Miron Sorin Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni la ora asta am ajuns si noi in bucuresti eu si Pitonul am ajuns cu bine....daca mai stateam fix 5 minute ramineam blocati la Sebes unde au ramas inzapezite citeva camioane cind noi nici nu iesisem din localitate sa ne fie de bine si sa curga pozele.....eu unu nu mai am putere acum sa mai pun nimic...a fost prea frumos si inca nu vreau sa ma trezesc zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrano Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni Am avut un weekend frumos cu zapada si offroad. Am intalnit oameni pe care nu-i stiam de la alte iesiri dar asta nu a fost nici o problema, pasiunea comuna pentru offroad si natura salbatica a rezolvat repede problemele de comunicare :) Din pacate multi nu au reusit sa ajunga dar si asa cele 10 masini si 4 ATV-uri au format o expeditie "temerara" spre Cetatiile Ponorului. Multumesc lui Kecske faptul ca a reusit sa stea treaz vinerea pana la ora 2 noaptea si sa ma astepte pana cand am ajuns si eu la IC Ponor si m-am cazat. Sambata a fost marea aventura, lupta cu zapada dusa foarte bine de Jimny. Mare ajutor am avut in "copilotul" Pitonul care a dus greul :h5 Duminica a nins toata ziua, mari sanse nu erau sa se mai urce vreo masina ceva dealuri asa ca am stat la vorbe si povesti. coborarea din Padis nu a fost fara emotii, cateva derapaje sau perdele de zapada viscolita ne-au ingreunat si infrumusetat traseul catre civilizatie. Poze am facut foarte putine http://picasaweb.google.com/karesz03/PadisOffroad# dar urmeaza in scurt timp filmul, ca deobicei :) Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni Eh, multi dintre voi ati ajuns mai repede acasa :) Eu cum ma misc mai incet cu Samuraiul si mi-am mai vizitat si fata la Cluj, chiar am prins blocajul de TIR-uri de la Sebes, de care scrie Sorin. Cred ca a durat o ora si ceva sa parcurg cei 11 km de la intrarea in Lancram si pana la intersectia din Sebes. Din cei 330 km de la Ic Ponor pana in Petrosani am prins cam 100 cu gheata, am mers cu 40, bara la bara, intre Sebes si Simeria, asa ca am ajuns acasa pe la 2.30, numai bine ca sa trec la dezghetarea Supernovei care in absenta mea a decis sa-i crape bateria si sa innebuneasca pe vecini cu alarma care suna non-stop :) A fost o supertura, nu am cuvinte. Noi chiar am trecut de la Pietroasa la Padis imi pare rau ca nu ne-am sincronizat cu Dalmatianul. Unde a trecut o masina (foarte greu, intr-adevar) treceau mai usor doua. Dimineata am mers, evident la servici, asa ca inca nici nu am vazut pozele. Cum prind un pic de timp, ma apuc si eu de postat. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalmatianul Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni sincer imi pare rau ca nu am ajuns si eu la ic ponor eram pe la ora 20.00 dar de la padis m-ai aveam ceva de mers si am renuntat din cauza zapezii niste poze suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalmatianul Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalmatianul Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni eu cocotat pe roata din spate suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrano Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni FILMUL EVENIMENTULUI http://video.google.com/videoplay?docid ... 6167&hl=en Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni SUPERB FELICIARI ps frumos filmulet bravo din nou forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vali alias Babu Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni felicitari! super iesirea iar filmuletul e de DISCOVERY :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
sop Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni Oameni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni Multumiri celor care au organizat intalnirea x 1000. Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sop Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni :hi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sop Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitonul Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni urma intalnirea cu f.zoltan din Petrosani Rubicon 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni Superb, sa va fie de bine !!! Imaginea aceasta e chiar "mortala" :bravo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PapaTango Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni paul si tzuky au aparut la antena1 :)) Citeste PRIZONIERII NAMETILOR pe www.antena1.ro in pagina: http://www.antena1.ro/index.php?page=news&id=36209& pe la sfarsitul reportajului apar :)) bravo baieti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kecske Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni Tuky si cpaul s-au intors cu salvamontistii din Rachitele sa ajute un atv ist pierdut care cobora din Padis pe jos,l-au recuperat si la coborare au dat de un grup de 12 insi care coborau si ei pe jos.Impreuna cu salvamontisti din Margau i-au adus si pe ei pina la rachitele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalmatianul Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni poi si eu abea am intors sus la padis simbata noaptea eu am stat in boga sincer sus batea o ninsoare ca nu vedeai la 3 metri in fata si am decis sa ma intorc inapoi asa ca nu am reusit sa ajung in ic ponor noroc cu unimogul de la parcul nationala care a tras o lama pe drum ca altfel ramineam si eu sus si poate apaream si eu la antena 1 .super tare baieti si poate intr-o zi vom reusi sa ne intilnim :x suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
semaca Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni Felicitari! Daca stateam mai aproape.... Bravo dom' Miron, vad ca nu ratezi nimic! :h5 Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdaddy Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni :1 :bravo Nu am cuvinte! Felicitari , trebuie sa fi fost SUPERB! Imi pare atat de rau ca nu am putut sa ajung, cu toate ca mi-am dorit ata de mult...... :sr Ce-i mai trist e ca incet ajung sa fac off-road numa' pe tastatura si asta nu e bine :P Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nanuk Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni bestiale poze, in special pentru mine ca bucurestean e ceva fantastic...dar, cam putini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Smart Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni no, încă o poză, din categoria : soarele nu s-a întors împreună cu noi la IC Ponor din excursia făcută sâmbătă: şi cum ajunge la "suprafaţă" vehiculul greu încercat. mulţumiri pt. organizare. aştept continuare, căci unii dintre voi ştiţi deja: personal mă bag numai extraconcurs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni Bun, dar care a fost treaba cu aparitia in contextul ala? Ca in nici un caz salvamontistii nu au venit sa ne salveze pe careva din noi, cum pare a rezulta din reportaj. Mi-a zis nevasta ca parca a vazut ceva legat de grupul nostru la TV, si am zis ca sigur e confuzie, dar se pare ca a avut dreptate. In alta ordine de idei, superbe cele cateva poze din punctul in care m-am intersectat eu cu gasca. Parerea mea de rau era ca nu l-am prins pe stapanul nametilor, Sorin, cum spulbera zapada ca si cum nu ar fi fost. Iata ca cineva a fost mai vrednic ca mine, in pozele astea chiar se vede cum pachebotul pluteste pe un nor de zapada. Anecdotic e ca in punctul respectiv, dupa vreo 5 km de lupta cu zapada neatinsa, curajosul meu Samurai a inceput sa oboseasca, asa ca am trecut la subtierea stratului de zapada cu lopetile. Dupa ce noi am gadilat zapada pe o distanta de vreo 20-30 m, a venit grupul si a trecut prin zapada ca prin branza :D Stateam doar si ma uitam siderat, noi ne mai chinuiam vreo juma' de oara cel putin cu lopetile, daca nu apareau ei. Dom' Terrano, foarte tare filmul, mai ales partea cu taiatul bradului :grin: Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni Incep sa postez si eu poze. Intai povestea: Venind dinspre Petrosani, logic era sa iau calea cea mai scurta: Petrosani-Deva-Brad-Stei-Pietroasa-Padis-Ic Ponor. Locuri in care inca nu am calcat niciodata, dar nici nu imi faceam griji prea mari. Kecske m-a asigurat ca e OK, e traseul recomandabil (asta se intampla undeva mart-miercuri, cand pe acolo zapada nu trecea de 10 cm). Vineri dimineata am plecat devreme, nu cumva sa pierd prea mult din distractie, asa ca am luat cap compas Brad. Desi Samuraiul stie sa mearga iute numai in cadere libera, pe la 10 si ceva eram in linie dreapta spre Pietroasa si admiram de la departare minunatia de peisaj care s-a deschis in fata mea. Imi pare rau ca nu am facut o poza, era magnific muntele. Dar eu am zis sa trag tare, aveam 23 km si ziceam ca ii termin iute sa ma alatur gastii. Habar nu aveam ce ma asteapta. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni Continuare... Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts