Yonutz Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Daca vedeti un Patrol scurt, rosu, cu ceva fiare de jur imprejur, fara sofer, NU incercati sa il depasiti decat regulamentar.:ha::ha: Asta e de clasor ...nene! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Asta ar trebui sa fie sigla acestui topic: :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Cum iti strica un idiot ziua @wolfman: cum s-a terminat aventura cu "zeul" pe 2 roti? "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 24, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Cum iti strica un idiot ziua Dupa aproape un an dosarul nici macar nu a plecat de la militie... Exista oare vreo posibilitate sa nu mai merg lunar pentru reinnoirea dovezii? Oricum, cred ca doar la romani se poate intampla asta. Te loveste un betiv si dureaza cativa ani pana se gaseset vinovatul. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua Dupa aproape un an dosarul nici macar nu a plecat de la militie... Exista oare vreo posibilitate sa nu mai merg lunar pentru reinnoirea dovezii? Oricum, cred ca doar la romani se poate intampla asta. Te loveste un betiv si dureaza cativa ani pana se gaseset vinovatul. pai eu stiu caz de retinere carnet , unde a doua zi omul s-a dus cu avocatul si si-a recuperat carnetul pana la solutionarea cauzei...nu stiu tu de ce umbli cu dovada....cum ti-au spus si alti colegi....daca ii dadeai un cap in gura si plecai ramanea asa ;) nu mai umblai pe la politie spital tribunal.etc ...din pacate in romania daca esti bun esti nebun ...daca esti corect te ia lumea de fraier...la violenta se raspunde cu violenta...ai vazut acuma pe pielea ta ce inseamna sa fii pasnic ...pe viitor cand iti rupe oglinda , rupe-i capu si ai sa vezi ca nu patesti nimic...poate o amenda de tulburare a ordinii publice...cel mult :D Editat Februarie 24, 2015 de Astral Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Februarie 26, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Cum iti strica un idiot ziua Mda...probabil asa trebuia, doar ca nu e genul meu sa rup capul idiotilor din trafic, si-l rup singuri mai devreme sau mai tarziu. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Cum iti strica un idiot ziua Dupa aproape un an dosarul nici macar nu a plecat de la militie... Exista oare vreo posibilitate sa nu mai merg lunar pentru reinnoirea dovezii? Oricum, cred ca doar la romani se poate intampla asta. Te loveste un betiv si dureaza cativa ani pana se gaseset vinovatul. poti face plingere pentru favorizarea infractorului. vorbeste cu meletianu' care se ocupa de caz, adu-l in fata ta si suna la linia anticoruptie. a doua zi pleaca dosarul. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 mRe: Cum iti strica un idiot ziua La București o fi altfel legea ... :rules, însă din câte știam eu de ceva ani (5-6) s-a modificat schimbarea și permisul ar trebui să stea la tine până se dă o hotărâre judecătorească sau o rezoluție a parchetului nefavorabilă ție în speța respectivă (asta dacă s-a deschis un dosar penal). Eu am avut deschis un dosar la Parchet și am circulat legal, cu permisul asupra mea, Parchetul într-un final, după vreo 6 luni, a dat o rezoluție cu NUP (neînceperea urmăririi penale) ... și gata. Ca să-ți poți recupera cartonul, tu ar trebui să mergi peste ei, eventual la comandant, cu un avocat și să le spui că ți-l rețin abuziv. Indiferent ce fel de cercetări fac ei ... de s-a pus praful de 2 degete pe dosarul cu accidentul respectiv, în acest timp permisul de conducere ar trebui să stea la tine. În baza cărui act ți se prelungește ție dovada? Există vreun proces pe rolul vreunei instanțe? Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 10, 2015 Autor Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Cum iti strica un idiot ziua In sfarsit dupa 11 luni justitia a decis ca sunt nevinovat. Nici prin gand nu-mi trecea atunci ca poate dura atat. Deja la cateva ore dupa incident am sunat un prieten care are un service si i-am spus ca ii voi duce masina sa-mi schimbe oglinda si sa vopseasca bara fata pe asigurare (RCA). Eram absolut sigur ca sunt nevinovat si ma gandeam ca se va rezolva in aceeasi zi (credeam ca voi da o declaratie la politie in care sa explic cum s-a intamplat, imi vor da o copie de pe RCA-ul vinovatului si cam atat) dar se pare ca in Romania nu este asa simplu. Deci...atentie ca traim in Romania si drumuri fara incidente. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 11, 2015 Autor Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: Cum iti strica un idiot ziua Astazi am recuperat si permisul. Ieri am depus documentele de la parchet si mi s-a spus sa merg astazi pentru a avea ei timp sa ia o decizie (ori restituire permis, asa cum s-a intamplat, ori suspendare pe 30,60,90 zile). Chiar ma gandeam ieri ca voi incepe un proces de data asta impotriva agentului care a luat decizia, pentru abuz in serviciu. Spre norocul lui (si al meu pentru ca am scapat de timp pierdut si bani cheltuiti) nu s-a intamplat asta. Din punctul meu de vedere s-a cam spus tot ce era de spus asa ca se poate inchide topicul daca moderatorii considera. Acum totusi ma intreb... daca vad in oglinda un motociclist grabit...ce fac? urc pe bordura sa-i fac lui loc? Probabil ca voi monta o camera on board si cred ca ideal ar fi fata-spate. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate