comanr Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua in mod normal omul trebuia calcat, el avand alcoolemie si intrand sub roti volutar o sugea. restul sUnt discutii. Editat Aprilie 27, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Ce mai conteaza un "razboi" in plus in ziua de azi', de abia ne facem antrenamentul ptr. al 3-lea razboi mondial pe care il cam "banuieste" toata lumea. Daca colegul nostru declara cu mana pe inima ca este 100% nevinovat pentru acel accident/situatie, iar acel motociclist impreuna cu alti tovarasi de ai lui ii fac zile negre...:hm :F :fr :dr3 :beat :ps ...astea ar fi cateva sugestii! P.S. Cateodata am obiceiul sa spun lucruri adevarate in gluma, asa ca, fiecare este liber sa interpreteze cum doreste mesajul de mai sus! :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua bai eu unul il calcam, chiar daca eram cu femeia si cu copilul in masina, asa oleaca cat sa stea in carucior, nu va faceti griji omul nu moare asa usor la viteze mici(mai ales daca ai ceva garda la sol) ,poti sa te joci oleaca. cum sa dai tu in masina omului, dai, platesti- gresesti , platesti. eventual daca erai agresat plecai, da plecai la cumparaturi pentru ca te simteai agresat si chiar erai agresat, deci, il calcai dupa care daca erai agresat, plecai. erai fix in aceleasi incadrari legale. Editat Aprilie 27, 2014 de comanr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua ....dar nu vad posesorii de 4x4 facand zid inprejurul lui. Depinde de posesorii de 4x4... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Si totusi Edi, daca tu erai acel motociclist (e doar o ipoteza)...fara alcool in sange si erai intr-o postura similara celui accidentat ... ai fi fost de acord sa fi "ars"? Sau iti faceai socoteala cum sa-l "arzi" pe wolfman? :wink: Daca tragem o linie sub toata tarasenia ...cine castiga si cine pierde? Pierderi de ambele parti, corect? Atunci de ce sa existe si mai multe pierderi? Asta imi e logica ...azi ...duminica... Exista o vorba straveche care spune asa:"Cel ce se simte fara de pacat sa arunce primul piatra!" asta apropos de sfaturi ... Yonutz :rsp, merg zilnic pe banda mea, linistit. zilnic dau de cretini. seara dau de biciclisiti fara far, ziua de idioti care merg pe contrasens. sincer, de ambii ma doare in :pt. la biciclisti le dau deobicei 10 lei sa-si ia un far. sint foarte intrigati, mai ales aia cu bicle scumpe si haine inchise la culoare. ceilalti, dau inapoi, pentru ca eu imi scot cheia din contact si le-o arat. ceea ce a patit wolfman nu s-ar fi intimplat prea des intr-o tara civilizata, pentru ca oamenii respecta legea. e cazul ca si la noi legea sa fie respectata. pentru ca bun simt e clar ca nu exista. cum ar fi sa auzi ca tiristul de care voua v-a fost mila a omorit o familie intreaga pentru ca mergea in legea lui? cum v-ati simti atunci, stiind ca putea sa stea acasa, dar nimeni n-a fost in stare sa-l opreasca? cu vorba aia cu pacatul... sincer, e un cacat in ziua de azi, asa cum era si atunci. decizia de ce va face mai departe ii apartine lui wolfman si sincer ii urez bafta si drumuri fara incidente (ca de altfel la toti), indiferent de decizia pe care o ia. iar daca "baietii" chiar se cred zmei, cred ca putem fi si noi uniti, nu?:2dr 1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua @comanr, nu trebuie sa se ajunga la gesturi extreme, daca celalalt are mintea "odihnita", ajuta-l cu un exercitiu de memorie legal. Asa nu cred ca va uita prea curand ca orice actiune are si consecinte. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua @DKW oricat am incerca noi sa fim oameni, in situatii din astea nu stiu altii cum sant , insa eu asa as face pentru ca totul e normal, eu nu pot sa stric masina sau sa ranesc familia franand extrem de brusc, eu franez normal. gestul idiotului de a rupe oglinda este unul reprobabil si chiar nu ma intereseaza cati copii mor de foame in urma lui, e un bou, va spun sincer , atunci cand va stiti foarte in regula, nebauti,cu itp valabil, masina buna cu un bou sub roti din vina lui, dati inainte, dati inapoi. daca il lasi sa traiasca te tarie prin tribunale. imi asum orice critica din patea voastra, ca motocilist nu dai cu pumnul in masina, in cel mai rau caz ai o discutie la semafor cu soferul, daca e cazul. din moment ce ai dat cu pumnul esti pasibil de moarte, bicicleta are doar doua roti, boul de la volan te poate ucide pentru ca poate. Editat Aprilie 27, 2014 de comanr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua iar daca "baietii" chiar se cred zmei, cred ca putem fi si noi uniti, nu?:2dr In ce fel sa fim uniti ?...Sa mergem sa-i calcam pe cap cu jeepurile pastia care se dau cu motocicletele? S-ar rezolva ceva asa? Cu tiristul de la Abrud ...atata timp cat Sorin a obtinut ce trebuia sa obtina ...a dat dovada de omenie ...si a limitat consecintele ptr tiristul inconstient. Adica nu a vrut sa-i faca rau. Desi putea ...Incidentul e deja istorie, masina s-a reparat pe RCA ...ce o face mai departe tiristul e fix problema lui... Din punctul meu de vedere atata timp cat motociclistul avea alcool in vina indiferent ca a fost vinovat sau nu...cazul e extrem de simplu...dupa codul rutier. Mai departe tine de wolfman cat de tare il beleste...pana unde merge. In trafic intotdeauna vei gasi idioti, bizoni, JMecheri sau cum mama naibii le mai zice si unii au autoturisme, altii au 4x4, altii biciclete sau orice alte vehicule cu doua, patru sau chiar mai multe roti. Nu ai cum sa scapi de asta ...oricat te vei feri. @comanr Tu unde traiesti? In padure? In epoca de piatra? Ai calcat pe unul ...deschizi din buton geamul ...scoti capul pe geam si il intrebi p-ala..."mai respiri"? Deci respiri, fu..ti m..rtii m..ti!! Mai treci cu masina peste el de vreo doua-trei ori ...pana esti sigur ca il aduni de acolo cu mopul ...Dupa aia ii chemi pastia cu vitanja sa-l "suga" de acolo ...Asa se face,nu ? Editat Aprilie 27, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua @DKW oricat am incerca noi sa fim oameni, in situatii din astea nu stiu altii cum sant , insa eu asa as face pentru ca totul e normal, eu nu pot sa stric masina sau sa ranesc familia franand extrem de brusc, eu franez normal. gestul idiotului de a rupe oglinda este unul reprobabil si chiar nu ma intereseaza cati copii mor de foame in urma lui, e un bou, va spun sincer , atunci cand va stiti foarte in regula, nebauti,cu itp valabil, masina buna cu un bou sub roti din vina lui, dati inainte, dati inapoi. daca il lasi sa traiasca te tarie prin tribunale. si eu sint de parerea ca legea, in special cea a bunului simt, ar trebui aplicata. totusi, gesturile extreme nu-si au rostul. asta ne deosebeste pe noi, romanii, de oamenii civilizati: intii dam cu parul si apoi ne pare rau. hai sa ne gindim inainte de a da cu parul. daca prostul de motociclist gindea inainte de a rupe oglinda si mai ales, daca avea creier si nu dadea gaz de frica (100% s-a infipt in gaz ca boul, care nu stie ca 200kg se duc mai repede ca 2tone), nu mai aveam discutia asta. @Yonutz: am zis eu ceva de calcat? eu am zis sa fim uniti, indiferent de ceea ce inseamna asta. fiecare intelege ce vrea. legat de "da-i inainte, da-i inapoi", care mai tineti minte vacanta mare, scheciul cu babeta spatiala si uschiala prin lanul de porumb? tot incerc sa dau de el pe youtube si nu reusesc :grin: Editat Aprilie 27, 2014 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Daca situatia este asa cum a descris-o colegul implicat in accident , lucrurile se vor rezolva. Reactia moticiclistului va fi diferita cand se vor risipi aburii alcoolului. Probabil isi va retrage plangerea si va fi dispus sa plateasca daunele produse . Acestea ( daunele ) se incadreaza juridic la "distrugere de bunuri " . Politia se va autosesiza in problema consumului de alcool si fara sa faca colegul nostru vreo plangere. Prelevarea de probe este inregistrata si sunt obligati sa deschida ancheta penala . Dupa o noapte de somn , lucrurile arata intotdeauna altfel ( pentru toti cei implicati ) :pr1 . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua eu stiu ca toti aveti dreptate insa colegul cu familia terorizata urland in masina de frica si care nu a gresit cu nimic cu ce a gresit? e greu, necesita tehnica insa eu sant in stare sa trosnesc un motociclist nesimtit echipat care imi loveste masina voluntar fara sa il omor, nu recomand, e o treaba de finete. eu asa as reactiona si as fi legal in aceiasi situatie, probabil ca as fi catalogat ca idiot insa asa as face de fiecare data pentru ca a fi motociclist nu insemna sa dai cu pumnul. dai cu pumnul esti calcat, simplu, defapt eu in momentul in care dadea cu pumnul ai phuteam una instantaneu, sa se duca la pascut. "nu stiu domnul politist, a depasit prin dreapta/stanga, nu l am observat si asta este." Editat Aprilie 27, 2014 de comanr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua am gasit doar texutl, nu si materia audio/video: "Capitane, am intrat pe orbita. - Orbita, ce orbita Richer? - Tata Leana. Am orbit-o cu farurile si am intrat peste ea. - Aoleu, da inapoi. Mai misca? - Misca, misca. - Da inainte, da inapoi, da inainte, da inapoi, fa-o poster fir-ar cataua aia a dracu de babeta interspatiala. - Capitane, ne apropiem de planeta Cucuietii din Vale. Am primit un mesaj de la unul din locuitori. Au ceapa verde. " :ha: Ursu: da, ala e :) Editat Aprilie 27, 2014 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua @Air_wolf - Vacanta Mare - Star Trek http://www.youtube.com/watch?v=YqcrIhwEbkY NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua ai dreptate yonutz insa ce e a lua oleaca stanga, e aproape omeneste! motociclistii tre sa invete , si nu numai ei, ca in trafic , arati degetu, injuri , claxonezi da nu dai cu pumnul sau agresezi persoane decat pe riscul tau, pentru ca nu esti in postura in care iti permiti sa o faci , adica orice nebun cu masina te poate face pilaf, doamne fereste , sant o gramada de nebuni in trafic in zilele astea. :tr pe vremea lu ceausescu se numea prioritate de gabarit, ma tem ca si acum la fel se cheama! Editat Aprilie 27, 2014 de comanr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua ai dreptate yonutz insa ce e a lua oleaca stanga, e aproape omeneste! motociclistii tre sa invete , si nu numai ei, ca in trafic , arati degetu, injuri , claxonezi da nu dai cu pumnul sau agresezi persoane pe riscul tau, pentru ca nu esti in postura in care sa o faci , adica orice nebun cu masina te poate face pilaf, doamne fereste , sant o gramada de nebuni in trafic in zilele astea. :tr de ce sa arati degetul, sa injuri sau sa claxonezi? e civilizat asa? :pr1 a dracu evolutie umana... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua nu e normal nici asta insa daca se rezuma la asta si arata degetul, nu se intampla nimic, insa chilotul s a simtit bazat, sa dea si cu pumnul pentru ca el este meserias, la pascut! eu chiar m as fi bucurat ca soferul sa i fi phutut una , numai oleaca cat sa i scoata ideile din cap, din pacate nu cred ca a facut o, iar betivanul nu a stiut sa mane drept atelajul si a cazut ca balega. deci ca si cheltuiala se face cu ventuza, nu costa mult este cam 5 milioane maxim, a doua zi, se face fara revopsire, tabla iese bine, daca ai o masina sanatoasa e posibil sa nu trebuiasca nimic, poti trimite la pascut infinit de multi. Editat Aprilie 27, 2014 de comanr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spike Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Depinde de posesorii de 4x4... Si eu ma gandeam ca ne scoatem din noroaie,de ce nu ne-am ajuta si in astfel de cazuri? 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua @comanr, uscaturi exista de ambele parti ale "baricadei". Daca pretinzi ca ai mai multa minte in comparatie cu racerul pe 2 roti, vei incerca sa aplanezi conflictul. Dar, din pacate, in traficul de Bucuresti se intampla multe, cauzate in mare parte de teribilisti. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua asa este, eu va spun totusi ca pentru doua piese, aripa plus usa se face reducere , adica este un pret rezonabil, se face in aceiasi zi si baietii sUnt de treaba. Editat Aprilie 27, 2014 de Astral sUnt......http://in-cult.ro/2010/06/01/conjugarea-verbului-a-fi/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Daca situatia sta asa cum o relatezi, conteaza ca ai un martor, respectiv sotia. El nu, si daca aduce un prieten ce nu a fost la locul faptei punei in vedere ce inseamna martor mincinos, pe langa restul problemelor legale, ...distrugere, provocare accident cu intentie, etc. Bafta si nervi tari. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Aprilie 27, 2014 Partajează Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua " Mergeam linistit cu sotia din dotare " Mare maestrie domnule lup/om de a arata respectul fata de soția dumneavoastra...eu sunt aproape convins ca aveti dotare ca si aceeași buna atitudine si fata de participantii la trafic... " Dupa cateva sute de metri intrand pe un sens unic cu o singura banda pe sens apare alt cretin care s-a inghesuit pe partea stanga intre masina si bordura si a inceput sa injure. L-am ignorat. " Perfect !!! Si mare apreciere !!!...depinde insa care dintre voi a ajuns primul, respecind regulile de circulație...apoi ca te-a inghesuit era aproape sa te cred...el cu motorul si dvs. cu masina... "A lovit oglinda cu pumnul, a rupt-o si apoi a accelerat. In acel moment s-a dezechilibrat, motorul s-a balansat de vreo 2-3 ori, a lovit bordura apoi aripa mea stanga fata si bara si a cazut in fata masinii. Eram cu viteza a doua cu un diesel deci apreciez ca aveam undeva la 20-30 km/h mergand in coloana. L-am tarat vreo 2-3 metri si am oprit. " Hotarit zic eu ca dupa ce-mi rupea oglinda, opream instantaneu, il lăsam sa lovească bordura...insa nu il " lăsam " sa-mi lovească aripa stinga... " L-am tarat vreo 2-3 metri si am oprit " Bravo pentru inteligentele cuvinte !!!, alăturată la expresia cu soția din dotare...impresionant !!! " S-a ridicat fara nici un fel de problema si a inceput sa injure si sa dea telefoane(...) Norocul lui ca am fost cu masina de strada si nu a avut loc sub ea ca altfel cred ca il infasuram pe dupa cardane..." Sublim !!!...poate aceasta a fost șansa ca sa nu dezvoltati actiuni pe la spitalele de urgenta...da ce mult imi place exprimarea cu "infasurarea"...educativ, domnul meu !!! Cer scuze protagoniștilor, nu am fost de fata, am insa un obicei de a citi cu atentie textele si sa analizez...poate sunt batrin si nu mai stiu sa apreciez , insa nu vreau sa " tarasc " pe nimeni nici măcar din greseala... ....prietene wolfman te-ai gindit oare ca postarea ta cu " l-am tarat " negru pe alb exprimata de domnia dvs. pe acest forum te poate incrimina mai mult decit orice dovada filmata ??? Te rog amice wolfman sa rezolvi amical confictul cu participantul la trafic cu care ai avut acest incident...va urez din suflet sa vorbiti si sa va imprieteniti !!! Daca prin analiza mea de text te-am supărat cer scuze... Editat Aprilie 27, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verssatu Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Analiza ca analiza, „sublimă“ dar sintaxa...moartea pasiunii. Măiestria se vede încă de la primele inteligente cuvinte. O sugestie, dacă imi permiteți: dacă e să vă mai treacă o analiză, rog trageți adânc aer în piept şi apăsaţi Log Out. my 2 cents 1 Pajero 2,5 tdi SWB '95 BMW 330i sedan 2001 Suzuki SV650s 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua in cazul de fata nimeni nu stie exact ce si cum , luam de buna relatarea soferului insa va spun clar ca el a avut de furca cu un grup infractional organizat. nu cred ca un copil care il ai in masina la un moment dat isi mai revine asa usor dupa o spaima in care niste oameni lovesc cu putere masina/geamurile, nu mai zic daca le sparg. cea mai buna treba in situatii in care santeti agresati, sa zicem ca nu sant victime dar chiar daca sant si viata dvs este in pericol(vin tiganii cu sabia), va urcati in masina si direct la cea mai apropiata sectie de politie, pentru ca viata iti poate fi pusa in pericol de oameni drogati/beti. una e ca tu sa calci un puradel sa zicem sau un motocilist, asta e, asta e traficul, alta e sa vina unu cu ranga la tine prin geam. daca ai sange in instalatie in momentul in care a dat cu pumnul, scurt si discret il arunci in boscheti, vezi ca are intariri, furci,topoare, pleci urgent la politie, pentru ca joaca era cu masini/motorete daca scoatem pistoale/arme e alt film si biletul costa mai mult. mai intai vezi ce faci sa traiesti si apoi legal ne jucam cati ani vor ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
detail Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua ...depinde insa care dintre voi a ajuns primul, respecind regulile de circulație...apoi ca te-a inghesuit era aproape sa te cred...el cu motorul si dvs. cu masina... ...poate sunt batrin si nu mai stiu sa apreciez , insa nu vreau sa " tarasc " pe nimeni nici măcar din greseala... Eu sunt mai batran si pot sa spun ca sunt "inghesuit" zilnic chiar si de biciclisti, indiferent care ajunge primul la locul faptei, si asta pentru ca m-am obisnuit sa feresc tot ce misca in trafic. Am reusit in mai bine de 3 decenii ce sofereala sa nu "tarasc" nimic, dar asta doar datorita conducerii defensive, nu datorita participantilor la trafic. Si din pacate pe magarii din trafic nu-i arde nimeni nici la propriu si nici la figurat. Oare daca wolfman era cu simex-uri de 35 se mai baga ala peste el? Sau daca era o basculanta de 20 de tone? Vezi norocul celor din clipul urmator http://www.trafictube.ro/inconstient-doua-roti/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 28, 2014 Partajează Postat Aprilie 28, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua Gabi, analiza ta pe text este oarecum ok dar analiza faptelor nu mi se pare ok mai ales ca nu ai fost acolo ca sa vezi ce s-a intamplat cu adevarat. Eu sunt si sofer si motociclist. Cand eram pe motocicleta am avut parte si de soferi care se bagau intentionat in fata mea pentru ca erau frustrati pt ca ii depasam. In orice situatie am injurat dar nu mi-am permis ca sa dau cu piciorul in masini si sa rup oglinzile. Nu ca mi-ar fi fost frica de ceva pt ca la statura mea imi permiteam sa nu imi fie frica. Daca e sa fac si eu o analiza la rece, as spune ca motocilcistul ala cu freza de Fernando de la Caransebes pare e fi un cocalar figurant care se crede Moise si ca toata lumea se da la o parte pt ca vine el si ca abia asteapta un conflict in trafic in care sa isi etaleze muschii. Mai ales ca avea si ceva alcool la bord lucru absolut descalificant in mod deosebit cand esti pe motor. Repet, asta e o analiza facuta la rece fara sa cunosc toate detaliile incidentului. Haideti sa lasam analizele artistice si sa privim realist problema. Poate ca filmarea incidentului ne-ar putea edifica. Editat Aprilie 28, 2014 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate