adrianfd Posted October 20, 2014 Author Share Posted October 20, 2014 (edited) Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD sus pe creste cum imi place mie, soare frumos: ups: cica tot soare: hmm, puteam sa jur ca lasasem masina pe undeva: tot acolo e: coborand sa ies din nori: se si cam intuneca dar nu mi-am terminat ciocolata: e noapte si s-a lasat si ceata de tot, n-ar fi stricat niste lumini in plus: Edited October 20, 2014 by adrianfd Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh16z Posted October 22, 2014 Share Posted October 22, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Arata foarte bine masina , Sa-ti fie de bine plimbarea ! Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted October 22, 2014 Author Share Posted October 22, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD mersi. :) mie personal imi place ca arata dintr-o bucata. se vede ca e mai ridicata pe fata putin de la arcurile hd, pana vine bara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD azi prin bai pe creste. amestecatura, zapada densa/tare de peste 70cm, zapada powder, flescaraie, gheata, si un namol fin de faceai surf pe el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD si niste video, cu telefonul, din pacate am uitat sa activez sunetul la inregistrare. pedala era la podea :ha: in primul video blocantul spate este activat, face toti banii :grin: nu se vede clar, dar zapada avea si 40-50 cm, fiind densa, abia o sapau MT-utile. iar namolul in rampa era foarte alunecos. cand am "explorat" terenul per pedes era sa ma intind lat de vreo cateva ori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh16z Posted November 24, 2014 Share Posted November 24, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Sa-ti fie de bine plimbarea , totusi singurel nu-i prea ok sa te aventurezi ... Cand vine bara ? Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted November 24, 2014 Author Share Posted November 24, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD cunosc bine muntele si drumul, zonele de "risc" si am incredere in masina, oricat am dat in ea pana acum, nu a zis nimic. fara blocantul spate ar fi fost riscant si greu sa urc pana sus, multe zone cu zapada densa pe o parte a masinii si iarba uda sau namol pe partea cealalta. in primul video, blocantul se vede cum lucreaza la 00:50 si mai ales de la 1:03, masina fiind in span maxim de la 0:37 la 1:05 (spanul ar fi fost inutil fara blocant). de la 1:03 nu as fi putut urca fara blocant (pe stanga sant cu zapada densa/compacta si de 30+ cm, dreapta namol, flescaraie). la 4:50 iar trage blocantul la greu, era si inclinare laterala in rampa, incepe sa urce in diagonala in span maxim. as fi putut ocoli prin alta parte, dar am vrut sa ma prostesc nitel. :grin: pe la mijlocul lui decembrie ar trebui sa vina bara, cine stie e posibil sa nu o vad pe masina anul asta. i-am comandat si scuturi asfir pt motor si cutie de transfer. si un carlig spate. vreau sa iau si niste lanturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh16z Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 (edited) Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Salut, Poate ne vedem prin februarie la o prieteneasca de 2 zile , ce spui? Blocheaza-ti 20-22 februarie in agenda. Am avut o iesire in WK cu niste prieteni care erau incaltati cu KM 2 uri iar terenul abordat a fost zapada + ceva noroi . A fost distractie nu gluma , cu trolii etc , dar ce vreau sa spun este ca DYNAPRO-urile se comporta mai bine in terenul respectiv asa ca o prima opinie . Dar stii cum e ... pana nu vezi .... nu crezi. Eu unul am inceput sa cred :) Edited December 8, 2014 by dragosh16z Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted December 8, 2014 Author Share Posted December 8, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Salut, Din pacate sunt cam scump la vedere in vremurile astea, nu prea pot sa zic de acum ce o sa fie peste 2-3 luni. sa vedem. si nici o poza nimic ?:wink: sincer eu cred, pentru ca din cate am vazut dynapro are compozitia ceva mai moale, si e posibil sa nu se fi intarit asa tare la frig, cel putin nu ca si km2-ul care e mai dur (si rezistent in timp). la km2, eu le las la 1.6-1.8 in teren, la 2 sunt destul de slabe pe namol si destul de rigide pe pietre. merg cu 2 sau 1.8 pe strada in functie de ce e afara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted December 15, 2014 Author Share Posted December 15, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD soare, cer albastru. imi pun in minte sa urc in muntii neamtului pentru priveliste. ma gandesc sa o iau spre orjogoaia, varianta usoara, pe forestier. bariera pusa, la inceput de forestier nu se vad urme. simt zapada tip asfalt si deja imi dau seama ca MT-urile sunt useless. am ceva variante dar prefer sa ma intorc si sa o iau pe prislop. aici zapada data, se merge lejer. mai la capat sunt doar urme de masini mari, sleauri inghetate. zaresc creasta, urmele se opresc. zapada tare, a plouat si s-a compactat mai ceva ca asfaltul lu' oprescu. 20cm, 30cm, 40cm, 50cm, chiar mai mult pe alocuri. jeep-ul se afunda usor, 5-15cm, dar "pluteste". presiune 1.8, las la 1.6. pun blocantul spate, o iau usor, pedala la fund, jeep-ul mugeste si se incapataneaza sa sape cu MT-urile. incepe sa se scuture tot, parca ar sapa in piatra. inapoi si inainte, se incapataneaza sa inainteze sapand. o intorc si incerc sa o tai pe un rau si sa ies in drumul de taf. povestea se repeta. vremea trece si eu nu sunt acolo sus unde imi place. jeep-ul se retrage umil intr-un colt cu trimiteri la originile celui care l-a incaltat cu MT-uri si eu o iau old way, per-pedes pieptis pe rau si pe urma pe drumul tafului. cei cu har de 4x4 de la dumnezeu zburda usor si privesc de sus cu mila pe cei mai vaduviti de soarta. creasta se iveste si zarea se deschide, virgina atinsa doar de labutele unei vulpi pe ici pe colo. o gheata cand mai groasa, cand mai fina acopera culmile, parand date cu lac. creasta lina, umblu in voie. ochiul nu poate povesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted December 15, 2014 Author Share Posted December 15, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD ochii nu se mai satura si imping corpul spre mai mult. drumul de creasta e valuri-valuri, ca un rau involburat inghetat. cobor spre o stana sa ies la drum in prislop. mistretii au facut prapad in jurul stanei. jeep-ul asteapta cuminte. e abia 3 jumate' dar seara se lasa in padure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh16z Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Superb! Si uite asa ai inteles zicala "iarna nu-i ca vara" , Dar daca-ti faci o ambitie sa stii ca ajungi acolo sus cu masina numai daca-i pui lanturi si zapada sa nu fie mai mare de 20-25 cm iar in zonele de pante lungi nu mai mult de 15-20 cm (dar iti trebuie vointa nu gluma) Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted December 15, 2014 Author Share Posted December 15, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD zapada era din belsug :) a fost mare de tot, dar de la ploaie se compactase si se lasase. chiar si asa era mare. pe prislop pana la un punct bagasera plugul. era tip nisip daca pot sa ii spun asa, unde tre' sa plutesti, no digging. cu MT-uri era nevoie de beadlocks si... "senile". si la o mica rampa incepea sa scuture rau de tot de la sapat. cu cauciucuri adevarate, din gama ice sau cum le-o zice as fi ajuns departe. de lanturi nu prea era nevoie, de troliu pe cateva urcari abrupte. as fi vrut sa ajung mai sus cu masina pentru ca pe creasta tine ziua si soarele mai mult. e plin de mistreti prin padure pe acolo :grin: mai multe poze: https://drive.google.com/folderview?id=0B2T-6KF1GmF3YWdtdVo0cm1CSnM&usp=drive_web Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh16z Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Salut, Ti-ai montat plasticul de la aripa din stanga ? Daca nu , te rog sa faci o poza numai cu aripa si sa mi-o trimiti deoarece ma bate un gand sa decupez aripa putin ca sa nu mai atinga in flex si as avea nevoie de material de studiu. Merci mult! Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted December 16, 2014 Author Share Posted December 16, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Salut, L-am prins cu niste cabluri acu' vreo doua saptamani (nu am avut nituri). Nu am decat niste poze mai vechi: https://drive.google.com/file/d/0B2T-6KF1GmF3LTdqNk5nSXFyUEk/view?usp=sharing Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted December 29, 2014 Author Share Posted December 29, 2014 (edited) Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD aseara pe drum spre bucuresti pe la ploiesti mi s-a aprins in bord martorul de antigel. pe urma s-a stins si iar s-a aprins. viscol, noapte, nu vedeam nimic decat ca parea sa nu mai fie lichid in vas, nu l-am desfacut ca era dupa 3 ore de mers. inainte sa plec, la verificarile de rigoare vasul era plin normal. pe la otopeni nu a mai bagat caldura, decat aer rece. mi s-a parut ca haraie pompa de apa, dar poate era doar ventilatorul din fata. motorul nu s-a supraincalzit, a ramas in temperatura normala tot timpul. azi pe lumina m-am uitat in vas, aproape gol. lichidul ramas e limpede curat, ceva mizerie pe fund, ca o pilitura aproape (nu am magnet sa vad daca se prinde ceva de el, daca e aluminiu oricum...). am completat, cam 3.5l de antigel. am dat drumul la motor si am vazut ca pica pe dedesubt, zapada s-a facut rosie, nu in fata la radiator, mai in spate. la ce zapada e afara, nu imi dau seama pe unde. pare a fi pe la un furtun sau o garnitura. haraitul nu l-am mai auzit. pompa de apa e crown. am schimbat-o acum 10000km. din ce am citit, nu ar fi cea mai rezistenta in timp si poate ceda destul de repede. maine o duc la gtc sa vad ce are. Edited December 29, 2014 by adrianfd Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh16z Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD salut, Sa nu mai pui nika de la Crown . Am patit-o si eu cu piese de la Crown si m-am lecuit. Daca zici ca ai schimbat pompa de apa , atunci cred ca sunt sanse mari ca scurgerea sa fie de acolo, ,mai ales daca spui ca era insotita de un harait ... Nasol.... mai ales pe vremeaa asta ... numa bine de iesit la plimbare... Sper sa o rezolvi repede.. Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Salut, pompa de apa e kaput, curge ca la robinet. crown = 10000km. se poate si mai rau: http://www.lostjeeps.com/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=66469 o sa ii schimb din nou si distributia ca a curs antigel pe curele. asta e, o sa se rezolve in noul an. masina e pe butuci acum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdragos Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Nu da inca vina pe pompa de apa,verifica intai intizatorul de la cureaua de accesorii,mie mi sa blocat intinzatorul si am belit 2 pompe nu una. Piesele de la Crown sunt bune,eu vand si am pe masina mea multe piese de la ei,sunt multumit de ele,nu e calitate de top dar nici nu poti pretinde la preturi low cost. Cum totul se rezuma la bani consider ca Crown este o marca buna in raport calitate pret,iar la unele repere sunt la fel de calitativi ca si piesele originale. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianfd Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD cam are cazier pompa de apa crown la kj. :grin: in link-ul din postul meu anterior sunt vreo cateva care s-au stricat destul de repede. kit-ul de distributie l-am schimbat complet odata cu pompa, nu imi mai amintesc daca a fost pe original sau nu. o sa il schimb din nou complet acum. cand o sa o desfaca, ca lumea o sa vedem ce mai observa cei de la gtc pe acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh16z Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Dragos, Sunt foarte slab calitativ produsele de la Crown cel putin la partea de bucse . Eu am schimbat 4 bucse la bratele puntii spate + 2 bucse de la bratul bascula puntea spate. Dupa 5000 km erau varza complet de parca nu a existat vreodata cauciuc vulcanizat acolo in bucsa...... E adevarat ca am cumparat de la tine 2 bucse de bara stabilizatoare care inca sunt bune , dar cu o floare nu se face primavara... zic eu. Noroc si La multi ani! Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdragos Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Intradevar pe partea de cauciuc(mai putin chedere) au avut probleme mari la care au primit multe reclamatii si vanzarile le-au cazut in cap,anul trecut am fost asigurati ca au schimbat furnizorii la cateva categorii printre care si la bucsi,e inca devreme sa ma pronunt cu certitudine dar dupa spusele lor lucrurile s-au schimbat mult in bine,probabil mai sunt si stocurile vechi. La cruci au avut aceeasi problema si aici iti pot confirma ca s-au schimbat lucrurile in bine,gama cea scumpa cu gresoare de la Crown sunt cruci Spicer,la fel sa intamplat si cu pivotii care in cel mai fericit caz durau 5000km,acum au cu totul alti pivoti mult mai rezistenti. Ca fiecare marca e cu bune si rele si cu siguranta Crown nu au rezolvat toate probleme lor,nici nu au cum daca vor sa tina preturile mult mai jos decat alti producatori,deundeva trebuie sa taie dar in mare lucrurile s-au mai imbunatatit pe alocuri. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Eu la ultimul Jk 2.8 crd am folosit curea Gates ,pompa apa Hepu ,rola SKF .Nu stiu daca sunt aceleasi ca si la Kj . Garantie 2 ani sau 80.000 km Mi se pare foarte riscant ca distributia sa fie facuta (pe ici pe colo) fara garantie . Din cate stiu produsele Crown nu au garantie si nu sunt omologate Stiu ca deranjeaza dar asta-i adevarul . Daca cineva ma poate contrazice o poate face daca dovedeste cu acte . :h5 P.S. Ar fi bine sa nu mai continuam discutia pro/contra Crown Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh16z Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Salut Alin, Am si eu o nedumerire legat de modul in care functioneaza o astfel de garantie.... in cazul in care una din piesele pomenite de tine crapa in perioada de garantie si beleste chiuloasa , supapele si indoaie o biela (sare de la punct in mers si se intampla nenorocirea), service-ul la care faci reparatia respectiva cum isi recupereaza banii si de la cine , in cat timp trebuie sa iti rezolve garantia. Mai exact uite iti dau un exemplu : se gripeaza in mers intanzatorul achizitionat de la un importator de catre unitatea service care ti-a facut lucrarea (care costa 150 ron aproximativ ) . Ii deconteaza importatorul respectiv service-ului valoarea de 3000- 4000 ron a daunelor cauzate de intinzatorul respectiv ? Ai avut o asemenea situatie si a functionat? Nu de alta ca tot vad ca multi vorbesc de garantii dar eu nu prea am vazut ca si functioneaza acest lucru . Poate ne lamuresti ce e de facut in aceste cazuri ce acte trebuie sa soliciti de la service pentru a beneficia de o eventuala neplacere in garantie. Merci, Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link to comment Share on other sites More sharing options...
hdragos Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Re: Noua mea jucarie Jeep Cherokee KJ 2005 2.8CRD Crown ofera garantie,personal am schimbat multe piese pe garantie fara nici un fel de probleme. Nu stiu la alte marci dar la americani garantia inseamna inlocuirea piesei respective nu si daunele provocate de defectul acesteia. Cat despre omolagari sa fim seriosi,sa fim multumiti ca americanii ne baga in seama la ce cifra de afaceri inseamna Europa pentru ei(pe piata piese/accesorii Jeep),si tare sunt curios cati dintre producatorii de piese de schimb de pe la noi au omologari. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts