alex22_xxx Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina a sosit kelfosul.:)) diponibil 2 litri deocamdata Pai si imi trimiti sau nu? Ca deja se lungeste topicul si inca nu stiu daca imi trimite or ba! Macar stiu daca-mi comand singur... Sa-mi zici daca vrei sa-mi trimiti si-ti las datele pe PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina ar fii interesant de facut o comparatie intre acesti inhibitori cu pose si detalii.Sa nu uitam ca exista si un produs romanesc.... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
axxel4you Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Am inteles de la un coleg ca si RO 55 ar fi destul de bun pentru pasivat rugina.Abia astept sa folosesc sa vad de ce este in stare . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Eu folosesc feruginol ...si daca nu am comparatie cu alte produse gen Vactan ...de aia intreb. Sunt multumit de Feruginol ..adica vad ca isi face treba . Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Salutare, am cercetat un pic si eu problema asta cu rugina pe net (teoretic). La nemti am gasit un site si un magazin online numai pentru produse destinate indepartarii ruginii si tratatii metalului contra ruginii. Ca tot s-a pomenit si aici pe acest topic voi comanda fie aici la noi fie direct de la nemti online produsul Fertan. Pentru cei care pot urmari in lb germana eu am gasit niste teste relevante facute de impatimiti ai razboiului cu rugina aici sau aici . Dupa ce "razboiul" e terminat am de gand sa aplic ceara lui mike sander . Acestea fiind zise va doresc spor si sa ne spuneti ce ati mai incercat pe fiarele voastre. Numai bine! :x Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoran Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina daca mai are cineva de vinyare 1 l de kelflos as fii tare interesat multumiri anticipate :tk zoran 0742033216 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina si la mine 0,5 sau chiar 1 litru daca se poate. multzam 0722.349.063 dan:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Am gasit o sursa de Fernovus (un alt inhibitor de rugina bun probat de noi ). Revin mai tarziu cu preturi si cantitati. Din pacate e destul de departe ...O sa fac o comanda consistenta ptr noi. Daca mai e cineva interesat ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina ar fii interesant de facut o comparatie intre acesti inhibitori cu pose si detalii.Sa nu uitam ca exista si un produs romanesc.... Cand se incalzeste avem de gand sa varuim masinile pe burta cu Kalfos, care asteapta de cateva luni in atelier. O sa pun poze si va povestesc cum se comporta. Mai avem de stabilit care-i prima masina ce intra la imbalsamat, a lu` Ion, a lu` Cos sau a mea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Am gasit o sursa de Fernovus (un alt inhibitor de rugina bun probat de noi ). Revin mai tarziu cu preturi si cantitati. Din pacate e destul de departe ...O sa fac o comanda consistenta ptr noi. Daca mai e cineva interesat ... :grin: Sursa zice asa: 60 ron - 750 ml de Fernovus (diverse culori) 80 ron - 750 ml Neofer (acilea se poate si in alte cantitati 50ml/20 ron, 250ml/35 ron, 5.9kg/350 RON) De asemenea mai exita Fernovus rezistent la temperatura 45 ron - 250 ml (negru si argintiu) La pretul asta se adauga transportul. La o cantitate mai mare o sa incerc sa obtin si ceva discount. Vineri fac o comanda la ei. Probabil cel mai tarziu marti va fi la Bucuresti. Cine e interesat ma poate contacta pe PM. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina am pus la vinzare 1 litru de fertan la 120 lei 0745301131 eu am luat doi litri dar mi-a ajuns un litru inegreste rugina si se poate vopsi direct .am aplicat mai multe straturi unde a fost rugina mai persistenta. suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Salut! A folosit cineva Fertan! Se fabrica in Germania,stie careva daca e bun? Bafta! Daca ai fi citit tot ai fi gasit raspunsul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Eu am dat ieri pe sub toata masina cu un produs numit "Chelade- inhibitor de rugina si grund pentru metale" este produs de Chemsearch, Str. Oltetului nr.15, sector 2, Bucuresti tel: 0212434452. sunt extrem de impresionat de el, cu 3 litri (apropos se dilueaza cu APA!), dat cu pistolul in doua straturi, a disparut complet orice urma de rugina. pe suprafetele ruginite s-a transformat ca si celelalte intr-un polimer lucios si tare, iar pe suprafetele nemetalice, intr-un start ca un fel de cauciuc, semi elastic. pret per flacon:50ron. ps: daca folositi apa+detergent+partea verde de la buretele de spalat vase (scotch brite) si aveti ceva rabdare, startul cauciucat se poate spala de pe suprafetele unde nu este nevoie. :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiBasca Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Astazi am luat si eu un flacon de CHELADE pentru tratarea sasiului la Vitara(voi lua si pt. caroserie in momentul in care voi ajunge la ea si daca sunt multumit de cum se comporta pe sasiu).Ma voi ocupa de problema asta la sfarsitul saptamanii,insa astazi nu am rezistat tentatiei de a incerca solutia pe o mica portiune cu rugina de suprafata si trebuie sa spun ca am ramas placut impresionat: in aproximativ o ora de la aplicare solutia s-a transformat intr-o substanta dura,lucioasa ,inchisa la culoare.Am indepartat o portiune din aceasta cu un varf metalic,partea de dedesubt nu era intarita complet(se pare ca dureaza 24 ore),dar metalul de sub ea nu mai prezenta urme de rugina. De-abia astept sa vad rezultatul pe sasiu !:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peddro Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 (editat) Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Ce volum are flaconul de Chelade? Am sunat azi in Bucuresti la numarul de mai sus si o doamna mi-a spus ca nu vand decat persoanelor juridica dar ca o sa incerce sa ma ajute. Inca nu m-a sunt un agent de vanzari. Voci cum ati procedat? Editat Octombrie 26, 2011 de peddro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Am cumparat un bidon de kelfos, din care mi-au ramas vreo 4 litri .... pe care doresc sa ii vand... deci cine este interesat ... 50 lei / litrul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peddro Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Am cumparat un bidon de kelfos, din care mi-au ramas vreo 4 litri .... pe care doresc sa ii vand... deci cine este interesat ... 50 lei / litrul. Ma bag eu la 1 litru. Cum ne gasim? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Vreau si eu 1 litru.0722.252.631 Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Dati-i si voi un telefon ...ca sigur a uitat de mult de topicul asta ...:grin: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66984-Vand-ambreaj-si-pompa-apa-Pajero-Sport consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 26, 2011 Partajează Postat Octombrie 26, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Dati-i si voi un telefon ...ca sigur a uitat de mult de topicul asta ...:grin: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66984-Vand-ambreaj-si-pompa-apa-Pajero-Sport Sefu' , dupa cum vad eu ultimul post al domnului @Shreck a fost pe data de 26.11.2011 la ora 23 adica acum aproximativ 2 ore.Tare mult m-as mira sa fi uitat de el.Multam pentru numarul de telefon.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina Sefu' , dupa cum vad eu ultimul post al domnului @Shreck a fost pe data de 26.11.2011 la ora 23 adica acum aproximativ 2 ore.Tare mult m-as mira sa fi uitat de el.Multam pentru numarul de telefon.:h5 Salutare scuze de contact...eram prea obosit... eu sunt din bucuresti.... cine mai este din bucuresti ne putem vedea undeva la mica intelegere.... cei din tara voi trimite cu un curier... telefon... 0755 133 312 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 27, 2011 Partajează Postat Octombrie 27, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina salutare iti iau eu tot ce ti-a ramas, te sun maine si cred ca ne si vedem undeva in oras. bafta dan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shreck Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina salutare iti iau eu tot ce ti-a ramas, te sun maine si cred ca ne si vedem undeva in oras. bafta dan ok... vorbim la telefon.... desi cred ca tu mi-ai dat mesaj aseara... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina nu, nu el a dat mesajul oricum cred ca se poate imparti frateste intre doi toyotisti @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Octombrie 28, 2011 Partajează Postat Octombrie 28, 2011 Re: Vactan sau Kelfos - Inhibitori de Rugina n-am apucat nici sa respir azi cat ziceai ca ti-a mai ramas ca sa impart cu robert... multzam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate