Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni

Max
 Share

Recommended Posts

Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni

Deci,propunerea mea. se dau trei intilniri la Polus prima ar fi pina la 10 dimineata se urca off road,a doua intre ora 13 ai 15 urcati cu mine jumate asfalt jumate forestier si seara pe la ora 18, 19 . vedeti voi cum puteti ajunge si daca puteti sa+mi dati un pm cu ora cand ajungeti va multumesc.Orice informatie 0727148810.

Nu stiu daca mai vine cineva din Bucuresti, dar optez ptr. ora 15.

Rubicon 2.8

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salut

Stie cineva daca traseul Beius-Pietroasa-Gurani-Padis e practicabil? Nu de alta dar sambata vin singur de la Oradea(o singura masina adica), cu trei copii+ o nevasta la bord.

Daca nu e bun traseul va trebui sa aleg varianta "safe" prin Huedin-Rachitele-Doda Pilii (nu a p**ii :ha: )-Ic Ponor Padis.

Multumesc!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Eu plec din Oradea pe la 8 sau 9, drum aproximativ 2 ore. Depinde putin si de ora la care se trezesc baietii la Ic-Ponor dupa :x de vineri seara si ajung in Padis. Sincronizam timing-ul si pe parcurs

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Intre orele 13-15 la Polus o sa va intilniti cu Oana Les (un pajero cu nr.de slovenia )nr ei de tel 0728 287 233 Cu scuzele de rigoare dar eu trebuie sa urc mai rep0ede sa dau o mana de ajutor.

Se pare ca oamenii se distreaza. Cel putin asa soune la stiri ca e vremea in zona

A nins puternic si in jud Alba este o mare pana de curent. Sa speram ca nu si la ei.. si sa ajunga cu totii acasa maine si sa nu ramana inzapeziti.

... undeva, candva, altundeva...

Nu prea avea semnal chiar sub masa nu a ajuns.In rest o sa vina poze.Am lucrat nu gluma,zapada fiind in anumite locuri de 40 cm.

acum am ajuns acasa am incercat sa trec pe la padis simbata seara dar zapada m-a invins si din pacate am ratat intilnirea cu baietii cred ca a fost o distractie pe cinste maine am sa postez ceva poze de prin zona

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Nu prea avea semnal chiar sub masa nu a ajuns.In rest o sa vina poze.Am lucrat nu gluma,zapada fiind in anumite locuri de 40 cm.

Am glumit , stiu ca Fabi nu bea decat bere fara alcool ! Fara exceptie! Intre timp am vorbit cu el si am aflat ca ati avut probleme cu zapada.Asteptam poze.

0745634366

Am glumit , stiu ca Fabi nu bea decat bere fara alcool ! Fara exceptie! Intre timp am vorbit cu el si am aflat ca ati avut probleme cu zapada.Asteptam poze.

au avut probleme cu zapada ? adica nu a fost zapada ?

Mama ce zapada :banana

Mari norocosi,frate.........sa va fie de bine,m-am imbolnavit cind am vazut ce zapada,prima serioasa,super ,super!

Pentru zapada asta nu mai ma interesa nici un traseu de offroad minim doua ore :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Cu mare regret spun...dar intr-un final am ajuns inapoi acasa...

Mi-e greu sa descriu in cateva cuvinte cum si ce ...si la ora asta imi cam lipseste inspiratia...caci tocmai am revenit la realitate ...

Timp de cateva zile am trait un basm ca in povestile auzite in copilarie cu lucruri imposibil de vazut in realitate pe care poti doar sa le visezi, cu feerii de zapada pe care doar plasmuirile mintii te lasa sa le vezi cu adevarat si cu momente de groaza la marginea prapastiei.

E seara si cum nu mai am acum cuvinte care sa descrie cu acuratete ce-am vazut si trait in aceste zile, o sa las pozele sa vorbeasca .

O sa-i rog si pe ceilalti participanti sa puna pareri si poze. Am vazut cateva ( si nu sunt putine) acolo la cald…si sunt promitatoare.

Vreau doar sa mai spun ca alaturi de ei am “trait� un basm …si daca peisajul si “decorurile� au fost “din partea casei�, atmosfera de voie buna si distractie li se datoreaza in totalitate. :ypu :h5

Sunt oameni care au fost acolo si inca sunt pe drum spre casa …cei care au ajuns sunt probabil prea obositi …sau inca sub vraja …dar aveti putina rabdare , ce-i mai frumos abia urmeaza… :bannana

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use