Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum sa evitam plata taxei auto

Max
 Share

Recommended Posts

Re: Cum sa evitam plata taxei auto

Asta-i un semn bun. Si anume ca in Romania inca se mai poate trai, nu suntem in dezastru complet si definitiv. Asta e semn ca mai sunt lucruri de distrus in tara asta si poate fi si mai rau, si deja unii se pregatesc sa ne serveasca amaraciunea pe tava.

Pana mea, ma batea un gand sa ma retrag la tara, dar vad ca nici acolo nu mai scap de astia! Se pare ca ne mai ramane o singura solutie. Inca o...

daca ai posibilitatea nu ezita..eu m-am retras de 7 ani de la oras si e alta viata , alte perspective decat la bloc

Natural Disaster Response Operations

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

si legea spune din cate oi e alcatuita o turma? daca am 100 de oi si mi le impart in 5 turme a cate 20 ? cati caini am voie ;) ?

Garcea &Co or sa zica : Pe principiu ca nu exista turma fara pastor ( zicala din vechime ), atunci vei avea practic o singura turma deci nr de caini corespunzator.

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7

Nu este adevarat !! Poti spune lu' garcea ca ai contracte part-time cu fiecare turma !!! Adica doua ore pe contract pentru fiecare; 10 ore in total:grin: Fiind contracte la angajatori diferiti (turme), poti depasi cele cele 48 ore maxime saptamanale.....conform Codului Muncii:old

Esti in regula, poti avea cati caini vrei !!!

Nu stiu de ce am asa, o impresie, ca nebunia asta cu cainii ciobanilor este cumva din ciclu "cine vrea sa stie cate gaini am la Cornu sa vina sa-mi numere ouale" pentru ca efectiv nu vad cum ar fi in stare vreun Garcea (sau cine stie cine naiba ar trebui sa vegheze la aplicarea acestei legi turbate) sa pandeasca turmele prin munti, pe dealuri si prin alte locuri de pasunat si sa numere cainii ciobanilor !

Ok.....Si sa presupunem ca Garcea reuseste printr-un miracol sa numere cainii unui cioban si sa constate ca are unul in plus. Ce va face ? Conform legii, ii da amenda. Asa, si ? Ciobanul se duce si o contesta in instanta si chiar ca nu stiu cum naiba va putea proba Garcea ca intr-adevar ciobanul X are mai multi caini decat zice in lege.

Parlamentarii astia ar trebui loviti in cap cu bâtele ciobanilor pana le-o veni mintea la cap.....

desi nu ma afecteaza in mod direct, cand aud de asemenea nemernicii ma ia asa de jos si mi se urca sangele la cap. parca-mi vine sa cumpar 3 oi si sa le duc la pascut, impreuna cu 3 ciobanesti germani si sa astept desfasurarea evenimentelor.

Intreb si eu , asa ca un nestiutor , de ce sa scada numarul cainilor de la turma? Daca fondul de vanatoare devine insuficient de ce nu scade numarul vanatorilor?

Nu stiu de ce am asa, o impresie, ca nebunia asta cu cainii ciobanilor este cumva din ciclu "cine vrea sa stie cate gaini am la Cornu sa vina sa-mi numere ouale" pentru ca efectiv nu vad cum ar fi in stare vreun Garcea (sau cine stie cine naiba ar trebui sa vegheze la aplicarea acestei legi turbate) sa pandeasca turmele prin munti, pe dealuri si prin alte locuri de pasunat si sa numere cainii ciobanilor !

Ok.....Si sa presupunem ca Garcea reuseste printr-un miracol sa numere cainii unui cioban si sa constate ca are unul in plus. Ce va face ? Conform legii, ii da amenda. Asa, si ? Ciobanul se duce si o contesta in instanta si chiar ca nu stiu cum naiba va putea proba Garcea ca intr-adevar ciobanul X are mai multi caini decat zice in lege.

Parlamentarii astia ar trebui loviti in cap cu bâtele ciobanilor pana le-o veni mintea la cap.....

esti sigur ca ii da amenda , eu am cunoscut un nene , nascut si crescut numa pe acolo , care nu a trecut in viata lui prin oras si care nu avea acte. Fara CNP despre ce amenda vorbim? Sigur asa ceva e extrem de rar dar nu imposibil.Ar mai fi un aspect; din fericire eu nu prea am avut de lucru in viata mea cu cainii de la stana, dar va spun eu daca esti intr-o zona izolata pe munte unde nu umbla nici un strain inafara de urs si organul are proasta inspiratie sa mearga in control ,fara interventia ciobanului nu scapa de caini viu daca nu face uz de arma. Adica vorbim aci de caini care ii pot face felul la lup si daca sunt destul de suparati ii alunga si pe mos martin. Un om in fata lor e chiar o gluma.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Intreb si eu , asa ca un nestiutor , de ce sa scada numarul cainilor de la turma? Daca fondul de vanatoare devine insuficient de ce nu scade numarul vanatorilor?

:g bine spus

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Legat de timbrul de mediu , imi place mai mult varianta actuala . Motivul este ca prefer sa platesc o suma si sa ma stiu scapat definitiv , decat sa am ceva la care creste taxa pe masura ce inainteaza in varsta . Chestia asta este tipic romaneasaca ( desi pare promovata de un ungur ) , adica ascundem mizeria sub pres in speranta ca nu o gaseste nimeni. Parca suntem copii. Ma bucur ca platesc acum putin in speranta ca timpul trece si nu se stie ce meteorit ne loveste . Nu sunt de acord cu modificarea regulilor in timpul jocului , char daca se face pe niste principii . DAca timbrul asta este abuziv ( si este ) trebuie eliminat , nu transformat in tot felul de taxe si prelungit pe intervale pe care nu le cunoastem , ceea ce va genera o multime de calcule de ajustare si o groaza de necunoscute cand masinile isi vor schimba proprietarul. Sper ca societatea civila sa ia atitudine in legatura cu tampeniile acestea care par sa fie ecceptate tacit de toti .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.

Sper ca societatea civila sa ia atitudine in legatura cu tampeniile acestea care par sa fie ecceptate tacit de toti .

Societatea civila? SRI-ul sau Macavei?Vezi ca un dobitoc din ala din piata ce se invaratea in juru lu Macavei cerea ca toate masinile parcate sa plateasca la ora pe langa taxele care exista pentru ca vrea sa fie ca in nu stiu ce mizerie de tara a vazut el unde lumea merge pe bicicleta (probabil a vizitat ceva de prin 1800).Cred ca nu stii ce e aia societate civila in Romania...as vrea sa stiu si eu cine sunt astia cu nume si prenume in special ocupatia pentru ca daca sunt aia vazuti de mine nu merci.

Daca vrei taxe normale la masini nu exista decat o singura solutie....scapa de Renault.O sa se intampla cand salariile or sa mai creasca ,francezii or sa fie nevoiti sa se mute unde mana de lucru e mai ieftina.Nu o sa se intample prea curand sa creasca salariile deci o sa mai tot fie taxe aiurea.Oricum prost e ala care mai inmatriculeaza orice in Romania.

• Like 1

• 2 months later...

Hai salut.

Se pare ca in vestul tarii sunt oameni cu minte, care judeca frumos.

http://www.legal-land.ro/inmatricularea-autoturismului-fara-plata-timbrului-de-mediu-prevazut-de-oug-nr-92013/

Motivarea e buna si se poate incerca de oricine are timp suficient sa astepte ca instanta sa se pronunte. Aceeasi motivare merge si la recuperarea acestei taxe, eventual.

• 3 weeks later...

A mai recuperat cineva banii platiti pe timbrul de mediu nu pe taxa de prima inmatriculare

Merci

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

• 8 months later...

Salut,

Vad ca nu a mai zis nimeni ceva pe aici de mult timp. Toamna asta trecuse de senat proiectul de lege pentru eliminarea timbrului de mediu, dar se pare ca nu a fost promulgata de presedinte si s-a intors. Mai stie cineva detalii? Cam pe cand putem spera la eliminarea timbrului si schimbarea impozitului anual? Nu a mai recuperat nimeni in instanta contravaloarea timbrului de mediu, plus dobanda si cheltuieli de judecata in ultimile 6 luni?

Multumesc

:jp1

Salut,

Vad ca nu a mai zis nimeni ceva pe aici de mult timp. Toamna asta trecuse de senat proiectul de lege pentru eliminarea timbrului de mediu, dar se pare ca nu a fost promulgata de presedinte si s-a intors. Mai stie cineva detalii? Cam pe cand putem spera la eliminarea timbrului si schimbarea impozitului anual? Nu a mai recuperat nimeni in instanta contravaloarea timbrului de mediu, plus dobanda si cheltuieli de judecata in ultimile 6 luni?

Multumesc

Nu s-a intors legea cu taxa ,presedintele poate intoarce legea o singura data pentru verificare.Mein fuhrer a gasit un exploit la problema....o trimis-o la curtea constitutionala in felul asta blocheaza legea pana cand mosnegii de acolo se pronunta pe ea (am impresia ca nu exista un termen limita).E ingenios ce a facut trebuie sa admit treaba asta ,Basexul nu era in stare de asemenea trucuri pentru a impiedica legi.Votezi parlament ca sa iti faca legile curtea constitutionala.....tara condusa de un BMW si o mana de mosnegi din curte.

Nu se stie nimic de impozit pentru ca astia nu fac legi ci se impiedica unu pe altu ...e genul de competitie "ba a mea ii mai mare".Oricum eu daca il mai aud pe unu "nu se poate fara taxa ca intra romania in criza" o sa fac o criza si o sa ii intre ma-sa in ceva.Taxe ca in alte tari sau demisia...nu exista alta varianta.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use