera nr 15(doua locuri)-Danut Bacau Camera nr 22(doua locuri)-Bgh Cristi Brasov Camera nr 7(doua locuri)-MR PREZIDENT Camera nr 13(doua locuri)-Ruff Riders Camera nr 16(doua locuri)-Csobi Arinovis Apartament nr 17(patru locuri/doua camere)-Dulceanu Ion+ Hunter hunted Aceste fiind scrise astept reactiile voastre pina cel tirziu miercuri,, :2dr ok si pt mine Luci. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Postez lista cu rezervarile, am rugamintea daca sunt modificari sau am uitat pe cineva sa anuntati aici sa ne putem dezorganiza :x, Camera nr 1(doua locuri)- Gepetto Camera nr 2(doua locuri)-Lazar Brasov Camera nr 6(doua locuri)-Marius Turagmes Camera nr 10(un loc)-Cristi Chiscop Camera nr 9(doua locuri)-Csaba Satu Nou BV Camera nr 11(doua locuri)-Vilmos Brasov Camera nr 12(un loc)-Zolamaister Camera nr 8(doua locuri)-MacFero Camera nr 21(doua locuri)-Lazar Brasov Camera nr 20(doua locuri)-Sclipici Camera nr 14(un loc)-TcMihai Apartament nr 19(4locuri/doua camere)-Dac Buhusi Camera nr 15(doua locuri)-Danut Bacau Camera nr 22(doua locuri)-Bgh Cristi Brasov Camera nr 7(doua locuri)-MR PREZIDENT Camera nr 13(doua locuri)-Marius4Motin Camera nr 16(doua locuri)-Csobi Arinovis Apartament nr 17(patru locuri/doua camere)-Dulceanu Ion+ Doctoru Apartament nr 18(patru locuri/doua camere)-RuffRiders/Didone Lista finala, in caz ca va razginditi va rog anuntati aici ,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Noiembrie 2, 2011 Partajează Postat Noiembrie 2, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata E multi :ha::ha: si nu in mod expres la Buzau! mai e si altiiiiiii, stie ei! :ha::ha::ha: nu in mod expres da e pe lista:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Green Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Asteptam cu nerabdaare evenimentul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Postez lista cu rezervarile, am rugamintea daca sunt modificari sau am uitat pe cineva sa anuntati aici sa ne putem dezorganiza :x, Camera nr 1(doua locuri)- Gepetto Camera nr 2(doua locuri)-Lazar Brasov Camera nr 6(doua locuri)-Marius Turagmes Camera nr 10(un loc)-Cristi Chiscop Camera nr 9(doua locuri)-Csaba Satu Nou BV Camera nr 11(doua locuri)-Vilmos Brasov Camera nr 12(un loc)-Zolamaister Camera nr 8(doua locuri)-MacFero Camera nr 21(doua locuri)-Lazar Brasov Camera nr 20(doua locuri)-Sclipici Camera nr 14(un loc)-TcMihai Apartament nr 19(4locuri/doua camere)-Dac Buhusi Camera nr 15(doua locuri)-Danut Bacau Camera nr 22(doua locuri)-Bgh Cristi Brasov Camera nr 7(doua locuri)-MR PREZIDENT Camera nr 13(doua locuri)-Marius4Motin Camera nr 16(doua locuri)-Csobi Arinovis Apartament nr 17(patru locuri/doua camere)-Dulceanu Ion+ Doctoru Apartament nr 18(patru locuri/doua camere)-RuffRiders/Didone Lista finala, in caz ca va razginditi va rog anuntati aici ,,, O fi o greseala? Un amic apare de doua ori...! @doctoru' - ne auzim la un telefon in cursul zilei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Nu este greseala, are rezervate doua camere, vin doua familii cu un autobuz 4x4,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Salutare, din pacate nu mai pot ajunge Va urez distractie maxima si sper sa aveti parte si de ceva noroi Numai bine. Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Bre , eu plec de Vineri dimineata de acasa ,... nu de alta , da' vin socrii in vizita ....si n-am gasit sa imprumut o pusca .... ! Asa ca ... FINULE tine telefonu aproape ca vin sa te trezesc !!!! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Posibil sa vin si eu prin Onesti, in functie de raspunsul rechinului...! Daca trec, ne auzim sa mergem impreuna, daca nu...stati cu okii pe statii/telefoane, ca noi o punem de-o tavaleala dispre Lepsa spre Poiana, pe coclauri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4 - 6.11.2011 Dupa cum se vede Camera 16(un loc)-LIBERA!!! Ca la Bursa, primul venit primul servit,,nu va suparati dar nu am timp sa stau pe net,,,ce se elibereaza puteti ocupa aici,,ON LINE :h5 Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4 - 6.11.2011 Pardon Camera nr 14-TcMihai Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4 - 6.11.2011 Pardon Camera nr 14-TcMihai rezervata pt mine. multam fain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Green Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 (editat) Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4 - 6.11.2011 Luci in camera 16 suntem noi .... sau sa schimbat ceva ??? LE : Scuze acum am citit mai sus ... :)) Editat Noiembrie 3, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4 - 6.11.2011 pai... la cat ne adunam...? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4 - 6.11.2011 pai... la cat ne adunam...? Masinile: Csabi , Turagmes , Unimog plecarea la 15-15:30 din Stupini de la Arinovis canal 16 Csabi ( dentisul ) si Vili plecarea la 17 Noemi plecarea la 19 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgh.cristian Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Daca toate merg conform planului, vin si eu la Arinovis in Stupini, daca nu ajung o sa vin mai tarziu. GICA_B. BRASOV Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 (editat) Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Pai vin si eu acolo...ne oprim la cernatu sa alimental? Editat Noiembrie 3, 2011 de zolameister NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 Pai vin si eu acolo @Zolameister, Zoli, am facut o manevra fara sa-ti mai cer acordul, am mutat maseoza la cam 12 si pe tine in locul ei la Cam nr 3.,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 @Zolameister, Zoli, am facut o manevra fara sa-ti mai cer acordul, am mutat maseoza la cam 12 si pe tine in locul ei la Cam nr 3.,,, Adica urc eu la ea si nu ea la mine...? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Noiembrie 3, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha:Adica urc eu la ea si nu ea la mine...? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 In cazul in care mai renunta careva, urmatoarea rezervare este pentru RedRat,,,nu are net acum si m-a rugat pe mine sa postez in avans pt el, multumesc pr intelegere,, :h5 Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 pe la ce ora se strange gasca maine ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata Postez lista cu rezervarile, am rugamintea daca sunt modificari sau am uitat pe cineva sa anuntati aici sa ne putem dezorganiza :x, O noua modificare Camera nr 1(doua locuri)- Gepetto Camera nr 2(doua locuri)-Lazar Brasov Camera nr 6(doua locuri)-Marius Turagmes Camera nr 10(un loc)-Cristi Chiscop Camera nr 9(doua locuri)-RuffRiders Camera nr 11(doua locuri)-RedRat Camera nr 12(un loc)-Zolamaister Camera nr 8(doua locuri)-MacFero Camera nr 21(doua locuri)-Lazar Brasov Camera nr 20(doua locuri)-Sclipici Camera nr 14(un loc)-MacFero Apartament nr 19(4locuri/doua camere)-Dac Buhusi Camera nr 15(doua locuri)-Danut Bacau Camera nr 22(doua locuri)-Bgh Cristi Brasov Camera nr 7(doua locuri)-MR PREZIDENT Camera nr 13(doua locuri)-Marius4Motin Camera nr 16(doua locuri)-Csobi Arinovis Apartament nr 17(patru locuri/doua camere)-Dulceanu Ion+ Doctoru Apartament nr 18(patru locuri/doua camere)-Csaba Bv/Vilmos Bv Lista finala, in caz ca va razginditi va rog anuntati aici ,,, S-a rezolvat pt RedRat si pt RuffRiders care a ramas fara Didone,,, Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruff Riders Postat Noiembrie 3, 2011 Partajează Postat Noiembrie 3, 2011 Re: Intalnirea anuala la Luci in Poiana Sarata - 4-6.11.2011 "S-a rezolvat pt RedRat si pt RuffRiders care a ramas fara Didone,,," Multumesc frumos Lucian. Didone ori e bolnav grav (dupa cum spune) ori i s-a facut frica de traseul pregatit de voi :ha:. PATROL Y61 - BIVOLU' KTM 950 SM SOTIE, COPIL SI 2,5 PITTBULL-I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate