Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni

Max
 Share

Recommended Posts

Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni

Sus pe platou am realizat ca am dat de dracu' Saracul Samu a devenit plug de zapada, mergeam in minim 30 cm de zapada afanata, care pe alocuri se facea mult mai mult. Nea Lie, unul din pasageri m-a invatat meserie, tot respectul pentru el. Unde eu credeam ca am b..-o, el venea cu ideea salvatoare si nu a dat gres niciodata. Pot zice ca am iesit considerabil mai destept din drumul asta. AM invatat de la un meserias, urmele care aproape ca nu se mai vedeau erau ale lui, trecuse cu o noapte inainte pe acolo cu un camion Volvo.

A, o chestie misto, in timp ce eu in cabina ma dadeam de ceasul mortii, juma' de drum omul a vorbit la telefon :grin:

Samurai incepator

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

La cabana Padis ne-a parasit unul din pasageri, cabanier acolo. Vazand cat e zapada, ne-a dat putine sanse de izbanda, asa ca ne-a asigurat ca in caz de insucces putem innopta la el.

Samurai incepator

zoltan tu ai urcat dinspre pietroasa tot acolo era parcata niva eu cred ca erau plecati la vinatoare sau au ramas de izbeliste eu am inercat pina in padis sa urc si am reusit fara lanturi dar mai incolo nu m-am incumetat ca nu stiam pina unde au curatat drumul si am facut cale intoarsa .miera frica ca nu o sa mai am unde sa intorc ca si asa am lopatat la padis sa intorc masina .

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

De aici totul a devenit usor. Floare la ureche. Majoritatea pozelor de pana acum le-a facut copil(otul) meu :grin:

@dalmatianul - cred ca ai procedat bine sa nu te aventurezi in necunoscut pe intuneric.

Samurai incepator

Incet am ajuns la capatul partii solitare a povestii. Revin la multumirile adresate lui nea Lie. Imi pare rau ca Irfan view cam macelareste pozele cand le scad rezolutia, tre'sa caut un soft mai destept. Da' asta e rapid, iar eu sunt un lenes.

Urmeaza pozele in care sunt alaturi de gasca, mai ales poze de la adunarile din sala de mese. Dar mai pe seara.

Samurai incepator

Frumoasa iesire, imi pare rau ca am aflat tare tarziu de ea si aveam alte planuri. Dar se vor mai organiza si sper sa nu lipsesc :1 :bravo

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Eu nu prea mai am multe poze in "actiune" cu baietii care s-au luat "in piept" cu nametii :grin: ...pentru ca am avut bilet pe "locurile din spate" ...adica din spatele lui kecske cu Frontera, care s-a asezat pe burta de mai multe ori si a trebuit trasa la sufa de prin parapetii de zapada :) ...binenteles Wranglerul lui tuky a facut treaba buna

Dar ....stupoare in sala...intr-una din incercarile lui tuky de a-l "smulge" din nameti pe kecske, am folosit o sufa nou-nouta, (T-max, 9m, 13T) care....s-a rupt "ca un servetel" (vorba fetelor din masina din spate).

Tin sa precizez ca nu a fost nici o fortare, dimpotriva as zice tuky a apasat pe pedala mai "bland" ca in celelalte dati...pantru ca sufa era ...noua :roll:

E posibil sa aiba un defect de fabricatie asa de grav?

Ma intreb asta deoarece eu, tuky si Raul (unul din baietii cu ATV), tocmai ne-am intors din Ic Ponor (acum o ora), unde am fost sa "recuperam" masina lui Raul (un Golf), care a ajuns vineri in tabara dar binenteles ca n-a mai putut pleca :ha:

Ideea este ca am ramas impotmolit in zapada cu Toyota si cu platfoma pe care se afla Golful, de unde ne-a tras un tractor .........cu o sufa de copac T-max....fara nici un fel de probleme :roll:

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use