Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum iti strica un idiot ziua

wolfman

Postări Recomandate

Mergeam linistit cu sotia din dotare sa cumparam cadou pentru copilul unui amic. Un motociclist imi taie fata destul de agresiv astfel incat a trebuit sa franez puternic si sa virez pentru a evita impactul. L-am claxonat, m-am reincadrat pe banda mea si mi-am continuat drumul. Dupa cateva sute de metri intrand pe un sens unic cu o singura banda pe sens apare alt cretin care s-a inghesuit pe partea stanga intre masina si bordura si a inceput sa injure. L-am ignorat. A lovit oglinda cu pumnul, a rupt-o si apoi a accelerat. In acel moment s-a dezechilibrat, motorul s-a balansat de vreo 2-3 ori, a lovit bordura apoi aripa mea stanga fata si bara si a cazut in fata masinii. Eram cu viteza a doua cu un diesel deci apreciez ca aveam undeva la 20-30 km/h mergand in coloana. L-am tarat vreo 2-3 metri si am oprit. S-a ridicat fara nici un fel de problema si a inceput sa injure si sa dea telefoane. Eu am sunat la 112 de 4 ori si nu am reusit sa vorbesc cu nimeni. In cinci minute cerd ca au mai aparut vreo 10 motociclisti doi din ei extrem de agresivi. Au incercat sa sparga gemurile masinii si au tras de usi dar se pare ca nemtii le-au facut foarte rezistente. Cu acesta ocazie am decoperit ca functia Auto-lock este foarte utila. Intr-un finl a reusit sotia sa sune la 112 si au spus ca vor trimite un echipaj de politie (care a venit in 30 minute si ne aflam aproape de centrul Bucurestiului). Inaintea lui a venit o ambulanta si idiotul care m-a lovit s-a intins pe jos (pana la venirea salvarii facea ture in jurul masinii, tragea e usi si injura de mama focului). A venit si politia, a masurat, a constatat, mi-a pus etilotestul si rezultatul a fost 0,00 asa ca am plecat spre Municipal sa vedem ce a patit motociclistul. A fost evident ca a facut teatru pentru ca doctorul l-a vazut, i-a facut analize/radiografii si toate cele si l-a dat afara pe motiv ca nu are nimic. Cand am ajuns noi la spital (dupa vreo doua ore de la incident) el era afara cu o doza de energizant. A suflat in etilotest si .... surpriza.. 0.18. Buuun, mergem la Udriste pentru declaratii (cu programare peste doua ore) acolo alta surpriza, omu m-a acuzat ca l-am lovit intentionat. Imi venea sa dau cu el de toti peretii cand am vazut cu cata seninatate mintea. Si uite asa se lasa cu cercetare penala si permis retinut (in schimbul unei dovezi cu drept de circulatie) pana la solutionarea cazului.

Frumos nu?

Norocul lui ca am fost cu masina de strada si nu a avut loc sub ea ca altfel cred ca il infasuram pe cardane.

O parte din injurii si lovituri in geamuri le-am filmat si probabil il voi da in judecata.

A... si inca ceva. A obtinut permisul in septembrie 2013 deci foarta multa experienta.

Editat de wolfman

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Cum iti strica un idiot ziua

Asta este uscătura din fiecare pădure ,dar sa fim sinceri de cele mai multe ori posesorii de permis B sunt cei nesimțiți care fac zile fripte posesorilor si de A.

In cazul de fata ar fi corect sa auzim si varianta motociclistului.

Per total cam nasol ,este foarte bine si folosestete de faza cu testul de alcool si este foarte bine ca ai filmat dar din câte știu eu nu se admite ca proba in instanța.

Editat de pinti

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Fiind pe drumurile patriei zilnic si conducand un tir ma lovesc de zmeii (cretini) la orce kilometru , parerea mea e sa evitii cat de mult posibil si sa fi mandru de tine ca iai putut salva viata chiar daca el nu va fii recunoscator , referitor la incident mai rau e ca ti-a speriat sotia oricum bravo tie personal apreciez omul cu capul pe umeri stima :h5

Link spre comentariu

Din pacate, indiferent de partea cui e dreptatea, iti va strica mai multe zile, (chiar luni)! Intr-o situatie asemanatoare am circulat "cu dovada" vreo doi ani (luna de luna eram la procuratura sa prelungesc dovada).

Si asta pentru ca m-am "incapatanat" sa cred ca am dreptate si sa sper ca "organele" isi vor face treaba pentru care sunt platite.(in final, ancheta s-a inchis "de la sine", unul din procurori si-a dat seama ca n-are rost sa o prelungeasca, mai ales ca individul cu pricina plecase de mult din tara la "cules de capsuni").

Ca sa eviti prelungirea neplacerilor, recomand sa-ti gasesti un avocat bun, specializat pe astfel de spete, care sa faca doua chestii: intai sa "urgenteze" cercetarea penala (stie el cum si inde:wink:); iar in al doilea rand sa-l dea in judecata pe nesimtit (sunt sigur ca va gasi el motive pentru asta:grin:) si sa ceara inclusiv daune morale. Iar daca in filmarea ta mai apar si alti "violenti", plangere penala impotriva lor: militienii vor fi obligati sa-i identifice si, chiar daca nu vor reusi sa demonstreze ca se fac vinovati de ceva, ii vor chema suficient de des si de mult la audieri, incat se vor gandi de cel putin doua ori inainte de a mai "sari in ajutorul unui coleg pe doua roti", cel putin nu la modul violent.

Sa nu se intelega ca as avea ceva in mod special cu vreo categorie de participanti la trafic (indiferent de numarul de roti pe care merg). Ci doar ca "solidaritatea" prost inteleasa a unora (motociclisti, taximetristi, etc.) face mai mult rau. Iar "raspunsul" nu trebuie sa fie decat cel legal:wink:

Editat de teddybear

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Nu cauta inca avocat. Cauta un mediator bun . Indiferent cat de agitat era motociclistul , agitatia lui era la cald. Adrenalina si alcoolul vorbeau , nu el. La un mediator bun se poate aplana conflictul astfel incat sa isi retraga plangerea si sa se termine repede toata tarasenia , chiar daca vei ramana oarecum cu "onoarea nereperata " . Astfel te poti folosi de inregistrarea care nu poate fi folosita in instanta , dar poate fi element de negociere la un mediator .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Pinti: filmarile se iau in considerare in majoritatea cazurilor. Depinde de militian-instanta, dar ajuta. Cauta pe site-ul trafictube si vei gasi destule povesti care arata asta. Inclusiv situatii in care un sofer nu a fost atins (agresat) ci doar amenintat cu "iti iau gatul". A dat cu subsemnatul la politie si a fost amendat.

Wolfmann: chiar daca e tardiv, dar in asemenea situatii ajuta o camera auto cu unghi larg care sa inregistreze permanent. Din cauza acestor specimene nu fac un metru fara camera montata si m-a ajutat de nenumarate ori (inclusiv in certurile cu Garcea cand eu sustineam una, el alta. Ne-am uitat pe inregistrare si instant facea pasul inapoi). Bine spune colegul FordRanger: cauta prima data un mediator.

Link spre comentariu

@vas_adam este adevărat ce zici cu camera doar in ai arată politistului dar repet in instanța nu este valabil sau nu era la momentul când eu am încercat sa prezint asta,acum 2 ani de zile.

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Pt ce mediator? Motociclistu da cu pumnul in masina si rupe oglinda, dupa care simuleaza un vatamare corporala si cheama gasca de prieteni ce incep a ameninta si lovid din nou in masina. Eu as depune plangere prealabila pentru distrugere, amenintare si ultraj contra bunelor moravuri fata de motociclist si prietenii sai. Si da, filmarea video e proba si se ia in considerare. Poti sa faci plangere la parchetul competent si anexezi un cd cu filmarea dupa care faci referire la evenimentul rutier intrucat cele doua dosare se vor conexa. Asa, sa stie si dobitocul ca nu traieste in jungla...

Link spre comentariu

Vazand incidentul asta parca ne intoarcem in timp ...aproximativ acum un an ...Abrud ... cand un tir s-a luat de masina lui Sorin incalcand mai multe reguli de circulatie...si era sa-l faca praf si pe Catalin cu copil in masina ... dupa care ... ce a urmat? ...Ne-am luat dupa el, l-am ajuns si flancat ...dar s-a strans gasca de mistreti si sacali sa ne ...si ne-au facut fix ... nimic!

Desi era militianu sa cada in plasa "avantajului de a juca pe terenul lui" n-a facut absolut nici un gest ptr ca ...altfel s-ar fi ars rau de tot. Sorin a primit asigurarea, noi ne-am continuat drumul fara macar sa gandim cat l-am fi putut "arde la lingurica" pe soferul de tir. We come in peace ...deci...

Idioti de genul motociclistului vad zilnic, atat in traficul din Bucuresti cat si in cel de pe soselele patriei noastre. Sa nu te mire daca militianul nu va lua masuri doar impotriva motoclistului si va trece dauna pe "culpa comuna". In mod normal, ptr ca a avut alcool in sange nici macar asigurarea lui nu iti va plati daunele.

De punctul de vedere al motociclistului - nu cred ca este nevoie ...Eu il cunosc pe wolfman, este un tip extrem de calm. Ma indoiesc ca s-a urcat intentionat pe motociclist si ceea ce spune ...cred ca e 101% adevarat.

Ca si sfat: avocat ... si rupele partul doar daca este cazul... dupa ce ai in mana procesul verbal de la militie cu concluziile. Dar nu inainte de a te uita in sufletul tau si a avea confirmarea ca vrei sa-l arzi. Rau este usor sa faci, dar un bine ...stii tu ... e mai greu ...:wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Imi pare rau pentru tine !

O camera buna montata pe masina, intr-un trafic plin de zei si imbecili cateodata face minuni .

Probele video au inceput (in sfarsit) sa aiba valoare in instanta si in Romania asa ca...

Cat despre pinguinul ala constipat, alcoolic si agresiv iti recomand sa faci plangere penala cat mai repede si sa depui cat mai multe probe (daca ai) astfel incat sa se puna in miscare actiunea penala impotriva lui.

Daca are inconstienta si depune el plangere penala impotriva ta pentru stiu eu ce motive inchipuite, depui o alta plangere penala impotriva lui pentru denunt calomnios (daca nu ma insel art. 268 din noul cod penal) la care atasezi aceleasi probe (daca ai).

Daunele morale pt ceea ce ti-a facut...cam greu la Romanica...

Probele trebuie sa fie solide si totodata sa ai un avocet specializat pe asa ceva.

Nu te lasa la mana justitiei sau a mediatorului (parerea mea).

Suntem in tara in care peste noapte se modifica probe, se schimba declaratii, se muta treceri de pietoni noaptea, apar martori de unde te astepti mai putin etc

Obtine cat mai multe probe (CAT MAI REPEDE) de la spital, Udriste sau orice altceva te poate ajuta ulterior si te tii de capul lui ca boala de om !

PS: cauta in zona si vezi daca sunt montate camere de supraveghere la blocuri/ imobile :wink:

Bafta ! :h5:h5

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

La modul in care e prezentat incidentul mie-mi pare ca exact gestul ruperii oglinzii a dus la caderea motoristului.

Eu sunt motociclist si am permanent de suferit din cauza prostiei unor/multor soferi. In Alba unii inca isi inchipuie ca legea ma obliga sa merg pe marginea soselei, asa ca isi faceau titlu de mandrie sa ma depaseasca si sa ma forteze in afara asfaltului. In mod regulat mi se taie calea, ma trezesc fata in fata cu cate un retardat care insista sa depaseasca chiar si peste cadavrul meu... Cel mai rau e ca deseori nu e vorba de neatentie ci chiar de premeditare.

Dar in 20 de ani nu am rupt nici o oglinda, nu am dat niciodata cu cizma in tabla, nivelul maxim de agresiune a fost apasarea prelunga a prapaditului de claxon din dotare. Asta pentru reversul medaliei sunt boii care tureaza si dau rateuri la miezul noptii, care croseteaza cu multiplul vitezei legale in zone fara vizibilitate, care isi inchipuie ca si la 120 km/h in oras inca le mai poate acorda cineva prioritate.

Pana la urma daca un zmeu de asta vrea sa se sinucida sau sa se schilodeasca pe viata, noi nu putem sa ii stricam bucuria, dar e pacat ca are nevoie de inca cineva ca sa isi realizeze visul.

http://www.pro-bike.ro/forums/topic/115962-accident-usor/

Iti zice ceva?

• Like 1
Samurai incepator
Link spre comentariu

Vad ca el isi sustine varianta cum ca as fi intrat intentionat in el. Acum intreb si eu, cam cat de idiot poti sa fii sa lovesti intentionat le cineva cu masina mai ales ca eram si cu sotia in masina si urma sa mergem la o aniversare?

Motociclistul nu are nici un picior rupt. Am filmare si cu el inainte de sosirea ambulantei cum se plimba in jurul masinii.

Editat de wolfman

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Vad ca el isi sustine varianta cum ca as fi intrat intentionat in el.

Din link reiese ca nu motociclistul implicat sustine aceasta varianta ...ci altul care ajuns acolo ...cand a plecat ambulanta...

Link spre comentariu

un nou exemplu ca o camera on bord este AUR...

mult succes si sper sa primeasca ceea ce merita si tu sa fi despagubit atat pentru pagube cat si pentru deranjul nemeritat

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

ignora ce-a zis Yonutz si arde-l. nu mai sta pe ginduri. cu alcool in singe nu avea ce cauta pe drumuri. gindeste-te ca "zmuia", in loc sa se certe cu tine, putea calca un copil. ai filmarile, consulta un avocat. fa-ti un print screen la postul de pe forum, arde-i inclusiv pentru instigare la violenta si pentru tot ce zice avocatul ca pot fi arsi.

imi pare rau de tine dar mai ales de copil si sotie, care probabil s-au speriat cel mai tare si din pacate, intimplari de genul asta ramin permanent in memorie. cazuri din astea sint frecvente.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Imi pare rau pentru situatia neplacuta in care esti wolfman !

Tot ceea ce "vedem" noi aici insa, sunt efectele evenimentului nefericit la care ati luat parte, dar cauza o cunosti doar tu si cei implicati in aceasta situatie, asa ca nimeni nu poate sti ce este mai bine sa faci decat tine. Daca tu esti sincer in primul rand cu tine si apoi cu restul lumii si sti ca nu ai gresit cu nimic in aceasta situatie, atunci merita sa lupti prin toate mijloacele legale pentru a se face dreptate si a-i da o lectie acelui motociclist; dar altfel, exact cum a spus si Yonutz , un rau este f. usor sa-l faci, dar sa repari raul facut este mai greu, asa ca fa de la inceput ceea ce este bine pentru toti. Succes!

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

obține-i datele din procesul verbal, și fă-le publice...

degeaba e donator de organe dacă nu are creier între urechi!

am mers cu motocicleta și merg cu mașina... dar nu sunt de acord cu teribiliștii, indiferent câte roți călaresc

pentru ca să se rupă o oglindă, mașina trebuie să te lovească de sus in jos sau de jos în sus, altfel oglinda se lipește de mașină

Link spre comentariu

ignora ce-a zis Yonutz si arde-l.

Si totusi Edi, daca tu erai acel motociclist (e doar o ipoteza)...fara alcool in sange si erai intr-o postura similara celui accidentat ... ai fi fost de acord sa fi "ars"? Sau iti faceai socoteala cum sa-l "arzi" pe wolfman? :wink:

Daca tragem o linie sub toata tarasenia ...cine castiga si cine pierde? Pierderi de ambele parti, corect? Atunci de ce sa existe si mai multe pierderi? Asta imi e logica ...azi ...duminica...

Exista o vorba straveche care spune asa:"Cel ce se simte fara de pacat sa arunce primul piatra!" asta apropos de sfaturi ...

Link spre comentariu

sunt statuti baietii astia cu motoare.....de aici si comportamentul lor

....

in haita sunt zmei...parte-n parte nu prea ridica glasul

baut la volan/ghidon...e bun de spanzurat...indiferent din ce categorie face parte

Link spre comentariu

Zoli, gasesti aceeasi tema si aici:http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/711762-accident-usor/.

Cunosc locul accidentului, sunt destui teribilisti p-acolo.

@wolfman, daca stii ca esti nevinovat nu mai sta pe ganduri si arde-l!

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Motociclistii sunt o specie aparte. Nu neaparat toti . Cei mai multi . Indemnul meu la o actiune care sa aplaneze conflictul era tocmai din acest motiv. Daca au inceput cu fotografii cu numarul masinii puse pe forumurile lor si indemnuri la rezolvarea problemelor pe cale nelegala , nu este indicat sa se continue un asemenea conflict. O retragere a plangerii echivaleaza si cu o uitare a conflictului. Un razboi deschis poate fi egal cu : masina zgariata zilnic , oglinzi rupte saptamanal , amenintari la adresa familiei . Daca colegul implicat este dispus sa se razboiasca cu forte proprii , o poate face dar nu vad posesorii de 4x4 facand zid inprejurul lui . Pe motociclistii aia dementi ii vad facand front comun cu " victima " lor. :uameni

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Motociclistii sunt o specie aparte. Nu neaparat toti . Cei mai multi . Indemnul meu la o actiune care sa aplaneze conflictul era tocmai din acest motiv. Daca au inceput cu fotografii cu numarul masinii puse pe forumurile lor si indemnuri la rezolvarea problemelor pe cale nelegala , nu este indicat sa se continue un asemenea conflict. O retragere a plangerii echivaleaza si cu o uitare a conflictului. Un razboi deschis poate fi egal cu : masina zgariata zilnic , oglinzi rupte saptamanal , amenintari la adresa familiei . Daca colegul implicat este dispus sa se razboiasca cu forte proprii , o poate face dar nu vad posesorii de 4x4 facand zid inprejurul lui . Pe motociclistii aia dementi ii vad facand front comun cu " victima " lor. :uameni

daaaa, ma gandesc ca asta e un comportament inteligent si civilizat

sa iti retragi plangerea si eventual sa ii dai tu lui ceva bani, sa isi mai cumpere un motor

sunt sigur ca el , apreciind in mod deosebit gestul tau inteligent si civilizat, va fi exemplar in trafic si societate in general.... NUUUUU

ce prostie este asta? cum sa iti retragi plangerea?

daca vrei sa fi civilizat...mergi pe toate caile legale impotriva lui PANA LA CAPAT... sa il civilizezi si alta data sa nu mai aibe curaj sa se comporte asa si sa nu mai fie alte victime a prostiei, tupeului si nesimtirii lui.

mult succes

Editat de soimu`
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Am incercat si eu . Nu-mi purtati pica ! :be

Doar ca , vazand modul in care decurge discutia pe forumurile motociclistilor , m-am gandit ca ar fi mai usor pentru colegul nostru de forum sa gaseasca o solutie ce nu implica luptele fizice :grin:.

Editat de FordRanger
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare