Radu-N Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Vorba lui Korolokw, topicul asta a devenit un camp de lupta. Totusi privesc partea plina a paharului - tot am invatat ceva din disputa iscata. Fiind incepator nu stiam ca trebuie sa acord prioritate "motoarelor", cateodata mai acord prioritate blondelor. Da, se vede ca e o lege nescrisa, nu-mi explicam pana acum de ce se inghesuie la semafor. Ce nu a precizat nimeni: celor din filmuletul de mai sus li se mai spune si "donatorii de organe". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua Ca în orice conflict, fanaticii sunt cei mai periculoși. Dar în acelaşi timp şi mult mai uşor de anticipat şi combătut. Pot fi foarte usor de surprins când li se răspunde pe măsură pentru că limbajul şi actiunile le sunt limitate. Au în schimb experiența şi rutina situațiilor. Ignorarea şi marginalizarea zic eu că dau roade dacă ești cu toţi biscuiţii în pachet. Iar pe forumul ăsta, media de vârstă e un atuu sănătos. Domule drag versatu, numele meu este Gabi Regep. Ca virsta statistica de pe forumul asta poate te avantajează si creează atuuri, si daca te simți sănătos, ceea ce eu i-ti doresc foarte mult, eu chiar sunt pregătit sa te ascult cu mare sau "fanatica" răbdare...fara sa mai generam conflict, te aștept cu plăcere si mare toleranta așa cum așteaptă catalin.v pe Yonutz sa vorbim " de la persoana la persoana " cu ochii deschisi privindu-ne unii pe alții...ca poate combaterea si conflictul se pot transforma in CONCILIERE !!! Cum presupun desigur ca pachetul de biscuiți in cazul tau este bine sigilat ( eu consum făinoase si cereale daca mi-este foame...si nu ma uit la conturul ambalajului...) , apoi daca mobila e bine așezată la mansarda, contează mai puțin...important este sa ai o perna si o canapea pe care sa se relaxeze creierul...da ce mai vorbim in dodii ??? ; te invit prietene de forum verssatu pe la valcea !!! Numărul meu de telefon este 0744585991. Te rog sa răspunzi invitatiei mele împreuna cu familia sau prieteni ai tai cu condiția sa ma anunți cu citeva zile inainte ! Eu si familia ca si prietenii mei vom fi onorati sa va primim !!! Wolfman, te rog chiar daca ma repet, ( si atit cit contează părerea mea ) sa cauți impacarea cu respectivul biker. Nu contează ce pierzi tu, contează ca cel mai destept cedează . Cu palaria ridicată, Va satut pe toți ! Editat Aprilie 30, 2014 de gabi.r Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Aprilie 30, 2014 Partajează Postat Aprilie 30, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua Am si eu o nelamurire, cred ca este topicul potrivit pentru a nara intamplarea mea. In plin soare frontal, la ora 12 amiaza, zaresc o statura sarind pe carosabil cu ceva lung in mana. Circulam cu 121km/h pe Autostrada A1 la intrare in Arad, pe ultimi kilometri. Statura, care mai apoi am realizat ca este un ploitist, ar fi dorit sa ma opreasca pentru exces de viteza de 21km/H. Evitand un impact, a trebuit sa schimb banda de circulat...fara a avea timpul necesar de a ma asigura. Am incetinit fara a incinge saboti de frana, dar politistul devenise foarte mic in oglinda mea retrovizoare. Autostrada nu avea pe acel parcurs nici un fel de arnjament pt. o oprire regulamentara, nici o parcare sau o banda de ajutor. Am plecat mai departe pana la prima iesire si am oprit. Restul ....au venit val vartej dupa mine si am ramas fara carnet, pentru ca nu am oprit la semnalul agentului de circulatie! Nelamurirea mea....trebuia sa opresc brusc ca in desenea animate la asemenea viteza? Eu traiesc in Germania, daca as povesti acolo fapta...fuga cu batu ridicat dupa o masina cu 121km/h, vor zice ca rad de ei! Ceva similar am patit si eu (m-au facut semn din scurt, noaptea, intr-un loc neiluminat, intr-o curba la dreapta de 90 grade). N-am oprit, mi-am continuat drumul, ei m-au urmarit si intr-un final m-au tras pe dreapta. Cand m-au intrebat de ce n-am oprit, le-am spus ca nu mie mi-au facut semn dat fiind distanta foarte scurta, si ca oricum n-as fi putut opri intr-o curba fara vizibilitate si noaptea deoarece riscam sa fiu lovit din spate. Sa vezi ce fete au facut ... in final m-au lasat in pace .... Chestia comica a fost ca la fix o saptamana, in aceeasi localitate, tot noaptea, dar pe linie dreapa si cu loc de parcare si iluminat, sunt oprit de acelasi echipaj ... cand opresc si ma recunosc imi zice: "Aici e bine sa va oprim?" Eu imi scot actele, dar imi zice ca pot pleca ca ei ii cauta pe tinerii bauti care merg/vin de la discoteca (ambele opriri s-au intamplat sambata in jurul orelor 23:30) In cazul tau nu se rezolva decat in instanta, dar e multa pierdere de timp plus ca daca nici nu esti din localitatea in care s-a petrecut incidentul (nu mai vorbesc daca nici nu stai in Romania) iti trebuie avocat (care are domiciliul in localitatea unde este si instanta de judecata), ca doar n-o sa faci naveta la x infatisari (eu am pierdut un proces, desi aveam dreptate, pentru ca n-am putut face naveta la 10 infatisari cat a durat procesul, la 600 km distanta de casa, si oricum instanta nu da doi bani pe ce acte trimiti tu la dosar ... nici macar nu le citeste, asa ca doar avocatul ramane solutia pentru procese la distanta) On topic: in cazul unui incident in trafic, daca unul dintre cei implicati este sub influenta bauturilor alcoolice, automat este vinovat indiferent daca era de vina sau nu, deoarece legea spune ca NU avea ce cauta in trafic, nici macar cu bicicleta, motiv pentru care nu inteleg de ce i-au suspendat permisul colegului. Cum motociclisti sustin ca au dreptul la intreaga latime a benzii, tot asa trebuie sa stie ca si in cazul depasirilor, indiferent ca e pe stanga sau pe dreapta, le trebuie aceeasi latime. Ca in Franta e o regula ca cei de pe banda 1 sa se dea mai pe dreapta, iar cei de pe banda 2 mai pe stanga e laudabil, dar asta e valabil doar in localitati. In bucuresti am vazut destui soferi care incercau sa faca loc celor moto/velo, dar nefiind ceva ca in Franta, fiecare se dadea ba in stanga, ba in dreapta si se creau niste labirinte prin care cei pe doua roti crosetau printre masini si in final tot se blocau pe undeva. Cei pe doua roti trebuie sa inteleaga ca nu poti intra orbeste fara sa se asigure ca i-a fost vazuta intentia de cel din masina. Timpul alocat pentru asigurarea din spate este de 1/4 din total timp si nu 3/4 (si asta in afara localitatii, pentru ca in localitate mai ai si altele de urmarit), pentru ca nu poti sta numai cu ochii in retrovizoare sa prinzi intentia nalucii care soseste inaintea sunetului sau a celui care croseteaza si iti apare instant pe una din laterale. https://www.facebook.com/photo.php?v=612651288815935 Editat Mai 1, 2014 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua On topic: in cazul unui incident in trafic, daca unul dintre cei implicati este sub influenta bauturilor alcoolice, automat este vinovat indiferent daca era de vina sau nu, deoarece legea spune ca NU avea ce cauta in trafic, nici macar cu bicicleta, motiv pentru care nu inteleg de ce i-au suspendat permisul colegului. Asta a fost si prima mea nelamurire. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Eu am incercat sa va lamuresc ce s-a intamplat din punctul de vedere al unui motociclist si o sa incerc inca o data, desi daca 99,99% din voi sunteti calcatori de capete de pusti teribilisti e posibil sa nu intelegeti vreodata. Totul a plecat de la colegul care se inghesuia cu motociclistul "idiot" pe o strada cu sens unic. Se intampla foarte des lucru asta deoarece conservarul in general are o gramada de airbag-uri, abs, esp, celula de siguranta, casco, etc si simtindu-se in siguranta nu se mai asigura temeinic in trafic si nu vede motociclistul care incearca sa treaca pe langa el ... mult mai grav este daca-l vede si-l inghesuie intentionat in bordura ... din ignoranta sau cu intentii criminale ii pune viata in pericol ... grav! Ca motociclistu in acest caz a reactionat violent si ca mai era si baut , a platit si poate va mai plati ... dar a fost doar o reactie dupa ce a fost pus intr-o situatie periculoasa. Daca wolfman tragea cele 5 grade de volan si-l lasa sa treaca, poate nu se cunostea cu motociclistul in felul asta si toti aveam numai de castigat, mai ales daca deschidea un topic " cum am evitat un motociclist teribilist si i-am facut loc altuia sa nu intre in bordura" Tot din punctul meu de vedere, dar al conservarului de data asta. De ce las un motociclist sa treaca pe langa mine ? Nu stiu, nu e nici o lege, dar totusi ... din instinct ii fac loc sa treaca pentru ca-l vad ca se strecoara mult mai repede ca mine prin trafic, intr-un minut nu-l mai vad. Nici nu m-am gandit vreodata sa-l tin in spatele dieselului meu puturos ascuns intr-o conserva de 2.5 tone cu care nu am loc sa ma misc, indiferent cate taxe si impozite platesc. Cum ma bucur cand se baga conserva din fata mea si lasa loc pentru mine sa ma bag prin trafic, asa ma bucur si cand se baga motociclistul. In aglomertia din Bucuresti mai ales, ma bucur cand vad motocilete si nu tot atatea masini. Pana acum nu m-a injurat vreun motociclist, dar daca o sa ma injure vreunul, la fel cum ma injura conservarii in trafic il ignor ... stiu ca nu e nimic personal ... cateva secunde daca trecea mai devreme poate ca nu-l intalneam in trafic ... de ce sa-i rup capu'? Mai ales ca stiu ca cei mai cocosi sunt si cei mai tineri si mai neexperimentati. Cu multi ani in urma cand nu aveam nici o tangenta cu mobrele, admiram masina unui grec in fata magazinului sau dintr-o statiune turistica ... am intrat in vorba si mi-a povestit ca masina o folosea foarte rar pentru ca in general folosea scuterul cu care-si facea treaba mult mai repede, desi masina era un BMW cu motor mare si pe vremea aia grecii nu aveau probleme cu benzina. Omu nu mai era la prima tinerete, avea doi copii si totusi prefera sa mearga cu scuterul pentru ca ajungea la magazin in 15 minute pe cand cu masina in 45. Oare de ce la ei se poate si la noi nu? Oare omul era incostient asa cum spunea cineva pe aici ? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Te rog sa il scuzi pe colegul cu Skoda s-a aflat in paralel cu motociclistul , cand motociclistul , conform legilor , ar fi trebuit sa stea in spatele sau in fata "conservarului" , ca orice alt vehicul. Spre deosebire de ceea ce cred cei mai multi motociclisti, " conservarii " nu-s deloc incantati sa inghesuie sau sa invarta pe cardane "bikeri " . Chiar daca mai declara , la nervi , ca ar face asa ceva , te asigur ca evita astfel de evenimente , cateodata punandu-se chiar ei in pericol din cauza ca trebuie sa faca loc unui "tata de minori pe scuter" sau "unui sot de gravida pe motocicleta" . De " studentul " eminent care merge la facultate cu un motor de 250 CP , nu mai vorbesc. Cand apare acesta , toti conservarii se opresc la o tigara . :grin: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua Catalin.V@ singurul lucru de care ne lamuresti aici, este faptul ca ori ii cunosti personal pe acesti motociclisti, ori te asemeni lor si te proiectezi in aceeasi situatie, oricare ar fi din cele doua variante, justifica interventiile tale in acest topic. Doar asa sa fie spus, nu avem nevoie de parerile tale de motociclist, pentru ca 50% dintre cei care am postat aici suntem si noi "calareti" de mobre si alte cele pe doua roti. Am calarit motociclete atat in tara cat si in Europa (Germania, Grecia), am fost si eu in multe situatii neplacute in trafic dar "logica" ta nu am intalnit-o niciunde, decat aici in Romania in aceste grupuri restranse (inca, din fericire) de teribilisti pe doua roti. Inca din prima postare de pe acest topic, nu m-am aratat 100% increzator in povestea colegului nostru, pentru ca sunt constient ca este posibil ca si el sa fi avut o mica parte de vina, dar singurul lucru de care cred eu ca poate fi acuzat, ar fi de putina incapatanare (care daca nu ar fi fost, probabil ca lucrurile ar fi fost asa cum ai spus si tu la un moment dat), dar asta nici pe departe nu il face pe el vinovat de toata tigania pe care a experimentat-o mai tarziu si cu atat mai putin, nevinovat pe acel motociclist baut. Editat Mai 1, 2014 de edy_M 1 :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua din fericire orice motociclist teribilist realizeaza tampeniile pe care le face, din pacate lucrul asta se intampla in acea jumatate de secunda cand este prea tarziu. raman doar prietenii lui, care, dupa caz, plang sau in cazuri ultranorocoase ca cel expus mai sus, sparg un geam , doua, mai injura, fac ce stiu ei mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua Catalin.V, hai sa te lamuresc eu cum e cu alea 5 grade! Merg pe sosea, si nici nu conteaza daca sunt pe 2 sau 4 roti(ca prestez pe ambele, nu esti singurul motociclist din discutia asta). Trece langa mine un retard cu vitezana băşind miara lui cu tobe fara site, cu dublul vitezei legale, crosetand in trafic in timp ce se joaca de-a prinselea cu "fratele" lui. Ei gonesc unul dupa altul, si cum am vazut ca se intampla des, unul trece in dreapta, celalalt in stanga mea, ca daca ar merge unul in urma celuilalt nu s-ar putea concura. Ipoteza 1. Ii observ (in ciuda vitezei mari), te ascult pe tine cu obsedantele tale 5 grade si las pe primul retard sa treaca, in timp ce al doilea se intersecteaza pe partea cealalta cu traiectoria mea politicos modificata si ne f..m reciproc una! Retardul nr.1 fie pleaca fara sa ii pese, fie revine sa imi sparga oglinzi, sa bata in geamuri si sa imi stalceasca mutra cu manusile lui cu carbon pentru ca l-am deteriorat pe retardul nr.2 in timp ce ii faceam lui loc. Ipoteza 2 Nu ii observ, pentru ca e omeneste ca in plin blocaj de trafic sa nu vezi in oglinda niste idioti care merg mult peste viteza legala. Deh, pana ai apuca sa ii vezi, deja trec tunand pe langa tine! Vuietul tobei nr. 1 ma sperie, trag involuntar 5 grade de volan ca sa evit un pericol real sau imaginar, si intru din plin in retardul nr.2 care ocupa culoarul ingust din partea opusa. In varianta in care nu sunt 2 retarzi ci numai unul, cele 5 grade ale tale ma fac sa intru in masina de pe partea opusa, eu raman ca prostul sa ma razboiesc cu celalalt nevinovat cu care m-am troznit, in timp ce protejatul tau pleaca in p... cu satelitul, orgasmand ca a invatat minte inca un conservar. In concluzie: fi-ti-ar gradele de ras, ca m-ai omorat cu ele! Tu cu gradele tale si un gealat de pe motoretizm cu "grila de haudi" ridicata la grad de tradare de patrie! Editat Mai 1, 2014 de f_zoltan 2 Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Eu am incercat sa va lamuresc ce s-a intamplat din punctul de vedere al unui motociclist si o sa incerc inca o data... Cu riscul de a fi offtopic, incearca sa-mi explici mie, care ma deplasez 90% din timp cu motorul sau maxiscooterul. Culmea ironiei, mi-au facut loc in trafic oameni cu "gipane" si alte fite, "conservarii" din trafic au inceput sa fie constienti de rachetele pe 2 roti si incearca si ei dupa cat ii duce mintea sa faca loc sau macar sa nu incurce. Am avut parte de respect in trafic deoarece am oferit respect in trafic (atat cat am putut), dar, mi s-a intamplat sa fiu sicanat in trafic de colegi motociclisti. Crede-ma ca nu este prea placut momentul in care esti angajat intr-o manevra sa te pomenesti ca trece o racheta la 30 cm de tine si franeaza in fata ta pentru ca nu mai are pe unde sa se strecoare in trafic, tu fiind tot pe 2 roti. Sau cand esti in urcare pe serpentine si trebuie sa tragi de covrig de sa urci masina in pomi ca sa nu-si lase racerul casca amintire pe oglinda ta. Si exemple am multe, traiesc printre ei, am o gramada de prieteni si amici motociclisti, merg pe la intruniri, ii culeg de pe jos cand au un accident, le ofer suport cat pot de mult, dar asta nu ma face sa nu vad si cand e vina lor. Si revenind la subiectul initial: atata vreme cat esti "parfumat" nu ai ce cauta in trafic, mai ales pe 2 roti, nu ai ce cauta in trafic daca ai probleme de comportament, nu ai ce cauta in trafic daca nu esti in stare sa controlezi utilajul cu care te deplasezi. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Mai 1, 2014 Partajează Postat Mai 1, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua @catalin.V Constat ca esti foarte patimas. Iti propun sa reflectezi asupra urmatorului scenariu: - o singura banda de mers inainte, sau sens unic (mai apropiat de speta) - masina (conserva?!?!) care ruleaza linistit, regulamentar - motociclist (donator?!?!) care vine din spate si se "inghesuie" pe stanga masinii (conservei?!?!) - cum-necum, donatorul (motociclistul?!?!) atinge oglinda conservei, se dezechilibreaza, cade, speram ca masina (conserva?!?!) sa nu il tavaleasca - donatorul se ridica, incepe sa bata cu pumnii si picioarele in geamurile si tabla masinii (conservei?!?!), cheama si alti confrati donatori (motociclisti?!?!) care contribuie vanjos la deranj -bal bla bla bla bla bla - la volanul masinii (conservei?!?!) se afla sotia dumitale, iar pe bancheta din spate copilul dumitale, in varsta de 9-10 ani. p.s. regulile de circulatie a vehiculelor pe drumurile publice...da-le'n mortii lor. 2 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Daca voi credeti ca mai vinovat e teribilistul care vrea sa se strecoare mai repede prin trafic decat ala care il inghesuie intentionat in bordura cu riscul de a-l baga sub conserva, nu pot decat sa va doresc "asfalt uscat" si sa aveti grija de bizoni. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Daca voi credeti ca mai vinovat e teribilistul care vrea sa se strecoare mai repede prin trafic decat ala care il inghesuie intentionat in bordura cu riscul de a-l baga sub conserva, nu pot decat sa va doresc "asfalt uscat" si sa aveti grija de bizoni. Imi propusesem sa nu mai intervin pe topicul asta... dar am o curiozitate: de unde pana unde esti convins de afirmatia "il inghesuie intentionat" in cazul de fata? Iar ca sa vezi exact cam cum este traficul prin Bucuresti, te-as invita pasager in masina mea pe parcursul unei zile (pasager, ca sa poti observa mai bine colegii de trafic). Iar dupa aceea putem continua discutia:wink: Mai mult: ce cauta cineva "parfumat" (mai mult sau mai putin, nu conteaza), in trafic? Eu personal consider incompatibila combinatia alcool+volan/ghidon, indiferent de numarul de roti si putearea motorului. Parerea mea! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
comanr Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua @catalin ce te faci daca dai de un bizon din asta, care avand 120kg devine si mai bizon si incepe sa dea cu motocilistii casca in casca pana li se face creierul o baie de muci dupa o faza ca a colegului. nu i mai bine ca acel om cu motor, neajutorat si neprotejat sa nu forteze norocul sa nu se strecoare, in primul rand pentru binele lui? motocicleta nu este pentru a te deplasa mai repede, e o iluzie, limita de viteza este aceiasi pentru toate atelajele in trafic. motocileta nu ploueaza mai putin, multe motoare consuma fix cat o masina de litraj mic, consumand aceiasi cantitate de benzina/km explica mi cum ar putea polua mai putin. motocicleta e doar un mijoc de deplasare, unul care ofera senzatie de libertate insa datorita faptului ca esti putin protejat fata de masina spre exemplu, bunul simt/ cumpatarea/buna judecata, ALE TALE, ca motocilist trebuie sa suplineasca celelate lipsuri :cusca de protectie, bunul simt al celorlalti, atentia celorlalti asta daca te intereseaza ce e cu viata ta in genereal, daca nu, nu are sens sa mai discutam pentru ca duci discutia in penibil deja. la noi in tara si nu numai, uneori asta nu se intampla, cand incepi sa te bazezi pe ceilalti adica pe blana ursului din padure, patesti numai necazuri, o tabla indoita sau un geam spart la o masina nu reusesc sa aduca inapoi pe nimeni de pe lumea ailanta.:wink: Editat Mai 2, 2014 de comanr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua Daca voi credeti ca mai vinovat e teribilistul care vrea sa se strecoare mai repede prin trafic decat ala care il inghesuie intentionat in bordura cu riscul de a-l baga sub conserva, nu pot decat sa va doresc "asfalt uscat" si sa aveti grija de bizoni. regulile de circulatie pe drumuri publice sunt pt fraieri...viteza legala e relativa,iar graba are valenta de magie...cand te grabesti poti face ce vrei pe asfalt...inclusiv sa te "strecori"pe unde "crezi" ca incapi...si ce daca a baut un pic...bautura e pt oameni...si ce daca e teribilist si iresponsabil...are doar 20 de ani...i se pot tolera greselile.... eu cam asta inteleg ca sustii dumneata...asa in mare... cred ca ar trebui si dumneata sa ai grija la Bizoni. Editat Mai 2, 2014 de dragoslav Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Cataline, din bun simt, trebuia mai intai sa citesti ce s-a scris inainte si apoi sa postezi ... poate asa nu mai umpleai topicul de aberatii. Din tot ce ai scris, se vede ca n-ai citi si esti pe langa subiect. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua @catalin.v Ba tata cate kile de salam mai vrei sa primesti sa ne lasi naiba cu ideile tale preconcepute si avocatesti privind motofakarii. Dai in spanac ii manaca sa crape...Ti-au zis 200 de oameni ca esti beat dute tatutule la nani... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua Daca voi credeti ca mai vinovat e teribilistul care vrea sa se strecoare mai repede prin trafic decat ala care il inghesuie intentionat in bordura cu riscul de a-l baga sub conserva, nu pot decat sa va doresc "asfalt uscat" si sa aveti grija de bizoni. Baieti astia ,care conduc jeepuri nu stiu sa iti raspunda, la ceea ce vrei tu sa atragi in discutie ! Omameni buni , toti sunte-m parteneri in trafic , faptul ca tu imi tai calea ca ai jeep , skoda sau motocileta , nu face decat sa se incinga spiritele ...eu nu cred ca cineva se poate lua la harta , daca nu e agitat in trafic ! Am fost motociclist , atevist si din acest motiv am ajuns la JEEP, asta nu ma face sa icnor sau sa ii calc pe motociclisti , biciclisti ...mie personal cand am fost motociclist , mi sa taiat calea cand mergema pe banda din dreapata , adica prima banda ! Eream cu copilul si am franat in asa fel incat am evitat impactul mm , inca o faza la statuie la Popesti Leordeni , mergeam regulaentar pe prima banda si din stanga mi-a iesit un Audi , am intrat in plin in laterala lui , m-a tavalit bine (si pe mine si moto) , asa am renuntat la acest hobi! Asta nu inseamna ca trebuie sa nu se mai circule cu astfel de moto sau biciclete , multi dn soferi care se vad la inaltime , ii judeca gresit pe ceilalti ...hai ma, da in maine daca esti tare ...binenteles ca nu se va da cu atelajul ,se va da cu PUMNUL ! Ioane , nu faci decat sa incingi siritele , asa cum iti place , te intrebi ce au Valceni cu tine ...dar vad ca te bagi in seama cu ei , ei te icnora , iar tu imnsisti ...vezi tu , Cata e motociclist ,are 4x4 nissan patrol , mitubishi si luptator K1 ! Cum vrei sa il prinzi in forma , eu te sfatuiesc daca esti asa smecher si ii tai craca ,sa te vezi in K1 ! Si cu asta inchei ! Editat Mai 2, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua Din toate cele zise mai sus taman Yonutz e vinovatul??? Sau el e ala de serviciu? Yoane, treci la stalpul infamiei langa Voiculescu si Bashelu', cica voi trei sunteti vinovati pentru toate! Nu deodata, cu randul, depinde de unde te uiti. Oricum, vezi ce faci cu incalzirea asta globala, eu pe asta nu ti-o pot ierta! GPscu, ca sa ma feresc de tampiti pe 4 roti, de cativa ani prefer sa merg prin paduri cu motorul. Dar nu am dat cu pumnul sau cizma in nici o masina, probabil d'aia sunt incapabil sa il inteleg pe colegul cu 5 grade. In schimb retaradatilor de semaforisti (o minoritate, dar foarte vocala) le-as f... zeii pentru mascarada jenanta din fiecare seara, din aprilie-mai pana prin octombrie. Sunt motociclisti aia care isi tureaza noaptea motoarele la rosu in timp ce merg cu maxim viteza a doua 2-400 m intre doua semafoare? Asta in timp ce induc orgasme plimband pipitele in pantaloni scurti, slapi si fara casca? Cu astia trebuie sa ma identific si eu, ca motociclist? Colegul cu 5 grade pretinde sa lasam de la noi. OK, dar imi aduc aminte de o portiune de vreo 70 km parcursi anul trecut inconjurat de 10 motoristi cehi, intre Caransebes si Hateg. Cum pana mea au putut aia sa mearga 100% regulamentar atata amar de km? Nu au cersit 5 grade, nu au depasit hazardat, nu s-au bagat in paralel cu nimeni, nu au depasit viteza legala... Ciudati rau, asa-i? Si culmea, nu i-a sicanat nimeni. O fi o intamplare? Editat Mai 2, 2014 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 2, 2014 Partajează Postat Mai 2, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua F_zoltam ! Problemele sunt in traficul urban , nu pe autostrada ! In urban sunt cele mai multe accidente create de soferi de autoturisme , care schimba sensul de mers fara a se asigura in stanga sau in dreapta , daca vine vreun biciclist sau motociclist ...ii taie calea fara nici o ezitare si il acuza ca e dreptul lui ! Repet urcam dinspre vacaresti catre dristor , pe prima banda , la acel moment aveam un moped , eream cu fiul meu cel mare ,la acel moment avea 4 ani , inebunit sa mearga cu mine , mergeam prudent , brusc in fata mea imi taie calea o masina , face dreapta pe prima strada , frnez ff tare in asa fel incat mm evit impactul , trag aer in piept , ii fut rasa masi , nu am putut sa accelerez dupa el pt ca aveam colilul , daca nu aveam colilul , ce se intampla ? Iti spun sincer , ma suiam pe plafonul lui , si cu mopedul si cu picioarele ...si dupa aceea ii expicam cum sunt regulile de circulatie ... Un sofer adevarat , e ff prudent , la ori ce schimbare de sens se asigura , da semnal ,evita ori ce obstacol si dupa aceea schimba directia e mers ! De la colegul nostru reiese , teribilismul dintr-o skoda care se credea intr-un jeep si facea prapad pe sosea(in cardane) ! Iar lovitura e ff clara ca la lovit din spate ! Bandoul si laterala reiese ca e vinovat 100% ! Bine ca nu l-ai luat sub roti ! Acum nu mai scriai aici! Editat Mai 2, 2014 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Mergeai cu copilul de 4 ani pe moped? Daca nu erai cu copilul accelerai dupa el si te suiai cu mopedul si cu picioarele pe plafonul lui si ii explicai regulile de circulatie de acolo? Cred ca e timpul sa treci pe la psiholog... Ceea ce spune colegul de forum se potriveste cu oglinda rupta si avariile de la masina lui puteau fi provocate atunci cand motociclistul a cazut in fata lui (eu asa am inteles ca ar fi relatat intamplarea). Daca mai are si filmari, care dupa parerea mea trebuiesc facute publice ca sa aiba cu adevarat valore atunci tind sa cred mai mult pe conducatorul auto, mai ales ca motociclistul consumare alcool. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mesterX Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 (editat) Re: Cum iti strica un idiot ziua Tot vad si aud de multa vreme ca motociclistii se plang ca nu sunt "vazuti in trafic". In lipsa unor articole in Codul Rutier care sa dea inlesniri motociclistilor, in raport cu masinile, acestia trebuie sa participe la traficul rutier, similar unei masini. Chiar nu ma intereseaza argumente de genul "era loc" si nu vad doua benzi acolo, la locul evenimentului. Asta este parerea mea. (am spus similar, dar exista niste exceptii, vehiculele lente: scuter, bicicleta, caruta, cat mai pe stanga pentru a fi usor depasite, atunci cand regulile de circulatie permit depasirea) Editat Mai 3, 2014 de mesterX mesterX este pe drumul cel bun :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Gepescu tu esti o rasa aparte. M-am chinuit sa te inteleg dar iti jur ca nu am reusit si nici nu ma strofoc sa o fac. In afara de dusmanie si o ura oarba amestecata efemer cu un suflet bun... n-am reusit sa vad altceva. Referitor la motociclistii pe care tot ii pupa unii in cur, ieri pe munte pe o urcare ne-am depasit unii, la care le-am facut loc si in momentul in care au trecut pe langa noi au accelerat ca taranii improscandune pietre in masini drept multumire.... Asa ca ... Despre ce vorbim? Respect in trafic? Respect in padure? Respectul conceptului? Respectul mitului? Nu exista decat o singura lege ... Legea lui ohm ...esti om cu mine sunt om cu tine ... In rest ...prostia, ignoranta, trufia, smecheria ...are intotdeauna un pret si nu ramane neachitata ... 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Exemplul perfect de motociclist care are 10 cm de banda libera si se baga ... Daca era lovit si supravietuia (ma indoiesc) ce spunea? Ca el avea loc suficient dar acel "conservar" care filmeaza a intrat intentionat in el? http://www.trafictube.ro/omor/ 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Re: Cum iti strica un idiot ziua Mergeai cu copilul de 4 ani pe moped? Daca nu erai cu copilul accelerai dupa el si te suiai cu mopedul si cu picioarele pe plafonul lui si ii explicai regulile de circulatie de acolo? Cred ca e timpul sa treci pe la psiholog... Ceea ce spune colegul de forum se potriveste cu oglinda rupta si avariile de la masina lui puteau fi provocate atunci cand motociclistul a cazut in fata lui (eu asa am inteles ca ar fi relatat intamplarea). Daca mai are si filmari, care dupa parerea mea trebuiesc facute publice ca sa aiba cu adevarat valore atunci tind sa cred mai mult pe conducatorul auto, mai ales ca motociclistul consumare alcool. Eu ce sa inteleg din poza ta de la avatar , ca trebuie sa mergi la psiholog sau la doctor daca inhalezi parul de pisica ...:tk Nu am voie sa ma deplasez , pe un moped sau o bicicleta in siguranta , fiind cu colpilul relaxat , fara sa deranjez pe nimeni ...imi ia calea un ametit sau vreun bulangiu , ma obliga sa franez ff tare , evitand impactul mm (da,la acea faza , daca oprea si isi crea scuze , pt ca nu ma vazut , jos palaria ...dar el si-a continuat drumul fara sa se asigure ca sunt bine)...unde scrie ca nu aveam voie acu 8 ani , fiul meu are 13 ani acum ...sa ma deplasez cu un moped pe prima banda ! Mopedul prinde maxim 49 km pe ora ! De ce psiholog sa vb , cand ti se taie picioarele, cand franezi si nu te poti opri (asa cum mi sa intamplat a 2 oara ) , da adoua oara a platit cel vinovat (mi-a platit reparatia la motor , a intervenit prompt si-a cerut scuze si atat )bine ca nu m-am rupt eu (Nu) ! Dar cand aceste lucruri se fac din ambitii ...repet sunteti inconstienti , multumitiva ca mai scrieti asa ceva aici! Imi palce moto , dar nu am unde sa merg in siguranta , din acest motic m-am lasat ! Un caz ff grav , care il lasa invalid pe viata ...si asa a ramas cu schele e GAGANUL ! La 18 ani , mergea spre antrenament , pe atunci un bun fotbalist la Dinamo Bucuresti , cu mobra , in o intersectie semaforizata a fost luat in plin si facut terci (rotula piciorului sparta si alte leziun ) a semnat pt a nui ampita piciorul ...si acum are rotula blocata , cand il forteaza se unfla bustean ! Cine a platit ? El Gaganul care mergea regulamentar si si-a distrus cariera , sanatatea si chiar viata ! Cel mai bun prieten mi-a pierit pa un astfel de accident la doar 23 ani , mergea regulamentar ...cine a platit (mortul ) ! Si sunt multe alte cazurii ! Apai de ce crezi ca se ajunge la iures , pt ca uni sunt concentrati cum sa-si aprinda tigarea la volan , isi cauta bricheta , merge cu tigara in coltu guri ,se duce dupa foc(nu duce focul la gura , duce capul dupa mana )pe sub torpedou (depinde unde gaseste bricheta ) , ia mainile de pe volan si se produce nefericitul ! Tot ei sunt atri in gura , ca ia iesit ala in cale , ce cauta ala in fata lui , sau de ce ai franat ma ? Atunci cum reactionezi , te ia capul si vezi negu in fata ochilor ! Sau daca omul isi recunoasca vina , saluta politicos si treci la intelegerea amiabila ! Asa cum fiecare are dreptul a opinie , va rog sa mi-o respectati sau sa o icnorati ! Multumesc! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate