giorgel Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Ca sa-ti intre apa in cutii, ar trebui sa ai apa in masina pana la cur, stand pe scaun. Adica nivelul apei in care stai sa fie peste nivelul cutiilor. DAAAAR - e bine ca acele trasee sa fie in regula. Cum am mai zis, cel mai simplu remodelezi tevile si treci peste esapament. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB lumenul e foarte mic, apa ca sa poata intra trebuie sa scoata de pe un traseu lung si ascendent aer Procesul prin care intra apa in cutie e un pic mai "pervers". Cind intrii in apa sau o stropesti bine in general cutia e mult mai calda decit apa . Apa raceste tot ansamblul si in fapt apare o depresiune in cutie. Daca ai ceva apa la intrarea tevilor o trage fix in cutie. Nu`i multa dar in citiva ani se aduna... Grig Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB ... si o lingura de apa de apa batjocoreste orice cutie , mare sau mica ... timp are ... si prima data se ocupa de emulsionarea uleiului ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 21, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Am dat jos bara stabi de pe fata. Maine urmează primul drum "lung" pana în Apuseni :). Sa vedem cum se va comporta. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 24, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2016 (editat) Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Drumul a fost ok , sincer deși foarte virajat nu am simțit lipsa barEi stabi. La virajele se aude un tac deranjant , mai ales la virajele luate în forță. Asa ca din Glavoi primul drum ce l-am făcut când am ajuns acasă nu a fost la mol ci sub Patrol :). Acolo am observat ca bara care unește Caseta de direcție cu etriere de pe parte opusa are joc mare la unul din capete. Sigur de aci se aude tacul (are joc în axul pivotului ) . Poate sa îmi spună cineva cum se numește bara asta ? Eventul colegul Costel un cod de piesa dacă se poate :wink:. :pl . Editat Iulie 24, 2016 de Astral Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Drumul a fost ok , sincer deși foarte virajat nu am simțit lipsa barEi stabi. La virajele se aude un tac deranjant , mai ales la virajele luate în forță. Asa ca din Glavoi primul drum ce l-am făcut când am ajuns acasă nu a fost la mol ci sub Patrol :). Acolo am observat ca bara care unește Caseta de direcție cu etriere de pe parte opusa are joc mare la unul din capete. Sigur de aci se aude tacul (are joc în axul pivotului ) . Poate sa îmi spună cineva cum se numește bara asta ? Eventul colegul Costel un cod de piesa dacă se poate :wink:. :pl . Aceea e bara de directie. Si probabil ca ai joc la un cap de bara. Cred ca mai am eu asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Nu vrei nici un cod de bara ca te ia inima , poate daca pui o foto cu bara aia ( cam vag definita ) intelegem care e si atunci mai codim cate un cod mai omenesc , ceva punctual si usor la bujet . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 25, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB asta e piesa si scuze ca e cu capul in jos , dar am incercat de doua ori sa o pun cum trebuie si programul gazda o pune obligatoriu asa :( . http://i1368.photobucket.com/albums/ag177/fenesan_mihai/20160725_080055_zps7adzmujm.jpg http://i1368.photobucket.com/albums/ag177/fenesan_mihai/20160725_080049_zpskmylnu7k.jpg va rog spuneti-mi cum se numeste piesa asta si un cod de produs daca se poate. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Aia e bara de directie, fati una custom cu capete reglabile si gresabile din otelul din care trebuie si nu te mai doare capul o perioada ...mai lunga de timp. In alta ordine de idei ...ce fel de joc ai? pe orizontala sau pe verticala? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 25, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Aia e bara de directie, fati una custom cu capete reglabile si gresabile din otelul din care trebuie si nu te mai doare capul o perioada ...mai lunga de timp. In alta ordine de idei ...ce fel de joc ai? pe orizontala sau pe verticala? pe verticala ,:grin: ala care il face cand vrea sa sara Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iulie 25, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB daca inlocuiesc bara de directie trebuie facuta geometria ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Da, trebuie sa mergi la un reglaj de directie! 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 5, 2016 Partajează Postat August 5, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Nu la bara de directie ci doar la bara de conexiune . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Bara de directie a fost înlocuită cu una home made by cos. Mulțumiri stimabile. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Am făcut geometria și am schimbat și filtrul de combustibil. După geometrie , tare nu îmi plăcea cum rula masina. Parca avea asa o vibrație. Ca sa ma antrenez inaite de congresul național de speo , am băgat azi o tura pe sub Patrol. Am găsit culisanta cardanului spate cu o toleranta de circa 2-3 mm sta. dr. . Probabil voi înlocui card anul cu unul din dezmembrări. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 (editat) Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Patrolul si-a schimbat estetica :) Mihai, pun eu pozele daca nu ai tu timp. Topicul trebuie actualizat, nu? :wink: I-am montat azi o bara HD de la Ironman (Comercial De Luxe) cu proiectoare, semnalizatoare si pozitii incorporate. Masina arata intr-un mare fel acum. Bara este foarte ok. Merita cu prisosinta diferenta de bani intre o bara chinezeasca no name si barele Ironman sau ARB. Nu se compara din punct de vedere al constructiei si a calitatii. Lucrarea a fost mai dificila decat de obicei deoarece vechea placa de troliu din bara originala era sudata de sasiu. Taierea ei ne-a luat mult timp. Am montat si cablu de otel de pe troliu cu un cablu sintetic plus fanta de aluminiu aferenta Maine mai avem de facut un reglaj de inaltime si totul va fi ok. Editat Septembrie 24, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Nu arata rau ...de curiozitate.....greutate si cat a costat ? NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan Dinescu Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Arata f f f bine. Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Nu arata rau ...de curiozitate.....greutate si cat a costat ? Prețul a fost în jur de 900 € dacă nu ma înșel. Nu mai țin minte exact, ca am cumparat-o la început de 2016 și a zăcut pe un hol pana acum când s-au aliniat astrele pentru a fi montata. Greutatea declarata este de 50 kg. Nu am cantarit-o sa vad dacă e adevărat sau nu dar asa la mana nu părea sa aibă mai mult. Nu am pus nimic pe cantar ci le-am luat la mana :grin: și zic asa. Cablu metalic circa 15 kg , bara originala circa 15 kg, placa troliu circa 5 kg ; total 35 kg. Bara heavy duty 50 kg , plasma circa 3 kg ; total 53 kg. Dacă facem calculul masina s-a îngreunat cu aprox. 20 de kg , dar a câștigat mult la funcționalitate. Plusul de greutate îl consider nesemnificativ la ce folosesc eu masina asta. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Arata foarte bine lucrarea si masina cu fieratania in bot dar cred ca ai gresit putin la calcule ... dar nu mai conteaza. Una peste alta in bot ai cel putin 70kg in plus. Am trecut si eu prin stadiul asta ...asa cum toti trecem ...incearca sa sui muntele intai asa lejer la picior si dupa aia cu un sac de ciment in spinare ... parca nu e la fel. :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Ca am în plus nu e nici o îndoială, dar ca ar fi 70 de kg , te asigur ca nu e cazul. Eu am aproximat asa la mana , nu am pus absolut nimic pe cantar. Am zis aprox 20 kg. Treacă de la mine 30 , 35 dar mai mult sigur nu este. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Tu ai dreptate in felul tau ...e posibil sa ai cu 30kg mai mult fata de ce ai avut inainte ...dar fata de stock ...cam astea sunt cifrele... Troliul are in jur de 30 kg fara cablu in cel mai fericit caz (cu plasma) Placa de troliu are 5-10kg in functie de grosimea fierului din care a fost facuta. Bara HD are in jur de 40-50kg fata de bara stock care are in jur de 15kg (maxim) La adunari nu ma pricep ... La mine spre exemplu la Y60 am acum in jur de 72kg pe fata cu aproximativ 14-15kg cat aveam initial. Si tine cont ca am bara open (deschisa fara bullbar) foarte simpla, plasma & shit. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Dacă faci comparația cu mașina stock fără troliu, chiar ai dreptate , poate ca sunt chiar mai mult 80-90 de kg . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB No,amu mai arata a masina de speolog. :grin: Faina,imi place! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2016 Re: Masina mea : Nissan Patrol Y61 2.8, LWB Ei si uite asa s-a facut vreme buna de off road, cu ploi lapovita si ninsoare si am fost prins din nou pe nepregatite (fara simexuri ) :ha:. Pana acum am mers cu 1,7 -1,8 Atm. in MT-uri. Daca scad la 1,5 ? E semnificativa scaderea ca sa castig aderenta sau imi cresc inutil riscul de a dejanta? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate