dragosh16z Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Salut , Sa-l porti sanatos pe nou venitul in familia ta. O sa ai ceva de munca la noua achizitie , sunt curios ce parere iti vei face cand vei iesi cu ea in teren. Astept cu interes feeling-ul tau , mai ales ca ai retrogradat de la 170 CP la ceva putin peste 100 disponibili in turatie. Patrocle e lung? Bafta si sper sa ne intalnim anul acesta :) Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted June 15, 2016 Author Share Posted June 15, 2016 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Salut, Mersi de urari. Si eu abia astept sa o duc in teren, intai stoc. Da e lung, am vrut mai mult spatiu, am suferit cateodata cu mai multe persoane in masina din lipsa spatiului. Am ceva in cap si pt calutii aia, dar e cale lunga pana acolo. Si eu sper, ar fi fost o treaba sa apuci sa vezi KJ-ul cu blocantul spate in teren mai greu. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts