Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni

Max
 Share

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: 21-23 noiembrie - Tura In Muntii Apuseni

A mai ramas un singur lucru de zis: multam' de organizare, multam' de primirea de care am avut parte ca rookie, multumesc si de ajutorul primit la faza cu pana(sa traiasca Audi si Pitonul). M-am simtit teribil de fain. Mai vreau :)

PS. In atentia lui Catalin, colegul de suferinta intru Samurai: La intoarcerea acasa si-a revenit ralantiul lu' Samu', cred ca i-a facut bine coborarea prelungita in frana de motor. Merge beton acum :grin: Deci se poate.

Samurai incepator

Excelente fotografii....dar aventura cred ca a fost si mai frumoasa....Super vreme si peisaje :h5

Felicitari tuturor!

:g

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

Hai ca am mai adunat cateva uitate. Tare expresiva pustoaica cea mica a lui Unimog :grin: Iar cu cea mare era fain de discutat. Unimogule, ai niste fete pline de personalitate, sa te vad pe unde scoti camasa cand o sa ajunga la varsta fiica-mi.

In ultima poza domnii Pitonul si Miron Sorin in cursul unei activitati licite de tip "brudershaft". Scuze de calitate, multe din ele erau facute sub influenta scortisoarei.

Samurai incepator

Teribil baietelul Duracell :grin: Cel mai tare a fost la faza cu cateaua lup. Chiar, nu a prins nimeni cateaua? Excelent dresata.

Chiar am pus-o prima: chema participantii la start

Rubicon 2.8

buna seara...sau buna dimineata mai bine zis...am ajuns si eu in cele din urma la computer si vad ca ati cam avansat cu pozele....din pacate nu am nici o poza,doar oana o reusit sa faca ceva da numai pe maine o sa le am...oricum vreu sa ii multumesc la kecske in privinta organizarii si voua ca celor care ati reusit sa ajungeti si sa va luptati cu nametii...o fost bestial si sper k si voua va facut placere sa veniti in apuseni :1

pe frigul ala eu nu mi-am scos aparatul imi era sa nu intre apa pe la obiectiv cumnatul meu s-a riscat cu nikonul si au iesit pozele respective eu am facut ceva poze cu o sapuniera de samsung dar nu a iesit mare lucru am si ceva filmulet cum am filmat din masina dar nu stiu sa-l postez

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Cum sa nu para reale? Se vede clar ca e sus pe platou si imi pare ca si recunosc locul (cat il pot recunoaste la doar o trecere).Numai ma minunez ce lumina puternica din varf de munte, ca la vila la Ic Ponor curentul venea de la generator si era cam de puterea unei lumanari. :) Sincer, imi paree rau ca nu ne-am sincronizat sa trecem impreuna. Cum de ai plecat asa tarziu? La ora la care tu te luptai cu nametii noi trecusem la socializare.

Samurai incepator

am lucrat simbata din pacate nu prea pot sa inchid farmacia deoarece la noi sunt niste restrictii daca ai declarat un program trebuie respectat si am plecat pe la ora 16,00 din oradea am ajuns in boga pe la ora 18.30 am mers incet ca era destul de aglomerat drumul si am bagat ceva la ghiozdan si am urcat sus dar deja se facuse bezna ,sincer daca nu viscolea asa de tare ma incumentam sa cobor pina in ponor dar nu aveam lanturi si nu vroiam sa raminem inzapeziti ori cum la prima intilnire sper sa ne intilnim :h5

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use