Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum iti strica un idiot ziua

wolfman

Postări Recomandate

Re: Cum iti strica un idiot ziua

cata agitatie ptr un cretin baut.... in trafic

pana in prezent regulile de circulatie trebuiesc respectate de toata lumea....indiferent ca e pe bicicleta sau pe autotren....cine nu le respecta sa plateasca

referitor la cum circula muti motociclisti in trafcul urban...nu am ce comenta...deplorabil

ps....cate masini ati vazut circuland cu nr de inmatriculare sub roata?

asta spune multe referitor la caracterul acelor persoane

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Exemplul perfect de motociclist care are 10 cm de banda libera si se baga ... Daca era lovit si supravietuia (ma indoiesc) ce spunea? Ca el avea loc suficient dar acel "conservar" care filmeaza a intrat intentionat in el?

http://www.trafictube.ro/omor/

dupa noua tendinta, europeana:hw, in trafic ,trebuia sa se opreasc brusc,indicat sa iasa de pe sosea(ceea ce a si facut si-l felicit pt asta)...iar tirul era obligat sa traga maxim drapta si sa reduca viteza la limita evitarii oricarui pericol....era doar un tanar , teribilist si se grabea...deci e scuzabil.

poate cu ocazia asta posesorii de conserve:dr2(in special cei care circula regulamentar),isi vor da seama cat de mult incurca circulatia pe drumurile patriei si poate vor realiza ca nu au ce cauta pe sosea...ea este destinata unei categorii aparte : tanara ,teribilista, si vesnic grabita.

pt.noi,astia mai de demult(ca sa nu spun mai batrani:old) s-a inventat trenul, autobuzul sau avionul...in functie de posibilitati.eu nici nu mai inteleg de ce dracu nu stau acasa...ce am de cautat pe sosea daca nu sunt in stare sa fac fata:scr...

• Like 1
Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000
Link spre comentariu

Eu ce sa inteleg din poza ta de la avatar , ca trebuie sa mergi la psiholog sau la doctor daca inhalezi parul de pisica ...:tk

Nu am voie sa ma deplasez , pe un moped sau o bicicleta in siguranta , fiind cu colpilul relaxat , fara sa deranjez pe nimeni ...imi ia calea un ametit sau vreun bulangiu , ma obliga sa franez ff tare , evitand impactul mm (da,la acea faza , daca oprea si isi crea scuze , pt ca nu ma vazut , jos palaria ...dar el si-a continuat drumul fara sa se asigure ca sunt bine)...unde scrie ca nu aveam voie acu 8 ani , fiul meu are 13 ani acum ...sa ma deplasez cu un moped pe prima banda ! Mopedul prinde maxim 49 km pe ora !

Multumesc!

Exact din cauza a ceea ce ti s-a intamplat nu e bine sa transporti copilul de 4 ani pe scuter, chiar daca legea nu spune clar ca nu ai voie.

Accidentele se intampla, si daca eram roboti tot se intampla sa mai gresim. Tocmai de-aia cand imi cumpar o masina unul din criteriile de baza e sa fie rezistenta, nu imi iau tico, sa consume 4l la suta, ca oricat de prudent as conduce tot se gaseste cineva sa se urce pe mine.

Gandeste-te cum sunt facute reglmentarile la transportul unui copil de 4 ani in autoturism, tocmai pentru ca la varsta aia e plapand, si orice lovitura pentru el poate fi fatala, de-aia orice om normal nu isi plimba copilul de 4 ani pe scuter, mai ales pe un drum circulat.

La motociclete la fel, zice de atas.

Nu conteaza cat prinde mopedul tau, si pe loc daca iti cade copilul ala poti sa il nenorocesti pe viata.

Iar in cadrul discutiei m-a deranjat faptul ca l-ai consideret pe conducatorul auto vinovat numai ca el avea auto, iar celalalt moto.

• Like 2

Frontera A Sport 2.0

freelander 2001 td4

Link spre comentariu

Urmaresc, ca romanul, impartial, aceasta discutie. Parerea mea (nu ca ar trebui tinut cont de ea!)? Baut la volan/ghidon? VINOVAT fara drept la replica!

Link spre comentariu

Urmaresc, ca romanul, impartial, aceasta discutie. Parerea mea (nu ca ar trebui tinut cont de ea!)? Baut la volan/ghidon? VINOVAT fara drept la replica!

totusi, de remarcat ca baut la ghidon nu este atat de sigur ca este vinovat, din contra, sunt multe circumstante si prejudecati care schimba vinovatia ...poate chiar spre o victimizare a cretinului pe doua roti.

Aici e cuiul lui Pepelea ...dar cei care se simt (si ei) obligati sa tina partea cu tot dinadinsul unui "coleg" nu inteleg gravitatea spetei. Parca mai am avut un asemenea front comun si in cazul discutiilor automobilisti vs tiristi... si tot aceeasi atitudine sa facut remarcata.

Trist dar spiritul de "colegialitate" primeaza ratiunii si bunului simt.

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Parerea mea este ca ar fi trebuit sa franezi cat mai energic , totusi fara a pune in pericol ceilalti participanti la trafic .Iar cu parcarea sau banda de urgenta...eu stiu ca daca politistul te opreste si spune sa stai acolo , pai acolo stai.Sunt unii purtatori de cascheta alba care nu inteleg ca tu doar ai vrut sa nu incurci traficul sau sa dai nastere vreunui accident in lant pe autostrada.Imi pare rau ca ai ramas fara permis .

Am inoptat in Arad...am facut cerere de grefa, am luat carnetul inapoi si am consemnat ca procesul judecatoresc, sa se efectueze in absenta mea. Am fost sfatuit intai de Adiv6 si apoi, intamplator de unul dintre cei mai puternici avocati ai Aradului, asa pe holul judecatoriei.

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

GPscu, sa stii ca si eu tot de traficul urban vorbeam cand aminteam de semaforisti. Cea mai apropiata autostrada o am la 100 km nord, nu am de ce sa amintesc de traficul de autostrada. Acolo ma trag pe banda 1 si nu ma intereseaza prea tare ghiulelele care bat spre 200 uneori. In schimb in o zona in care cea mai lunga linie dreapta e de 2 km si traficul se desfasoara exclusiv pe 1 banda pe sens, nu e cea mai inteleapta chestie sa iei vitezana, iar astia tineri si teribilisti pe care trebuie sa ii lasam sa isi traiasca viata numai de astea servesc.

Acum un an sau doi a fost mare tristete in prafuitul meu oras. A murit un tip nici tanar(batea catre 30), nici teribilist (bun IT-st, cred ca era insurat si avea copilul pe drum), doar cu pasiune veche pentru viteza/vitezane.

A plecat la o plimbare de placere in afara orasului cu un coleg de pasiune si se filmau reciproc cum crosetau in traficul destul de somnoros de amiaza de weekend. Pacatul l-a pus sa intre cu 120 in o zona cu limitare de 30 km/h, in o intersectie unde a dat peste unul din multii care ieseau de pe ulita laterala nerespectand indicatorul de obligatoriu la dreapta. Daca ar fi mers cu 30 sau prin zona, cum zicea limitarea, l-ar fi evitat pe bizonul ce iesea neregulamentar, dar asa si-a incheiat trist ultima sa iesire... Ma intreb ce culpa zici tu ca era in cazul asta, ca in lumea moto la acel moment s-a discutat de vina exclusiva a conservarului (pe care nu o neg)?!

Samurai incepator
Link spre comentariu

Sa continuam odiseea ...

In afara de aia de am pomenit zilele trecute ...

Ieri pe defileul Jiului doi hitleristi (ca deh la noi in tara se poate, la ei nu 'tule muma-n partea dorsala) tot cu o sa infipta intre buci, au pedalat pe langa coloana dupa care hop taiara fata coloanei de dulai ...

Azi pe A1 pe o ploaie torentiala doi dementi mergeau pe banda de urgenta ...cu doua motocicloante ...asta in conditiile in care se formasera niste balti imense si pe marginea careia din pricina grindinei se formase si un strat destul de gros de gheata ...unde chiar si un turism greu ar fi acvaplanat fara probleme... Si DA, aveau solutie sa se opreasca undeva ...sub un pod, la o iesire pana se oprea urgia ...dar nu, ei batman-batman ...exact ca moliile isi cautau soparla ...sa-i mierleasca...

Unii crapa nevinovati ...dar altii, sa ma iertati si-o cauta cu infrigurare ... :uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Am zis ca nu ma bag in topicul asta, dar dupa ce am apatit-o ieri...

Nu stiu cum, dar intamplarile au atatea asemanari, incat m-am hotarat sa scriu.

Eram ieri pe la Muncii, mergeam dinspre Dristor spre Obor. Dupa ce am ratat intrarea in pasaj (sa ii frec cu lucrarile lor si semnalizarea de cacao), am luat-o pe deasupra.

Dupa ce am trecut intersectia, sens unic cu o singura banda in paralel cu iesirea din pasaj.In ciuda zgomotului din Samurai, aud in spate un zgomot de motor. M-am uitat in oglinda si il vad pe unul, pe un enduro, in curul meu. Zic sa fiu baiat finut si chiar daca mai erau vreo 10 metri pana se largea drumul, sa-i fac loc sa treaca. Abia am apucat sa pun mana pe semnalizator, ca idiotul a si calcat-o si m-a depasit! Pe unde credeti? Pe dreapta!

Eu nu am apucat da trag de volan ( alea 5 grade) dar ala cu Skoda din fata mea, care avea nr de VN si care parea un pic dezorientat, a corectat un pic traiectoria masinii, spre dreapta, exact cand trecea idiotul. A avut noroc si nu l-a agatat, dar s-a speriat bine de tot. El nu avea cum sa-l vada pe motociclist, decat daca statea cu ochii doar in oglinda, cand facea manevra.

Stateam si ma intrebam, ce se intampla, daca trageam alea 5 grade de volan, sa-i fac loc boului?

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Busu4x4 - Hahaha, poate era Dani Oțil ... care se grăbea să ajungă la Wings For Life World Run :ha:

Din poveștile voastre, deducem că nu e vorba doar de "cele 5 grade". E clar că lipsa bunului simț al unora, nu poate fi compensată nicicum. Chiar dacă ești băiat bun, chiar dacă te uiți mai mult în oglinzi, groaznicul se poate întâmpla când nu te aștepți. Așa că ar trebui ca toți (dar absolut toți) participanții la trafic să conducă defensiv, intuitiv. Atâta timp cât unii sunt extrem de atenți și corecți, iar pe alții în doare-n :pt ... iese un amalgam de căcat, un trafic infect, cu accidente și morți nevinovați și ... asta-i România.

Întrebarea este: De ce se poartă unii așa?

Răspuns: DE-AI DRACU` ȘI DE AMBIȚIOȘI! MAI ZICEȚI CEVA! :ha::ha::ha:

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Hehe Busu nu esti singurul, sa vezi cand ai 3 in spate esti pe prima banda dai semnal scurt sa le dai de inteles ca i-ai vazut si ca-i lasi atent sa te depaseasca regulamentar doar ca unul din ei decide ca este bine sa o ia prin dreapta.....in fine am mers trei ani pe moped si scuter si am avut un accident cauzat de un sofer de maxi care a iesit din statie fara sa se uite, bagam curierat opt ore pe zi in oras dar eram atent, la fiecare inghesuiala claxonam scurt sau dadeam flash, cu timpul m-am axat catre mersul cu metroul.

Varul meu este la a 3-a motocicleta cu primele doua a avut accidente unul din ele cu spitalizare, vinovati de accidente au fost soferii (intoarcere pe linie continua in oras).La ultimul accident a depus plangere dupa care s-a impacat cu omul, au vorbit, s-au linistit, i-a platit o parte din reparatia motorului, erau vecini de cartier omul a recunoscut la politie ca a gresit.Sa vad acum ca vine vara ce face cu a 3-a motocicleta ca vad ca nu se potoleste.

Dispute intre motociclisti si automobilisti vor fi in continuare chiar daca noi scriem 15 pagini de forum.Noi mergem 12 luni pe an ei merg 3 luni pe an si nici alea pline iar 50% din ei au niste motoare la mana a 3-a uzate fizic si moral.Mai am doi colegi cu motoare, vara trecut le-am numarat iesirile nu cred ca au fost 3 care sa depaseasca 150 de km restul acasa-servici si retur deci ce experienta sa aiba un asemenea motociclist.

Deci nu va mai certati si incercati sa rezolvati problemele intai amiabil.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Ma bag ca musca:))in discutie dar dupa ce am citit toate posturile de la cap la coada,dupa multi ani de permis si dupa vreo citiva ani de instructaj auto imi permit sa zic urmatoarele:

In trafic ca si in viata adevarul este undeva la jumatate ,mai exact adica in marea majoritate a accidentelor sunt vinovati(macar moral) ambii participanti.Ex la cazul de fata:pina la momentul accidentului e posibil sa mai fi fost niste sicanari anterioare si desigur adrenalina a urcat de ambele parti.De obicei e bine ca macar unul din cei doi implicati sa cedeze(mie mi se intimppla zilnic) si atunci nu se mai intimpla nimic,decit doar ca cel care a cedat poate iesi cu orgolilul de mascul usor sifonat:)))eu m-am obisnuit cu asta si am descoperit ca,chiar ma simt bine cind imi dau sema ca sunt o groaza de oameni mult mai timpiti decit mine:)))

Toti vrem ca in amarita asta de tara sa fie respect (si)in trafic, absolut de acord,dar daca noi insine nu incepem sa oferim acest respect(chiar si cretinilor:)) atunci cind credeti ca o sa apara?Parerea mea(buna sau nu) este ca decit sa ajungi in astfel de momente nasoale mai bine lasi de la tine si iti vezi de drumul tau.Spun asta acum la 39 de ani si dupa 20 de ani petrecuti pe sosele desi recunosc cu rusine ca era o vreme cind injuratul,calcatul pe cap:)))ori mersul pe contrasens in fata boului care nu schimba faza faceau parte din arsenalul meu de sofer iar pe ansamblu nu imi dedic viata pacii pe glob :)).Ideea este ca,cu prostul nu te poti pune ca are mintea odihnita:))iar viata e si asa dificila,nu are rost sa o futem si mai mult.

Editat de grandvitara
  • Like 1
Link spre comentariu

Ma bag ca musca:))in discutie dar dupa ce am citit toate posturile de la cap la coada

Un link cu si despre motocicsisti, prima postare spune multe daca nu totul. http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/91453-pt-incepatori-de-la-a-la-z/

Ei, uite d-aia, dupa ce am citit acel post nu mi-am mai luat motor. In plus, mi-am adus aminte cum acum vreo 30 de ani, eu fiind pe bicicleta, un camion pur si simplu mi-a taiat calea, el venind de pe contrasens si virand la stanga, peste axul drumului. Tot ce am putut sa fac a fost sa trag de ghidon ca sa intru in roata lui si nu sub ea. Omul a spus ca nu m-a vazut... si pe vremea aia nu erau telefoane mobile si nici traficul nu era ce e azi. Eram pe strada doar eu si el.

Aveti grija in trafic, si unii si altii va sunteti datori cu asta. O clipa de neatentie, o secunda de nervi lasati sa se manifeste, un moment de orgoliu pot produce consecinte ireparabile. Nu merita.

Link spre comentariu

Ma bag ca musca:))in discutie dar dupa ce am citit toate posturile de la cap la coada

Un link cu si despre motocicsisti, prima postare spune multe daca nu totul. http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/91453-pt-incepatori-de-la-a-la-z/

Pentru cine nu a recunoscut pe cel ce a scris articolul ... ORESTI MARMARA ... (pe 22 mai se implinesc doi ani ... R.I.P.)

• Like 1
4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

RESPECT pentru Oresti!!!

Link spre comentariu

am citit articolul scris de Oresti ,Odihneasca-se in pace!

este superb de clar si de dur de real si as putea spune ca ar merita sa fie postat inclusiv aici pe topic pentru a putea cat mai multa lume sa il citeasca si sa inteleaga exemplele expuse,

excelent,pacat ca nu mai e printre noi sa ne mai spuna si altele.

• Like 1
Link spre comentariu

mda... alt mod de a-ti strica seara: cind iesi de la munca si gasesti stopul spate si bara sparte. evident fara numar de telefon, autor necunoscut...

sa moara ma-sa, nu putea sa se infiga cind eram cu animalul, s-a infipt cind sint cu nuca. concluzie: masina mica+bucuresti nu prea se pupa. am zis ca iese ceva de la economia de benzina, da' vad ca ajung sa pun piese in loc de carburant.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

De ceva timp ma dau si eu cu un motor (BMW F650), e cam aiurea in trafic.

M-am confruntat cu tot felul de situatii periculoase, si de cand am incercat aceasta experienta am ajuns la concluzia ca atunci cand esti la volan e foarte bine sa stai cat mai departe de cei pe 2 roti.

Inainte mai inghesuiam si eu cate unul la bordura dar acuma ...gata. E periculos pt toata lumea

Doresc colegului cu trista patanie mult succes ptr ca de acum incolo il asteapta alta tarasenie judiciara, si cum Justitia e oarba ( la noi in Ro) ...poa sa iasa orice.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Aici tot "conservarul" e de vina...

http://www.liveleak.com/view?i=844_1399943323

Clar!!! Ca lumina unei dimineți însorite de primăvară ... :grin::bannana:wink:

Ce dracu` să cauți tu, "conservar" tâmpit, exact pe traiectoria unui "donator de organe" dezechilibrat (mintal?!?) ? :ha::ha::ha:

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Acum doua zile, observ pe portiera dreapta fata a masinii sotiei o zgarietura frumoasa, orizontala, aproape pana la tabla, cam de vreo douaj' de zanti lungime.

O intreb candid: ai vreun habar?:grin:

Vine, se uita, se trasneste cu palma pe cap si zice: "vineri, cand am dus copilul la antrenament, la Unirea, stand la semafor, a trecut un domn cu motocicleta, cam stramtorat printre masini. Mi s-a parut ca simt atingerea, dar am crezut ca....mi s-a parut...."

Masina fusese vopsita integral in toamna.

Nu m-am enervat tare, pusca mea, asta e. Noi sa fim sanatosi.

Ma intreb, donatorii au asigurare RCA?

Eh, domnilor donatori, sa va feriti d'acuma. Cat sunt eu de conciliant, incep sa ma satur de arogante.

Daca vedeti un Patrol scurt, rosu, cu ceva fiare de jur imprejur, fara sofer, NU incercati sa il depasiti decat regulamentar.:ha::ha:

M-am dat si eu pe doua roti, mai low-level asa (cu o mobra amarata, atat imi permiteam atunci) cu multi ani inainte ca destui dintre donatorii de astazi sa se fi nascut.

Am un prieten, dealer Ducati.

Am vazut la el piesa de motocicleta, cu 400 km la bord, un pic stramba pe la ghidon, carene etc.

Am intrebat ce-i cu ea.

Cumparata de noua, dupa 1 (UNA) luna proprietarul deja la doi metri sub pamant.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Inconstienta pe doua roti!

Daca ati inteles despre ce este vorba, derulati la minutul 7 sa vedeti "finalul asteptat"!

http://www.4tuning.ro/filme-masini/view/4FauQK8rf7D

Nu aveam de gand sa mai intervin pe acest topic, dar din greseala a ajuns acest filmulet la mine si m-am gandit sa-l postez aici, asa, ca dovada a prostiei, lipsei de respect in primul rand pentru viata lor si apoi a celorlalti!

Am un prieten in Germania care este motociclist de mai bine de 30 de ani, care este si instructor moto pe circuit, dar cand l-am intrebat de ce nu are si o motocicleta pentru strada, raspunsul lui a fost unul surprinzator, si anume: "Condusul motocicletei pe drumurile publice este foarte periculos!" Cand auzi asta de la un profesionist, care a facut Paris-Dakar-ul cu motocicleta de cateva ori, tot ce se poate numi traseu de enduro pe Spania, tine sub fundul lui pe circuitul de viteza un bolid de 250 CP..., iti cam da de gandit!

Si mie imi plac motoarele, m-am dat pe strada cu ele, si da, recunosc am facut si eu tampenii pe doua roti, iar finalul a fost unul nu atat de tragic ca in cazul altora, dar m-a zguduit suficient de bine cat sa renunt (chiar daca accidentul pe care l-am avut a fost 100% cauzat de un "conservar" care iesea cu spatele dintr-o parcare, fara sa se asigure!). Concluzia la care am ajuns este aceeasi cu cea a prietenului meu: "Condusul motocicletei pe drumurile publice este foarte periculos!"

:club: :j [fulgu]
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare