Max Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua De unde stii ca e un cocalar si nu e un tanar student care si-a strans ultimul banut sa-si cumpere motocicleta mult visata? Cataline, asa cum tu ti-ai permis ca sa il faci "bizon" pe colegul nostru, asa mi-am permis sa il fac cocalar pe motociclist. Adica GRATUIT. Chestia cu stransul ultimului banut e puerila si fara relevanta. Si eu dau ultimul banut ca sa imi fac masina mult visata si sa ii platesc gramezile de taxe. Asta nu ma face cu nimic mai superior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua De unde stii ca e un cocalar si nu e un tanar student care si-a strans ultimul banut sa-si cumpere motocicleta mult visata? Tu cum faci diferenta? Apoi sa zicem ca ala e cocalar manelist, tu cum te-ai numi cand l-ai inghesui in bordura cu conserva de 2,5 tone ca nu cumva sa-ti ia locul, ca doar ai platit 5800 lei/an ?! Ce te costa daca-i faci loc sa treaca ? Ca se duce, nu-ti sta in cale si nu-ti ia din timpul tau. De ce sa vrei sa stea in spatele tau cand tu mergi cu 20-30 la ora? Genul asta de atitudine este exact motivul pentru care traficul romanesc e atat de periculos pentru mersul pe 2 roti ... din cauza asta nu vezi 10 motocilete la semafor care sa dispara in prima secunda de verde si vezi in schimb o motocicleta si noua conserve cu soferi unul mai stresat ca altul si toti cu ciuda pe motociclist ca s-a bagat in fata, mai ales ca se pune din nou rosu si nu au trecut decat 5 dintre ei. In tarile civilizate sunt sute, chiar mii de motociclisti in traficul urban si toti sunt respectati pentru ca nu sunt in locul lor sute sau chiar mii de masini. Ce bine ca in romania nu e asa, noi suntem hotarati sa nu ne dam la o parte ... stim noi mai bine. Muta-te in Bucuresti si o sa vezi cum este traficul de aici si teribilistii locali. Ma invart in mediul moto de foarte multi ani si pot sa spun ca sunt foarte multe cazuri in care gresesc si motociclistii. Unul din "hobby-urile" mele este acela de a-i recolta de la locul accidentului, si prin prisma activitatii am invatat sa-i deosebesc. Motociclesc de ceva timp si nu mi-e rusine sa stau la rand daca nu am pe unde sa ma strecor, si cu toate astea sunt foarte multi soferi care imi fac loc sau macar se straduiesc. Nu pot sa spun ca sunt un sfant cand sunt pe doua roti, dar incerc sa nu incomodez prea tare sau sa oblig vreun sofer sa-si rupa franele pentru a nu ma lua pasager pe capota. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua @CatalinV Apai daca noi suntem bizoni cum zici... tu cu ce esti mai bun decat noi? Poate si tu ...oi avea ceva sange de zimbru in tine ...sau cine stie poate de alt patruped mamifer... Mi se pare aiurea sa jignesti gratuit un coleg de forum pe care nu il cunosti pe baza unor presupuneri ...Cum spuneam eu pe wolfman il stiu personal...e un tip calculat si linistit ... Tind sa ma indoiesc ca si-a pus roata intentionat pe mobrist ... si chiar daca ar fi pana la urma asa, de ce mobristul a tinut sa faca stop pe piept la scoda lui wolfman, de ce nu s-a ferit? Din cate stiu o buna conduita in trafic ...ar trebui imbratisata atat de conservari cat si de ceilalti ... Si inca un aspect ...nesimtiti si inconstienti am intalnit cam prin toate orasele pe unde am trecut eu prin tara asta romanesca ...nu trebuie neaparat sa scrie pe buletin bucale ...sa fi cum esti ... si nici sa ai parte de un trafic iesit din comun sa te scoata din minti sa recurgi la nebunii in trafic... Urmatoarea investie ...o sa-mi pun pe masini camere onboard ... o sa fiti uimiti de concentratia de artist pe metru patrat! :wink: Din pacate si acesti bizoni, JMecheri sau cum mama naibii le mai zice sunt parte integranta din tabloul fiecarei zile ...important este sa conduci intuitiv ptr ca altfel un simplu moment de "atentie normala" te poate vaduvi de ceva parale ...cu vina sau fara vina. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Mi se pare aiurea sa jignesti gratuit un coleg de forum pe care nu il cunosti pe baza unor presupuneri ...Cum spuneam eu pe wolfman il stiu personal...e un tip calculat si linistit . Eu nu stiu cum sa-l numesc pe unu care spune ca un motociclist se inghesuia cu el pe o strada cu sens unic. De ce trebuia sa se inghesuie si de ce sa nu treaca linistit pe langa un sofer care merge in asa fel incat sa nu incurce vreun motociclist care trece pe langa el? Pentru ca asa se merge cu masina intr-o tara civilizata. De restu' ce sa mai zic ... mai aveti putin si blocati si biciclistii sa nu cumva sa ajunga in fata voastra la semafor ... ca doar sunteti parteneri de trafic si aveti aceleasi drepturi. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Eu nu stiu cum sa-l numesc pe unu care spune ca un motociclist se inghesuia cu el pe o strada cu sens unic. Partea asta ai sarit-o: care s-a inghesuit pe partea stanga intre masina si bordura si a inceput sa injure. Eventual reciteste primul post. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Partea asta ai sarit-o: Eventual reciteste primul post. Urmarile nu sunt relevante ... fiecare reactioneaza in functie de caracter, de cat il duce capu si/sau cate pahare are la activ si fiecare plateste il felul lui, cum a platit motociclistul de fata si asa cum platesc cu varf si'ndesat teribilistii in general. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua ”Nu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc la ... “ - nu la ”copilărie sau la Ozana cea frumos curgătoare și limpede ca cristalul“ - ci la cum sunt eu, îmi aduc aminte că și eu am câteva sute de mii de km la volan, în țară și UE și pot să confirm cele spuse de dl. Karol referitor la circulația tolerantă din Paris. Am rămas plăcut impresionat. În rest, am văzut mulți motocicliști venind din spate și tot timpul le-am făcut loc. Nu m-a înjurat niciunul, ba chiar cei mai mulți mi-au mulțumit. Nu mi-au arătat nici semne obscene. Dar sunt convins că există și retarzi din ăștia, indiferent pe câte roți se dau. Nu comentez accidentul, pentru că nu am fost de față, dar consider că ar trebui să fim mult mai toleranți și mai civilizați în trafic decât suntem. Iar pentru zeii pe două roți (am văzut și din ăștia, care merg pe o roată pe bulevarde cu viteze de peste 100 km/h, care trec pe roșu la semafor, fără echipament, etc.) ... am o singură urare - moarte ușoară! (rapidă/instantanee). Și ăstora le fac loc, mă gândesc la noi ceilalți, poate avem sau vom avea vreodată nevoie de vreun organ ... și atunci selecția naturală chiar ajută. Sănătate tuturor și pentru cei care aveți și A-ul, oricât de buni v-ați crede, niciodată nu faceți așa cu motoarele voastre, s-ar putea să nu mai apucați discuția amicală de după. Drive safe! https://www.youtube.com/watch?v=8VwoF6E5OtA Editare ulterioară: Din păcate asemenea specimene există printre noi și nu toți au timpul, priceperea sau șansa să se mai poată feri la timp - transformându-se în victime nevinovate. Urmăriți filmulețul, chiar dacă pare lung și plictisitor ... cel puțin segmentul de la Cotroceni până la Trapezului ... o să vedeți neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, treceri pe culoarea roșu a semaforului, ridicări pe o roată, ba chiar cel care filmează este cât pe ce să fie luat de un taxi, pe Theodor Pallady ... mersul ăla agresiv e pentru circuit, nu pentru oraș, iertați-mă, stimați colegi! Editat Aprilie 29, 2014 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua @CatalinV Atata timp cat tot arunci cu mamaliga peste gard ... ar fi interesant de stiut ...tu in ce categorie de sofer/baicar te-ai incadra asa ca si ...autocaracterizare? :grin: Deja daca discutam de pahare si de covrig ... mai bine lasa ... Drumuri usoare iti doresc si suficienta decenta in comentariile ulterioare. Un 1 mai fara incidente. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua @CatalinV ar fi interesant de stiut ...tu in ce categorie de sofer/baicar te-ai incadra asa ca si ...autocaracterizare? :grin: "Apai daca noi suntem bizoni cum zici... tu cu ce esti mai bun decat noi? Poate si tu ...oi avea ceva sange de zimbru in tine ...sau cine stie poate de alt patruped mamifer..." Mai Ioane, daca tot te roade curiozitatea, poate ca o sa-ti spun odata ... numai sa ma intrebi personal. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Hai mai Cataline mergi pe forumul de motococalari.ciclism.ro.Am vazut ca sunt batausi si nu motociclisti. Ce exemplu mai CLAR vrei sa vezi cand cocalarul de pe mobra era in slapi ,tricou si matol ???Jegurile astea sunt ca taximetristii.Se caca pe ei cand si-o iau.Ce vroiai ma sa-i faca la cocalar cand a rupt oglinda ??Si eu merg cu mobra,am permis da doar pe offroad ma dau tocmai de sila ce-mi provoaca specimenele descrise in primul post. Aaaa a inceput intalnirea de noapte a cocalarilor cu mobre la Piata Victoriei.I-i gasesti de la ora 23:00 la 02:00.Merg pe Magheru si Catargiu pe rosu ,rar verde si cu a 2-a la 9000 de ture .Dute si tu o zi in cloaca si spune-ne impresiile. Nu te stradui sa-mi raspunzi. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua Nu am avut rabdare sa urmaresc tot filmuletul dar am vazut ceea ce este clar , "croseteaza" printre masini ca si cum ar fi la vreun concurs , nu au respectat culoarea rosie a semaforului la Cora Lujerului si la Apaca , mai departe nu m-am mai uitat.Acesti indivizi au impresia ca sunt stapanii strazii?De ce plm sa ma dau eu la o parte din fata lui la semafor?De ce plm sa fac eu manevre daca el vrea sa treaca?Aaa , daca stau linistit in coloana la semafor sau intersectie si il vad in oglinda ca si el sta linistit la locul lui intradevar fac manevre ca sa-l las in fata mea daca si numai daca vad ca se poate strecura in fata fara a deranja pe altcineva.Asa cum noi astia cu dieselurile puturoase platim taxe si respectam codul rutier si mai aplicam si legea bunului simt nu vad de ce si cei cu bolizi pe 2 roate nu pot face acelasi lucru mai ales ca este vorba de viata lor?Nu mai sunt eu la curent cu codul rutier sau depasirea coloanei la semafor se considera infractiune si se pedepseste cu suspendarea permisului de conducere?Spun asta pentru ca acum 5 ani ,cred , unui cunoscut i s-a suspendat permisul pentru acest "crosetat" printre automobile.Inainte de a arunca cu rahat cei pe doua roti ar trebui sa se uite la ei in ograda si sa-si curete rahatul lor.Nu vreau sa se supere pe mine motociclistii care au bunul simt si cei 7 ani de acasa, nu la ei am facut referire.Cat despre ceilalti ma doare-n p..a daca se supara. Editat Ianuarie 3, 2015 de Astral VREUN/VREO ...FARA CRATIMA !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Inteleg ca tot aduceti in discutie uscaturile, ca prin comparatie, conservarii sa apara ca niste oameni cu frica lui d-zeu, puri si fara de pacat. Dar nu este asa ... daca in locul "cocalarului" cu speedul era altul, tata a doi copii care se grabea sa ajunga cu maxiscooterul la munca, credeti ca nu l-ar mai fi inghesuit nimeni in bordura?! Raspunsul e chiar in acest topic. Orice impact cu o conserva, fie el cat de mic, poate fi ultimul pentru un motociclist, dar unii isi fac probleme ca li se zgarie vopseaua. Care sunt aia cu frica d-zeu si fara pacat?! Apoi "uscaturile" nu sunt chiar toate uscaturi ... am fost si eu incepator pe doua roti, la fel ca multi prieteni de-ai mei si nimic nu ne-a atras la fel de mult cum ne-au atras speed-urile, situatie care se intampla in continuare la multi dintre incepatorii care nu au aproape pe cineva cu experienta. Dar cu speed-ul pe strada, mai ales pe strazile noastre nu ai ce sa faci decat prostii ... depasiri care mai de care mai riscante, slalom, 299 pe vreo linie dreapta ... atunci noi eram uscaturile si cred ca majoritatea motociclistilor au fost uscaturi la randul lor. Eu cred ca ar trebui sa fim cu totii mai toleranti cu ei pentru ca nu sunt decat niste pusti care ca toti pustii din lumea asta vor doar sa se dea mari. Toleram atatia hoti, comunisti si criminali, dar nu-i putem tolera pe motociclisti. 1 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Ii putem tolera pe motociclisti dar nu inteleg de ce chiar si cand este evident ca sunt vinovati tot cel pe 4 roti este crucificat.De ce motociclistii nu ofera in trafic acelasi respect de care vor sa beneficieze si ei ?De ce se cred niste zei?De ce cred ca daca au doua roti si pot croseta printre masini este si normal sa faca asa ceva?De ce restrictiile de viteza nu sunt respectate si de catre ei?Din cauza ca pot face asta?Din cauza ca numarul de inmatriculare este ascuns vederii?De ce numarul de inmatriculare este ascuns sub sa?Daca circuli cu viteza legala nu te incomodeaza numarul care sa atarne vizibil sub sa , normal , te incomodeaza daca circuli cu 200-250 km/h. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Nu am avut rabdare sa urmaresc tot filmuletul dar am vazut ceea ce este clar , "croseteaza" printre masini ca si cum ar fi la vre-un concurs , nu au respectat culoarea rosie a semaforului la Cora Lujerului si la Apaca , mai departe nu m-am mai uitat.Acesti indivizi au impresia ca sunt stapanii strazii?De ce plm sa ma dau eu la o parte din fata lui la semafor?De ce plm sa fac eu manevre daca el vrea sa treaca?Aaa , daca stau linistit in coloana la semafor sau intersectie si il vad in oglinda ca si el sta linistit la locul lui intradevar fac manevre ca sa-l las in fata mea daca si numai daca vad ca se poate strecura in fata fara a deranja pe altcineva.Asa cum noi astia cu dieselurile puturoase platim taxe si respectam codul rutier si mai aplicam si legea bunului simt nu vad de ce si cei cu bolizi pe 2 roate nu pot face acelasi lucru mai ales ca este vorba de viata lor?Nu mai sunt eu la curent cu codul rutier sau depasirea coloanei la semafor se considera infractiune si se pedepseste cu suspendarea permisului de conducere?Spun asta pentru ca acum 5 ani ,cred , unui cunoscut i s-a suspendat permisul pentru acest "crosetat" printre automobile.Inainte de a arunca cu rahat cei pe doua roti ar trebui sa se uite la ei in ograda si sa-si curete rahatul lor.Nu vreau sa se supere pe mine motociclistii care au bunul simt si cei 7 ani de acasa, nu la ei am facut referire.Cat despre ceilalti ma doare-n p..a daca se supara. Da italianu, francezu, neamtu, englezu, grecu de ce crezi ca-l lasa ? Fa un mic efort. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua Da italianu, francezu, neamtu, englezu, grecu de ce crezi ca-l lasa ? Fa un mic efort. Pentru ca si motociclistul ii ofera italianului , francezului , neamtului , englezului acelasi respect de care beneficiaza si el. Nu-mi poti cere mie sa te respect iar tu , motocilclist , sa te pisi pe mine.(Nu am facut referire la persoana ta).Daca motociclistul ma desconsidera pe mine la fel si eu il voi desconsidera pe el (.) Punct.Si cu aceste cuvinte , din punctul meu de vedere , discutia este inchisa. Editat Aprilie 30, 2014 de Alin 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua @CatalinV Nu stiu daca realizezi ...dar scrii aici pe un forum de "conservari"...Nu te astepta sa gasesti toleranta fata de "speedari", de "grabitii crosetari" sau de cei aroganti si violenti in trafic...ca nu ai sa gasesti...Dimpotriva ... daca iei toata lista de "conservari 4x4" la bani marunti o sa constati ca in 99.99% din cazuri, oricare dintre acesti "conservari" ar calca in trafic, fara sa ezite, direct pe cap, toate categoriile enumerate de mine mai sus inainte ca acestia sa apuce sa spuna "miau"! Cu tot respectul din lume care exista in trafic. Cu atat mai mult, mi se pare hilar presupusul caz expus de tine cu tatal care are doi copii de hranit si se grabeste sa ajunga la serviciu cu maxiscuterul. Aici e vorba de inconstiinta pura in cel mai mic amanunt. Cand esti responsabil de hranirea unei familii nu ai voie sa te grabesti, sa faci gesturi necugetate in trafic adica ...sa risti. Asta daca acea familie ...conteaza bineinteles ptr tine. Motivele sunt lesne de inteles... Nu spune nimeni ca utilizatorii de "conserve" ar fi cei mai corecti, cei mai frumosi sau cei mai devreme acasa. Nu ...Insa, motociclistii din Romania vorbind la modul general, din punctul meu de vedere, sunt acea categorie de participanti la trafic care in majoritatea cazurilor incalca mult mai des decat ceilalti atat regulile de circulatie cat si celelalte reguli ... privind bunul simt. Paradoxal pe tema asta ...tot ei sunt aia care fac mitinguri de protest... Vrei respect in trafic...foarte bine ...castiga-l! Nu il cersi si mai mult decat atat nu incerca nici sa-mi impui asta avand in vedere ca tu ca si motorist stai practic in fata "conservei" mele total expus,"la curul gol" cum sa se spune ...si te astepti ca eu sa te las si sa te pot feri de fiecare data. LE ...am folosit in mod repetat cuvantul "conserva" intre ghilimelele de rigoare... Vezi tu pana si folosirea acestui cuvant la adresa celor cu 4 sau mai multe roti, e aroganta pura si poate fi unul din motivele ptr care unii motociclisti isi cam merita soarta!:wink: Editat Aprilie 30, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua .... daca in locul "cocalarului" cu speedul era altul, tata a doi copii care se grabea sa ajunga cu maxiscooterul la munca, credeti ca nu l-ar mai fi inghesuit nimeni in bordura?! Raspunsul e chiar in acest topic. ............................................................................................................. Eu cred ca ar trebui sa fim cu totii mai toleranti cu ei pentru ca nu sunt decat niste pusti care ca toti pustii din lumea asta vor doar sa se dea mari. Toleram atatia hoti, comunisti si criminali, dar nu-i putem tolera pe motociclisti. un tata (normal la cap) e responsabil si sunt convins ca in conditiile de trafic in Bucuresti nu s-ar risca cu scuterul turat la maxim ...pt.cei anormali-asta e soarta. Toleranta nu exista in cadrul unei legi sau reguli: rosu e rosu ,linia continua e continua iar viteza maxima legal admisa e doar una(cel putin asa ar trebui sa fie). pt toti cei care tolereaza sau interpreteaza nu le doresc decat daca e sa fie momentul nefast, sa se intample rapid si fara victime colaterale. sunt convins ca toti posesorii de conserve "lasam" motociclistii sa ne depaseasc de ficare data si suntem atenti la ei,daca circula regulamentar...adica depasesc pe stanga, nu croseteaza si nu fac nebunii pe sosea. nu e cazul sa ne comparam cu vest europenii...selectia naturala la ei s-a facut cand noi inca nu stiam ce e aia o motocicleta sau masina serioasa...iar intre timp am pierdut si o mare parte din posibilitatea de a-i educa pe acei " pusti"care se dau mari... cele de mai sus gandite de mine sunt valabile si pt posesorii de conserve care au un comportament in trafic identic cu cel al motociclistiilor dar cu un utilaj ceva mai mare si mai greu. doar educatia ne mai salveaza.... iar viitorul e sumbru. Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua si topicul asta va deveni daca nu deja a devenit camp de lupta intre sustinatorii moto si participantii posesorii de 4x4 sau alte "conserve" si imi aduce aminte de o discutie mai veche de acum un an aia cu viteza si cu tiristii alta categorie de participanti la trafic care are si ea specimenele ei aparte intradevar sunt deacord si apreciez/respect afirmatia cu castigarea respectului intradevar acesta se castiga greu si se pierde repede si mai mult de atat sa il pastrezi e cel mai dificil. pentru Motociclisti: -nu e nevoie sa va spun eu ca e clar ca nu sunt eu miezul dar am mers si eu pe motor si intadevar tanar fiind mai dadeam dovezi de teribilism prostesc,mers pe o roata,viteze pe zona rosie a turometrului...etc, -tine-ti cont ca impactul intre o motocicleta si un "conservar"tot timpul se va lasa cu daune mai mari pentru motociclist,inertia masica cea care preia o parte din energia de impact in cazul motociclistului este raportata la cele 280-330 de kg ale motorului si ale perosnei din sa,pe cand la o conserva de care discutam aici trece cam de 2 tone in general asa ca stiti cu e cu formula aia cu masa,patratul vitezei... in plus orice mica problema pe sosea,o pata de ulei o zona uda mai la imbra,nisip,pietre,gropi...etc pentru mmotociclist sunt naspa rau,pentru o conserva pe 4 + roti cel mult se lasa in cazuri naspa cu un amortizor spart sau janta indoita,plus ca motociclistul va aluneca pe cur cu echipament cu tot pe cand soferul "conservei"va sta linistit in aer conditionat in interior... tine-ti cont ca VIATA ARE PRIORITATE E CEA MAI IMPORTANTA!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Razboiul este parte integranta din fiinta noastra, care se numeste dualitate ("bine" vs. "rau"), deci este normal sa se rasfranga si in afara noastra! Singura diferenta intre un razboi justificat si unul creat ca diversiune, pentru a acoperii slabiciunea unui individ sau a unui grup, consta in nivelul de educatie, constiinta si forta interioara. Iar aliatii celor doua parti, se vor alege intotdeauna in functie de aceleasi criterii. Si dupa cum functioneaza legile Universului, binele intotdeauna va iesii invingator. Sper sa fie la fel si in cazul acesta! :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verssatu Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua Ca în orice conflict, fanaticii sunt cei mai periculoși. Dar în acelaşi timp şi mult mai uşor de anticipat şi combătut. Pot fi foarte usor de surprins când li se răspunde pe măsură pentru că limbajul şi actiunile le sunt limitate. Au în schimb experiența şi rutina situațiilor. Ignorarea şi marginalizarea zic eu că dau roade dacă ești cu toţi biscuiţii în pachet. Iar pe forumul ăsta, media de vârstă e un atuu sănătos. Editat Aprilie 30, 2014 de verssatu 1 Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Am si eu o nelamurire, cred ca este topicul potrivit pentru a nara intamplarea mea. In plin soare frontal, la ora 12 amiaza, zaresc o statura sarind pe carosabil cu ceva lung in mana. Circulam cu 121km/h pe Autostrada A1 la intrare in Arad, pe ultimi kilometri. Statura, care mai apoi am realizat ca este un ploitist, ar fi dorit sa ma opreasca pentru exces de viteza de 21km/H. Evitand un impact, a trebuit sa schimb banda de circulat...fara a avea timpul necesar de a ma asigura. Am incetinit fara a incinge saboti de frana, dar politistul devenise foarte mic in oglinda mea retrovizoare. Autostrada nu avea pe acel parcurs nici un fel de arnjament pt. o oprire regulamentara, nici o parcare sau o banda de ajutor. Am plecat mai departe pana la prima iesire si am oprit. Restul ....au venit val vartej dupa mine si am ramas fara carnet, pentru ca nu am oprit la semnalul agentului de circulatie! Nelamurirea mea....trebuia sa opresc brusc ca in desenea animate la asemenea viteza? Eu traiesc in Germania, daca as povesti acolo fapta...fuga cu batu ridicat dupa o masina cu 121km/h, vor zice ca rad de ei! Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua @mita31 Nu stiam de acest filmulet.. interesant. din pacate specific romanesc, legea nu poate face nimic. am facut o incercare pt ca pe youtube este oarecum greu de gasit cate ceva. http://www.liveleak.com/view?i=9d4_1398848896 mi-am permis sa urc acolo filmuletul, si sa vedem daca va rezista si va ajunge chiar la tv. Sau macar ceva comentarii internationale, nu neaparat si destepte ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Parerea mea este ca ar fi trebuit sa franezi cat mai energic , totusi fara a pune in pericol ceilalti participanti la trafic .Iar cu parcarea sau banda de urgenta...eu stiu ca daca politistul te opreste si spune sa stai acolo , pai acolo stai.Sunt unii purtatori de cascheta alba care nu inteleg ca tu doar ai vrut sa nu incurci traficul sau sa dai nastere vreunui accident in lant pe autostrada.Imi pare rau ca ai ramas fara permis . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Am si eu o nelamurire, cred ca este topicul potrivit pentru a nara intamplarea mea. In plin soare frontal, la ora 12 amiaza, zaresc o statura sarind pe carosabil cu ceva lung in mana. Circulam cu 121km/h pe Autostrada A1 la intrare in Arad, pe ultimi kilometri. Statura, care mai apoi am realizat ca este un ploitist, ar fi dorit sa ma opreasca pentru exces de viteza de 21km/H. Evitand un impact, a trebuit sa schimb banda de circulat...fara a avea timpul necesar de a ma asigura. Am incetinit fara a incinge saboti de frana, dar politistul devenise foarte mic in oglinda mea retrovizoare. Autostrada nu avea pe acel parcurs nici un fel de arnjament pt. o oprire regulamentara, nici o parcare sau o banda de ajutor. Am plecat mai departe pana la prima iesire si am oprit. Restul ....au venit val vartej dupa mine si am ramas fara carnet, pentru ca nu am oprit la semnalul agentului de circulatie! Nelamurirea mea....trebuia sa opresc brusc ca in desenea animate la asemenea viteza? Eu traiesc in Germania, daca as povesti acolo fapta...fuga cu batu ridicat dupa o masina cu 121km/h, vor zice ca rad de ei! daca e tronson de autostrada,nu au voie sa te opreasca in acest fel.fa contestatie si vei castiga. pt. autostrada exista un departatment special instruit si dotat pt. a desfasura activitati specifice pol. rutiere. pai ei stateau cu radarul in contra sens pe autostrada,opriti pe banda 1???? Parerea mea este ca ar fi trebuit sa franezi cat mai energic , totusi fara a pune in pericol ceilalti participanti la trafic .Iar cu parcarea sau banda de urgenta...eu stiu ca daca politistul te opreste si spune sa stai acolo , pai acolo stai.Sunt unii purtatori de cascheta alba care nu inteleg ca tu doar ai vrut sa nu incurci traficul sau sa dai nastere vreunui accident in lant pe autostrada.Imi pare rau ca ai ramas fara permis . la 120 o frana energica pe autostrada poate insemna o tragedie in masa...pe autostrada ,politistul se ia dupa tine si-ti semnalizeaza din mers intentia lui de a te opri,si te conduce cu girofarul aprins pana la prima parcare sau iesire de pe autostrada.NU te opreste pe banda de urgenta .ea e doar pt urgente. Editat Aprilie 30, 2014 de atar 1 Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua tine-ti cont ca impactul intre o motocicleta si un "conservar"tot timpul se va lasa cu daune mai mari pentru motociclist,inertia masica cea care preia o parte din energia de impact in cazul motociclistului este raportata la cele 280-330 de kg ale motorului si ale perosnei din sa,pe cand la o conserva de care discutam aici trece cam de 2 tone in general asa ca stiti cu e cu formula aia cu masa,patratul vitezei... diferenta dintre un motor si un 4x4 "de-al nostru", la impactul cu un tir la viteza mai mare, este ca in 4x4 or sa fie niste morti frumosi iar motociclistul o sa aibe sicriul inchis. este vorba despre relatia dintre organele interne si decelerare. masina se opreste, tu te opresti, organele se plimba in continuare catre inainte. pina se storcesc. :ha1 @silviu4x4: :fk the police. ai scris pe PV: "cu obiectii"? puteai sa-i ceri ordinul de serviciu, metrologia la radar, etc... sau scrii pe PV la rubrica corespunzatoare: "cu mentiunea ca politistul mirosea a alcool." :grin: nu mai stiu unde am auzit sau citit asta dar e geniala. Editat Aprilie 30, 2014 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate