Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

masina mea TD4 2001 - jurnal probleme prezente si viitoare.

alin75

Postări Recomandate

Re: masina mea TD4 2001 - jurnal probleme prezente si viitoare.

Cauta kitul de reparatie pe ebay, este mai bun. Cablul de frana de bicicleta este mai subtire.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 412
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cu cel de biciclete a incercat cineva , nu mai retin cine, dar au cedat dupa scurt timp. Cauta cum zice cristi pe ebay si pune original.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Eu am schimbat toate cablurile de la macaralele geamurilor de pe masina mea,cu cabluri de bicicleta si functioneaza inca dupa 3 ani.

1- Sunt mai rigide si te vei chinui sa le rulezi pe tamburul de plastic.

2- Trebuie masurata cu precizie lungimea cablului rupt si pozitionate corect bucsile sertizate pe cablu.

3- Un bun meserias care sa dea gauri la bucsi(gaurile cat mai apropiate de dimensiunea cablului.

4- Presa pt sertizare ,ori alt dispozitiv.

Am mai gasit in Bricostore cablu de inox de 2-2,5mm cu o impletitura aproximativa cu ce a fost pe masina si mult mai maleabil.

Cele de pe ebay sunt Made in Turkey ....nu stiu daca toate(am cumparat eu pentru un prieten si erau Turkey, nu stiu cum le-a montat ,dar unul deja s-a rupt)

Spot la treaba!

http://www.ebay.co.uk/itm/Freelander-Window-Regulator-Repair-Kit-Front-left-NSF-/320823741250?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3ALand+Rover|Model%3AFreelander|Cars+Type%3A2.0+Td4&hash=item4ab295cb42

Freelander TD4 2001
Link spre comentariu

In primul rand eu am mers pe kit de reparare si nu pe cablu de bicicleta!

Nu vreau sa fac reclama, Nu detin acest magazin, Nu ma intereseaza nimic mai mult decat ca informatii:

http://www.kit-macara.com/macara-electrica-Land_Rover-Freelander.html

Baietii sunt undeva pe mosilor si sunt specializati pe asa ceva! Vorbeste cu ei!

P.S.: Scuze daca se considera reclama!

Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey!
Link spre comentariu

Merci pentru recomandare. Eu nu consider ca se face reclama! Numai bine!

.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....

Link spre comentariu

Ok. Daca se poate un pret pentru chit, pentru amble usi fata (masina este in 5 usi). Numai bine!

Link spre comentariu

Daca accesezi link-ul pus de @Sir Kid, ai sa gasesti preturile pentru kit-urile de reparatie.

Link spre comentariu

Ok! Numai ca eu ma refeream la mariusg, care am inteles ca are legatura cu landatelier! Numai bine!

Link spre comentariu

Ok! Numai ca eu ma refeream la mariusg, care am inteles ca are legatura cu landatelier! Numai bine!

Ai inteles gresit! Nu am nici o legatura (beneficiu material) cu nici o firma care comercializeaza piese LR. Cunostinte am, atat si nimic mai mult.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Imi cer scuze pentru neintelegerea creata. Sa auzim numai de bine!

Link spre comentariu

eu mi-am facut ambele usi spate!

pretul unui kit este cam de 110 ron!

manopera cam 50 ron/usa!

eu am dat pe ambele usi spate 200 ron! asa a fost sa fie! ai link-ul mai sus si numerele de telefon aferente in ele! Pana acum au rezistat si vad ca nu am probleme! :D

Numai bine,

Kid

Link spre comentariu

Am incercat initial sa-mi fac din cablu de bicicleta. Cred ca daca gaseam undeva acele butoiase din capat, totul era ok. Cablurile par destul de rezistente. Dar am renuntat. Cred ca am sa comand doua kit-uri, dar sa-mi mai revin putin (300 ron nu este mult, dar tot timpul sunt alte prioritati). Am intrat pe alte site-uri si pretul pare ok, referitor la calitate (nu ma pot pronunta). Am desfacut ambele fete, la stanga am gasit inca folia pe usa, deci mecanismul era din fabrica (aici am gasit cablurile blocate - ruginite pe mansoane), iar la usa din dreapta mai fusese umblat, nu mai era folie (banuiam acest aspect dupa o patanie pe la munte), iar cablurile era urginite si rupte. Faptul ca am gasit cablurile intregi la usa stanga m-a facut sa sper la o reusiti cu aceaste clabluri de bicicleta (avand dupa ce sa tai lungimile la cabluri). Dar speranta a murit ultima............ Acum acest chit sa ma tina 3-4 ani, nu 10 ca cel original si tot m-ar multumi. Numai bine!

Editat de alin75

Link spre comentariu

TOT ce este pe piata este facut in TURCIA! Aici nu le includ pe cele OEM de la reprezentantant! gasesti pe net kituri de la 110 la 200 ron si toate sunt identice made in TURCIA!

Link spre comentariu

Am inteles Mihai. Nu trebuie sa insisti. Coafura rezista....

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Ca sa linistim apele, in 2003, incepand cu modelul cu facelift, Freelander 1 este asamblat si in uzinele Otocar din Turcia. In urma problemelor aparute la montaj si calitatea materialelor folosite se renunta la asamblarea in Turcia, dar o cota parte din reperele after market inca se mai fac in Turcia, dar doar pentru modelul cu facelift.

De preferat ar fi piesele OEM.

Personal am optat pentru piese OEM de cate ori a fost cazul.

Editat de DKW

Link spre comentariu

Azi fiind mai multi prieteni la o "barfa", am auzit un lucru destul de ciudat. Amestecarea a 5 l ulei diesel + 2 l ulei benzina, pentru curatarea interioara a motorului. Nu am crezut ca este posibil, de asta va intreb pe forum, ce parere aveti?

Numai bine,

Alin

Link spre comentariu

Daca este doar pentru spalatul motorului, adica utilizat 10-15 minute la relanti apoi scos si pus ulei dedicat, nu se intampla absolut nimic, nu va curata mai bine.

Daca vrei sa ai un motor cat mai curat pe interior, folosesti uleiul dedicat marcii si faci schimbul de ulei ceva mai des decat indica producatorul.

Editat de DKW

Link spre comentariu

De obicei folosesc din cand in cand (fara regularitate) un flacon care contine o solutie care se pune in motor, dupa care acesta este pus in functiune asa cum spui 10-15 minute apoi se face schimbul (nu spun numele pentru a nu se intelege ca fac reclama).

Din vorba in vorba persoana respectiv sustine ca o folosit la un schimb (la freelander) 5l (10W40) diesel+2l (10W40) benzina. Nu am crezut ca este posibil asa ceva, de asta am zis sa cer parerea si altor persoane neutre.

Numai bine,

Alin

Link spre comentariu

Mai exista la unii producatori si asa numitul "ulei de spalat motorul": se foloseste de obicei cand se schimba marca de ulei, iar noua marca de ulei este identica cu cea a uleiului de spalat. Nu au toti producatorii asa ceva (sau nu stiu eu) si, de obicei, il recomanda doar cine il vinde/fabrica.

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Aici nu este vb. de nici un "ulei de spalat motorul". Respectivul vb. de ulei Castrol. Mie mi s-a parut destul de ciudat sa amesteci un ulei pt diesel cu unul pt benzina, chiar daca are aceeasi clasa ACEA A3/B4. Pe de alta parte cel diesel fiind in cantitate de 5l (deci mai mult decat dublu), ce efect poate sa mai aiba in amestec, poate sa devina mai slab calitativ, altceva nu cred..........

P.S. in alta ordine de idei iata ce spune producatorul http://www.castrol.com/castrol/sectiongenericarticle.do?categoryId=9034058&contentId=7063516

"Castrol Magnatec este special proiectat pentru a se amesteca în totalitate cu orice ulei sintetic, semi-sintetic sau mineral. Nu numai că este în regulă, dar veţi începe să beneficiaţi imediat de protecţia activă şi continuă a moleculelor active, reducând uzura motorului cauzată de uleiurile inferioare."

Numai bine,

Alin

Editat de DKW

Link spre comentariu

Alin, nu se intampla absolut nici o minune daca amesteci uleiul doar pentru curatul motorului. Daca vrei sa cureti motorul, faci un schimb de ulei normal, mergi macar 100 km si il schimbi iar. Uleiul de benzinar bagat in calcul nu aduce nici un beneficiu, iar o parte din depunerile din motor tot raman acolo.

Link spre comentariu

Ideea este ca incerc usor usor, sa-mi procur cele necesare pentru schimburi, uleiuri, filtre, toate cele. Per total fiind o suma, am zis ce le iau pe rand. Acum stand de vorba cu alti cunoscuti, spun ca vreau sa-mi curat motorul pe interior (merge ok, dar pentru sufletul meu), si povestind de solutia pe care am mai folosit-o primesc replica cu amestecul. Necrezand, am zis "sa nu mor prost" si sa cer si alte pareri, desi ce am gasit pe site-ul producatorului, m-a bagat de tot in ceata. Deci eu tot solutia folosita anterior am sa o folosesc si acum, dar era pentru "cultura mea".

Numai bine,

Alin

Link spre comentariu

Pentru cine a a umblat la senzorul volumetric, o idee de acces mult mai facil. Am studiat Rave si tb. desfacute mai multe (prin inlaturarea luminii de plafon din spate, exista ceva sanse?). Acel senzor, are alimentare separata (If battery supply voltage falls to below 9 Volts, the CCU will ignore inputs from the volumetric sensor.)?

Numai bine,

Alin

Editat de alin75

Link spre comentariu

Azi am reusit sa ajung cu mana la senzor (se poate verifica prezenta lui daca se scoate lampa din plafoniera de la mijloc), am verificat daca era mufa bagata. totul pare ok. Acum am citit pe landyzone ca se deconecteaza senzorul pentru a putea sa-si lase animalele in masina.......

Poate cineva sa puna o poza, respectiv, sa ma lamureasca daca se alimenteaza separat. Merci.

Numai bine,

Alin

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare