Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni

Max
 Share

Recommended Posts

Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni

@f_zoltan:

In poza X49, lipseste Wranglerul lui tuky, precum si Pajero lui cpaoul, care se intorsesera pe munte cu salvamontistii sa faca pe "vedetele" la Antena 1 :ha:

...in timp ce eu eram si mai viteaz si aveam o "misiune importanta" :ha: ....am "incarcat" fetele in masina sa le duc la Cluj

PS. ...in alta ordine de idei ...daca tuky si cpaoul nu s-ar fi intors ...nu stiu cat de "cald" le-ar fi fost celor pe care i-au adus jos de pe munte...

Asa ca ...Bravo lor! :bravo

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Domnilor, imi pare extrem de rau ca nu am reusit sa ajung si eu la aceasta intalnire, dar ma bucur ca v-ati simtit bine.

Motivele au fost de ordin tehnic.

La cele 3 masini cu care ma puteam duce , nu am tractiune fata si nu am putut sa le repar in timp util. Eram tentat la un moment dat sa ma duc doar cu spatele. Acum ma bucur ca nu am facut-o. La cata zapada e acolo, nu aveam nici o sansa.

Mi-ar fi placut sa ii reintalnesc e unii dintre voi si sa ii cunos personal pe ceilalti.

Plus ca zona de acolo e superba. Am fost anul iarna trecuta intr-un weekend in zona si a fost superb.

Da' nu-i nimic ca saptamana viitoare autobuzul meu va fi echipat cu alte punti , inclusiv cu blocante fata/spate, iar la urmatorele intalniri nu voi lipsi. :grin:

:h5

:cl

Ahaaaaa, deci tzuki si cpaoul au prestat activitati umanitare chiar duminica? Puteam sa jur ca asta s-a intamplat vineri. Iute a circulat informatia, pe cand m-am tarat si eu pana la Petrosani nevasta-mea deja ii si vazuse la TV.

Samurai incepator

• 2 weeks later...

stau de mai bine de 1 ora si am citit topicul de la cap la coada.

1 . fimuletul este super (mai ales la inceput....parca ar incepe un flm de groaza) :bravo

ma bucur ca v-ati simtit bine. felicitari inca odata

2 . am vazut o discutie in care multi erau contra lui ``reallifehunter``

pot sa va spun ca nu va strica distractia daca era prezent si el.

am facut impreuna iesiri , ne-am cunoscut la o iesire pe care eu am organizat-o si mi s-a parut un tip super.

1 . fimuletul este super (mai ales la inceput....parca ar incepe un flm de groaza) :bravo

am facut impreuna iesiri , ne-am cunoscut la o iesire pe care eu am organizat-o si mi s-a parut un tip super.

Nimeni n-a avut nimic cu reallifehunter. El a concluzionat, citez :"s-ar putea sa apar si eu pe acolo, daca imi voi dori sa revad lumea,prietenii,etc."

Rubicon 2.8

Nimeni n-a avut nimic cu reallifehunter. El a concluzionat, citez :"s-ar putea sa apar si eu pe acolo, daca imi voi dori sa revad lumea,prietenii,etc."

lasa totul a trecut .nu trebuie sa punem la suflet chestii deastea.fiecare are partiele lui bune si partile lui mai putin bune.in rest :h5 :cl

• 3 months later...

Foarte tare...eu mor cand vad pozele astea,ador off-road-ul si cunosc zona destul de bine,pozele facute la Margau sunt facute in fata casei mele si ma oftic ca nu am fost acolo sa va vad.

Felicitari si cat la mai multe!

Subaru justy 1,3 4x4

Aaa, nuuuu. Sincer, a fost o placere, a fost prima mea iesire pe zapada in care am simtit sangele curgand in instalatie si sunt mandru ca am reusit sa trec relativ solo. Nu stiam ca nici 20 km pot manca atata energie(sau atata benzina). Anterior am mai avut o iesire destul de tare pe aici pe aproape, cu un prieten scotian, dar acolo desi a fost mai dur traseul, a fost mai scurt, cu mult namol dar foarte putina zapada. Si nu a trebuit sa il fac solo.

Samurai incepator

ai vise urite si acum? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Ala cu Padisu, zapada si visele urate sunt eu.... :ha: :ha: :ha: Rad eu acum :happy , da' ce era s-o punem

:hm

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

• 4 years later...
  • 4 weeks later...

Si mie mi-ar place sa vad respectiva aventura.

"Destinul alearga dupa noi ca un nebun cu briciul in mana" A. Tarkovski

Nissan Patrol GR Y60 4.2, Nissan Patrol GR Y60 2.8 (deja de piese), Toyota Avensis 2.2D-CAT 177CP

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use